Vilken dag!

Lördag 23 Januari, 2016 - 20:38
Ok vilken dag! Fullt upp precis hela dagen så nu e man trött. Vaknade klockan 5, hör Liaz säga wroom wroom och ska ha sin rorri bil samtidigt som han ser rorri filmen. Jag börjar stor städa medan han ser filmen. Ja jag börja städa klockan 6 på morgonen haha. Hann precis bli färdig innan jag stack iväg och gjorde ett ärende sen vidare till Willys och handla och sen hem igen. Fått upp andra gardiner och strykit rentvätt. Bakat och gjort middag. Fick ju trevligt besök av Plume :) nu ligger man här i soffan, middagen e nere, japp middag klockan 20:00 idag för mig. Inte ofta de händer haha men nu ska jag fan inte göra ett skit. Snart kallar sängen ;-) 

Här e den nya dressen. Så himla söt!! 

Mysigt i köket denna kväll :) 




Fredag

Fredag 22 Januari, 2016 - 19:56
Äntligen fredag, äntligen helg. Nu kan man mysa en massa med min bebis. Praktik till 16:30 idag sen blev de hämta upp Liaz och Tobbe. Körde iväg för vi skulle handla present till svärmor sen fick vi även äntligen tag på rorri bilen som Liaz verkligen älskar. Ni kan ju Tro att han blev glad. Under hela vår tur på väla satt han i sin vagn och lekte med rorri bilen och gjorde en massa ljud vilket aldrig inträffar Hahaha. Så han blev verkligen glad. Handla en tröja och ett par byxor till Liaz med som jag fluktat på ett tag haha så nu slog jag till ;-) så himla sött!







20 januari

Onsdag 20 Januari, 2016 - 06:24
Godmorgon :)

Gud va trött jag e idag, fattar inte varför när jag gick och la mig tidigare igår än va jag gjort dom andra dagarna. Jag har väl sovit för länge? Haha 
Blrjat praktiken igen, super kul! Trivs fortfarande riktigt bra :)

Ska gå ifrån idag vid tio för de e dax för mitt läkarbesök, lite nervös men de kommer gå bra. Hittat en knöl/bula på axeln som suttit där nån vecka som inte försvinner så måste kolla upp va de e. Förhoppningsvis e de inget och jag tror inte de men när de kommer till såna saker e de bättre att kolla upp de. Så vi får se va läkaren säger :) 

Nä nu ska jag fixa mig innan de e dax för att dra till praktiken :) 




17 Januari

Söndag 17 Januari, 2016 - 08:46
Godmorgon denna morgon!

Söndag idag, sista lediga dagen sen e de tillbaka till helsingborgshem imorgon :)

Haft än så länge en riktigt härlig helg. Inget inplanerat vilket e så otroligt skönt.
Fredagen slutade jag redan kl 11:30 så när man kom hem sprang vi ut och lekte. Va nog ute i 2 timmar nästan. Åkte pulka, lekte på lekplatsen. Ja full rulle haha. Lördagen sen, jag och Liaz körde lite kvalitetstid mor och son, vilket spenderades på Ica maxi haha. Han e helt tosig i bilarna som sitter på kundvagnen. Och de e ju smidigt för mig för då kan jag handla i lugn och ro när han sitter i den haha. Efter frukosten och han sovit lite så begav vi oss ut och lekte och åkte pulka. Han älskar åka pulka den a gosse haha inte rädd för något. Där va en vända där han trilla lite nätt i backen. Trodde han skulle bli rädd men han reser sig upp och bara skrattar haha.
Efter turen där ute besökte vi Liaz kusiner, blev en kaffe innan vi begav oss hem för att laga middag och jag baka kanelbullar :-P

Idag händer de inte heller så mycket. -14 grader ute helt sjukt. Ska fixa här hemma lite sen drar vi ut och leker lite som vanligt. :) tur man har en gosse som älskar va ute :-P 







Nyttig?

Fredag 15 Januari, 2016 - 06:59
Okej nu får de va dax igen att ta tag i den hälsosamma biten! Det har blivit för mycket skit sen julen och de tar aldrig stopp! Så igår kände jag att nu får de va nog! Nu ska jag börja ett hälsosammare liv! Träna? Nja inte än haha men i alla fall röra mig mer och kanske lite zumba pass? Träning ska jag komma igång med jag ska bara få tummarna loss till de. Måste känna mig helt redo annars köper jag träningskort som bara kommer ligga! 

Jag börja i alla fall denna morgon med lite äggrör avokado gurka tomat. De fick bli något lätt. Måste läsa mig på nu om massa godheter.. 

Man kanske ska börja blogga om de så man blir mer motiverad till att fortsätta? Vi får se! ;-)




Kväll

Tisdag 12 Januari, 2016 - 20:51
Helt slut denna kväll efter en fullspäckad dag. Skola till 14 sen hann man vila lite sen begav vi oss hem till Diana och Theo på lite kalas. Theo fyller 6 år! Stora killen <3 
Kaffe och tårta och massa bus! Liaz blev helt tokig i theos saker. Han hade ju en massa bilar, och Liaz e ju galen i bilar haha. Fick även syn på hans piano med mikrofon. Och där stod han och sjöng och spela en massa. Haha helt underbart att se. Va först lite emot att skaffa sånt till han men nu när jag såg han kanske man ska köpa sånt. Helt underbart att se i alla fall.

De va i alla fall ett jätte trevligt kalas, tack för vi fick komma <3 nu väntas snart sängen. Ska bli otroligt skönt att krypa ner i sängen :)




12 januari

Tisdag 12 Januari, 2016 - 07:46
Då va de snart dax till skolan igen, Liaz har sin första dag på dagis. Han har haft lite julledigt och vi har haft turen med inga sjukdomar än så länge. Får se hur länge de håller i sig nu när han börjar på dagis. Men måste ändå skryta över att han har rätt bra immunförsvar. På hela förra halvåret på dagis va han hemma då när han hade öroninflammation och en gång hämta jag han med feber. Men de va då i samband med de. De e allt. Så hoppas de blir ett lika bra halvår nu. 

Idag i skolan väntas ekonomi hela dagen, jag vet inte riktigt va vi tycker om de haha älskar soffror men en hel dag? Baaah vi ser hur de går med de. 

Sen efter skolan blir de att fira Theo som fyller år idag :-) så här e en fullspäckad dag :-) 

Bild från i somras <3



Saknad..

Söndag 10 Januari, 2016 - 20:05
Idag e en tung dag, tung kväll. Mina tankar e hos min fina vän som somnade in i december. Jag har så många frågor som jag aldrig kommer få svar på... Jag vill bara veta VARFÖR!! jag saknar dig!! Din humor ditt leende, allt med dig. Vi har inte träffats på ett tag sen hon flyttade till Stockholm, men hon fanns ändå där. Ett samtal bort. Vilket var en tröst. Men nu, nu finns hon inte alls? Jag kan inte låta bli att tänka på alla gånger du tvinga mig baka kärleksmums med dig. Jag tyckte de va så himla tråkigt att baka den dryga kakan hela tiden, idag hade jag kunnat göra vad som helst för att uppleva vår bakdag tillsammans. Våra Sims dagar, med Sims språk. Alla gånger du skratta åt mig för att jag inte tyckte motivet på napparna skulle va speciella. 
Jag önska att du hade pratat med mig, eller öppnat dig för vem som helst så vi hade kunnat hjälpa dig. FÖR FAN EMMA! Jag saknar dig!! 




8 januari

Fredag 08 Januari, 2016 - 19:47
Idag kom jag äntligen iväg till skolan, batteriet i bilen starta med en kick. Äntligen köpt ett nytt!
Efter skolan idag så blev de fika hos Therese. 
Barnen busa som alltid.
Sen blev de hem och göra lite middag sen massa bus i rummet. Vi avslut kvällen med att göra chokladbollar och Liaz passa på att smaka så fort han fick chansen haha. Han e nog den största gottegrisen jag känner haha 








Minus grader

Torsdag 07 Januari, 2016 - 15:41
Fy tusan va de varit kallt idag, skulle starta bilen men självklart hade batteriet lagt av. Så klä på Liaz så skulle vi ta en busstripp till biltema. Men precis när vi kom till hållplatsen så ringde svärmor och erbjöd sig att ta Liaz så kunde vi ta Bengts bil. Vilket vi gjorde. Så hopp iväg till biltema där jag äntligen fick tummarna loss till att köpa nytt batteri. Bilen starta med ett kick! Hoppas den nu startar imorgon igen när jag ska till skolan!! 

Har förresten redan handlat Liaz födelsedagspresent. Kan ju lugnt säga att han kommer bli överlycklig när han öppnar de paketet ;-) 


Bild från gårdagen, vi trotsade vädret och va ute och lekte, tills Liaz såg sin farmor och farfar på balkongen då skulle han in till dom och fika haha. Så himla söt! 



Kladdkaka

Onsdag 06 Januari, 2016 - 18:31
Jag och Liaz har precis bakat en kladdkaka till pappan i huset. Liaz ville mest va med för att smaka 





Mmm mamma, detta är ju choklad haha



6 Januari

Onsdag 06 Januari, 2016 - 06:18
Godmorgon :)

Här va det ett tag sen man skrev, varit för mycket så har totalt glömt bort de. 
Nyår förra veckan, då kom Plume upp på besök och fira nyår med oss hemma hos Therese. Hade de trevligt, pt god mat och spela spel. Gräddspelet eller pie face som de heter haha. Såg raketerna vid 12 som Liaz tyckte va häftigt att se på sen blev de hemfärd. Fredag sen blev en lugn dag. Gjorde inte så mycket, allt var stängt så vi fick roa oss här hemma ;-) 
Lördagen därefter åkte jag och Plume och va på väla nästan hela dagen. Gick runt och kolla på rean, men man hitta ju knappt något där. Fick handlat 3 tröjor till Liaz dekorplast som jag ska visa va jag gjort med ;-) och sen lite smink och leggings till mig. De va de hela. Efteråt mötte vi upp hennes föräldrar som oxå va på väla så följde dom med på fika hemma hos oss. 
Söndagen.. Där åkte Plume hem och så kom pappa med familj på besök. Käka middag och hade de trevligt som alltid :) 

Så de har varit lite fullt upp fram till söndagen haha skolan börja i måndags och man börjar väl komma in i rutin igen efter alla helgdagar :-P 

Idag e man ledig vilket e skönt. Får se va vi hittar på faktiskt :) 

Här e de jag gjorde med dekorplasten. Vår kryddhyllan var/är ganska hemsk i utseende. Och nu när dom plockat bort luckan till de så ser man de hela tiden så satte upp dekorplast där istället :) mycket nöjdare i alla fall