28 Augusti

Torsdag 28 Augusti, 2014 - 12:01
Vilken härlig dag. Liaz är äntligen mycket bättre efter att ha legat med hög feber sen igårnatt. Han fick vaccination i tisdags, va hur glad som helst hela dagen så trodde det var lugnt. Sen vakna jag 3 på natten och han kokade.
Sov hela natten i min famn och vägrade släppa mig. Så de blev mycket bärande och mys igår. Febern sänkte sig och glad blev jag sen på kvällen gick den upp igen till 39 grader. Fick i han flytande alvedon och sen gick febern äntligen ner. Idag vakna han upp utan feber och va sig själv. Så himla skönt att äntligen ha fått min glada bebis tillbaka. Nu kan vi njuta av dagen med massa bus och lek :-) 





Kärlek!

Tisdag 26 Augusti, 2014 - 21:16
Tänk så mycket kärlek man har för en sån här liten varelse. Kärleken man har e helt obeskrivlig. Jag kommer göra allt för min son. Finnas där vått och torrt. Alltid stå bakom hans sida oavsett va de gäller.
De spelar ingen roll hur kort tid jag är ifrån honom på dagarna. Jag saknar han så fort den stund jag lämnar han. Och att komma hem och mötas av ett stort leende. Det kan göra hela ens dag! 

Jag kommer verkligen göra allt för denna lilla krabat. 

Älskar dig min fina gosse <3 



Mys dag med min lilla familj!

Måndag 25 Augusti, 2014 - 20:48
Haft en helt fantastisk dag.
När Tobbe kom hem från jobb drog vi först iväg och fick ordnat bankkonto till liaz. Så nu äntligen har han fått ett bankkonto och de kommer han inte ha tillgång till förrän han är 18 :-) perfekt när han köper lägenhet eller köper bil :-)

Efter banken drog vi vidare till väla , fick ordnat lite med mitt mobilabonnemang sen gick vi ovh käka och hade de trevligt och liaz hade happy face hela tiden så de gjorde allt ännu bättre :-P Tobbe fick shoppat lite till sig själv och till liaz. För en gång skull kom inte jag hem med något, de händer inte ofta haha. Så nu är man hemma. Tobbe och liaz har badat och nu sover lillen. Dags för Bvc imorgon ska bli spännande och se va han väger :-) 

Alltid en massa bus när pappan är hemma <3




Pojk kläder

Måndag 25 Augusti, 2014 - 08:31
Det här med "fina" pojkkläder är väldigt svårt att hitta. Tjejkläder, inga problem. Men just pojk e riktigt svårt och ibland lite tråkigt. Men hitta nån sida här nu på nätet med lite söta kläder som jag nog ska ta och beställa hem till lilleman =)
 
 

5 månader!

Lördag 23 Augusti, 2014 - 11:03
Idag blir vår prins hela 5 månader. Helt sjukt va tiden springer iväg för fort! Bara en månad kvar tills han når 6 månader. 6 månader sen kvar till han blir 1 år.  Känns som de va igår man låg på förlossningen och fick upp denna fina gosse i famnen. Den lyckligaste dagen i ens liv. 

Och var har hänt mellan 4-5 månader?
Under denna tid har vår gosse lärt sig rulla både från mage till rygg och rygg till mage. Han ålar sig fram. (Ibland kan man hitta honom på konstiga ställen) han kan sitta själv i nån lite sekund (de dröjer nog inte länge förrän han kan sitta) han har börjat så smått få upp bakbenen i krypställning dock hänger inte inte armar och huvud med så de hannar liggandes på golvet haha lilla sötnosen. Så där händer en del nu. Var dag som går så händer där något nytt <3

Ska bli spännande och se va vågen visar på tisdag <3 








Shopping och lite lekplats

Torsdag 21 Augusti, 2014 - 20:27
Idag har vi haft Sara Plume på besök eller ja hon är fortfarande kvar. 
Sitter och glor på idolavsnittet som gick igår! 

Idag har vi varit ute på Lekan och lekt med lillgossen sen åkte jag och Plume till väla. Jag passade på att handla lite kläder till gossen.. Fick lite rabatter på kappahl så då får man slå till :-)
Sen blev de en fleecetröja till han nu när de börjar bli lite kyligt men samtidigt e varmt i luften då passar denna bra. Hans jacka e lite för tjock att använda nu.






20 Augusti

Onsdag 20 Augusti, 2014 - 04:31
Ligger här i sängen och ska snart försöka sova vidare. Va uppe och av liaz mat sen passa jag på att hoppa in i duschen nu innan Tobbe ska iväg till jobb. Så nu e de bara att somna vidare. Ska egentligen på mammagrupp idag men får nog hoppa de eftersom de har varit en kaos vecka. Jag har inte känt mig helt kry pch liaz har haft jobbiga nätter, han vaknar och bara skriker. Så e helt slut i kroppen så får ta och gå på de nästa gång känns de som. Börjar undra om de kan va tänder på g. Därför han kanske gnäller. Han har börjat dregla mer än vanligt och händerna tuggar han på rätt bra nu. Har försökt känna, men än känner jag inget. Så vi får väl se. 

Ush jag som skulle hålla gång här i hemmet denna veckan. De har inte alla blivit så. Så fort liaz sover så ligger jag och vilar så inget blir gjort. :-(  men men så kan de va ibland :-)

Nä nu får jag sova vidare innan liaz vaknar. Han går alltid upp vid 6. Morgonpigg efter sin mor :-P 




18 Augusti

Måndag 18 Augusti, 2014 - 08:46
Då va de måndag igen, ny vecka nya tag! Pappan är tillbaks till jobb så nu är de bara jag och liaz igen. Denna vecka kommer vi börja i en mammagrupp. Ska bli kul :-) första dagen nu blir babymassage. Ska bli kul att träffa andra bebisar och andra mammor. Får se va liaz tycker om de :-) han är dock de äldsta barnet där vilket e lite tråkigt. Hoppas de inte e jätte stor skillnad. Under sommaren har de varit stängt så därför blir de lite mixat :-) men så stor skillnad e de säkert inte.

Annars denna vecka tänker jag ta tag i hemmet och rensa lite. De känns som de behövs. Igår gjorde jag första starten med städskåpet. Så nu e de bara att fortsätta. Ska nog rensa alla kläder som jag inte använder. 
Vi får väl se hur de slutar haha :-)

Min lille gosse ligger här bredvid och nannar gott :-) 



Nu händer de!

Fredag 15 Augusti, 2014 - 19:25
Helt otroligt va de kan hända saker bara på en dag. Igår morse kunde liaz bara rulla från rygg till mage sen fick man hjälpa han tillbaka. På kvällen la jag han på sin lekfilt går ut i köket snabbt kommer ut i vardagsrummet igen då e han på andra sidan av vardagsrummet och puttar på sin gunga som han brukar ligga i haha. Där stod man som frågetecken och undra va som hände där. Sen efter de har han rullat som bara den! Nu e han överallt!! Han till och med ålar fast baklänges haha! Han har redan hittat pappas sourrand, som jag skratta när jag såg de. Så nu e de ingen lugn stund här längre haha. Helt otroligt va som kan hända på bara en dag! 

Stolt mamma hihi 

Åla baklänges och hamna under täcket och de va inte populärt när de redan e varmt haha 



15 Augusti

Fredag 15 Augusti, 2014 - 04:10
Normalt att lägga upp ett inlägg kl 4 på morgonen! Men denna lilla gosse har varit uppe sen 3 inatt och han har typ bara vänt och vridit sig den tiden han har sovit så nu gav jag upp och satte han i babysittern och jag i soffan. Förhoppningsvis blir han trött snart nu efter han kollat lite tecknat. Har bäddat i soffan så vi får sova där så pappan i huset får sömn. Han kom hem med över 39 graders feber så liaz väljer verkligen sina tillfällen... Så andra natten utan sömn förhoppningsvis får jag sömn under dagen. Och jag som ska städa och färga håret idag hur ska man orka :/

Ush nä nu hoppas jag han blir trött snart hoppas ni andra sover gott :-P




14 Augusti

Torsdag 14 Augusti, 2014 - 07:41
Godmorgon denna torsdag!

Idag e man inte på topp. Liaz har haft en dålig natt och vaknat och bråkat typ hela tiden så e duktigt mör i kroppen. Skulle egentligen till pannkaksladan med Diana men får nog hoppa de :( 

Va iväg på väla igår fick handlat present till Plume sen självklart fick lillen lite kläder haha. Han börjar närma sig storlek 74 så likabra att börja så smått. 
Kappahl hade ta 3 betala för 2 så då slår man till. Köpte även hakklapp eftersom liaz grisar med maten när han äter haha.

Va smart igår som la han i badet och därefter gav jag han gröt! Hur tänkte jag där haha







13 Augusti

Onsdag 13 Augusti, 2014 - 07:14
Tänk va tiden går. Tiden bara rusar. Liaz börjar närma sig 5 månader!! Hjälp!!! Va han inte nyss en liten bebis? Stoppa tiden lite nu :-P

Ännu en tidig morgon hade vi här i hemmet. Jag vakna till vid halv 5 för liaz knuffa ut mig ur sängen. Så tänkte att jag skulle hoppa in i duschen innan Tobbe skulle iväg till jobb så kunde man bara gå och lägga sig sen. Men hann bara stänga av duschen så hör jag både Tobbe och liaz inne i sovrummet. Självklart skulle liaz vakna och han va tvungen att väcka sin pappa haha så de blev en tidig morgon här. Fick en liten powernap precis. Gav han mat och han slockna här i soffan så jag passade även på och skönt va de men hade behövt sova lite till :-)

Idag får vi nog ta en tur ut på väla. Måste köpa present. Ska på 25 års fest på lördag. En massa fester här för liaz haha i lördes va de hans mormor som blev 50 och nu hans gudmor som fyller 25. Får väl se va jag köper för present har absolut ingen aning hmm? Tycker de ska va något speciellt när man 5:ar eller 0:ar. Så får se va jag hittar :-)

Funderar på köpa hårfärg. Sjukt sugen på att färga håret i mörkare röd färg. Passar bra i de plus de e snyggt haha. Och då e de nog bäst att färga de idag eller imorgon så man inte springer med fläckar på kalaset :-)

Nä nu får jag ta hand om lillen här :-)

Bilderna tagna i måndes :-) 






50 års fest

Lördag 09 Augusti, 2014 - 22:30
Började morgonen med goe frukost hemma hos Plume och Sebbe :-) sen blev de lite snack innan vi begav oss till mamma som hade 50 års fest. Super trevligt och liaz skötte sig kanon :-) hans första fest haha. Va super kul blev förvånad av att liaz klara sova i allt väsen :-P

Go mat och go fika. Så super och mamma verkade nöjd. Dem håller nog fortfarande på och festar loss. Vi åkte när musiken höjdes och stark spriten kom fram haha. Så vi kom precis hem. Tobbe nattar liaz och jag passar på att slänga in ett inlägg :-) 

Nu ska jag koppla av lite. Hoppas ni alla haft en trevlig lördag :)

Här kommer lite av dagens bilder :-) 

<3 kärlek <3




Liaz hade skjorta idag. Stilig gosse <3 


Jag mamma/mormor och lille gossen liaz <3

Mormor har svårt för att titta in i kameran när liaz är i närheten haha





6 år!

Fredag 08 Augusti, 2014 - 12:54
Idag firar jag och min sambo 6 år. Tänk va tiden går. Och jag älskar han bara mer och mer för var dag som går. Han är min solstråle som lyser upp min dag. Han är min bästa vän, min sambo mitt barns pappa han är mitt allt. Att leva utan han finns verkligen inte. 




7 Augusti

Torsdag 07 Augusti, 2014 - 10:27
Hade en fantastisk dag igår hur trött jag än va så blev ändå dagen kanon. Fick bara 2 timmars sömn igår så va duktigt mör i kroppen. Men när pappan i huset kom hem stack vi iväg till Sofiero och köpte en god glass :-D underbart och riktigt skönt väder, när vi väl skulle tillbaka hem så stack vi inom lekplatsen vid oss och så fick liaz gunga. Hela han sken upp när han satte sig i gungan haha. Min lilla prins! Han trivs verkligen i gungan haha. Och jag va ju så smart som glömde mobilen i bilen så blev aldrig några kort :-( på vägen hem stötte vi på Theo och Diana som va ute på deras gård. Så satt och flabba lite och liaz fick känna på gräset lite tillsammans med Theo. Han e så himla go. Han e jätte glad för liaz och de e så kul att se. 

Efter lite bus i gräset slockna vår prins redan kl 19 i vår säng. Och där sov han gott. Så man hann koppla av lite i soffan innan sängen kallade.

Idag kör vi nog bara en hemmadag ska försöka plocka ihop lite av de liaz inte använder längre sen ska jag nog ta storstädningen redan ikväll.

Fast hade nog behövt åka till väla och kanske hitta något till mammas 50 års fest. Har inget att ha på mig :-/ panik!!







5 augusti

Tisdag 05 Augusti, 2014 - 22:13
Godkväll i stugan :)

Ligger i sängen och ska snart blunda dem små. Liaz sover redan sen klockan 20:00. Försöker hålla på den tiden så de blir en rutin för han :) sen går han alltid upp 06;00. Kvittar hur sent man än lägger han så vaknar han alltid då haha.

Idag har jag verkligen känt att jag måste komma igång med träningen. Försöker kolla upp lite nyttighetsrecept då de inte e min starka sida. Har hittat träningskläder som jag ska åka ut och köpa. Måste hitta joggingskor med. Tänkte jag skulle börja så smått med joggning. Vi har ju ett fint område där många springer :-) kör man ett litet joggingpass på kvällen när de svalnat. Helt underbart ;-) nu ska jag bara få tummarna loss till de med. 
Men nog om de..

Imorgon ska jag träffa andra mammor och bebisar. Kul med lite nytt folk. Bestämt fika på min gård på grön området så hoppas på soligt väder :-)

Nä nu får jag se till att somna så jag får lite sömn. :)

Gud va jag älskar dig. Du är verkligen mitt allt och jag kommer verkligen gå genom eld och lågor för dig. <3 




3 Augusti

Söndag 03 Augusti, 2014 - 09:24
Ligger här i soffan med liaz och kollar Pingu innan vi ska klä på oss och köra ner till Lund. Pingu är den nya favoriten här hemma. Och de e så kul att höra hur han skrattar åt dem haha! Så får väl ordna filmen och ha i dvd i bilen när vi åker :-) 

Har packat allt nu oxå. Blir en lång dag. Förr kunde man bara klä på sig nu packar man med halva hemmet känns de som haha. 

Vi börjar i alla fall första turen till mamma som kommer bjuda på fika sen kör vi vidare till pappa där de bjuds middag :) kommer bli en kanon dag hoppas vädret håller i sig. Solen börjar nog så smått titta fram. De bara öste ner när vi vakna här hemma. 

Sophie giraff gick verkligen hem! Han släpper inte den haha!




2 Augusti

Lördag 02 Augusti, 2014 - 15:27
Avkoppling till Max nu i soffan. Varit iväg hela förmiddagen och en bit in nu på eftermiddagen. Tog oss en liten shoppingtur :)

Åkte först till babyproffsen där vi köpte en munchkin till vår lille prins :-) och precis när vi skulle betala fick jag syn på Sophie giraff!! ÄNTLIGEN... Har letat som en tok efter den. Sist jag va på babyproffsen hade dem inte den. Både jag och liaz blev glada haha! Han släpper allt nu för den haha lille söte! 

Därefter blev de en tur till väla. Så nu har jag handlat ännu en present till mamma och Liaz fick en skjorta som han ska ha till mammas 50 års fest nästa vecka :-) hoppas den passar, fick bli en storlek större eftersom dem inte hade hans storlek. Men de e nog bara att vika upp armarna :)

Nu ska vi koppla av både liaz och Tobbe ligger här bredvid mig och sover. Jag själv känner hur ögonlocken håller på att slockna haha. Så nu blundar jag oxå till lite innan dem vaknar :) 

Stor hitt med munchkin :-). Hans första smakprov med munchkin fick bli vattenmelon eftersom de e en stor hitt för honom :-) 

Den nya skjortan han ska ha nästa helg :)



1 Augusti

Fredag 01 Augusti, 2014 - 06:45
Tänk va tiden går. Vi e redan inne i augusti månad!
Och det är äntligen fredag :) brukar alltid storstäda på Fredagar men valde att göra de som igårkväll istället. Så nu kan man bara ta de lugnt idag :-)

Plume kommer hit senare. Ska följa med henne till lisen och få naglarna gjorda. Sen får vi se va dagen bjuder på. Tobbe jobbar till 18 :-( men sen e han äntligen ledig. Vi får se va helgen bjuder på. På söndag ska vi till Lund. Först på morgonen ska vi till mamma och hälsa på och sen mot eftermiddagen åker vi vidare till pappa :-) 

Nä nu ska jag se till att vila ögonen lite innan min lilla prins bestämmer sig för att vakna.