30 December

Tisdag 30 December, 2014 - 06:06
Godmorgon mina vänner!

Då va de snart nytt år, detta året har bara sprungit iväg. I förgår kom den första snön till Helsingborg dock inte mycket, igår kom där ännu mer under kvällen sö idag ska liaz få testa pulka :-) han åkte lite igår, han bara satt där haha lilla sötnosen. Denna lilla grabb e med på allt! Inte rädd för något. I alla fall nu e de så och hoppas de håller i sig oxå. Samma sak som han e inte blyg han kan gå till vem som helst så länge han inte e trött då e de bara mamma och pappa som gäller :-)

Idag ska jag iväg och handla all nyårsmat ska iväg nu om typ en timme eller 2 vill få de gjort innan alla  åker till affären. Riktigt drygt att handla när halva Sverige e på maxi haha.

Imorgon kommer vi fira nyår med
Micke, Diana och lille Theo! Kommer bli jätte trevligt. Med god mat och massa skojigheter :)

Nä om man kanske ska ta sig upp ur sängen. Liaz och Tobbe e redan vakna. 

Liaz första steg kom nu för 3 dagar sen. Stolt mamma och pappa till Max.



Julen över

Lördag 27 December, 2014 - 05:09
Nu va julen äntligen över och liaz har firat sin första jul. (3 st julafton) vissa har lyx haha, och herregud va med fina saker han fick. Vi åkte hem dagen efter julafton till min mamma där vi käka lite julfrukost Och sen fick han massa paket. En massa fina kläder och leksaker. Han va helt uppe i varv och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen haha. Efter min mamma så åkte vi vidare hem till min pappa där de blev ännu mer paket. Där fick han jätte fina brio bilar och ett tåg. Min bror har såna bilar och liaz har varit väldigt glad för dom så nu fick han egna :-). Tåget e ju roligast eftersom de har ett snöre så man drar tåget efter sig. Haha han e så himla go lilla hjärtat.
Men nu e julen över. Nu e de snart hans första nyår och sen e de inte lång tid kvar tills hans 1 års dag. Hur sjukt e inte det? Vår lilla gosse fyller snart 1 år. Vart tar tiden vägen. Måste snart börja planera haha

Här e hans saker från firandet först hos mamma pch sen pappa :)




Julafton

Onsdag 24 December, 2014 - 21:44
Hemkomna och Liaz sover efter en fullspäckad dag med massa roligheter. Haft en riktig härlig julafton med massa god mat, trevligt sällskap och massa fina paket fick Liaz. 
Han va helt uppe i varv och man fick knappt röra hans saker haha. Han fick en gåvagn utav farmor och farfar som hab knappt släppte. Den va favoriten. Så gott vi kom hem så gick han på den direkt haha. Han fick även testa julmat idag vilket var en stor hit :-)

Nä ush nu kallar sängen helt slut! Ska till mamma imorgon bitti och sen vidare bort till min pappa så ännu en fullspäckad dag :-)

En del av de han fick. Fick även en jätte fin jacka och termobyxor och ett krokodilspel? Eller ja en krokodil som skjuter bollar i luften. Självklart skulle den ha batteri som man aldrig har hemma så den får stå gömd till imorgon när affärerna öppnar ;-)



9 Månader

Tisdag 23 December, 2014 - 16:52
Idag blir vår lilla gosse hela 9 månader. Hur sjukt är inte de. 9 månader vart har tiden tagit vägen... Nu är han inte liten bebis längre. Han blir mer och mer ett barn. Han älskar nu mera att stå mot möbler, tagit två steg själv (i snabb fart) :-P han ska bara våga släppa taget så kommer han klara de galant. Han har sammanlagt 7 tänder, han kan klappa, han vet vad lampa är och han försöker prata. Det är sååååå himla härligt att höra han prata. Igår hade han en diskussion med granen. Kunde inte låta bli att le när man hörde han. 
Idag när han va ledsen så lät det oxå som han sa mamma. Till ocj med Tobbe reagera på de. Åh min lilla bebis börjar bli stor och imorgon är hans första julafton. <3






16 December

Tisdag 16 December, 2014 - 18:52
Hör blev de en lugn kväll. Lillefisen somna vid 18, hmm hur ska detta sluta? Haha
Idag har han flyttat in i sitt rum. Känns lite läskigt och det känns så långt bort fast han bara e väggen bredvid. Stora killen börjar bli stor nu hihi. 
Så denna dagen har bestått av att fixa rummen både liaz och vårt rum. Blev en snabb runda på väla oxå och inhandla dom sista julklapparna. Så nu pustar vi ut och kan räkna ner dagarna till julafton :-)

Känner mig sjukt trött idag så de blir nog sängen tidigt ikväll ;-) 

Denna kille vågade sig på att ta ett helt steg idag. Min lille gosse börjar bli stoooor nu :-( 




13 December

Lördag 13 December, 2014 - 04:24
Godmorgon? Eller de e fortfarande natt? Haha hur som helst ligger i sängen klar vaken. Kan nog ha varit för både jag och sambon. Gick och la oss redan kl 9 hahaha en fredag :-P dom senaste nätterna har liaz vaknat mitt i natten och ska leka, fattar inte varför. Så man har ju varit duktigt trött även denna natten vakna han upp och skulle leka :-/ men eftersom vi gick och la oss tidigt så e man inte lika trött :-P ska försöka blunda lite efter inlägget :-P
Igår va liaz med på sitt första luciatåg, och han va så otroligt söt, alla barnen där va riktigt söta. Fick sjunga lite för vårdcentralen/Bvc sen lite på ett bageri som ligger där. Därefter fikades på öppna förskolan.

Sen fick vi åka hem till oss igen där Plume väntade. Hon sov över för hennes bil la bara av mitt på motorvägen när hon körde hit i torsdag stackaren :( men trevligt har vi haft.

Idag ska man försöka hinna med stor städning innan jag ska träffa Fia och Diana för lite julbak. Riktigt mysigt. Hoppas ni andra får en trevlig lördag :) 




8 december

Måndag 08 December, 2014 - 19:58
Vilken härlig dag man haft idag. Har haft fullt upp dom senaste veckorna. Med renovering, springa hos folk för att undvika massa ljud och sen helgen va fullspäckad med julpyssel och middag hos pappa igår. Så idag kände jag bara för att gå i pyjamas typ hela dagen och inte göra ett skit :-P dock efter lunchen så gick jag och liaz på en promenad. :-) annars har vi busat en massa här hemma. Sen slockna både han och jag och vakna när pappan i huset va hemma, ups haha.
Efter middagen blev de åter bus och rätt som de e så ser jag Liaz stå upp helt själv. Och de va en bra stund han stod upp . Jag hann plocka fram telefonen och fota. Blev helt till mig så jag skrek till haha så då tappa han balansen :-P
Nu dröjer de nog inte länge förrän de första steget kommer. Lilla gossen börjar bli stor <3

Idag öppna han även lucka 8 och där gömde sig ett par byxor till han <3 


Titta va jag kan mamma :-) 



4 December

Torsdag 04 December, 2014 - 13:33
Haft en helt fantastisk dag än så länge. Började morgonen med att liaz fick öppna sin julkalender och idag gömde dig sig ännu en bok som uppskattades väldigt mycket. Han e väldigt glad för böcker. Kan sitta själv på golvet och bläddra och självklar smaka lite haha. Käka frukost och glodde lite tv innan jag klädde på oss och gick bort till Willys, i samma veva somna han gott i vagnen så jag fortsatte promenaden ner till stan, runt statena. Och för er som inte vet vart de e så e de en bra bit haha. Nästan 2 timmars promenad och han sov hela tiden. Fick väcka han när vi kom till garaget. Känns otroligt skönt att ha promenerat, tror jag kör ännu en sån runda imorgon.
Sen e man riktigt glad här hemma. Imorgon oxå sen e dom ÄNTLIGEN klara med badrummen. Ska bli såååå himla skönt att äntligen kunna gå på toaletten här hemma och kunna duscha haha. Kunna diska utan att koka upp massa vatten först och vänta på de ska svalna. Äntligen e de snart över. Dom va nästan helt klara med de stora badrummet och fy tusan va snyggt de blir. Vi letar ny lägenhet men jag sa till Tobbe att jag vill inte flytta längre haha. Inte efter att ha fått så snygga badrum ;-)

Liaz somna gott precis, funderar på att göra lite lunch. 
Nä nu får jag fortsätta här :-)


Böckerna liaz fick igår och idag som han e så glad över. 



3 December

Onsdag 03 December, 2014 - 08:14
Godmorgon i stugan.

Idag e vår lilla gosse äntligen frisk och de firar vi med att besöka babycafet. Lillen tar en tupplur nu hoppas han vaknar snart. Måste gå om typ 30 min :)

Idag öppnar vi lucka 3 oxå :-)
Liaz börjar tycka detta e väldigt roligt. Leendet skiner upp när man plockar fram julstrumpan där lucka 3 ligger <3
Idag blev de en liten bok som uppskattades väldigt mycket. Satte sig och börja bläddra direkt och självklart smaka lite på den :-D :-P 







2 December

Tisdag 02 December, 2014 - 08:14
Godmorgon :-)

Ännu en natt utan sömn dock verkar vår lilla gosse lite piggare och gladare. Hoppas det! 
Började morgonen med att vår lilla prins fick öppna lucka två och där va en vit kortärmad body med 2 bilar på sig. Jätte söt :-) 
Pappan i huset har lämnat nu och jag och liaz får nog köra ännu en hemma dag idag så han blir frisk. Ska eventuellt bort till babycafet imorgon så då gäller det att han mår bra. Dom ska träna för lucia tåget oxå. Hihi lilla gossen ska gå luciatåg nästa vecka. Gå och gå jag antar han är i famnen men han ska va med i alla fall :-) kommer bli riktigt skoj.

3 dagar kvar nu oxå sen ska dom va klara på toaletterna. Den ena toan ser ljus ut men nu fick vi reda på att dom ligger back med andra! Blir galen om dom inte blir klara!

Vår lilla pins <3 



1 December

Måndag 01 December, 2014 - 07:52
1 December idag tänk va tiden går och vi starta vår morgon med att öppna första luckan i kalendern. Idag blev det en söt liten body till lille gossen :-)