29 juni

Onsdag 29 Juni, 2016 - 21:22

Goder kväller!
Ligger äntligen i sängen och koppar av efter en lång dag med både jobb och vecko handling städa hemmet och laga middag. Nu kopplar man äntligen av och man känner ögonen.

Idag knappa jag hem en liten överraskning till Liaz. Jag e stenhård med inte köpa massa saker när de inte e födelsedagar eller julklappar men denna grejen vill jag så gärna ge eftersom jag vet han kommer älska den så de får bli en present på måndag för han har varit duktig hos doktorn. Japp de har jag redan planerat att han e Hahaha. Nä men de ska nog gå bra där. Han sitter konstigt nog alltid still när man håller på med öronen.
Kommer bli kul att se hans min. Hoppas den kommer innan måndagen nu bara haha.

Fixat i trädgården har jag även hunnit med. Köpte massa jord och nu har jag lagt de e hörnorna där det sett ut lite som, kom och hjälp mig att dö.

Men men. Nu e de äntligen avkoppling som står på schemat. Ögonen slocknar snart så nu säger jag godnatt :)


Midsommar

Lördag 25 Juni, 2016 - 06:07
Godmorgon dagen efter midsommar!
Alla sover gott i stugan. Jag vakna precis. Varmt och klibbigt hehe. 
Stugan har en negativ sak, ingen fläkt eller något och när de e 30 grader, solen liggandes på huset då blir de varmt. Dock hade vi en riktigt härlig dag igår, kom hut vid tolv, packa upp allt. Tog en kaffe och lät barnen springa lite. Sen blev de maxi, där vi bland annat köpte oss en barn pool, de behövs i värmen. Och 50kr de e inte illa, de e värt de :P
Åkte tillbaka och starta upp midsommar maten. 
Sen blev de massa gott. Efter maten blev de stranden och barnen riktigt njöt. Massa bus.  Så himla skoj att se dom ha så skoj. Efter stranden blev de jordgubbar och glass sen avslutade vi kvällen med mini golf och glass. Barnen slocknade gott sen direkt när vi kom tillbaka och vi vuxna kunde sitta och flabba där ute :)

En riktigt härlig dag. Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar




















Torsdag

Torsdag 23 Juni, 2016 - 05:36
Godmorgon

Uppe tidigt har fixat till mig och betalat alla räkningar så nu va allt sånt klart ;-)
Liaz vakna precis hinner inte vakna förrän han ska ta fram sitt nya spel. De va verkligen en höjdare haha.
Dagis idag och jobb för mig sen väntas långledigt. Midsommar imorgon, och de ska firas i stuga tillsammans med Therese Micke och barnen. Ska bli kul :-D
Plockade jordgubbar igår och idag ska de plockas mer inför imorgon ska hämta upp resväskan och packa kläder och de som ska med. Kommer va en del att göra odag känner jag :-P
Min jumpsuite jag beställde till midsommar har inte kommit än, bör jag va orolig? Svar ja! Va tusan lixom!!!

Får åka iväg och köpa en sen annars. Liaz ska ha sitt första midsommarfirande idag på dagis. Kommer han säkert att gilla :D

Nä nu får jag se till att slänga denna gosse i badet. 

Fiskespelet, en riktig höjdare 



Söndag

Söndag 19 Juni, 2016 - 07:51
Godmorgon denna söndag!
 
Söndag idag och vi får se va denna dagen bjuder på. Antingen åker vi till Lund eller så kör vi en hemmadag. Vi får se vad vi orkar idag.
Jag var väldigt trött igår. Orka knappt göra något efter att varit uppe sen halv 4 på morgonen med Liaz.
Svärmor ch svärfar flyttade igår så tobbe hjälpte dom. 
Efter flytten åkte vi till sofiero occh åt vår första glass för i år där. Väldigt gott yuammi haha. Sen på kvällen blv de en tur till svärmor och svärfar igen och dack en god kopp kaffe. Det behövdes eftersom man va så trött haha. Tobbe passa på att hjälpa dom med datorn. 
 
Jag och liaz passade på att leka på lekplatsen igår medan pappa va och hjälpte til med flytten <3
Han älskar att gunga 
 
 
 

Söndag

Söndag 12 Juni, 2016 - 08:18
Söndag morgon och jag ligger helt slö i soffan. 
Dagen igår va jätte trevlig. Bilade till zoo i Danmark. Liaz va helt exalterad när han såg alla djuren. Han visste inte vart han skulle bli av. Haha.
De negativa va att dom höll på att renovera en del där så vissa djur va inte på plats och de kändes inte lika mycket att se. Men Liaz gilla de och de va de som va de viktigaste. Efter zoo blev de tivoli. Ska man va sån så va de en besvikelse. Inte alls mycket att göra för såna små som Liaz. Men kul hade vi alla fall. 

Bilen funkade super med att köra med och jag e så nöjd med den. Vagnen går precis in om jag plockar av hjulen varje gång. Så ska se om jag kan hitta en sulky istället. 

Idag väntas en till tur väla nu på morgonen sen på eftermiddagen kommer mamma med familj :-) ska bli kul. 

Så himla tråkigt. Tog massa bilder med systemkameran igår på zoo. Och vad händer när jag för över dessa. Allt försvann!!!!!!! Har bara början av zoo på bilder :-( 




Fredag

Fredag 10 Juni, 2016 - 05:45
Today is the day!
Äntligen e fredagen här och vi får vår bil. Att va billös e inget roligt haha. Helt plötsligt vill man överallt när man inte har bil :-P
Blir eventuellt tåget ner till Lund sen efter jobb för att hämta då bilen. Svärmor e snäll som tar Liaz. <3

Somnade som en stock igår när jag kom hem, varit uppe sen 3 för Liaz stökat runt natten. Jobbat hela dagen sen blev de after work med jobb :)
Hade en jätte trevlig kväll där vi spela mini golf och sen gick vidare och åt på Dunkers bar. Jätte trevligt va de. 
Hann precis komma hem innan himlen öppna upp sig haha. Vilken tur jag hade, att jag gick som jag gjorde haha.
Sen somnade jag som barnet, hann inte mer ön lägga mig. 

Nä nu ska jag göra oss klara, lämna Liaz och sen ska jag ta buss till jobb. Vet inte när jag Åke buss sist? Haha 




Onsdag

Onsdag 08 Juni, 2016 - 20:31
Då har vi tagit farväl av Bettan. Nu e min älskade bil såld. Haft den sen den dagen vi plussade med Liaz. Har alltid tagit emot att sälja denna bil men nu har jag något att se fram emot, vår nya Kia rio. 2 dagar kvar!!!!! 

Så imorgon blir de cykling till jobb haha, de va ett Tag sen man cyklade eller cyklade en liten kort runda när jag köpte cykeln förra månaden annars har de inte varit något mer. 

Ganska slö nu efter att jobbat hela dagen efter middagen gick vi på kaffe hos Therese och Micke sen skrev han köparen till bilen att han ville ha den och kom om 40 min så krut blev de i mig för att städa ur allt i bilen. Nu är allt fixad så man kan luta sig tillbaka i soffan och koppla av, snart kallar sängen. E rätt så trött nu hehe

Farväl Bettan <3



Tisdag

Tisdag 07 Juni, 2016 - 21:17
Ligger i soffan med sprängandes huvudvärk. Tack för den, var kom den ifrån. 
Jobb idag efter några dagars ledighet. Fullt upp så tiden rusade iväg. Lite över 2 hämtade jag lilleman för vi skulle iväg på öronkontroll. Har varit lite så eftersom han inte e lika framåt med talet som dom andra i hans ålder och nu vet vi varför, båda öronen låg under godkänd, så nu blir de läkarbesök för att få reda på om de e vätska som ligger bakom eller hörselnedsättning. 99 procent av fallen e vätska efter öroninflammation. Sån himla tur att jag gick på min magkänsla  för att kolla upp de.
Han skötte sig riktigt bra under undersökningen så han fick först en belöning av hon som undersökte han, han blev överlycklig när han fick en bil av henne. Sen fick han välja en leksak i affären. Blev ju självklart en grävmaskin haha. Han va så lycklig när han lämna butiken.

Avslutade kvällen med grillning och huvudvärk. Wihoo :-P :-(







Måndag

Måndag 06 Juni, 2016 - 19:45
Då va denna ledighet snart över och de e dax för jobb imorgon :)
Helgen har gått otroligt fort trots att man haft en extra dag. 
Idag har jag haft en liten mysig fika dag i fatimas koloni tillsammans med Louise. Riktigt härlig dag har de varit,och inte för varmt. Man har kunnat sitta i solen utan att svettas ihjäl sig för en gång skull haha. Man är aldrig nöjd ;-)

Idag är det 4 dagar kvar tills vår nya bil kommer! Som man räknar ner dagarna. Ska försöka få tag på reggnr oxå imorgon så jag kan beställa vår brobiss så vi kan åka till zoo på lördag. 
Har fortfarande inte fått sålt vår bil, väldigt segt går de. Dock har jag inte städat den än så de kan ju va bra. Får göra de imorgon. 

Nä nu blir de att försöka natta gossen som är trött men ändå inte haha 

Trött mamma som varit uppe sen 3 med Liaz för han skulle leka plus en enorm träningsverk i benen. Och Liaz som själv är trött efter nattens festligheter. Han skulle ju prata och leka en massa 



Söndag

Söndag 05 Juni, 2016 - 07:42
Godmorgon denna soliga dag :) 

Vaknar upp av att Liaz har fått tillbaka sin hosta, :-( riktigt hemskt låter den och näsan rinner. Så himla typiskt. Så idag får vi ta en lugn dag hemma. Får bli att vi håller oss i trädgården i alla fall så han inte blir värre.
Va på stranden igår och grilla med Therese och Micke och barnen. Barnen fick badat oxå. Riktigt härlig dag och varmt va de oxå, kanske lite för varmt haha. 

Nä nu ska jag leka med gossen lite, Tobbe åkte till jobb så idag e de mor och son tid <3





Fredag

Fredag 03 Juni, 2016 - 16:25
Helg wihoo.

Hämtade hem en glad gosse som släppte allt på förskolan när han såg att jag kom. Promenerade bort till affären innan hemfärd. Nu har vi fällt upp poolen och fyllt med vatten så han kan bada. 
Idag kom samtalet att min bil levereras på fredag. Yes!!! Så på fredag har jag min nya bil. De ser hi fram emot. 

Nä nu ska de fortsattas i trädgården innan middagen ska göras <3 

Liaz imorse påväg till föris <3 



1 juni

Onsdag 01 Juni, 2016 - 05:01
Välkommen juni och välkommen arbetslivet. Nu är det slut på ledigheten och jag börjar jobba heltid på helsingborgshem. Ska bli kul då jag trivs riktigt bra där. Ska snart bege mig upp och fixa mig och göra lilleman redo för dagis. Men eftersom kl inte ringt än kan jag lika bra ligga och dra mig lite till. 

Ljuspartyt jag hade i söndags va trevligt. Jag fick handlat mig ett ljus och doftspray. Eller doftsprayen fick jag eftersom jag höll i de. Fick firat Tobbe oxå lite eftersom han fyllde år den helgen. De blev en lyckad helg. Måndag och tisdag har jag och Liaz bara tagit de lugnt hör hemma. Lekt på lekplatsen och han har lekt en massa med sina kusiner.
Vet inte om jag skrivit de innan men vi ska hyra stuga till midsommar. Kommer bli riktigt skoj, de ser vi fram emot.

1 vecka kvar idag tills nya bilen kommer, längtar och hoppas inget går snett. Måste lägga ut annons om min men känner mig inte redo än haha.

Stora gossen <3 tillbaka till förskolan idag efter lite ledighet.