Kylskåpsmagneter

Tisdag 28 Juli, 2015 - 09:47
Har funderat länge på att köpa kylskåpsmagneter med egna fotografier, men de har aldrig blivit av. 

Igår när jag skulle lägga in blöjkoderna på liberos sida tog jag mig en snabb titt på shoppen. Och vad fanns inte där om inte kylskåpsmagneter ;-). Så va tvungen att lägga en beställning direkt. Kul att dom lägger in sånt i shoppen. :)

Busfröet igår på lekplatsen <3 


26 juli

Söndag 26 Juli, 2015 - 09:02
Denna söndagen va ju inget roligt att vakna upp till. Regnigt och blåsigt där ute. Så idag får de bli en innedag. Va iväg igår. Först på frukost hos pappa sen blev vi bjudna på middag i Staffanstorp hos Plume och Sebbe. Hade jätte trevligt och liaz gillade springa runt i deras trädgård. Han hittade även odlingslandet. Så där plockades massa smultron och jordgubbar. Lilla goding haha. Och så självklart hemma hos pappa upptäckte jag att ena lampan på bilen gått sönder så åkte till biltema i Lund innan vi åkte till Staffanstorp. Men dom va ett jäkla skämt. Så blev ingen ny lampa. Sebbe hjälpe Tobbe sen med de men de slutade med att lampan helt på den sidan kracha inklusive blinkers.. Så vi fick köra hem rätt tidigt med tanke på belysningen. Pch tur va väl att vi körde som vi gjorde för rätt som de va växlade vädret kraftigt så de blev mörkt och regnigt. Riktigt obehagligt. Men vi lyckades köra ifrån de så de va ljust sista biten. Så precis när vi kom hem kommer ovädret hit haha. Så idag får jag förhoppningvis lampan fixad. 

Liaz hos morfar

Som dom flesta vet så älskar liaz att bygga. Här sitter han helt fascinerat och kollar när de byggs. 


Mys hemma hos Plume och sibbe sen på kvällen <3 Vattenkannor e en favorit haha


Plocka stenar och lägga i vattenkannan e ju roligt haha


Kväll

Söndag 19 Juli, 2015 - 19:53
Vilken grå och dyster dag de blev efter liaz hade tagit sin tupplur. Så vi höll oss hemma hela eftermiddagen. Busat en massa och försökt lära han va öga näsa och mun sitter. Han ska ju kunna de nästa gång på Bvc, alla gånger vi "tränat" på de så har han bara skrattat åt mig. Men idag visa han de äntligen. Han har nog kunnat de hela tiden men bara skojat med mig lite :-P 
Sen nu har jag tänkt introducera pottan, inte gjort de innan. Men de kan nog bli bra att börja redan nu. Men inget tvång utan bara göra en skoj grej av de så han förstår va han ska göra i den. Så efter badet plocka vi fram pottan, han tyckte de va riktigt skoj och sitta där haha han lärde sig kiss lätet hahaha så han satt där och gjorde de ljudet hela tiden. Haha sötnos. De hände inget i pottan, utan de blev mest bus haha så vi får se hur de går med de. Tänkte han ska få sitta där lite varje dag. När han väl kissat i den så kanske han förstår lite mer va de e han ska göra i den :-) 

Haha lycklig kille som sitter på sin potta 
19 Juli

Söndag 19 Juli, 2015 - 10:59
Då va denna helg snart över, fast de känns egentligen som en måndag eftersom sambon e på jobb :-P
Jag och liaz började dagen redan kl 6 tillsammans med pappan i huset. Käka frukost ihop innan han stack till jobb. Jag pch liaz satt och mös vid barnprogram innan vi begav oss till Willys sen därefter på lekplatsen. Kom in för 1 timme sen och jag gjorde plättar för första gången som va både till mig och liaz. Mmm Som vi smaska i oss haha. Har precis lagt han i sängen så han får sin lilla tupplur så han orkar me resten av dagen.

Hunnit med rätt mycket haha 


Va på 3 års kalas hos liaz kusin. Ja han festa till de ordentligt med glass haha 18 Juli

Lördag 18 Juli, 2015 - 08:01
Godmorgon denna lördag :-)

Idag vakna man inte upp till fint väder, men de sägs att de ska ändra sig under dagen vilket e ju bra :-D

Hade någorlunda fint väder igår, så efter liaz tupplur vid 11 så åkte vi till stranden. Där vi även mötte liaz farmor och farfar. Vattnet va iskallt så något badande blev de inte :-P va bättre i örbyängar (tror jag de hette) mycket varmare i vattnet och lite bättre för barn att bada där. 
Så de får de bli nästa gång.

På kvällen blev de grillning. Diana och Theo kom. Se de blev en riktigt trevlig kväll :-)

Nä nu ska här kopplas av lite i soffan med tecknat och gossen vid min sida. Massa mys :-)

Trots värme så ska denna gosse ha filt på sig under hans bilfärd haha 16 Juli

Torsdag 16 Juli, 2015 - 21:21
Då kalla snart sängen. 
Haft en helt toppendag. Sambon har varit ledig idag och de har varit kanon väder så vad passar inte bättre än trädgårdssysslor. Höll nog på i någon timme innan vi bestämde oss för att pausa för dagen. Fortsättning imorgon ;-) liaz tyckte de va himla skoj. Han skulle ju självklart hjälpa till när vi grävde. Så himla söt mitt lilla hjärta. Efter trädgårdssysslora blev de en liten tur på lekplatsen innan vi gick in så liaz fick lite mat i magen. Därefter kom Therese och Sunding och barnen på kaffe. Och strax efter kom svärmor och svärfar. 

Nepp nu ska jag göra mig klar för sängen. 

Natti natt :)

Mitt allt <3

Födelsedagsfirande

Onsdag 08 Juli, 2015 - 08:04
Hade en helt fantastisk födelsedag igår med min fina sambo och son och min fina vän :-) hade dagen först lugn sen när sambon kom hem så överraskade han mig med en stor blombukett med rosor :-) 
Vi tog oss en tur till väla. Gick runt där lite och sen tog vi oss en tripp till Sofiero där sambon bjöd mig på en riktigt god bananasplitt. Smaskigt :-D sen tog vi oss en tur till stranden. Liaz första stranden besök. Vi va där förra året när han va liten men aldrig att han känt på vattnet. Jag e ingen strandenmänniska haha :-P men synd för mig för nu får de nog bli mer strandenbesök. Liaz älskade vattnet. Han ville inte lämna haha. 

På kvällen blev de både Kina mat och pizza. Smaskigt. Sen avslutade vi kvällen med Johan glans world tour Skandinavien. Sen somna vi alla gott :-) 
Denna fantastiska fina bild har min syster ritat. En bild på mig från förra året. Snart 15 år gammal är hon och har denna enorma talang. Blev verkligen superglad när jag fick syn på bilden 5 Juli

Söndag 05 Juli, 2015 - 10:50
Ush vakna upp med världens huvudvärk som inte vill ge med sig. Dock e den lite bättre nu än innan men den e fortfarande jobbig. 
Bläää 
Tobbe e iväg på jobb och jag och liaz har varit ute och lekt. Va nog lite för varmt för liaz för hab vände om ganska snabbt och ville gå hem igen. Vilket vi gjorde. Lille hjärtat råkade va för mycket i solen i fredags så han fick nog solsting. Feber bara small på och han skaka lite smått :-( men de försvann ganska snabbt igen. Nu vet jag att även att va i trädgården kan bli för mycket för mitt lilla hjärta :-( så sen dess har han inte velat va ute så mycket vilket e förståligt. Bada älskar han. Sitter nästan hela tiden i poolen haha. 

Nu e de snart lunch dax sen ska lille gossen ta en power nap sen får vi se va dagen bjuder på. :-) tänkte först väla men de e alldeles för varmt för att gå på väla så får ta de en dag de e dåligt väder :)

Har fotat liaz lite med systemkameran som jag la in nu på morgonen