Vila i frid min älskade Lazze

Fredag 29 Maj, 2015 - 16:24
Min älskade vän har fått somna in idag.
2015-05-29 kl 13:50.
Han va en fantastisk fin katt som hade mycket bus för sig. Även en väldigt kelig katt som alltid fanns vid min sida. Tyvärr har han varit sjuk väldigt länge. I 4 års tid har vi kämpat på sjukhus med honom. Ständigt in och ut, operation, och denna ständiga oron om han kissar eller inte. Anledningen till att vi inte gjort något innan e för att han har varit vår bebis och vi ville hjälpa han. Idag hittade vi tyvärr både blod och kräk från han så vi visste ganska snabbt va som va tvungen till att ske. Fick en tid ganska snabbt eftersom jag berättade att han antagligen led. 
Fick ett enormt stöd av Diana som va så snäll och följde med mig och fanns vid min sida och även lazzes sida när jag tyckte att de blev för jobbigt.
Han sover gott nu tillsammans med sin fina bror azlan <3 han har äntligen fått ro <3




27 Maj

Onsdag 27 Maj, 2015 - 05:34
Varit uppe sen kl 04 och inte på grund av liaz... Fattar inte varför men har inte kunnat somna om. Så tog precis en dusch innan alla vaknar och sambon ska på jobb. Ätit frukost oxå och nu ligger jag i soffan. Hoppas kunna få en liten blund innan lillen vaknar. Men då har kag ca 30 min på mig. Han vaknar alltid 06 och de e lixom snart :-/ 

Och ändå så väljer jag att blogga haha!

Ser ut att bli ett tråkigt väder.
Så idag blir de nog iväg och handla lite mat och inför sambons kalas. Han fyller år imorgon, och vi får hit gäster på söndag. Så måste handla inför bakningen :-)

Nä nu ska jag försöka få en liten blund innan han piper till :-)




Bebis börjar bli ett barn?!

Tisdag 26 Maj, 2015 - 15:08
Ibland har jag svårt att förstå att min bebis inte e en bebis längre. Han är ett barn. 
Dock måste jag erkänna att han e 1000 gånger roligare att umgås med nu!

Under hans första  5 månader, så va de bara skrik på grund av koliken och man började undra va man gett sig in på sen från 6 månader och till 1 års dagen hände så mycket, han började stå han började gå och han hade ett jäkla humör rent ut sagt. Under ett tag så kunde han bli så förbannad så han slängde sig bakåt. 

Nu äntligen kan jag säga att vi har så fantastiskt roligt ihop. Jag verkligen njuter av varje dag med han. Han e en "egen" person har en egen personlighet. Vi kan kommunicera vi leker,busar pratar med mera. Vi kan åka bil ihop utan massa bråk. En massa äventyr görs om dagarna och vi leker en massa på lekplatsen och vi har skoj hemma. 

OCH de bästa av allt. Han somnar av sig själv. Förr fick vi alltid vagga han i timmar. Nu lägger vi han bara i sängen och han somnar.

Nu börjar man verkligen förstå att han inte e en bebis längre. Trots att vi haft de tufft, tuffare än vissa så kan man sakna bebis liaz hihi.

Helt otroligt. Och jag älskar denna påg över allt annat. Min älskade prins. Jag kommer göra allt för dig, alltid va vid din sida oavsett vad!! <3 




25 Maj

Måndag 25 Maj, 2015 - 07:50
Då va denna helg över, snabbt har de gått. Sambon har precis lämnat och åkt till jobb och jag o liaz myser i soffan. Han somnar nog rätt snart hehe men så e de när man går upp kl 5 på morgonen haha. 

Hade grillkväll här igår med Sebbe och Plume <3 hade riktigt trevligt :-)
Go mat och go dricka och underbart väder, kunde inte få en bättre dag.

Hittade systemkameran nu efter flytten och passade på att ta lite bilder på min lille prins





Haha hur söt kan man inte bli i den nya hatten hahaha



Buzzador

Måndag 18 Maj, 2015 - 15:18
Idag blev jag en av dom lyckliga vinnarna i Buzzador och vann hem kattmat. Riktigt god om min katt själv får bestämma ;-) testa du oxå :-)




15 maj

Fredag 15 Maj, 2015 - 08:31
Vilken morgon man haft.
Eller ska man kanske säga natt?
Vakna 02:30 av att någon försöker pilla ut mitt öga och dra i mitt nyckelben, gissa vem? LIAZ haha. Och när man hoppa till satt han bara och skratta. Så fort jag gjorde något så skratta han. Han vägrade sova. Så ja vi har varit vakna sen 3 inatt. Han tog en snabb tupplur nu på morgonen. Unge!!
Men tröttheten har inte stoppat mig. Har precis blivit klar med storstädningen, ätit frukost, vikt all ren tvätt startat tvättmaskinen och tömt diskmaskinen. Ja där e krut i mig. De gäller att man inte sätter sig ner :-P

Så nu kan jag och liaz fira denna soliga fredag med att vara ute hela dagen. Ska bli kanon fint väder idag. Önska va lite varmare så vi kan inviga hans pool!

Liaz invigde förresten sina regnkläder nu för någon dag sen. Ingen höjdare enligt han. Till en början med så vägrade han röra sig. Han bara stod helt stilla haha lille söte :-P






Kanon dag <3

Torsdag 14 Maj, 2015 - 19:54
Hade en usel dag igår men idag har den verkligen varit på topp. Strålande sol, jag och liaz har varit ute hela dagen. Hade först lite fika och lek i trädgården innan de va dax för lunchtuppluren, därefter kom pappan i huset hem men han hade ett prov att göra från jobb så för att undvika störa han så va jag och liaz på lekplatsen, därefter kom svärmor och svärfar på fika. Satt i trädgården och liaz lekte. Han älskar denna trädgård även att va ute. Får han bestämma ska han va ute hela tiden. Även när de ösregnar :-P
Efter svärmor och svärfar gick fortsatte vi sitta i solen tills kl blev så mycket så de va dax dör badet. Full rulle :-P när pappan i huset va färdigt blev de att starta grill så nu har vi precis ätit middag och nu försöker vi få liaz att somna eller Tobbe försöker få liaz att somna.

Dammsugat och diskmaskin e i rullning. Snart kallar sängen så får vi se va dagen bjuder på imorgon :-) 

Min lilla snygging <3



Underbart med trädgård <3

Mina smultron börjar ta sig :-D




12 Maj

Tisdag 12 Maj, 2015 - 10:58
Tråkigt väder idag men ändå skönt ute trots att de e grått och dystert. 
Här började vi morgonen redan kl 6 (ovanligt) pappan åkte ivög på jobb och jag och liaz har varit iväg och handlat hem lite mat på maxi. Tydligen så tog de på krafterna för han somna i bilen och sover fortfarande ( 1 1/2 timme än så länge) vet inte alls va vi ska hitta på idag. Om regnet håller sig borta blir de nog ut och leka efter lunchen. Annars får vi ha en hemmadag, städa i trädgård ? Läsa hur man tar hand om en trädgård kanske? Haha vet inte ett smack, en sak vet jag. Här ska inte se Förjävligt ut, de e en sak som e säkert. Hatar att gå förbi folk som bor på botten som inte tar hand om trädgården. 

Kanske får köpa mig en trädgårdsbok? 




Uppe tidigt

Måndag 11 Maj, 2015 - 08:27
Idag bestämde denna gosse sig för att gå upp redan kl 04:00. Hans jäkla hosta väckte honom och sen blev han pigg helt plötsligt när den började lugna ner sig. 
Så de va bara att gå upp och leka haha efter lite kaffe e denna mamman pigg, dock hittade jag liaz sovandes på golvet nu nyligen haha så de va bara att lyfta in han till sängen. Första gången han somnar så, så han måste va riktigt trött.




Shopping

Söndag 10 Maj, 2015 - 09:52
God morgon!

När både sambon och sonen e lite slöa idag så passa jag kolla in h&m lite och handla lite sommarkläder. Inget speciellt, bara lite shorts och linnen så man har lite sånt när väl sommaren bestämmer sig för att komma :)




Dåliga

Lördag 09 Maj, 2015 - 10:50
Både jag och sambon känner oss kassa idag. Lagom skoj! Så idag kör vi en hemmadag och bara tar de lugnt. Min pappa fyller år imorgon så måste se till att bli bättre tills dess!

Har äntligen fått ordning i hemmet så nu kan all fokus lägga på vår son. Va ute och lekte hela dagen igår. Han älskar att vara ute och leka, lilla hjärtat <3

Blev lite lek på morgonkvisten efter frukosten med kusinerna. Innan liaz skulle in och ta sin lunch tupplur :-) 

Sen blev de lek igen på kvällen efter middagen <3 hitta en vattenpöl som va så rolig att plaska i haha.


Så himla skoj att bo på detta område. Så många lekplatser och så mycket barn att leka med. Liaz har ju även sina kusiner här <3 

6 Maj

Onsdag 06 Maj, 2015 - 05:13
Godmorgon!

Nu va det ett tag sen man uppdaterade bloggen.

Vi har äntligen flyttat och därför har bloggen legat åt sidan. Det har varit en jobbig flytt faktiskt och de e för att vi har  fått måla om hela och nu ska vi göra lite mer som fixa kakel och sånt men de får vänta lite. Väggarna va de viktigaste. Hon som bott här innan hade rökat i lägenheten så ni kan ju tänka er hur skadad den va på vägganA. Så extremt äcklig. 
Vi börjar i alla fall komma i ordningen så de e skönt. Liaz verkar trivas här. Han älskar att springa ute i trädgården, mammas lilla goding. Så de e kul att se <3 

Nä nu ska jag se om jag kan blunda lite annars e de likabra att gå upp och göra lite nytta :-P

Liaz nya väggdekor. Så himla söt

Rummet just nu. Inredningen e inte riktigt färdig. E lite sugen på kids concept inne på hans rum.