1 advent = hemsk dag!

Söndag 30 November, 2014 - 17:20
Åh vilken dag detta blev. Skulle egentligen till julskyltningen idag, liaz skulle träffa tomten men vi fick ställa in allt. Igår kväll vakna liaz till med 39 graders feber. Det bara flög på han. Från att va pigg och glad hela dagen så bara kom detta. Han blev som en helt annan bebis. Bara gråter näsan rinner han hostar och han kokar. Äter knappt. Så de blev inte så mycket sömn. Morgonen va han någorlunda pigg och febern försvann men efter lunchtid flög de på igen och han blev riktigt kass. Han bara gråter mitt lilla härta, kommer inte till ro att sova och vägrar både mat och ersättning. Satte han i vagnen så han fick lite luft och gick iväg och köpte en smoothie. Räckte han såg att jag plocka ner smoothie från hyllan och han visade genast tecken på att han ville ha. Så äntligen fick han något i sig. När vi kom hem va han uppe på benen men de dröjde inte länge förrän han blev ledsen igen. Fått lite alvedon och nu sover han på sin pappa. Han vill inte alls sova i sin säng och de förstår man :-( gör ont i mamma hjärtat att se han så här. :-( hoppas han mår mycket bättre imorgon och är sitt glada jag :-( 




Buzzador

Lördag 29 November, 2014 - 09:15
Kan man något annat än att bli glad när man får reda på att man äntligen är en utav dom utvalda i buzzador kampanjen. Så där dök upp vanish prover i min brevlåda. Och de e ju något som funkar super speciellt till barnfamiljer. Har använt på liaz kläder speciellt när han haft blåbär och massa annars tuffa fläckar och vanish tar verkligen bort de! Så rekommenderar de starkt och sen rekommenderar jag andra till att gå med i buzzador :-)

Detta va allt som dök ner i brevlådan! Man tackar :-) 



28 December

Fredag 28 November, 2014 - 13:38
Fredag idag vilket betyder att det är exakt 1 vecka kvar tills våra badrum är färdiga, Wihoo. När jag gick imorse så va dom nästan klara med kaklet på väggen i badrummet sen har dom den lilla toan oxå som ska kaklas. Golvet antar jag snart kommer på plats och jag antar att nästa vecka börjar toalett och dusch sättas på plats. Ska bli kul att se resultatet och härligt men totalt nyrenoverade toaletter. Me like!

Hemma hos svärföräldrarna och tvättar, liaz nannar gott bredvid så då passar jag på att slänga ihop ett blogginlägg. Snart slutar pappan i huset oxå sen tar vi helg :-D

Så här såg de ut igår eftermiddag :-) 



Stilig liten kille!

Söndag 23 November, 2014 - 21:27
Måste bara visa så stilig vår lilla grabb va igår på bröllopet.



8 Månader

Söndag 23 November, 2014 - 20:04
Idag blir vår lilla prins hela 8 månader! Tänk va tiden går, om Bara 4 månader fyller han 1 år. Sjukt va tiden springer!

Och mycket har hänt sen sist. Han står mot alla möbler, går runt möblerna. Går fint när han håller händer. Kryper i full fart och lille prinsen tror han kan stå själv, han reser sig mot möblerna och rätt som de e så släpper han händerna och faller. Idag så lyckades han stå själv i nån liten sekund och enligt pappan i huset så tog han ett steg helt själv. Så vem vet de kanske kommer snart :-)
3 tänder har han fått och börjat äta rätt mycket mat.
Och han e rätt bastant av sig. 10,2 kg och 69 lång min lilla knubbis haha.

Min lilla ögonsten mitt allt <3



Renovering

Söndag 16 November, 2014 - 08:35
Ångrar mig lite att jag inte tog en bild på hur badrummet såg ut innan. Men har lite bilder på hur de ser ut idag efter 5 dagars arbete! 
Nu är det bara 3 veckor kvar!

Lilla toan

Stora badrummet




Åh va jag längtar tills dom är färdiga! 


Julkort

Lördag 15 November, 2014 - 14:22
Idag tog vi lite julkortsbilder på liaz. Och dom blev så fantastiskt bra. Inte alla men några. Han blev lite otålig haha. Men i alla fall jag kan inte låta bli att visa årets julkort. Han e ju bara så jäkla söt mitt lilla charmtroll. <3





15 November

Lördag 15 November, 2014 - 08:23
Godmorgon denna lördag.

Skönt de äntligen e helg och man slipper fly kl 7 på morgonen för byggubbarna kommer. 
Kan bara sitta och koppla av. Ska snart ut och ta mig en dusch haha ja ni läste rätt. Vi måste ut på gården för att duscha :-P

Vet inte va man ska hitta på idag. Antingen ta bilen och göra en liten färd eller så blir vi hemma och kanske går ut i tvättstugan och testar den nu när vår inte fungerar under renoveringen. Måste tvätta. Liaz har en massa smutstvätt haha. Helt otroligt va med tvätt man får när man har barn.

Igår invigde vi overallen. Liaz va ju inte jätte glad på sin mamma. Men men han måste hållas varm ;-) 




12 November

Onsdag 12 November, 2014 - 19:23
Godkväll!

Då va vi tillbaka i Helsingborg. Varken jag eller liaz klarade va ifrån vårt egna hem eller pappan i huset. Trivs bäst hemma. En månad e lååååång tid! Så vi valde att komma hem igen i röran. Liaz blev överlycklig när han kom hem. 
Lazze fick bli kvar i Kävlinge och han trivs riktigt bra där borta :)

Här e som sagt kaos. Vi lever just nu i sovrummet och i vardagsrummet. Hall kök e kaos toaletterna e borta och ja vi kan se rakt ner till grannen hahaha. Kom hem idag och bara tänkte vem tusan lagar mat och smäller med kastruller, tittar mig omkring och ser ett hål i skafferiet och även inne på lilla toan haha. 
Dagarna lever vi hemma hos Therese, riktigt snällt att vi kan vara där. Så vi går dit varje morgon ovh går hem när byggubbarna går hem för dagen. :) 

Nu har vi precis käkat middag liaz nannar gott och jag ser gårdagens avsnitt av paradise Hotel. Skönt att bara ta de lugnt nu. :)

I måndags träffade jag Patricia och lilla Albin. Hade riktigt kul och barnen lekte fint. Va riktigt roligt när dom väl satte igång haha










Kalas dax

Lördag 08 November, 2014 - 11:30
Ush nu har jag snart packat allt inför flytten imorgon, nu ska bara badrummet och hall och kök tömmas så byggarbetarna kan arbeta utan problem. Ska bli kul och se resultatet när man kommer hem om 4 veckor. :-) 

Nu e vi alla snart klara här hemma med för att bege oss på kalas, min bror fyller 11 år idag :-) 

Igår fick liaz en ny kusin oxå. Lilla attila bestämde sig äntligen för att titta ut igår :-) så ett mega stort grattis till Joakim och kasi. Ni har fått en riktigt fin pojke :D 

Vår lilla prins haha. Va i leksaksaffären igår och lekte av oss lite haha 






Shopping

Onsdag 05 November, 2014 - 16:56
Idag blev de en liten tur till väla med min lilla familj. Blev lite middag där och sen lite shopping =)
 
Hittade en tröja, en body ett par jeans och ett par mysiga skor till Liaz =) skorna har jag velat ha skit länge så nu blev jag glad när jag hitta dom. Riktigt söta =)
 
Bodyn i'm cool valde ju självklart pappan haha 
 

?

Onsdag 05 November, 2014 - 03:57
Här ligger jag mitt i natten och kan inte sova, har sovit och vaknat och nu verkar de kört. Jäklar att man ska ha så många tankar. Men jag tror jag har kommit fram till ett beslut haha. Jag tror att jag kör på att bo hos min mormor eller ?!? Jo nej jo haha nä men jag tror faktiskt de. De e nog bäst för oss alla :-) och Tobbe har lätt för att komma dit så egentligen e de inget problem :-P 

Annars rullar allting på här hemma. Liaz ska ställa sig mot precis allt som är möbelväg. Så han kan man absolut inte lämna själv. Märkt att han blir mer och mer stabilare i benen vilket e väldigt roligt. Nu dröjer de nog inte länge förrän han kanske släpper möblerna och försöker ta de första steget själv :-)




Beslutsångest delux

Tisdag 04 November, 2014 - 20:59
Åh va tankarna snurrar här hemma. Vi hade allt klart inför renoveringen av toaletterna som ska göras från och med måndag och 4 veckor framåt. Men idag kom där en lapp att djur helt plötsligt inte får följa med....?!? Hmm lazze e ju mega känslig för stök och massa ljud.... Nu har vi en plan. Jag och liaz och lazze flyttar hem till min mormor i 4 veckor och Tobbe bor där lite då och då. Han måste ju pendla till Helsingborg varje dag vilket han inte gillar så han får bo kvar i lägenheten...MEN kan liaz klara sig utan sin pappa så länge, visst han kommer nån gång i veckan men han e mega pappig!! Och jag har inte sovit utan Tobbe så länge på evigheter :-/ kommer gå under haha de positiva är att lazze bor tryggt jag har nära till mina föräldrar och vänner. Jag har sällskap och liaz får umgås mer med sin gammelmormor. Åhhhh tusan ska man göra... De känns som ett lätt val men de e de inte. Tänk så ångrar jag mig då har vi förlorat lånelägenheten.... Har till fredag att tänka... Hmm... Jobbigt detta, tankarna snurrar till max

Lite pepparkakor medan tankarna snurrar ....