Poolhäng!

Måndag 30 September, 2013 - 14:27

29 september

Söndag 29 September, 2013 - 19:08
Och de har hänt och händer mycket idag. För det första är vi i Turkiet nu. Anlände 11 imorse och allt gick super bra! Även flygresan. 
Sen fyller oliver 4 år och även min bror fyller år idag :-)
Sen firar jag och mitt hjärta 5 års förlovning. Förlovade oss faktiskt i Turkiet så vi är ju på det rätta stället idag ;-)

Har hunnit med ett dopp i poolen och nu är vi hemma efter middagen. Käkade plankstek och fy fan va gott de va!

Nu är allt uppackat här i rummet. Och vi chillar i soffan. Ska nog sätta mig på ballen med lite korsord (pensionärsvarning) men jag gillar de ;-) 

Kram på er där hemma i Sverige 


Shopping

Onsdag 25 September, 2013 - 15:31
Nu är man seg efter en låg dag på väla tillsammans med Tobbe och Carina!
 
Shoppade en jävla massa haha. Blir linnen underkläder leggings och lite barnkläder. Va inne på Kappahl och kolla på deras newbie kollektion och herregud så mycket sött! Höll på att dö haha!
 
Har växlat alla pengar nu oxå. Brukar växla 1000 svenska och de brukar bli runt 260-280 turkiska men idag va kursen riktigt bra så fick till och med 300 lire! Så då passa man på att växla in 4000kr istället ;-) 
Så nu är allt klart. 
 
Resväskorna är uppe nu oxå så nu ska de tvättas och packas. Nu när man pratade med Therese (dem kom ju ner idag) så fick man detta suget och ville bara åka nu haha! Men som sagt vår tur om 4 dagar ;-) dem får värma upp Poolen så länge ;-)
 
25 September

Onsdag 25 September, 2013 - 07:17
God morgon!

Då va de den löning idag wihoooo haha vilket betyder att idag står de shopping på listan, växla pengar på Forex, köpa allt inför resan. Osv. Resväskorna får komma upp idag från källaren. 

Men i alla fall brödet står på jäsning. Bakar bröd för första gången. Vi får se hur detta slutar! Kanske katastrof?

Igår va vi och sa hejdå till Therese och barnen. Dem åkte ju till Turkiet nu, planet gick för tio minuter sen ;-) så nästa gång vi ses är där nere haha idag är det 4 dagar kvar till vår resa :-P

Nä nu får jag ta brödet. Kram på er 
21 september

Lördag 21 September, 2013 - 22:49
Nu är man äntligen hemma efter en mycket trevlig kväll i Lund hos min pappa. Där blev de god middag (pita) åhh sååå himla gott jag ber alltid om de när vi ska komma och alla andra e lika glada för de :-P
Blev massa bus med syskonen, äta god kaka och massa snack :D

Så haft en mycket trevlig kväll. Nu ska jag glo tv innan jag slocknar. Har ju trots allt gått på övertid haha. Brukar somna i soffan vid 21,00 :-P

Nu är det inte många dagar kvar Present

Onsdag 04 September, 2013 - 21:25

Kom precis hem från tapper och Diana som hade en liten present till mig. Fick ett jätte fint gravidsmycke. Jätte fint! Så det tackar jag så hemskt mycket för :-)

Har ett jätte fint gravidsmycke från min svärmor oxå. Tänkte lägga upp bild på dem båda :-)

Älskar dessa fina halsband. Tycker dem e så fantastiskt fina


4 September

Onsdag 04 September, 2013 - 05:14

God morgon vänner :)

Pigga och glada? Det e inte jag...

Riktigt trött. Vill bara sova.. Två dagar till som man ska gå upp denna tid sen e de över!
Igår blev de en runda upp till Therese och sunding för en kaffe. Blev massa bus med barnen oxå :) oliver längtar som tusan till Turkiet så hela kvällen igår sa han: Z kan vi åka till Turkiet nu? Så när jag svara att de va några dagar kvar så blev ledsen för han ville åka haha. Han e go han!

Tänkte passa på att visa va jag inhandlat. Kanske lite tidigt. Men när jag såg hjärtat slå första gången va jag bara tvungen. Kaninen ska ligga i spjälsängen e de tänkt sen får jag se var jag lägger filten. Köpte den för den va riktigt söt. Men de va inte den här mjuka lena som jag trodde så lite besviken. Kläderna e super söta :-)


Hemlisen är ute!

Tisdag 03 September, 2013 - 17:41

Ja då kanske de e dax att berätta den stora nyheten som vi håller för oss själva väldigt länge. Men nu äntligen känner vi att vi kan gå ut med de :) Har längtat efter denna dagen såååå länge!

Den 16 mars blir vi en liten familj för då beräknas de komma en liten till oss och vi e verkligen super glada. Finns inte ord som kan beskriva denna lycka. Och denna lycka fick jag reda på dagen efter min 25 års dag. Tänk er vilken present. Inget kunde ju slå den presenten.
Under 3 års tid har vi både fått missfall och utomhavandeskap så ni kan ju själva förstå denna lycka nu när de verkligen går igenom.
Vi är verkligen super glada och jag ser fram emot att dela med mig av graviditeten här i bloggen. Kommer bli mycket skrivande om de och allt shoppande :-D

Lycka!!