31 Mars

Måndag 31 Mars, 2014 - 10:03
God morgon vänner i denna soliga dag :)
Härligt att våren tittar fram.
Idag har man fått lite sovmorgon. Känns som man har världens snällaste bebis. Han sover hela natten. Vaknar bara en gång för mat och de brukar va vid 3 tiden sen vaknar hela familjen vid 7 tiden typ.
Idag blir de vecko handling så vi får hem lite käk. Ska väl ta de när min smärta försvinner. Så hoppas de gör de snart. Sen ikväll får vi besök av Tobbes kusin med familj. 

Igår tog Liaz sitt första bad. Dem två första minutrarna gick bra sen kom gallskriket. Lillen skrek från de han kom upp tills han fick kläder och la sig i min famn sen blev han lugn så de va inte alls poppis men han måste ju bli ren. :-P

Nä nu får jag vila lite så kanske smärtan försvinner. 

Liaz ligger bredvid nu i vagnen och sover. Tack gode Gud för vagnen så man kan göra lite här hemma :)1 vecka.

Söndag 30 Mars, 2014 - 11:46
Tänk va tiden går. Idag blir han en vecka gammal. Tiden bara rusar helt plötsligt. 
Idag för exakt en vecka sen låg jag och kämpa till Max med starka värkar. 
Känns som en evighet. Just hela denna fantastiska upplevelse. Men jag kan inte säga att jag vill göra om de. Känns som jag är den enda som känner så, men just nu e jag nöjd med den förlossningen jag gick igenom och vill inte uppleva fler. Vi får se va tiden visar senare. Men just nu känner jag så. Stolt över mig själv som tog mig igenom de just eftersom jag haft denna enorma förlossningsrädsla. 

Magen börjar sjunka ihop och man kan äntligen börja använda sina kläder igen. Wihoo som jag längtat haha.

Igår hade vi besök av Plume och Sebbe här. Super trevligt. Dem bjöd på frulle och kaka sen kom dem med presenter till Liaz och så fick jag och Tobbe en jätte fin blombukett :-)

Idag blir de nog inte så mycket av dagen. Ska testa bada Liaz för första gången :) hans lille navelstump åkte ju av igår natt så nu e han redo för bad haha. 
Tänkte sticka ut till väla oxå i veckan och handla han och fot färg. Höll på med hans bok igår som man ska fylla i och där e ett litet blad där man ska göra hand och fotavtryck så man får passa på nu. Tiden bara springer ju iväg känner jag. 

Nä nu ska jag ta tag i hemmet medan lillen sover i sin vagn.

Detta är en av gåvorna Liaz fick igår. Haha 

Den fina blombuketten :) 
Livet

Fredag 28 Mars, 2014 - 18:51
Gud va jag älskar livet. Varje dag är en gåva. 
Önskar mig inget annat än de livet jag har idag.
Jag har en fantastisk sambo som jag älskar över allt annat. En sambo som alltid finns vid min sida oavsett vad. Han är inte bara personen jag älskar utan även min bästa vän. 
Tillsammans har vi äntligen bildat en familj. Vi får vara mamma och pappa till den finaste pojken i världen som vi älskar över allt annat. 
Vi har kämpat i 3 års tid för denna lycka och äntligen är den här. 

Jag är så lycklig så jag kan inte låta bli att fälla en tår när jag ser ner i famnen där sonen ligger. Jag ser fram emot allt va livet har att erbjuda. 

Detta är en ny start på vårt liv. <3 
Vår väder

Fredag 28 Mars, 2014 - 15:37
Idag är det riktigt underbart väder. Så vi började morgonen med stor städning eftersom de e fredag. Men inte lika ordentliga som vi brukar med tanke på vi ändå bara varit på sjukhuset denna veckan sen har man precis fått den lille så man får ta de lugnt. Som tur va så älskar han sin vagn så vi la han där så han somna sen kunde vi köra på :) så nu är här fredags fint :-)

Sen blev de att mata den lille och klä på han så tog vi vagnen och promenerade bort till svärmor och svärfar på kaffe :-) så kom precis hem lillen e helt utslagen. Ligger här och slappar i soffan nu medan hjärtat gör middag. Sen får man nog vila lite känner jag. Ögonen börjar gå i kors haha. 

Önskar er alla en trevlig fredag. De ska vi ha. <3Förlossningsberättelse

Torsdag 27 Mars, 2014 - 09:50
Nu sover äntligen lillen och jag tänkte slänga ihop förlossningsberättelsen medan den e färsk i minnet :) 

Allting började under lördags förmiddagen. Jag kände mig väldigt konstig i magen och hade någon mensliknande smärta som kom och gick men inget som jag brydde mig om eftersom jag haft mycket förvärkar. Jag och Tobbe bestämde oss för att sticka hem till svärmor och svärfar på kaffe. När vi kommer dit beger jag och svärmor oss till öob för att kolla in den nya butiken. Kände att de va jobbigt att gå där inne men vi tog de lugnt. När vi kommer till svärmors parkering och ska bege oss upp till henne så får jag ställa mig typ dubbelvikt för de kom en jäkla smärta i magen. Lite nojig blev man. Satt uppe hos dem en liten stund innan jag kände att nu klarar jag inte mer. För denna knip smärta fortsatte. Kommer hem lägger mig och lyckas sova i 3 timmar och tur va väl de för de va sista sömnen för mig.
För sen började allt smått. Det började komma oregelbundna värkar. Kände av de minst 2 gånger var 30:e min. Lyckades få i mig mat och sen låg jag och hade ont hela kvällen. Inget som jag började klocka eftersom de inte va så ofta. 
Vid 22 tiden blir den lite kraftigare och då har de ökat så jag känner av de mellan 5-15 min mellanrum. Går på toa och upptäcker blod. Så kände att de va dax att ringa förlossningen för att typ förbereda. Dem tyckte jag skulle ta panodil och försöka vila så mycket som möjligt. Jag fortsätter kämpa på här hemma och lyckas somna 02:00. Vaknar igen 02:30 av en rejäl smärta. Denna smärta gick de inte att sova på och den fortsatte mellan 3-5 mellanrum. De va den hemskaste smärta jag varit med om. Ringer förlossningen och dem tycker jag ska fortsätta kämpa på här hemma lite till. 
Vid 06:00 tiden klarar jag inte va hemma längre. Fick panik av att gå här hemma med denna smärta. Dock skötte jag de rätt bra och försökte hela tiden andas mig igenom smärtan. 
Jag ringer då förlossningen vid 6 och då förklarar att jag fixar inte detta mer. Då tycker hon att jag ska få i mig frukost och sen komma in för dem skulle ändå ha skiftbyte. Så jag förbereder Therese och sinding eftersom sunding ska köra in oss. Fick i mig 2 mackor sen kom sunding och hämta upp oss. Minns knappt bilresan. Han gasa på som tusan och jag satt och kämpa i bilen. Han släpper av oss och vi kommer upp direkt till förlossningen där vi möts upp i hissen av två st som jobbar där som försöker hjälpa mig medan jag vänta på dem som ska ha hand om mig. Kommer in i förlossningsrummet där dem gör ett ctg i 20 min och sen skulle dem då kolla hur öppen jag va. Där konstaterades det att jag va öppen 3 cm. De första jag säger är snälla skicka inte hem mig för jag trodde de va 4 cm som va för man skulle blir inskriven.  Men hon sa de att de e klart du inte ska hem. Du kommer bli inskriven nu :)
Så 06:48 blir jag inskriven. Får lägga mig i ett bad och jag sa till sköterskan då att jg egentligen hatar att bada så hon säger då till mig att försöka ligga där minst en timme. Så dem duka upp med dricka och satte igång lugnande musik och så räkna jag ner tiden i badet. Låg där exakt en timme så de tyckte hon va lite roligt men bra att jag stod ut. Kommer in på rummet gör ett nytt ctg i 20 min sen konstaterades de att jag va öppen 5 cm så de va riktigt bra sa dem. Det gick undan. Dem kom in med pilatesboll till mig och starta nu upp lustgasen på lägsta nivån. Så sitter och kämpar med både bollen och lustgasen och Tobbe masserar ryggen. Kan ju säga att pilatesbollen va riktigt skön trodde inte de skulle va så skönt att sitta på den. Men i alla fall 2 timmar senare kl 11 då görs ett nytt ctg och kollar igen hur öppen jag är. Då va jag öppen 7 cm. Över lycklig blev jag för de gick så snabbt och nu va de snart över (trodde jag) värkarna blir starkare och jag vet inte vart jag ska bli av. Fortsätter med pilatesbollen och lustgasen höjs lite grann. Tog den hela tiden stegvis med tanke på jag inte ville ha något annat hjälpmedel och Eda får jag inte ta pga min rygg. 12:30 orkar jag inte mer och ringer in sköterskan igen. Hon gör ett nytt ctg och kollar igen om jag öppnat mig. Nu har allting stannat upp. Fortfarande 7 cm och nu får jag panik. Hon bestämmer sig för att ta vattnet på mig för att se om jag börjar öppna mig igen. Så hon tar hål och jäklar va de rinner. Hela jag blir blöt. Värkarna blir nu mycket starkare och lustgasen höjs. Vid 13:30 tiden vill jag inte mer för de gör så himla ont så hon kommer in kollar ctg och medan ctg:n är igång så gör dem skiftbyte. Så dem två nya sköterskorna kommer in och presenterar sig och sen kollar om jag öppnat mig. Fortfarande 7, börjar närma mig 8. Men inte så mycket skillnad.
Nu gör allt mycket ondare och ryggen känns som den ska gå i sönder på mig. Så hon frågar om jag vill ha akupunktur eller kvaddlar. Vi bestämmer då för kvaddlar och fy tusan va de gjorde ont men de hjälpte lite grann och lustgasen höjdes lite till. Det skönaste nu är att de e tomt på förlossningen så hon har ju bara mig den sköterskan så hon sitter kvar med mig och hjälper mig igenom allt. Hon masserar mig medan Tobbe hjälper mig på andra sidan med lustgas och dricka. Vid 15 tiden görs nytt ctg och dem kollar igen och inget nytt har hänt med öppningen. Nu får jag riktig panik. Nu vill jag inte alls mer. Lustgasen höjs på Max och hon går in och hjälper mig att öppna mig. Och där gick de undan sen. Hon fortsätter massera mig och jag minns inte så mycket mer va Tobbe gör men dem två samtalar och hjälper mig medan jag nu är helt borta av lustgasen. 16:21 börjar mina krystvärkar. Äntligen börjar där hända något. Så nu försöker vi hitta en ställning som passar mig bäst. Jag hade väldigt svårt för att hitta en ställning som passa mig då energin va nästan helt borta nu. Ingen mat i kroppen och ingen sömn så inte så konstigt. Vi bestämmer oss för att köra Gyn ställningen och ha typ dragkamp. Så hon tar fram ett lakan. Knyter en stor knut så jag håller vid knuten och hon håller på andra sidan så när värken kommer så ska vi då dra. Funkade riktigt bra tills huvudet då va på väg ut. Nu gjorde de riktigt ont. Men jäklar va jag kämpa och skrek. Tog i för kung och fosterland. Kändes som de aldrig hände något. Varje krystvärk va typ  gånger 3 innan paus. Men när jag närmar mig slutet så krystar jag då som sagt 3 gånger så hör jag bara sköterskan. Ta nu i en gång till. Så jag struntar i pausen och tar i ordentligt. Jag känner hur hela magen bara sjunker in och rätt som de e har jag ett barn på magen som skriker. Jag blir helt chockad och vet inte vart jag ska bli av. Jag trodde aldrig de hände något där nere och vips va han i famnen. Medan han ligger i famnen så klipper Tobbe navelsträngen. 

Behövde bara 2 stygn så skötte allt jätte bra enligt sköterskan. Lustgasen blev min bästavän och den hjälpte mig mycket mot slutet. Tobbe va helt fantastiskt under förlossningen. Jag trodde aldrig han skulle va så stark och klara de så bra som han gjorde. Han va helt fantastisk och både han och jag fixade detta tillsammans. Vi va ett team på förlossningen. Nu är vi äntligen en familj och vår kärlek har bara blivit starkare. 

Söndagen den 23/3 föddes Liaz Nordquist. 3660 gram och 51 cm lång. En helt fantastisk fin liten pojke som vi får vara föräldrar till. Detta är början på vårt nya liv. Och vi ser fram emot allt va de har att erbjuda. 

Bilderna under förlossningen väljer vi att behålla själva. :) 

27 Mars

Torsdag 27 Mars, 2014 - 03:39
Får bli ett litet natt inlägg idag. De va ju inte längesen man va uppe och kved varje natt. Men nu e de helt annorlunda. Dock e jag pigg nu. Lillen lyckades få i sig ordentligt med mat igår innan vi la oss. Så lyckades sova från 22 till 03:00 innan han ville ha mat igen. Ligger här nu ch tittar på honom. Kan man göra annat :-) så himla mysigt ligger på rygg och han ligger precis intryckt till mig och  nannar gott.

Va på sjukhuset igår för pku prover tror jag de hette. Sen ville de kolla gulsot och lite annat. Än så länge ser allt tipp topp ut.
Både jag och Tobbe blir så nervösa för alla prover haha men de e väl normalt :-P
Tänkte slängde ihop en förlossningsberättelse oxå men får se när de blir. Får ta de när lillen nannar <.3

Nä nu ska jag gosa vidare med min bebis. Kan inte förstå att han äntligen e här. Att han e min och Tobbes. <3

Testade bilstolen igår på till sjukan den uppskattades stort :-)
Bebis bubbla

Tisdag 25 Mars, 2014 - 05:03
Jag e helt förälskad i vår son <3 han e verkligen den finaste som finns. Mitt lilla hjärta. Kan ligga i timmar och titta på honom. Ett liv utan honom finns inte längre.

Precis vaknat här på sjukhuset. Har fått sova hela natten, riktigt skönt. Vaknat lite då och då för bäcknet gör fortfarande ont att ligga på.

Tänkte egentligen stanna här på sjukhuset i 3 dagar men funderar på om jag ska bege mig hem idag. Jag sköter ju ändå allt själv här och har någorlunda koll på allt :) och de viktigaste att både jag och Liaz mår bra. Vi får se. Får fortsätta tänka på de och sen höra med personalen här. 

Nä nu ska jag fortsätta sussa på min bebis, snart kommer pappan oxå. 3 timmar kvar <3 Han är äntligen här

Måndag 24 Mars, 2014 - 02:46
Efter nästan ett hel dygns kämpande e han äntligen här.
Vi har äntligen blivit en liten familj. <3

3660 gram och 51 cm lång

Bild på en väldigt stolt pappa som va helt fantastisk under förlossningen. Jag hade aldrig klarat de utan honom. <3Lördag

Lördag 22 Mars, 2014 - 15:40
Hemkommen från en kaffe fika hos svärmor och svärfar. Stack dit vid tolv tiden sen stack jag och svärmor vidare till öob som har invigning. Dem har tydligen öppnat ute på väla och de har man ju helt missat haha! Svin mycket folk där. Annars va de en jätte fin butik. Mycket fräschare än den andra. Efter öob blev de en till kaffe innan jag och hjärtat begav oss hem. Hjärtat sitter oxh glor HIF (tråkigt) och jag håller på med middagen. Blir hemmalagade köttbullar potatis och brunsås ch morötter till de smaskigt. Sen efter middagen tänkte jag vila lite. Känner att de behövs! Sen blir de bara en lugn kväll :-) får se om man kanske hittar en film att se. 

Nä nu får jag fortsätta med maten innan jag bränner den ;-)

Lazze sover gott på Rufus haha (Tobbe som döpt fårskinnet de fattar inte varför men den skulle tydligen ha ett namn :-P)41+0

Lördag 22 Mars, 2014 - 09:12
Idag är det exak en vecka kvar till igångsättning. Om de nu blir de dvs. Och istället för lillen ska trilla ut så har vi lite disco. Sitter vid datorn denna morgon och dunkar på och han verkar dansa loss där inne för tusan va han började hålla igång haha. 
Hela natten har han oxå hållit igång. Men inget som stört mig som tur e. Har sprungit på toa 1 gång i timmen som vanligt men fick ändå sova hela natten i sängen. Skööönt!

Igår hade vi en lugn dag hemma och på kvällen kom min pappa på en snabb kaffe besök :) så de va trevligt. Idag får vi se va dagen bjuder på. Tråkigt väder. Och promenera kan jag inte med tanke på min foglossning. Så får väl se va man gör. Kanske en hemma dag idag oxå. E rätt skönt speciellt när de e sånt här tråkigt väder.

Nä nu ska jag hänga in all tvätt vi tvätta igår. Tvätta hela dagen haha hade 5 maskiner så nu hänger där kläder i hela lägenheten haha. Men skönt när de e gjort :)
21 Februari

Fredag 21 Mars, 2014 - 10:43
Godmorgon vänner!
 
Idag är jag på strålande hurmör. Fick sova i SÄNGEN till kl 07:00. När hände de sist lixom. Så kroppen har antagligen behövt denna sömn. 
Smärtan idag är fortfarande kvar dock inte lika illa som igår. Idag har jag ändå kunnat stå på benen. Så har passat på att stor städa. Ska byta sängkläder nu oxå. Så man somnar i en renbäddad säng inatt =).
Tvätten är igång för fulla muggar oxå. 
 
Lika bra att ordna med hela lägenheten ifall lillen tänker dyka upp ;). Oavsett vad är detta sista fredagen som det bara är jag och tobbe. Nästa helg i vi garanterat föräldrar. Helt fantastiskt. Men som sagt nu ska jag inte ropa hej än. Allt handlar ju om hur undersökningen går på lördag nästa helg. Men jag ska nog se till så dem startar mig oavsett vad. Kan inte gå så här längre.
 
Men som sagt jag hoppas han kommer innan lördagen den 29 Mars. Det enda possitiva är att jag kan själv köra till sjukhuset och ha bilen parkerad där. Sen får man med sig alla saker i lugn och ro. Så något positivt finns där med igångsättning ;).
 
Nä nu ska jag renbädda sängen. Önskar er alla en trevlig helg =)
 
Hur söt e inte lazze denna morgon :p. 
 

Barnmorskan

Torsdag 20 Mars, 2014 - 19:00
Fy va jag mått skit. Jäkla foglossning till Max. Så som jag mått idag har jag aldrig mått under hela graviditeten. :-( va hel okej innan idag. Mötte upp Magdalena och promenerade i de vackra vädret. Sen kom man hem och hade fått en enorm foglossning. Tack lixom. Hann vila lite innan barnmorskan. 

Allting såg bra ut och lillen mår super :) kollade va han skulle väga på ett ungefär. Hon misstänkte 3800-4000 sen vet man ju aldrig. :) 
Sf måttet har ökat med 1 cm alltså 37 cm 
Vikten e +24 kg.
Fick tid till igångsättning nu med. Nästa helg den 29 mars. Då ska jag göra ett ultraljud och en undersökning och e allting som de ska blir jag inlagd direkt för igångsättning så de blir att man får ta med alla saker ifall att :)
Men vi tror kroppen e redo eftersom slemproppen släppt en del. 

Efter barnmorskan blev de raka vägen hem i sängen. Somnade direkt. Vakna 17:00 när middagen va färdig. Det behövdes verkligen kan jag lugnt säga.

Nu blir de avslappning kanske ska lägga mig i ett bad. Har sån jäkla smärta :-(

Ha en trevlig torsdagskväll :-) <3

Lazze sitter och stirrar på Tobbe när han rakar sig. Intressant haha <320 Mars

Torsdag 20 Mars, 2014 - 07:21
Ännu en tidig morgon. Men men va gör man. Bara att acceptera läget! Ju längre tiden går ju mer förbannad blir man. Har en jäkla foglossning som heter duga! Och för var dag blir den värre och värre! Hur ska man kunna föda barn?!

Ska till barnmorskan idag så får se va som sägs idag. Inte kul längre. De skulle ju vara sista besöket förra veckan!!
Men men ska vila nu under dagen sen innan BM så blir de en lång promenad med Magdalena :) kanske de sätter fart? (Årets skämt) ja så positiv e man nu hehe! 

Igår fick vi papperna på renoveringen av badrummen med. Som börjar i höst! 4-6 veckor kommer de ta!?! Hur kan de ta sån lång tid för ett badrum?! De fattar inte jag. Och de värsta e att vattnet kommer va helt avstängt så dem ska installera nån toalett i källaren? Eller där ute? Hmm hallå ja! Kul. Och jag som duschar varje dag. Hur ska detta gå. Och sen en liten på de. Och så tar dem även Diana och tappers hus samtidigt annars hade man kunnat gå dit där. Men de sket sig ganska kraftigt,  Men men bra kommer de bli förhoppningsvis och så skulle dem antingen bjuda på hela eller halva hyran. Så de va ju snällt! 

Vi får väl se hur de går ;-)19 Mars

Onsdag 19 Mars, 2014 - 05:06
Har sagt de innan och säger de igen. Detta är frustrerande. Vart tar du vägen lille vän. Helt seriöst jag känner mig som en stor vandrande flodhäst och vill bara bli av med denna vikt. Kan inte göra ett skit. Fötterna är svullna benen gör ont och ryggen värker. Och inte nog med strålningarna i benen. Igår va ännu en sån dag där jag grät och ville bara få de över. Jag har nog inte varit så känslig under hela graviditeten som jag e nu. Och de e garanterat för att jag e över tiden. Detta skulle ha varit över nu. Vi skulle haft den lille i famnen.
Tanken va att inte träffa BM mer heller. Men tiden hos BM är imorgon och de ser ju ut som vi kommer va där oxå vid de besöket!
Blir ju galen på detta!!!
Men men de e inte så mycket att göra utav de mer än att njuta av den sista tiden som gravid. Någon gång är det ju slut!

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan och a ännu en sån jobbig dag :( hoppas man somnar en liten sväng oxå. 

Fick tipset om att bada fötterna i riktigt varmt vatten. Detta ska jag göra varje kväll så de e bara att testa och se. Oavsett va så är det otroligt skönt till mina onda svullna fötter. 18 Mars

Tisdag 18 Mars, 2014 - 10:29
Godmorgon godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott. Det har inte jag! Har varit vaken sen halv 2 dock lyckades jag somna en sväng i soffan sen vakna man efter en timme med en jäkla kramp i bäcknet. Detta bäcken tar priset. Börjar bli riktigt jobbigt! Men som sagt nästa vecka oxå sen förhoppningsvis e han här nästa helg om nu kroppen e redo för då e jag i 42+0. Nu e jag inställd på igångsättning. Det är lika bra. 
Han har det för bra där inne.

Va hos svärmor och svärfar en sväng igår sen när man kom hem så somnade både jag och hjärtat haha skönt! Vakna halv 5 och fick börja med middagen innan vi gick hem till Therese på kaffe. Sen på hemvägen blev de rask takt hem tänkte de kunde funka. De enda som hände va sammandragningar och svullna fötter och sen svetten bara rann. Fick massage som vanligt sen avslutade jag kvällen med ett riktigt varmt bad sen somna man gott i sängen. Tills man vakna då vid halv 2.

Idag blir de en hemma dag, struntar i allt och bara slappar. Precis käkat frukost blev pannkakor hihi riktigt gott :P 

Nä nu ska jag glo vidare på tv önskar er alla en trevlig tisdag <3
Söndag

Söndag 16 Mars, 2014 - 20:26
Fick mig en glad överraskning imorse. Tobbe lurade mig att han skulle ut ch lämna en grej rätt som de va dyker han upp med Plume i trappen. Hör han bara säga här e någon i dörren som vill träffa dig. Blev så chockad så jag bara stod och stirra på henne innan jag koppla att hon stod i dörren haha den minen va nog oslagbar! Haha så vi fick rätt roligt åt de. Satt och flabba lite innan vi begav oss ut till väla och fixade lunch på graffiti. Jag förlorade ju vadet vi hade haha :-P sen blev de hem och käka och titta på film. Tagit de lugnt snackat och ätit gott så en kanon dag. Så idag har man varit lite gladare. Måste få ut Liaz innan torsdag för nu e hon ledig fram till torsdag sen går hon på och jobbar hårt :-( 
Nä så en toppen dag nu e jag helt slut. Ska snart få fotmassage och ryggmassage. Har ju världens bästa pojkvän! Hade ju egentligen velat att han målade mina tånaglar oxå men de vägrar han haha.

Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag :) 
16 Mars

Söndag 16 Mars, 2014 - 07:33
Ush så trött man är idag. Har varit vaken sen halv 3 så har legat nerbäddad i soffan. Slumrade till lite innan så skönt. 
Mår i alla fall bättre än igår. Igår vaknade jag upp och hade en kass dag. Blir ganska deprimerad av att fortfarande vara gravid så de blev några gravid tårar och satt och tyckte synd om mig själv för lillen aldrig vill komma. 
Men som sagt idag har vi nya krafter snart får vi träffa vårt mirakel. 

Idag är de riktigt kasst väder, grått och regn så får se va dagen bjuder på. Kanske ska sätta mig och pyssla lite i scrapbooken. Ska nog bege mig ut och gå en lång runda oxå.

Nä nu ska jag njuta av en kopp kaffe så man piggnar till<3
Ännu mer fix

Lördag 15 Mars, 2014 - 14:15
Nu har jag fixat i lillens rum. Blev så tomt nu när sängen åkte in till oss. 
Där sängen ska stå sen blev vagnparkering så länge och så babysittern. Hängde upp en av dem dekorerna som va upphängt på babyshower. Lagt fårskinn i vagnen så nu är det extra mysigt. Och nu e skötbordet oxå redo för en bebis. Krämer och blöjor på plats ;-)
Får ha filt på skötbädden så länge och på vagnen så inte lazze hoppar upp. Blir så hårigt från han. Han har ju börjat tro att de e hans rum haha han går in och lägger sig där inne haha! Han får njuta ett tag till av rummet sen går de inte :-P
Fixat

Lördag 15 Mars, 2014 - 11:34
Så nu har jag grejat färdigt. Nu e lillens säng på plats i vårt sovrum alla flaskor e kokade ifall dem nu skulle komma till användning. Fick den lilla gröna flaskan från kronans babybox perfekt istället för dem stora dr brown's nappflaskor. Så dem kan man använda senare. 

+1

Lördag 15 Mars, 2014 - 10:41
Ja så ser de ut nu. Plus 1 och vi går in i vecka 41. Hur tar man de hela? Rätt hårt. Visst de e två veckor kvar nu som Max. Men de tar som tusan på en speciellt när man går över. Man vill bara lägga sig och gråta. Hela tiden får man något litet som tyder på att förlossningen närmar sig. Men så fort man lägger sig så försvinner de. Igår mådde jag rent ut sagt skit. Jag va nästan 99 procent säker på attde va något på G. Och va händer??? De försvinner mot kvällen. Sen när jag skulle lägga mig fick jag plötsligt illamående och magknip. Jippi tänkte jag. Men näää de försvann efter 1 timme. Och idag mår jag toppen och lillen håller igång för att kanske "tetas" med mig :-P 
Nä så nu ger jag upp i alla fall. E inställd för att jag får gå till BM på torsdag och jag e inställd på igångsättning veckan efter. För jag tror de blir då?!? Måste va i 42+0 då om jag inte räknat fel.

Nä nu ska jag fixa här hemma. Idag får de bli en hemma dag blåser rätt kraftigt här.
100 % avklarat!! <3

Fredag 14 Mars, 2014 - 11:04
Komsi komsi <3 
 
 

Den stora D dagen e här!

Fredag 14 Mars, 2014 - 05:46
Då va vi inne på BF dagen idag. Vilket betyder från och med imorgon går jag på övertid! Trodde aldrig detta, men de e bara att ta de som de e. Igår kändes de som att de va något på G men icke så Nicke idag verkar de lugnt. Man springer och letar de minsta tecken. Vill ha ont nu!! Haha.. Inte ofta man vill de. 

Idag står de storstädning på schemat, kanske de händer något då? Haha. Oavsett vad så e de exakt två veckor kvar som jag kommer gå gravid därefter om han inte kommit blir de igångsättning. Så om Max två veckor träffar vi han. Man vill så gärna veta vem som gömmer sig där inne. 

Nä nu ska jag slappa vidare vid tvn och vila upp krafterna så man kan börja städa snart. Skönt att ha de gjort på morgonen så har man hela dagen fri sen :)

Bjuder på denna bilden från igår. Måste ju njuta av mitt extra bord. Snart är den platt igen :) Söta burkar

Torsdag 13 Mars, 2014 - 14:25
ja nu när man sitter inne i detta väder så blir de ju lite att man kollar efter saker antingen till lillen eller hemmet haha. Nu hittade jag dessa söta burkar som man kanske ska beställa hem =) Mycket roligare än att de står i sin "Kartong" eller burken man köper de i. 
Och eftersom man e en bakmänniska så e de ju roligare att ha söta saker i köket =)
 
 
 

Till sommaren kanske :)

Torsdag 13 Mars, 2014 - 09:58
Såg att h&m hade fått in lite nya kläder.
Hittade dessa söta kläder som kanske blir perfekt till sommaren, hur söta som helst! 

13 Mars

Torsdag 13 Mars, 2014 - 08:55
1 dag kvar till BF och han visar ingen tendens till att trilla ut tridigare. Jag som va helt inställd på att få tidigare. Dem säger ju att man brukar gå efter sin mamma. Och min mamma har ju alltid fått 1-2 veckor tidigare. Så det verkar ju inte ha smittat av sig på mig. Dock har jag en känsla av att där kanske händer något i helgen. Vi får se. Nu ska jag inte säga för mycket för de blir ju bara fel då haha.
Men får i alla fall ställa in mig på att bjuda ut Plume ;-) jag lär ju förlora vadet haha typiskt!!

Ser ut att bli en riktigt fin dag idag oxå och jag kommer inte göra ett skit!! Jag har suttit vaken sen 02:00. Somnade en timme vid 6 tiden så de e inte mycket sömn man fått. Så idag skiter jag i de fina vädret och att man ska pronerar m.m. Jag har ingen ork idag. Så idag ska jag se till att få in spjälsängen in i sovrummet som fortfarande inte blivit gjort. Och fixa och dona med de sista. 

Önskar er alla en fin torsdag <3 

Bjuder på detta fina inbjudningskort som Diana och Plume och Tobbe gjorde till babyshower <3 12 Mars

Onsdag 12 Mars, 2014 - 14:46
Underbart väder idag igen. Kan ju inte bli bättre. Varit iväg hela förmiddagen så kom precis hem och sitter och svalkar mig under takfläkten. Märks att värmen börjar komma. Lägenheten blir svinvarm. Måste köpa en ny fläkt detta året med. För den vi har nu är riktigt kass. Den funkar nu men sen när värmen slår till gör den inte så mycket nytta.

Har varit iväg på en liten tripp på först ikea. Där inhandlades en fårskinn till vagnen så han får de gosigt sen lite annat smått och gott. Sen begav vi oss till babyproffsen och inhandla myggnät till liggvagnen. Det skumma är att i sittdelen så är där inbyggt sånt nät men inget till liggdelen :-/ men men nu är det köpt och när vi skulle betala hittade jag världens sötaste strumpor till lillen <3 kommer bild ;-)

Sen fick de bli en tripp till svärmor och svärfar på kaffe. Så nu är man hemma ska börja på middagen om en timme så kanske ska passa på att vila lite nu <3

Önskar er alla en trevlig onsdag

11 Mars

Tisdag 11 Mars, 2014 - 17:10
Och fortfarande ingen bebis i sikte hehe. Börjar ge upp nu när man hållit igång som man gjort och inga tecken på att han e på väg ut. Kanske ska lägga mig ner och göra lite situps haha men tror nog inte de funkar så bra. Lär ju inte komma upp haha.

Har varit vaken sen 3 inatt, så hade de inte så bra som igår med sovmorgon.
Lyckades i alla fall slumra till en liten runda i soffan som tur va. Efter frukosten blev de en promenad till therese som bjöd på kaffe och kanelbulle. Smaskens. Kul när man träffar barnen och så kommer oliver fram och frågar om liaz kommit ut. Han blir lika besviken varje gång jag säger att han ligger kvar i magen. Söt han e <3 Sen blev de i alla fall en promenad hem och nu har jag precis käkat middag och nu ligger jag och vilar. Har en jäkla smärta i axeln. Vete tusan va jag gjort. När jag vakna imorse och skulle resa mig upp knakade i axeln och nu kan jag knappt klä på mig. Så har lagt vetekudden på axeln nu och hoppas på att musklen mjuknar upp.

Har i alla fall varit kanon fint väder. Tror de blir en varm och härlig sommar. :) Blir många vagn promenader haha. Längtar redan nu att ta vagnen på vårpromenad hihi :-)

Nä nu ska jag vila vidare. Kanske att man har turen att jag vaknar upp med smärta? Hihi hur kan man ens längta efter smärtan? Jag som till och med har förlossningsrädsla längtar till dagen. 

10 Mars

Måndag 10 Mars, 2014 - 18:28
Då va besöket hos barnmorskan avklarat. Och allt gick bra. Lillen ligger långt nere som vanligt, redo för att komma ut. Han ska bara vilja de oxå ;-) sf måttet e uppe i 36 nu och nu ligger jag på plus 22 kg!!! Gaaaaah 
Fått en ny tid nästa vecka, hoppas inte man behöver komma dit utan att man ligger på bb. Annars blir de planering för igångsättning. Då gör dem tul och kollar hur redo kroppen är. Om den inte redo så blir det ingen igångsättning!!!!!! Fattar ni alltså..... Jag kan gå mer än 42+0 om kroppen ej e redo.... Jag trodde ju att man gick Max två veckor över tiden men nej nej. Skulle då inte kroppen Vara redo så görs undersökningar var och varannan dag. Säger bara en sak, kom och hjälp mig och dö haha. Förhoppningsvis kommer han ut själv. 

Har hållit igång som tusan idag så nu ligger man med kraftiga sammandragningar.  Efter bm imorse blev de iväg och vecko handla  och sen packa upp allt innan vi tog en promenad till svärmor och svärfar. Har varit helt fantastisk väder. Så efter promenaden va man helt slut. Har inte ens ätit middag än :-P får väl ordna med de snart.

Nä nu ska jag dega vidare :)

Mammaledig

Måndag 10 Mars, 2014 - 09:44
Godmorgon mina vänner!

Idag går jag på mammaledighet, wihoo :) och ledigheten har redan börjat helt underbart. Fick sova från 21:00-07:30 med några kisspauser. Kan inte minnas när jag sov så länge sist så kroppen behövde nog de. Mådde som sagt skit igår. Men idag e de helt tvärt om. 
Precis käkat frukost och nu blir de att göra sig klar för ska åka ner till bm om 50 min. Dax för ny mätning av magen och lyssna på lillen som verkar vilja stanna kvar där inne. Trodde ju aldrig att jag skulle va där idag, va helt inställd på att få tidigare. Men så blev de ju inte haha. 4 dagar kvar till bf så han har ju lite tid på sig :-P oavsett vad så har vi han i vår famn om Max 3 veckor. Får se om vi kanske snackar om igångsättning idag eller man avvaktar med de? För det ska väl bokas tid till sånt oxå. 
Hoppas verkligen att jag slipper igångsättning. 

Efter bm får de bli iväg och veckohandla sen får vi se va dagen bjuder på. Strålande sol och än är jag på toppen humör <3

Önskar er alla en bra starta på denna veckan :)
Klag inlägg

Söndag 09 Mars, 2014 - 21:19
Det händer typ aldrig att man gnäller på sin graviditet. Allting är så underbart. Jovisst stämmer de. Men vissa dagar är jobbiga.
Som denna dagen. Jag kan sätta mig ner och bara gråta just nu för att jag orkar inte mer.
Kroppen är tung. Tänk min lilla kropp 1,57 cm har ökat med plus 21 kg. Så man känner sig ganska stor. Sen har man problem med magen jag har problem med benen som strålar och ibland krampar rätt kraftigt så benen viker sig. Svetten rinner, man kan inte sitta rakt upp vid middagsbordet. Jag får knappt plats bakom ratten. Ja jag kan fortsätta. Och inte nog med de så verkar han inge vilja dyka upp än. 
Ja så idag är det en sån dag och man får klaga av sig ibland. 
Jag hade som sagt bara kunnat sätta mig rakt upp och ner nu och börja gråta. 

Fundrar på att gå och lägga mig redan nu så man vaknat upp pigg och glad med nya krafter. Ska träffa bm imorgon så lär ju bli glad när jag hör vårt lilla mirakels hjärta slå. 

Hur jobbigt allt är så är det värt allt. Men som sagt man får klaga ibland. 
Nä nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv.

Har i alla fall en fantastisk pojkvän/sambo vid min sida som finns där oavsett vad. Han e helt fantastisk


Önskar er alla en trevlig söndag <3


Vecka 40

Lördag 08 Mars, 2014 - 21:20
Vecka 40 (39+0) förhoppningsvis sista magbilden <3
...

Lördag 08 Mars, 2014 - 17:54
Överlycklig va man ju imorse för man mådde toppen. Skröt om de och planera upp hela dagen. Men va händer jo de vänder helt plötsligt och man mår skit. Blev illamående ryggen började värka, ja massa annat. Så de blev ingen tur i de fina vår vädret mer än affären snabbt. Som jag knappt orka va i. 
Precis käkat middag, mår lite bättre men e fortfarande rätt slö. Så ligger och tar de lugnt. 
Men men hoppas på fint väder imorgon istället och att man mår bättre så man kan va ute i de fina vädret :) 

Glömde berätta att till hösten ska dem renovera våra badrum. Äntligen. Dem skulle blrjat förra året men blev aldrig så. Men nu börjar de och vårt hus är det första. Så vi får snart ut mer info om de. Wiho vill ha nytt badrum så överlycklig e man. Dock hoppas jag att dem inte plockar bort badkaret och bytar de till dusch för så blir jag förbannad.

Nä nu ska jag vila vidare innan mellon börjar. Ska fixa dippen och grönsakerna oxå :)

Glömt visa bild på vagnen. Den e färdigbäddad nu och redo för lille. <38 Mars

Lördag 08 Mars, 2014 - 11:53
Idag e de lillebrors födelsedag men de blir inget firande för honom.  Vill inte köra så långt just ifall de skulle starta och sen för jag har problem bakom ratten nu. Så får fira han senare :)

Idag går vi in i vecka 40. 6 dagar kvar till bf dagen. Spännande och se om man går över tiden. Jag som va helt säker på att han skulle komma tidigare. Jaja lika bra att tänka att man går över. 
 
Strålande sol idag och jag fick sova HELA natten i sängen. Kan inte minnas när jag gjorde de sist. Vaknade upp vid 7 tiden på strålande humör och sen då till solsken. Älskar vår väder. Får bli en promenad idag. Kanske bort till maxi så man kan handla gotte till ikväll. Tänkte ha grönsaksdipp till mello finalen idag :). Sen har jag fortfarande inte fixat i sovrummet. Kanske ska göra de med ;-)

Men nu först blir de att fila och måla naglarna så dem blir fina igen :)7 Mars

Fredag 07 Mars, 2014 - 18:16
Godkväll mina vänner!
 
Fredag idag vilket betyder att idag är det exakt en vecka kvar till BF. Så nu får han se till att snabba sig lite haha. Jag som sa till barnmorskan när hon planerade in vårt besök den 10 mars att jag skulle ligga på BB då. Men de ser ut som jag får ta mig dit haha.
hade lite känningar inatt och lite nu på kvällen men nu e de bra igen så det e inget jag ropar hej för.
 
Har stor städat lägenheten idag så nu är den fin igen. Efter storstädningen så tog jag och hjärtat en tur till hornbach, inhandlade insektsnät till fönsterna. På sommaren får vi ofta in getingar och spindlar i lägenheten och de e inget vidare roligt. Fick även handla till balkongen så vi kan öppna upp inglasningen utan att få massa kryp där med. Men där fick vi köpa trälist som vi sen fick bygga ihop till en fyrkant. Så de e bara att sätta in den i spåren. Så svärfar va snäll som hjälpte oss att bygga ihop den.
 
Sen när man kom hem så fick vi oss en trevlig överraskning. Hungrig och seg va man och ville bara ha mat. Titta in i köket och va ser man. Jo lazze har brytit upp förpackningen på maten och dragit ut köttbiten och ätit. Tack lixom. Så de va bara att rulla ut bilen igen för att inhandla skräpmat. Men nu e man i alla fall mätt och belåten.
 
Just det, imorse fick jag ett trevligt samtal från försäkringskassan. Ja just de, dem ringde upp mig. ÄNTLIGEN!!!! Kan man bli lyckligare. Inget har ju gått igenom och jag ansökte om mammaledigt från och med den 10 mars vilket e på måndag. Så jag har inte haft något klart. Men i alla fall dem ringde för att bekräfta alla uppgifter. Sen någon timme senare va allt beviljat och nu har jag äntligen allting klart och jag ser den rätta betalningen va jag kommer få nu dessa dagar som jag har ansökt om. Så nu kan jag äntligen andas ut. Puhhhh. Så nu kan jag luta mig tillbaka och njuta av min mammaledighet. 
 
Trevlig helg alla <3
 
 

Bilbarnstol

Torsdag 06 Mars, 2014 - 15:08
Fick precis ett samtal av min pappa som berätta att Liaz present va färdig. Vi får en bilbarnstol av han och familjen =). Super nöjd så vi tackar så mycket. Blev en  Akta graco logico s HP med bas =)
 
Riktigt smidigt med denna basenhet. Har inte tänkt på det innan men dem rekommenderade de. Så himla smidigt att bara kunna klicka i bilbarnstolen. Basenheten sitter hela tiden kvar i bilen =). Så tack pappa med familj för denna fina present. 
 
Här är bilden på den =)
 

6 Mars

Torsdag 06 Mars, 2014 - 08:19
8 dagar kvar och fortfarande inga tecken. Bara de jäkla bäcknet som gör så jäkla ont!
Knappt sovit inatt heller så har legat i soffan. Dock så e kroppen lite piggare idag så funderar på att bege mig till mekonomen och inhandla en babyspegel. Fick de som tips häromdagen. Skit bra när man har den lille där bak och jag e ute och kör själv med han så kan jag se va som händer där bak. Så man har lite koll :) 
Ska köpa såna fönsterskydd till bilen oxå. Vete tusan va dem kallas haha. Sen har jag funderat på fårskinn i vagnen så funderar på att köpa de oxå. Sen är man klart med allt. 
Sen får de bli en promenad idag oxå så bebisen kommer igång där inne.

Önskar er alla en trevlig torsdag, nu ska jag se till att hoppa in i duschen :)

The love of my life <3 Vilat

Onsdag 05 Mars, 2014 - 16:40
Hela denna dagen har bestått av vila. Har legat i soffan sen kl 3 inatt med täcke och kudde. Kl är smart 5 på kvällen och jag ligger fortfarande här. Helt slut i hela kroppen har inte fått en enda blund än. Utan bara ligger. Tragisk dag haha men ibland får de bli såna dagar speciellt när man inte sovit. 
Sett tusen avsnitt av prison break, helt fast i den serien hehe. 
Ska fortsätta att bara ligga här och tycka synd om mig själv :-P

Vem vet när nästa sån här dag blir. Sen när lillen kommer kan man ju inte bara ligga haha

Bjuder på denna tjockisbild som jag tog igår hihi 5 Mars

Onsdag 05 Mars, 2014 - 04:47
Då e vi nere på en siffrigt idag ;-) 9 dagar kvar och de firar vi genom att vakna kl 3 på natten!
Har bäddat ner mig i soffan med prison break. Käka lite för jag trodde jag skulle somna om här framför tvn men de verkar vara ett hopplöst fall! 

Förhoppningsvis somnar man snart annars blir detta en rolig dag känner jag. Tur man inte har något inplanerat kan jag ju lugnt säga. 
Hade hoppet igår om att där kanske skulle hända något. Fick ont på morgonen med typ kramp i livmodern. Höll i sig till eftermiddagen och sen självklart försvann de. 
Fick sen tillbaka smärtan mot kvällen sen nu när jag vakna avtog de. Självklart. Ger upp snart haha. 

Han kommer i alla fall när han e redo. Tänkte först göra en hinnsvepning på måndag men efter lite tänkande så ska jag nog hoppa de. Finns ingen mening med hokus pokus bara för att. Jag mår ju toppen och lillen mår ju bra så trivs han där så ska han stanna där tills han själv e redo :-) bara väntan som e dryg och sen att man har ont vissa dagar

Men de e snart över. :) 


Tjockis

Tisdag 04 Mars, 2014 - 08:55
Haha bjuder på denna bild på mig. Vecka 38+3 idag och han trivs fortfarande bra inne i magen :P 
4 Mars

Tisdag 04 Mars, 2014 - 06:24
Jahap fortfarande inget haha! Lillen har gympa i magen. Han kan ju
Se till att komma ut istället för att ligga där inne och sparka och ha sig :-P

10 dagar kvar. De går neråt ;-)

Idag ska vi fixa inne i sovrummet. Flytta in hans spjälsäng här inne och flytta vår säng lite så vi får plats med spjälsängen. Sen får jag tvätta en maskin tvätt ifall att han väljer att komma ut snart så man inte kommer hemmen till tvätt. Lite mindre roligt. 
Sen får vi väl se va mer denna dag bjuder på. Promenad i alla fall hehe. Nu va de längesen jag låg här med förvärkar så de känns som de aldrig kommer komma igång. Och de här att man ska göra en massa e ju bara massa prat. De funkar inte för 5 öre haha.

Nä nu får jag gå upp och ge lazze lite mat. Han ligger här och stirrar och vill att jag ska gå upp haha. 

Trevlig tisdag till er alla <3

Morgan och Ola-Conny

Måndag 03 Mars, 2014 - 20:16
Ligger och ser Morgan och Ola-Conny. Kan inte låta bli att skratta åt dem what you kalla this hahaha alla bara tittar på honom. 
Dem e bara för roliga haha!

Och inte nog med de så ligger jag gott i soffan och får fotmassage av min underbara sambo! Värsta lyxen ju. Så himla skönt nu när fötterna värker och e svullna. Och så får man gotta i sig lite marabou oreo. Så himla god.

Önskar er alla en trevlig måndag kväll :) får se hur länge dessa ögon orkar hålla sig vakna idag :)11 dagar

Måndag 03 Mars, 2014 - 17:26
Okej nu börjar de seriöst ticka neråt med dagarna. 11 dagar kvar och de låter ju lite läskigt att när man äntligen kan säga att jag e beräknad NÄSTA VECKA!!! Det slog mig innan idag. Nästa vecka är vi beräknade. Sjukt. De börjar bli lite skrämmande hur mycket man än vill ha ut han. 

Varit iväg och veckohandlat idag oxå hade behövs köra ut till öob och köpa nytt kattgym till lille lazze oxå men de får jag ta i veckan. 
Precis ätit middag. Hemmalagade hamburgare. Riktigt gott så nu sitter man helt däst i soffan kan knappt röra mig och lillen håller igång i magen. 
Halsbrännan har börjat lugna sig oxå. Trodde jag skulle slippa halsbränna, men den har slagit till nu mot slutet. Har haft den snart i en veckas tid. Och idag har den varit riktigt jobbig. Tur de inte är lång tid kvar hehe. Han kanske blir som mig när mamma födde mig. Får en massa hår haha. Men har en känsla av att de inte blir så. Får se vem han liknar. Jag va rätt mörk när jag va yngre. Har brunt hår nu och bruna ögon så får se om de mörka vinner över de ljusa. Tobbe e ljus i sig. Sen har han lite RÖTT i sig!!! Haha tänk så blir han rödhårig hahaha nä Gud va elak jag e nu. Rödhårig med fräknar ush nä nu ska jag va tyst haha. Spännande. Han får i alla fall gärna komma innan måndag så jag förhoppningsvis slipper hinnsvepningen :-P känner mig inte road över den men jag gör allt för att slippa gå över tiden. Och kan man föda barn så kan man nog klara de haha :-P 

Nä nu ska jag jäsa vidare 

Funderar på att köpa dessa till lillen. Hur söta som helst! <33 Mars

Måndag 03 Mars, 2014 - 09:38
Godmorgon vänner!

Pigga och glada? Inte jag haha, varit uppe sen kl halv 5 men de e väl inget ovanligt. Mår i alla fall tusen gånger bättre idag. Vete tusan va som hände igår. Efte jag käkade middag fick jag en enorm magknip och hela jag mådde pyton. Svetten bara rann och smärtan blev bara värre. Min första tanke va e de dax? E de så här de ska kännas för då dör jag!! Haha men i alla fall tänkte först ringa förlossningen för jag blev lite rädd men efter 2 timmar så släppte denna smärta och jag börja frysa som tusan istället. Lyckades somna och mådde mycket bättre när jag vakna. Hemskaste kvällen!! Trodde först att de va dax men de måste ha varit något annat. Hade de varit maten så borde ju Tobbe oxå blivit dålig kan man tycka. Men men jag mår toppen, lillen mår toppen. Det är det viktigaste! 

Min första tanke va om jag har så ont nu  undra hur då förlossningen känns haha. Antagligen mycket mycket värre :-P vi får väl se. 

Idag blir de iväg och veckohandla sen ska jag bara ta de lugnt. Kroppen e helt död idag känns de som. Måste fixa i sovrummet med så vi får in spjälsängen där inne. Ska flytta vår säng lite närmare väggen för annars måste jag klättra över sängen om spjälsängen står där. 

Nu blir de lite frukost och våra bästa år :-P2 Mars

Söndag 02 Mars, 2014 - 05:18
Mina höfter!! Herregud... Detta börjar bli riktigt jobbigt nu. Ligger jag förlänge på en sida så kan jag vakna upp av en jäkla smärta i höfterna. Gaaah
Hade velat somna om men mitt hjärta här bredvid snarkar som tusan! Så hur ska man lyckats med de?

Nu är vi äntligen inne i mars månad. Månaden som vi kommer bli föräldrar. Frågan e bara när? Inga värkar än! Denna helgen har jag promenerat jag har stor städat och hållit igång men Nop, allt är bort blåst! Jag som trodde de va på G! 
Svärmor har ju sagt hela tiden han kommer den 2 mars men de börjar se lite dåligt ut på den fronten. 

Han är i alla fall välkommen alla dagar utom 8 mars. Då e de min brors födelsedag. Vill att han ska ha en egen dag haha. 

Nä nu kanske jag ska försöka vila ögonen lite. Han verkar ta ett litet uppehåll med snarkandet nu haha! 

Min lilla bebis ser lite utslagen ut. :-P