29 Januari

Torsdag 29 Januari, 2015 - 15:55
Idag är man trött, känner bara hur ögonen håller på att slockna på en. Liaz sover gott och jag har precis förberett middagen så den e redo när Liaz vaknar så nu kan jag bara luta mig tillbaka. Ska se lite unga mödrar :-P

Igår va vi runt i hela stan och leta efter skor till Liaz. Helt sjukt! De finns bara en enda sko affär i hela stan i Helsingborg som säljer barnskor och dom skorna vi va ute efter fanns inte i Liaz storlek varken i stan eller på väla så vi fick promenera hem igen sen fick de bli en beställning på nätet istället efter dom :-) så förhoppningsvis kommer dom i veckan så han kan träna att gå med skor vilket han inte är så glad för haha. Men eftersom han börjat gå så smått börjar de bli läge att börja få på han skorna. 

Nä nu ska jag försöka blunda lite eller i alla fall bara ta de lugnt :)

Mitt lilla hjärta mitt lilla allt <322 Januari

Torsdag 22 Januari, 2015 - 20:10
Idag har vi varit på sista mammaträffen vilket e väldigt tråkigt. 
Va bara jag och Johanna där och så självklart våra små knottar. Så vi va ganska ensamma :-P
Men lika trevligt för de och Leon och Liaz kunde busa en massa :-) hon som höll i mammagruppen idag avslutade med att läsa en saga, bockarna bruse. Jag har nog aldrig sett liaz sitta så stilla och lyssna som jag gjorde nu. Riktigt mysigt va de att ha han i knäet och lyssna på när när någon annan än mig själv läste saga. Och speciellt när han kunde sitta stilla. Helt underbart :) 

Annars idag har vi bara varit hemma. Liaz har inte varit pigg efter mammaträffen. Hans sömn blev helt rubbad så vi har haft en ganska sur och arg kille idag. Men ibland får man ta såna dagar :) 

Pappan i huset håller på att natta liaz nu ovh jag ser familjen annorlunda. De blir film sen när han e klar med nattningen :)

 

Mammaträff

Onsdag 21 Januari, 2015 - 19:29
Idag hade jag en liten mammaträff hemma hos oss med 5 andra mammor och 5 andra små knottar I liaz ålder. Massa bus och lek och här bjöd även på lite lunch och fika. 

Riktigt kul att träffa alla. Även barnen. Sist vi sågs va barnen inte så gamla :)

Liaz lyckades hålla sig på någorlunda humör trots att han varit uppe nästan halva natten :-/ 
Hoppas han får en bättre natt inatt. Imorgon ska vi besöka mammagruppen och ska även få träffa Johanna och lilla Leon som vi inte träffat sen lucia :-)

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och koppla av innan sängen kallar :) 

Utslagen gosse efter massa bus <3 20 Januari

Tisdag 20 Januari, 2015 - 15:54
Vilken grå dyster dag. Har snöat hela dagen men inget som kom för att stanna. 
Min lilla prins ligger och sover och jag ska snart börja på middagen.

Vår lilla kille har äntligen börjat sova hela natten utan mat!! Och i sitt egna rum. Fått sova 4 hela nätter på rad nu, överlycklig haha. Har inte sovit en hel natt sen jag va gravid. Så otroligt skönt. Han börjar bli lite stadigare i benen nu. Nu kan han släppa och bara gå till de stället han vill till. Det började idag så överlycklig haha. Annars har han bara släppt när han ska gå till oss vilket bara e några få steg. Vår lilla gosse börjar bli stor nu.
13 Januari

Tisdag 13 Januari, 2015 - 15:07
Jisses vilket tråkigt väder vi har om dagarna. Regn regn regn. Så himla tråkigt. Ingen snö har vi heller haft så liaz har inte alls fått inviga pulkan! 
Nu börjar vi bli trötta på detta och vill ha hit våren! ;-)

Idag har vi haft besiktningsgubbar hemma hos oss som kollat toaletterna efter renovering! De blev godkänt :-P
Trodde en eller två st skulle komma så när man öppna dörren och där stod typ 10 pers blev man duktig paff haha. 

Imorgon e de dax för Bvc igen, vägning och mätning. Ska bli kul att se va siffrorna visar! Har inte varit där sen nov :)
Ny garderob snart?

Söndag 11 Januari, 2015 - 18:29
Kanske snart dax att inhandla lite nya kläder till lillfisen. Helt seriöst, utbudet till pojkar e så tråkigt! Så extremt svårt att hitta något fint. Inte ens på rean hitta jag något :-/  

Men nu hitta jag någon sida där jag nog ska göra en liten beställning. 


8 Januari

Torsdag 08 Januari, 2015 - 20:42
Oj de va ett tag sen man skrev här... :-P

Här rullar allting på som de ska och Liaz utvecklas mer och mer för var dag. Han är med så mycket mer nu. Och för var dag som går så e han närmare till att börja gå själv. Han har vågat släppa taget nu och går några steg men när han inser va han gör så sätter han sig ner. Han kan även nu gå från sittandes till stående utan att använda sig utav möbler. Lille prinsen <3

Idag har vi haft besök av Patricia och barnen. Massa bus med barnen men liaz va inte så social av sig och gick och la sig efter 1 timmes lek haha. Alltid jätte skoj att träffas :-)

Efter dom åkt så blev de lite shopping på nätet haha, hittat lite presenter till liaz nu när han fyller 1 år! Sjukt de e typ SNART!! Så handlat lite paket nu till han, ska handla något litet mer men ingen panik än ;-)

Nu blir de avkoppling i soffan med min andra halva. <3
1 Januari 2015

Torsdag 01 Januari, 2015 - 13:14
Då va det nytt år och vi tackar 2014 för det fantastiska året. Det har varit det bäst året i mitt liv. Jag fick uppleva något som jag aldrig trodde skulle hända mig. En förlossning, att få vår underbara lilla prins Liaz och att äntligen få vara en familj. Helt klart det bästa året. Jag har även mött nya fantastiska människor i mitt liv. Så nu ser vi fram emot va 2015 har att erbjuda. Nu har jag Liaz 1 års kalas att se fram emot vilket e snart typ :-/ min lille gosse! 

Hade en fantastisk nyårsafton. Firade med underbara vänner! Körde middag här tillsammans med Diana Theo och Micke. Blev riktigt gott och vi alla va nöjda därefter blev de dessert vilket jag misslyckades med rätt kraftigt enligt mig då haha. Sen kom även Jimmy hit och fira nyår med oss :) så fullt hus här och Liaz lyckades va vaken vid tolvslaget. Han va helt fascinerad av alla raketer. Han lyckades tröttna väldigt snabbt och bara somna i min famn. Helt utslagen lille gossen haha. Vi fortsatte med massa gott och massa skratt här efter tolvslaget. Kom nog inte i säng förrän halv 3 på natte. Sen va de bara att gå upp vid 8 när liaz va pigg för dagen haha. 
Hade i alla fall riktigt skoj igår med en massa skratt och en jäkla god middag! 

Idag blir de en lugn dag. Liaz sover just nu efter att ha haft farmor och farfar på besök och nu är även julen bortplockad. 
Nu blir de avkoppling i soffan :)