Oväder

Måndag 23 Februari, 2015 - 20:58
Ush vilket tråkigt väder vi haft idag. Riktigt oväder. Snö regn och blåst! Men de stoppade inte mig och liaz för att bege oss ut. Va tvungen Att ta mig till polisstationen och sen handla. Liaz va i alla fall torr när vi kom hem jag va dygn sur haha. Men jag fick gjort mina ärenden och liaz kom ut lite :-P hoppas på bättre väder imorgon. 
Vi ska på lägenhetsvisning imorgon med. Ska bli spännande ch de e bottenplan. Så jävla underbart :-D så vi får väl se om vi får chans på den. 

Liaz hade somnat för natten. Sen kom pappan i huset hem efter att ha jobbat hela dagen och de hörde nog liaz eller kände de på sig. Så han vakna, och herregud vilket leende som kom när han såg sin pappa. Överlycklig blev han. Vadå pappig lixom haha11 månader

Måndag 23 Februari, 2015 - 12:30
Idag blir vår gosse hela 11 månader!! Exakt en månad kvar till ett års dagen. Hur sjukt e inte de. 
Börjar bli dax att planera hans 1 års dag snart :-P


Sjukgymnast

Onsdag 18 Februari, 2015 - 13:27
Precis kommit hem från sjukgymnasten med min hand. Inte alls bra med handen :-( skenan jag själv köpt va fel oxå eftersom skenan ska tydligen sitta i tummen och inte handleden. Så fick en speciell nu av sjukgymnasten. Och denna ska va på i 3 veckor och får bara plocka av den när jag ska duscha :-/ trevligt trevligt. Försökte få liaz att hålla sig vaken i vagnen när vi skulle hem så han kunde få sova i sin egna säng men ja jag lyckades inte alls haha så nu sitter han här bredvid och leker. 
Igår va en hemsk dag men de slutade bra som tur va. Min sambo och hans vän va med om en krock när dom va ute med vår bil. Förlåt men en jävla idiot jävel som antagligen hade någon sjukdom körde rakt in i bilen. Min sambo och hans vän klara sig som tur va pch han den snubben som körde in i dom blev tagen av polisen och hans körkort e indraget. Jag e så jävla glad för allt gick så bra som de gjorde och nu e de massa skit som ska ordnas. Ny stol och ny vagn hoppas jag hans försäkringsbolag står för. Sen måste min bil lagas eftersom bagageluckan knappt går att öppna. Fan va förbannad jag blir på såna idioter. Jävla tur att våra barn inte va med för då jävlar....

Men så jäkla glad som sagt att allt gick bra med dom, resten e skit samma. 
Tobbe börja sitt nya jobb idag oxå så ska bli kul att höra när han kommer hem hur de gått :-) 

Nä nu ska jag fortsätta mysa med min son <3

Jätte roligt att kasta snutte på golvet så mamma får plocka upp den x antal gånger 
Shopping

Söndag 15 Februari, 2015 - 20:20
Gossen växer och växer hela tiden så idag fick de bli lite internetshopping och fylla på garderoben med storlek 86. Känns som de va dax typ haha. Fick tag på en del :)


14 Februari

Lördag 14 Februari, 2015 - 05:34
Ännu en morgon jag vaknar tidigt. 
Men sen och andra sidan jag somnade nog för tidigt haha. Redan halv 9 tror jag. 
Helt utmattad. 
Ska i alla fall snart upp från sängen om jag orkar. Försöka hoppa in i duschen och göra mig klar för 70 års festen. Tänkte locka håret så måste få håret att torka innan vilket tar sin lilla tid. 
Försöka hitta kläder till Liaz oxå, va tusan ska han ha på sig? Skjortan han har, har blivit för liten. Men får väl se om kag hittar något annat snyggt :)

Bilen funkar inte heller så idag testar vi på tåg livet. Har nog ibte åkt tåg eller buss sen hmm 2 år? Kanske längre. Ska bli kul att se va liaz tycker om de :-P

Nä nu får jag vila lite till. Innan de e dax att gå upp :)

Det senaste här i hemmet, stå på huvudet e ju riktigt roligt haha! 12 Februari

Torsdag 12 Februari, 2015 - 08:33
Oj vilken vecka!
E de inte vinterkräksjukan så åker man på inflammation i lederna. Tack för den. Har haft ont hela veckan I min handled men har bara trott jag sovit dåligt på den eller stuckat den. Igår va smärtan så hemsk så jag nästan grät. Kunde inte ens bära liaz så va tvungen att träffa läkare. Hann inte mer än visa handleden så sa läkaren, där har du anledningen. Och då peka han på liaz. Tydligen e detta vanligt när man e mamma och går och bär på sitt barn. Och detta e inget som går över en vecka. 1-3 månader :-(! Så nu e de skena, voltaren och panodil som gäller. Sen ska jag bli kallad till sjukgymnast om ca 1 månad. 
Ush nä denna smärta e hemsk. Kan knappt blogga :-/

Nä nu så jag försöka få i mig frukost :-)

<39 Februari

Måndag 09 Februari, 2015 - 05:37
Äntligen frisk!!

Både jag och Liaz va hur pigga och glada som helst i lördags. Liaz gick och la sig strax innan melodifestivalen. Jag och Tobbe hann se hela mello och äta gott och precis när de e slut och vi ska gå och lägga oss så hör vi hur liaz spyr inne i sitt rum. 
Och självklart fortsatte de hela natten. Så kräksjukan hittade hem till oss och de tog bara 3 timmar sen flög de på mig med så Tobbe har haft fullt upp med oss. Än så länge har han inte blivit smittad. 
Jag sov bort hela söndagen inte förrän runt 17 tiden kunde jag stå på benen. Liaz vaknade som tur va och va pigg. Han lekte och sprang hela dagen så de va skönt. Hemskt att se såna små så dåliga :-(

Nä nu får jag väl snart bege mig upp ur sängen. Ligger och myser med mig grabb som sovit i vår säng hela natten. Hela hans säng e på skrubbning så han får ligga inne hos oss tills den blir klar :)


7 Februari

Lördag 07 Februari, 2015 - 16:23
Idag taggar vi för melodifestivalen. Köpt go middag som snart ska förberedas och lite gott till melodian :)

Herregud va med folk där va på maxi. Aldrig sett så långa köer där som där va nu när vi va där. Man kunde ju tro att man va i Ullared haha. Tur man har scanning, de va bara att gå rakt igenom :-P
Pulka och fika!

Fredag 06 Februari, 2015 - 17:16
Började morgonen med stor städning sen begav vi oss ut, åkte massa pulka vilket Liaz älskar. Så fort man sätter han i pulkan och börjar dra så kommer de stora leendet fram. Sen gick vi hem till svägerskan, så fick man träffa liaz nya kusin som va så otroligt söt. Liten söt prinsessa :-)
Sen busa liaz med sina stora kusiner, känns ju konstigt att säga så nu. Helt plötsligt växte alla barn nu när Felizia kom :-P 
I alla fall, sist vi såg gick bara liaz några få steg. Nu blev oliver helt fascinerad när han gick själv haha så sött att se. Dom e för Goa dom barnen <3
Liaz somna gott sen i vagnen och han sover även nu så jag passar på att vila i soffan :-) 

<3

Torsdag 05 Februari, 2015 - 11:26
Han är ju bara för söt denna lilla gosse <3
2 Februari

Måndag 02 Februari, 2015 - 10:36
Godmorgon denna vita morgon. Här va de snö igen och jag tror jag och Liaz ska åka lite pulka när han vaknar :-) 
Haft en härlig helg lugn och skön. I lördags hade vi Jimmy på besök sen kom tapper Diana och Theo :-) riktigt trevligt. Igår besökte vi liaz farmor och farfar där de blev massa bus. Och när vi kom hem började denna gosse resa sig upp helt själv utan hjälp och sen gå därifrån. Chockad men så otroligt stolt över vår gosse. Han e bara 10 månader ochgår smått redan nu. Verkligen tidig med allt. Väntar på att hans nya skor ska komma på posten så vi kan träna gå med skor. Han e ju inte alls glad för skor men de börjar bli dax med tanke på att han börjar gå så smått nu :-)

Jimmy och Liaz hade lite mys med Babblarna haha 

Farmor hitta en liten mössa som liaz testa haha