Tisdag

Tisdag 26 April, 2016 - 08:33
Då ska man snart lämna Liaz på förskolan sen ska jag in på Willys och se om dom har jord. Igår åkte Jg iväg och köpte pallkrage (äntligen) men jorden e slut över allt!!! Eller så sålde dom inte jord alls. Men de förstår jag inte, varför sälja pallkrage men inte jord? Du måste ju ha båda delarna. Så himla onödigt men men. Så nu hoppas jag att de finns på willys så då ska jag hålla på i trädgården. Skulle behövt köra till biltema och köpa färg för att fixa blomlådorna jag fått. Men vädret ser inte så roligt ut egentligen för att va i trädgården. 

Igår hade jag Fatima och Milton på besök. Så himla kul att ses speciellt att få träffa Milton. Fika här hemma innan vi begav oss ut och lekte på lekplatsen. 

På kvällen såg jag och Tobbe de nya programmet, ska vi göra slut? Asså sorgligt program men varför stannar man kvar hos någon som varit otrogen 3 ggr på kort tid och även håller på och flörtar. Bara under tiden från de att dom lämna paret och 3 mån efter så kom hon på honom 2 ggr med sexchat på nätet. De kommer ju inte ta slut där... Han kommer fortsätta. Sen blev hon gravid oxå under denna tiden.. Herregud. Jag hade kastat ut med huvudet före. En gång otrogen alltid otrogen. Så e de... Nä deras val nu ska jag ta fortsätta här hemma :)




Måndag

Måndag 25 April, 2016 - 11:31
Redan måndag, helgen rusade iväg. Men men jag e ledig hela veckan så ja jag har helg fortfarande haha. Skönt för Liaz oxå eftersom de blev så mycket förra veckan på förskolan. Helgen har spenderats med min familj. Först mamma och Jörgen som kom i lördags på grillning. Sen åkte vi till Lund igår på Ljusparty hos mamma, där hela släkten oxå var. Så de va kul. Jag åkte mest för att träffa alla. Men självklart fick jag handlat lite haha som vanligt när de e jag i farten. Bokade även in ett eget Ljusparty så den 29 maj ska jag ha ett litet Ljusparty. Blir med familj, och vänner. 

Nä nu ska jag snart förbereda fikat här hemma. Idag får jag och Liaz besök av Fatima och hennes son Milton. Ska bli kul att träffas, va ett tag sen nu :-D

<3



Söndag

Söndag 24 April, 2016 - 06:35
Godmorgon! 

Söndag morgon och jag och Liaz gosar i sängen till Horton filmen. De e skönt att bara och ligga och dra sig när han vaknar så tidigt. Pappan e iväg på jobb idag igen så vi har liten mys dag framför oss. Igår hade jag mamma och Jörgen här även Therese och Micke Carina och Bengt kom över på grillning. Hade en jätte trevlig lördag och vädret va kanon. Hoppas de blir lika fint idag. 
Ska snart bege oss upp och göra lite frukost. Sen tänkte jag försöka på att göra egen play doh lera. Hotta ett recept på de och Liaz e ju tokig i lera så då blir han glad. 
Sen får vi se annars va dagen bjuder pp e egentligen bjuden hem till mamma på Ljusparty men vi tror att vi hoppar den och kör en hemma dag idag istället. Vi får se :-)

Nä nu ska jag fortsätta gosa med sonen <3




Taco kväll

Fredag 22 April, 2016 - 18:35
Nu e vi alla hemma efter en lång dag på jobb och förskola. Och ikväll körde vi lite taco mys. Och alla skulle självklart hjälpa till. Lillgossen både hjälpte till med grönsakerna och dukningen. Så duktig lille hjärtat. <3







20 april

Onsdag 20 April, 2016 - 20:33
Äntligen hemma och man kan slappna av. Jag och Liaz började dagen med att åka och veckohandla redan kl 8. Han ville åka bil så de va väl lika bra att ta de i samma veva. Sen hann vi komma hem och fika För att sedan lämna gossen på förskolan. Började sent idag, kl 11! Kom lagom till lunchen. 
Sen blev de snabbt hem och lämna vagnen innan jag begav mig till jobb. Slutade 16 så blev en kort dag körde och hämta lilleman, lycklig blev han när jag kom men ändå skulle han inte lämna  Dom va ute och lekte och han ville va kvar i sandlådan . Blev en promenad hem sen laga middag sen kom pappa hem. Sen skulle jag iväg igen, blev en tur till Ikea idag igen haha. Nu idag har jag fått ihop lite steg på stegräknaren vilket e skönt. Skulle köra lite just dance så jag fick ihop lite steg men orkar inte resa mig nu haha. 

Måste berömma min lille kille. Han har ju börjat med pottan nu av eget intresse efter att vägrat den. Igår när vi skulle byta blöja så lät jag han gå lite naken. Ser att han böjer sig precis som han e kissig. Säg Liaz e du kissig ska vi ta pottan. Han rusar till toan och tar pottan, sätter sig och kissar direkt. Hur stolt kan man bli. Vi båda skattat och jag berömde så han tyckte de va kul att sitta där helt plötsligt så vägra han lämna den och tvinga sig själv att kissa haha. 
Han e så duktig så snart får vi nog börja köra lite mer :)

Idag när vi gick hem från förskolan. <3

När vi väl kom hem va han riktigt trött efter en lång dag på förskolan. Somnade som en stock efter middagen haha



19 april

Tisdag 19 April, 2016 - 17:05
Hemkomna efter en fullspäckad dag :) eller fillspäckad va den väl inte riktigt haha men eftermiddagen. Hämtade Liaz vid 2 idag från förskolan. Sen mötte vi upp farmor och åkte till Ikea. Innan vi började shoppingturen blev de en fika först. 
Fick med mig hem en snurrbricka som jag spanat in länge som dom sänkt priset på. Äntligen! Tyckte fullpriset va lite väl för den så nu kunde den äntligen få följa med hem. 
Efter Ikea och man kommit hem och tömt allt så va de vidare igen för att handla på Willys haha. Så nu e man duktigt seg. Ska sätta fart med middagen till Tobbe kommer hem :) så får nog rappa på lite nu haha.

Trevlig kväll alla :)

Att fika innan shoppingturen e kanske inte den bästa idén haha. Sockerkicken slog till <3 

Har även fått fixat mina naglar idag :-D



Pottan

Onsdag 13 April, 2016 - 18:06
Fy tusan va jag e trött idag, dagen på jobb har varit såååå seg.. Tiden har gått sååå långsamt. Så nu e man hemma käkat middag och man somnar nästan i soffan. 

Varit vaken sen kl 4 oxå så de kanske inte e så konstigt haha. Men nu e jag ledig några dagar :) och Liaz blev ledig nu med från dagis ;-D så har vi en hemma dag imorgon :-D Liaz gick runt här utan blöja nu innan mat, och jag kan inte vara mer stoltare. Han satte sig och kissa i pottan 3 GÅNGER!!! Han har haft en period där han vägrat pottan så nu blev jag paff när hN gjorde detta. Både han och jag klappa och log och gjorde give me five haha. Så duktig min pojke. 

Och på tal om annat roligt, idag skrev jag på kontraktet till helsingborgshem. Från och med 1 juni nu kommer jag vara heltid där med min vikarierande tjänst. Kan inte bli lyckligare :-D

Nä nu ska jag va social här hemma.

Trevlig kväll alla <3

Igår när man sluta tidigt passa vi på att leka och fika i de fina vädret <3



12 april

Tisdag 12 April, 2016 - 05:02
Ligger här och kan inte sova.. Vakna till när sambon skulle iväg.. Har så mycket tankar som snurrar. Igår när sambon hämtade Liaz på dagis så fick han reda på att han bitits!! PANIK! Känner jag direkt. Och vill knappt lämna idag men jag måste eftersom jag ska till jobb. Ska prata med hans personal om de idag, och se va jag som förälder kan göra och va som hände eftersom han bets. Många föräldrar hade låtit detta vara men jag kan inte släppa de. Vill inte de ska hända igen. Vart bitandes kommer ifrån vet jag inte. Jag vet att han gjort de hör hemma när han blir exalterad och kan tänka mig att de va samma sak på dagis? Han e inne i någon form av trots där han slåss väldigt mycket när han blir förbannad. Pratade med Bvc förra veckan och hon tror de kan ha med talet att göra. Han e ju ganska sen med talet så att det e någon sorts frustration? Vi har regler i detta hem så de e inte de att vi bara sitter och låter han göra va som helst. Han umgås mycket med äldre barn som då slåss jag tror han har fått mycket av de därifrån. Klart om dom slåss ska han oxå göra de, de säger sig själv. Dom apar efter. 

Det e svårt sånt här och jag hoppas de inte händer igen, skäms faktiskt men va ska man göra som förälder. :-( 

Va tvungen att ventilera mig, man kan inte alltid skriva om hur perfekt allt e haha. 




Fredag

Fredag 08 April, 2016 - 11:36
Fredag idag och äntligen e helgen kommen. Ja va gör de när man varit hemma hela denna veckan haha. Ska bli skönt att jobba på måndag igen. Än en gång somnade jag med Liaz igår. Sov från 20-06 de e inte dåligt speciellt inte när jag haft sömnproblem dom senaste veckorna så de e riktigt skönt att jag sover igen. Märker att min kropp behöver de. Morgonen idag har jag stor städat, blev precis klar. Sen gjorde jag och Liaz lite lunch och nu sover gossen. Nu när allt e gjort får vi ta en tur på lekplatsen sen :)

Skönt att inte ha något planerat denna helg, wihoo :-D

Förra helgen fick jag äntligen köpt en spegel som sitter ovanför soffan! Sjukt nöjd



Ute dag.

Torsdag 07 April, 2016 - 19:00
Nu har man en trött gosse hör hemma som snart ska sova. Varit på förskolan, och där hade han fullt upp. Dom hade en grävmaskin på förskolan eftersom de ska göras en ny liten lekhörna på gården. Så Liaz va ju överlycklig när jag lämna han imorse. Dom hade även planterat dag, och hans personal hade blivit helt imponerade när dom såg han hålla på. Alla barnen hade blivit rastlösa och gått därifrån men inte Liaz, han hade grävt och planterat och refsat m.m jätte duktig hade han varit. De e mammas gosse de där. Han älskar hålla på i trädgården med :) 

Efter förskolan gick vi till lekplatsen och lekte sen efter ett tag gick vi hem till Liaz faster på en kopp kaffe :) nu e middagen nere och vi alla varvar ner innan sängen med lite tecknat. 

Helt slut efter full rulle denna dag. 



Uppe väldigt tidigt

Torsdag 07 April, 2016 - 04:59
Jaha här ligger man kl 5 på morgonen. Pigg och glad hehe. Vaknade redan kl 03. VARFÖR tänker man då. Jo jag råkade somna med Liaz redan kl 8 igår haha. Farligt sånt. Jag skulle vara låtsas blunda så han somna. Men jag somna ju själv :-P
Torsdag idag, veckan springer iväg känner jag. Denna helgen har vi inget planerat vilket e otroligt skönt efter 2 fullspäckade helger. Så denna blir bara avkoppling. 

Nu förra helgen hade vi Plume på besök fredag lördag söndag. Alltid skoj när hon kommer hit och de blir tomt när hon lämnar. Vi firade lite i fredags och på lördagen hmm va gjorde vi då haha Tobbe hjälpte sin farbror att flytta och vi promenerade till stan för jag skulle handla ris sen blev de hemåt igen. Och vi båda va helt slut när vi kom hem haha. Blev fint väder på eftermiddagen så då va vi på lekplatsen. Söndagen lämnade Plume tidigt sen kom pappa med familj på eftermiddagen. Hade ett litet mini kalas för Liaz eftersom pappa va i Iran när Liaz fyllde år. Så käka middag och fika :-) vi stod för maten men pappa skötte grillningen, blev hans goda köttfärskebab. Mmmmm älskar de haha. Nu har han visat hur man gör så hoppas jag lyckas haha

Igår medan vi invänta att pappa skulle sluta tog vi oss en tur på lekplatsen <3



5 april

Tisdag 05 April, 2016 - 17:03
God kväll eller god eftermiddag, vilket som ;-) tisdag redan. Dagarna springer inväg. Liaz har varit på förskolan och jag och svärmor åkte under den tiden och kollade på nytt köksbord till henne och svärfar. Va inne i en butik jag aldrig varit inne i innan. Väldigt speciell butik med massa söta saker. Ska lätt åka dit igen. Rekommenderas starkt!
När vi väl kom hem passa jag på att luncha och sen va de dax att hämta lillen som inte ville hem idag. Han skulle va kvar på förskolan. Långt om länge fick jag hem han och vi gick hem gjorde lite mellis och slog på en film. Riktigt grått och dystert väder så då passar vi på att mysa. Nu har han precis badat och jag har städat upp här och dammsugat, och Nu ska de göras middag och snart kommer pappan i huset hem :) sen tar vi kväll :) 

Önskar er alla en trevlig kväll


Innan förskolan imorse skulle de självklart målas lite. De va en bra idé att måla en sån vägg. Han älskar att stå där och rita.