30 November

Lördag 30 November, 2013 - 18:18
Godkväll i stugan.
 
Idag har man haft en lugn lördag. Skulle egentligen iväg och kollat bilen men de blev inte så. Tar det imorgon istället. Så stack hem till svärmor och svärfar på kaffe och så kom även Masse på besök. Längesen man träffa han så det va skoj =)
 
Sen under eftermiddagen har jag sett en unge i minuten. Haha herregud där väcktes känslorna till liv. Snart är det jag som ska ligga där och få ut ett stort barn =/ Gaaaah nervös som tusan haha. Det är nog det ända som jag e rädd för. Förlossningen. Spolningen jag skulle göra under utredningen va faktiskt oxå rätt skrämande så jag vägrade göra den. Klarar inte av sånt! Hatar smärta och kommer nog alltid va en sån som hatar det. Allt som har med blod och göra kan hålla sig väck haha.
Så ska bli spännande hur det går faktsikt. Ut ska han i alla fall. 
 
Nu ikväll så ska jag och min andra halva köra liten myskväll med hemmagjord landgång och film. 
Mys <3
 
Önskar er alla en trevlig lördag 
 
 

Fyndat

Fredag 29 November, 2013 - 14:57
Gick in på jollyroom.se och dem kör ju ett litet race idag med en jäkla massa fynd.
 
Hittade skötväska, startkit till vagnen och spjälskydd allt för under 500 kr. Det e fan inte illa!
 

Skötväskan skulle egentligen gå på 400 kr startkitet skulle ha gått på samma sen spjälskyddet skulle ha gått på 500 kr. Så ja snacka om att man e lycklig nu haha.
 
Här är det jag handla =)
 
 
 

Shoppat

Tisdag 26 November, 2013 - 13:38
Nu är man hemma efter en shoppingtur på väla. Va ju tvungen att köpa något till Lias efter ultraljudet igår haha. Allt blev så himla mycket lättare nu när vi vet att de e en han. Och herregud va med kläder vi hitta. Ville köpa allt haha. Har ju redan hittat outfiten till julen nästa år hahaha. 

Detta hittade vi idag. 

Lite från newbie. ASSÅ dem kläderna kan man ju dö för. Hur söta som helst!! 

Sen hittade vi lite bodys. Så nu har vi en jäkla massa bodys i 56 så nu får vi ta de lugnt med den storleken. Den med kragen e ju riktigt söt hihi 
Det blir en påg =)

Måndag 25 November, 2013 - 14:28
Jag blir helt tårögd så fort jag tänker på att vi väntar en liten pojke. Allt blev helt annorlunda nu. man insåg att man va gravid vid första ultraljudet men idag när vi fick reda på att det var en pojke så blev det mer verkligt. Helt plötsligt är det en person i min mage. En med namn. Lias Nordquist.
Vi såg för första gången på 3D/4D och det var hur fräkt som helst. Man såg verkligen hur han såg ut. Man känner tårarna när man tänker på det. Jag är verkligen så himla lycklig. Vi väntar en liten pojke. <3
Just nu väger han 600 gram, och han gillar verkligen inte att samarbeta när vi ska se eller lyssna på han haha. Han försökte gömma sig så jag fick hoppa ner på golvet och skaka lite och hålla på men inte hjälpte det haha. Men denna gången va han inte blyg att visa upp sig vem han var. Han stretade ju så vi fick ju en klar bild på att det var en liten han. 
Nu längtar man ännu mer. Vill ha han nu <3
 
Tobbe är glad här hemma nu, han får en liten fotbollsspelare haha.  
 
Här är några bilder. Fick även en videoinspelning men det e inget jag lägger upp här :P
 
 
 
 

Veckans magbild

Lördag 23 November, 2013 - 14:43
Ny vecka vilket betyder ny magbild :-) här är för vecka 25 och så ser man skillnaden på två veckor :) 
 
Sparkar

Måndag 18 November, 2013 - 19:41
Åhh sååå himla fantastiskt. Jag och Tobbe låg i soffan och lillen började sparka så häftigtatt det syntes klart och tydligt på magen. Tobbe har inte kunnat känna sparkarna, för så fort han lägger handen på magen så slutar lillen att sparka :P.
Så nu fick han i alla fall se de, vi båda fick se det klart och tydligt och lillen har nog gympa där inne för herregud va den håller på där inne. Det e nog första gången jag någonsin upplevt att den har hållt på så här mycket. Underbart <3.
 
Inte nog med de så har man fått jobb nu med. Får se när man börjar så ska jobba denna lilla tid som är kvar haha. Ska i alla fall skriva papper nästa onsdag. Äntligen ska man få jobba lite. Hatar att gå hemma. Men känns ganska onödigt att börja nu men va fan lite extra cash skadar vl inte ;)
 
Har även hittat en åkpåse som är beställd nu. Skulle egentligen vänta med de men där va en sida på nätet som hade sänkt priset så då får man passa på. Dessutom är den hur snygg som helst. Eller hur? jag är i alla fall super nöjd och hört en massa bra om den! Så nu har vi de klart ;) 
 

Inspiration

Måndag 11 November, 2013 - 20:46
Satt här och kolla lite på va man kan köpa till barnrummet. Här är några av grejorna: =)

 
Blir det en flicka så kommer jag garanterat köpa dessa gardinerna. Hur söta som helst. Har inte hittat några fina gardiner än ifall de nu skulle vara en pojke :p
 
Perfekt att ha på skötbordet men ändå så himla onödigt haha.
 
Sen detta kommer jag nog inhandla till barnrummet. Neutralt och fint, kommer passa in perfekt i rummet ;)