Överlycklig!

Onsdag 30 Juli, 2014 - 21:44
Gjorde precis ett jäkla klipp så nu är jag lycklig ;-)

När Liaz bilstol ska bytas så har jag sagt att jag har vari ute efter britax, de ska va en speciell stol. Vet inte va mer den heter. Men den har gått på närmare 4000 kr. Idag hitta jag den på jollyrace för endast 2295 kr!!! Så jag slog till direkt. Inte snack om saken så nu har vi ordnat med bilstol som han kan ha senare :) LYCKIG TILL MAX!! :-D




30 Juli

Onsdag 30 Juli, 2014 - 20:49
Äntligen är jag bättre i både axel och nacke. Efter smärtan i axeln så åkte jag på en nackspärr. Hmm tack lixom allt på en och samma gång. Antagligen för vi har fläkten igång i sovrummet misstänker jag.

Men eftersom jag va bättre idag och pappan jobba över så passa jag och liaz på att hälsa på farmor och farfar. Farmor och liaz invigde gungorna haha så sött! Han verkligen gilla att gunga min lilla räka. Så får väl börja ta ut och gunga han mer haha. Kul sen när han blir större och han kan leka lite mer på lekplatsen :)

Efter han gungat kom även pappan. Så gick upp till svärmor och svärfar och tog oss en kaffe innan vi begav oss hemmåt. Nu e liaz nybadad och precis ätit och gått och lagt sig för natten. Så nu blir de lite tv häng med min andra halva innan sängen kallar :-)

Så himla go <3





27 Juli

Söndag 27 Juli, 2014 - 22:08
Börjar inlägget med att skriva. Va i helvete har jag hittat på med i sömnen? 
Har haft ett helvete idag. Vakna upp imorse och kunde inte röra min vänstra arm. Hela axeln gör riktigt ont så de strålar ner i armen. De första jag tänkte på va att jag legat konstigt och de går över. Men neeeej! Har lika ont nu som imorse. Kan inte lyfta liaz utan smärta, kan inte duscha och kan inte köra bil! Vilket betyder att han pch jag e fast här hemma om denna smärta fortsätter.
För jag kan inte ens få ner vagnen från alla dessa trappor. 

Va iväg och skulle handla hem mat innan och jag fick verkligen kämpa i affären. Tobbe kunde ha handlat men då hade jag fått ta liaz själv vilket jag inte vill när jag har så ont.
Då plågas jag hellre i affären! 

Vete tusan hur jag ska klara morgondagen. Tobbe va ju ledig idag som tur va men han jobbar imorgon så hoppas de lugnat ner sig till imorgon.
Som tur e så slutar Tobbe 14 och liaz brukar bara va uppe korta stunder på förmiddagen.

Tanken har varit om axeln har gått ur led men då skulle jag ju inte alls kunnat röra den va jag förstått de som?! Och jag kan ju röra den lite men jag kan inte lyfta upp armen. Den typ låser sig när jag kommer halvvägs. Hoppas verkligen smärtan försvinner, vill inte behöva ta mig till vc! Tur jag inte har något inplanerat.

Nä nu ska jag och min onda axel försöka sova.
Natti natt <3


Bus med pappa e det bästa som finns <3



26 Juli

Lördag 26 Juli, 2014 - 06:56
Hade en helt fantastisk kväll igår. Hade grillning på gården tillsammans med tapper Diana Fia och drack gott ;-)
Fick fira lite nu när Diana går på semester :).
Hade riktigt skoj och god blev maten. Åt så magen höll på att spricka på en haha. 

Va nog hemma runt 10 tiden typ och liaz somna direkt. 
Vi alla har vaknat nu. Blir en tur till väla sen för att hitta en trimmer till Tobbe. Får väl se om vi hittar någon som passar han ;-)

Står på vädret att de ska bli åska idag. Hoppas de smäller till idag så luften rensas lite. De behövs :)

Mitt lilla charmtroll verkligen älskar att bli fotad haha. Undra vem han har fått de ifrån ;-)



25 Juli

Fredag 25 Juli, 2014 - 08:41
Ännu en morgon man e uppe tidigt. Redan kl 4 gav jag upp och börja storstäda haha ja jag vet de e inte normalt, men skönt att få de gjort innan värmen slår till. Så nu är storstädningen klar och liaz har precis somnat om så ska nog lägga mig och vila lite. När Tobbe kommer hem blir de lite handling sen ikväll blir de grillning med tapper Diana och Fia. :-D ser fram emot de.

Tobbe är äntligen ledig hela helgen så får se va vi hittar på denna helg. Han har jobbat nu i nästan 3 veckor med bara en dag ledig så ska bli skönt att äntligen ha en helg tillsammans :) 

Går man upp kl 5 på morgonen så blir man så här trött <3



24 Juli

Torsdag 24 Juli, 2014 - 11:41
Fy tusan va de e varmt och lägenheten e ju extrem.
Fläktarna går på Max dygnet runt.
Nu börjar jag längta lite efter kyla. Fy skäms på mig men de e lite för varmt speciellt när man har sån liten. Han ligger bara i blöja nästan dygnet runt, min lille plutt <3

Igår blev vår lille räka hela 4 månader. Tänk va tiden går. Va på Bvc på förmiddagen. Vår lille prins har för en gång skull börjat stanna upp lite i vikten haha. Varje gång jag varit där har han ökat 1 kg denna gången va de ca 700 gram haha. 8330 gram och 65 lång. 4 cm längre ;-) så han växer så de knakar. Efter Bvc så gick jag och Plume och lillen till en Skugge plats ute på gården där vi satt och fika. Liaz fick testa vattenmelon och de va något han verkligen gilla. Han ville inte släppa taget om den haha. Så de va kul att se att han gilla de så mycket.








En helt fantastiskt dag

Tisdag 22 Juli, 2014 - 23:07
Jag och liaz började dagen med en tur till väla idag där vi mötte upp min fina vän Patricia och hennes son för lite shopping.
Som vanligt när man ska handla till sig själv så slutar de med att lillen får de mesta haha.
Tycker de e roligare att shoppa till han. Själv fick jag tag på
En klänning två linnen och sen korta leggings. 

Efter shoppingen så splittrades vi och jag mötte upp Plume här hemma. Tapper tog i samma veva iväg min bil och fixa de med taggen, super snällt! 

Nu på kvällen mötte vi upp grannarna för grillning. Riktigt smarigt sen bjöds de på kaffe.

Nu ligger lillen och sover och jag Plume och Tobbe slappar i soffan.

Tänk att min lilla prins blir hela 4 månader imorgon <3 

Liaz tar en selfie <3 Han gillar att se sig själv :P



Och där kom rullningen

Måndag 21 Juli, 2014 - 21:55
Som jag skrev i förra inlägget så va liaz nära på att rulla från rygg till mage. Jag har suttit varje dag och varit beredd med kameran när jag sett att han hållit på. Men inget har hänt. Idag lämnar jag han i ca 2 timmar med pappan och va händer?!? Han rullar! Och jag missa när min lilla räka gjorde sin första rullning. Men de va inte den sista, därefter fortsatte han så han visade stolt upp när jag kom hem haha. Räckte Tobbe la han på rygg så vände han sig direkt <3 och så fort han hamnar på magen så ser han så stolt ut i hela ansiktet. Mitt lilla hjärta haha.

Så nu e man en stolt mamma.

Dock kunde ju kvällen avslutas bättre. Ingen big deal egentligen men störigt! Har fått en lång tagg rakt in i bildäcket så nu måste jag låta den sitta kvar... Som tur är ska jag bara till väla imorgon med Patricia sen därefter får jag köra iväg med bilen till däckonline så dem kan fixa de, kanske tapper va så snäll som kunde köra iväg med bilen till och med. Tobbe ska jobba över och vill helst inte ha med mig lillen dit.
Så vi får väl se, tur man inte skulle en längre sträcka :)




21 Juli

Måndag 21 Juli, 2014 - 07:11
Helt otroligt vilken utlandsvärme vi har! Underbart med värme. De enda negativa är att denna jäkla lägenhet blir supervarm!! Man hinner inte komma ut från duschen förrän man svettas igen :-/ 

Tänk på onsdag blir vår lilla prins hela 4 månader!! Tiden verkligen rusar. Och vad har hänt. Denna lilla kille har fått en egen liten personlighet. Han älskar att sitta och prata med en, han försöker ta sig runt nu från rygg till mage. De går inte riktigt än men han e bra nära ;-) han har även visat mig att han har temperament. Går de inte som han vill och jag ex inte gör som han vill så kan han börja skälla på en haha. Lilla goding. Han har så mycket för sig varje dag. Nu greppar han allt oxå som e i närheten, allt ska in i munnen, han har även börjat dra i håret och glasögon e roliga haha. Min lilla prins, ja så där händer en massa och på onsdag ska vi till Bvc och väga. Spännande att se va han väger nu. Jag dööör ju om han ökat ytterligare 1 kg. Klarar knappt bära han haha.


Pappa och son låg och kolla fotboll och de finaste av allt är att dem ligger och håller varandras händer. Kärlek till Max <3 




20 Juli

Söndag 20 Juli, 2014 - 08:45
God morgon i detta underbara väder! 

Idag blir vår gosse hela 17 veckor och de firade han genom att låta sin mamma sova. För en gång skull (känns som de va evigheter sen sist) så sov han från 21 till 02:30 fick mat snabbt sen sov han till 07:00!!! Herregud va hände, från att bråka varje natt till att sova så gott haha. Skööönt!

Vi hade en dag på stranden igårkväll tillsammans med tapper Diana och lille Theo. Åkte ut och grilla och Theo bada :-) jätte trevlig kväll.
Så vi satt där till 21 liaz somna direkt i bilen sen vakna han då inge igen förrän den tiden jag skrev. Han måste ha varit riktigt trött haha. 

Tobbe e iväg på jobb och liaz sover. Jag har precis fått i mig frukost. Ska slå in Thindras present. Blir iväg på kalas när Tobbe kommer hem. Hon fyllde 2 den 15 juli. Lilla flickan börjar bli stor.

Nä nu får jag ta mig upp ur soffan och packa in presenten innan min lille räka vaknar <3 




18 Juli

Fredag 18 Juli, 2014 - 14:38
Bläää va trött man e idag, ännu en tidig morgon :-/. Men skönt på ett sett för jag blev klar med stor städningen imorse, så nu är den klar och man kan ta helg. Lillen sover och vi inväntar pappan i huset. 

Igår hälsa jag och lillen på farmor pch pappa på jobb. Så fick jag visa upp lillen :-) 
Sen därefter körde vi iväg till stationen där vi hämtade upp min kusin och hennes barn så körde vi hem till mig och flabba lite. Va några år sen vi sågs så de va verkligen kul att ses igen. Fick även hem min dyna till vagnen igår och den blev super i vagnen. Gjorde verkligen skillnad :-) 
Ska se om jag kan hitta liknande till bältet så de matchar ;-)




17 Juli

Torsdag 17 Juli, 2014 - 09:23
Godmorgon folket!

Idag körde vi en tidig morgon här. Liaz bestämde sig för att gå upp redan kl 05:00 :-/ igår va de 04:00. Så vaknar man upp till de största leendet. Så man kan ju inte låta bli att le tillbaka :-) så länge han vaknar på gott humör så är det sak samma ;-).

Just nu tar han en liten powernap innan vi ska bege oss till lantmännen och hälsa på pappa och farmor ;-)
Sen blir de att möta upp min kusin som kommer på besök. Har inte träffat henne på några år så ska bli jätte kul att träffa henne och hennes barn :-) 

Jag älskar dig mer än livet <3



Systemkamera

Tisdag 15 Juli, 2014 - 22:33
Köpte en systemkamera för något år sen. 2-3 år sen som va ju så jätte rolig i början och man fotografera hela tiden. Nu har man telefonen och de e ju så mycket enklare och smidigare med den så kameran bara ligger. Men nu när man tar bild med systemkameran så märker man verkligen hur mycket bättre bilderna blir! Så skärpning på mig. Nu ska jag bli bättre att fota med den! 
Måste bara träna lite med dem oxå, just nu fotar jag bara, har ju ingen aning om hur man ställer in kameran som proffs gör, så nu får jag träna lite kanske. Kanske till och med börja med Photoshop igen?

Bild på dem två bästa i mitt liv <3



En bild säger mer än 1000 ord!

Tisdag 15 Juli, 2014 - 20:28
Vi testa potatis och palsternacka idag igen och de va ingen höjdare alls haha. Så här ser de ut när den rätten serverades. De slutade med att han stängde igen munnen och vägra öppna haha


Varför äta puré när man kan tugga på stolen haha så mycket godare 


Vi fick ju avsluta med lite bus



14 Juli

Måndag 14 Juli, 2014 - 20:58
God kväll i stugan =)
 
Sitter här på nätet och surfar lite för en gång skull :P Så tänkte slänga in ett blogg inlägg.
 
Något skoj hände mig imorse haha skrattar bara jag tänker på de. Jag och Liaz är ute och när vi närmar oss hemmet så vill han självklart inte ligga längre i vagnen. Så jag får lyfta upp honom. Och så blåser de kraftigt så filten flög iväg. Så va tvungen att skydda han från vinden samtidigt jaga filten. Och va händer då. Jo vagnen sticker haha. Kan tänka mig att grannarna fick sig ett gått skratt, haha. Sen därefter höll vi oss hemma haha. 
 
Lillfisen fick smaka puré för första gången idag. Ingen höjdare alls haha potatis och palsternacka. Åkte ut lika fort som de kom in haha men ska testa igen imorgon och se hur han tar de då. Har även köpt hem potatis och majs och sen gröt. =) Så kul att börja testa nu.
 
Har bytat till sittdel nu i vagnen för han grejar inte liggdelen längre. Han ska va med och kolla hela tiden. Så har fått göra en beställning på en dyna till vagnen. Den e ju annars så himla hård. Så dynan ska väl komma i veckan hoppas den passar och att de ser snyggt ut i vagnen :p. 
Det blev denna dynan.
 

13 juli

Söndag 13 Juli, 2014 - 23:51
Haft en helt fantastisk dag.

Idag är det exakt ett år sen vi fick reda på att lilla liaz flyttat in i magen. Jag minns dagen som igår.
Helt underbart! Vi båda va så fantastiskt lyckliga men samtidigt så himla rädda för va som kunde gå snett. Som jag skrivit innan har vi ju haft problem med att bli gravida. Både utomhavandeskap och missfall. Tänk att exakt ett år har gått och idag har vi vår prins här, snart 4 månader. Tänk va tiden går.

Tobbe har jobbat idag så min moster och kusiner kom på kaffe besök och höll mig lite sällskap i de gråa dystra vädret sen efter dem gick så blev liaz riktigt bråkig. Och har varit de typ hela kvällen med lite uppehåll som tur är. När Tobbe kom hem så byta vi av lite så drog jag och Diana iväg och fixa tacos. Så vi har haft en liten taco kväll här. Riktigt mysigt och gott va de. Det va ett tag sen man käka de. Efter dem gått blev de lite balkong häng i soffan haha och lite kvällsprat med Patricia :) och nu ligger man i sängen och ska Nanna kudden. Hoppas liaz är snäll imorgon :-P

Han har börjat sitta i sin gåstol nu.
Så himla go när han sitter där och knappar med alla knappar och spakar haha

Tugga kan man oxå göra på den haha



11 Juli

Fredag 11 Juli, 2014 - 11:42
Ush nu är jag trött. Vakna redan 05:30, hoppade snabbt in i duschen innan Tobbe stack till jobb. Därefter lek och bus med lillen innan han skulle somna om. Han vaknar alltid runt 6 och e uppe lite snabbt innan han somnar om i nån timme. Sen så fort han somnade passade jag på med stor städningen innan värmen slog till. Här är så extremt varmt i denna lägenhet.. Liaz går bara med blöja och jag linne och shorts ändå så svettas man och fläkten e maxad. Blev klar i alla fall med stor städningen innan lillen vakna. Nu håller jag igång med tvätten sen kan vi äntligen ta helg. Tobbe slutar 3 idag så vi får se va denna dagen och denna helg bjuder på. Har för en gång skull inget inplanerat så man kan bara ta de som de kommer ;-) 

Invigde sittvagnen igår oxå. Han trivs bra där i ;-)  tur att vagnen har liggläge annars hade man fått vänta lite till, eftersom inte liggdelen funkat på senast tiden så e de verkligen super! 

Nä nu ska jag vila ögonen lite medan min lille plutt gör de så man e pigg när Tobbe kommer hem
<3

Har börjat visa han lite böcker. De va ju verkligen en höjdare. Han blev helt till sig haha <3




9 Juli

Onsdag 09 Juli, 2014 - 07:21
Varit full rulle dem senaste dagarna. Fyllde år i måndags, hela 26 år och de fira vi med släkten i söndags :-) blev även firad i lördags hemma hos min pappa.
Fick massa fina presenter! 

Igår kom Plume, började dagen med lunch sen jäklar så åkte vi ut på äventyr för shopping till att pimpa upp vår balkong som varit ganska tråkig. 
Gjorde en egen soffa av lekiablock och träskiva. Sen fick vi handla madrass och kuddar. Ja och massa annat och här har ni resultatet. Synd jag inte tog en före och efter bild. Men men..




Nu väntar jag på att Plume ska vakna så vi kan käka frukost. Här är jag och liaz morgonpigga haha. 
 

4 Juli

Fredag 04 Juli, 2014 - 21:47
Gud va dagarna springer iväg! 
Denna helgen har man fullt upp och idag har man verkligen hållit igång!

Började morgonen redan kl 05:30 för Liaz  kände för att vakna då. 
Efter han tittat på tecknat och ätit så somnade han om och jag börja med stor städningen och tvätten. Och så fick jag pausa mellan när Liaz vakna så man fick busat med han. Efter städ och tvätt va klar så hann jag vila 1 timme innan middagen skulle göras sen därefter tog vi en promenad till svärmor och svärfar :-) kom hem vid 20 tiden sen började jag så smått med kakorna till kalaset. Fyller år på måndag så ska ha kalas på söndag. Så idag fick jag göra cheesecaken som jag ska bjuda på eftersom den ska stå i frysen x antal timmar sen va där en till kaka som skulle frysas innan den ska doppas i choklad vilket jag får göra imorgon. Sen får jag baka dem resterande kakorna imorgonkväll för vi ska ner en sväng till Lund för att besöka pappa och familjen. :) så fullt ös denna helg :-P

Nä nu känner jag för paus denna kväll, spendera den sista timmen med sambon innan man kryper ner i sängen :-)

Liaz har fastnat för denna robot som jag köpte när han inte va så gammal. Trodde aldrig han skulle tycka den va rolig men fel hade jag :-)