Fredag

Fredag 30 Oktober, 2015 - 07:07
Fredag idag och äntligen helg. Idag blir de en kort dag i skolan. Blir bara fram till halv 12 sen blir de en tur till väla och köpa present till Minoo som fyllde 15 år igår. Sen kommer min fina vän och hälsar på <3 äntligen efter att ha varit ifrån varandra ett tag. :-)
Helgen annars har vi kalas inbokat imorgon annars är där inte så mycket. Tobbe jobbar söndagen så jag och Liaz får mysa lite. Mamma och son tid <3

Igår va första promenaden med dagis. Tur dom inte sa de på morgonen när jag lämna han för annars hade man suttit på helspänn hela dagen haha men allt hade gått super. Han skulle självklart inte åka vagn utan han skulle promenera och hålla sin fröken i handen. Mitt lilla hjärta <3  dom har hittat på massa skojigheter denna vecka på dagis och de e så kul att se han trivas så bra som han gör. Igår va första gången på morgonen som han sprang till sin frökens famn när vi skulle lämna han på dagis. Jätte kul att se :-)

Nä nu får jag fixa till de sista här hemma innan vi ska gå 




27 Oktober

Tisdag 27 Oktober, 2015 - 18:47
Godkväll i stugorna :)

Precis satt mig i soffan och dricker en kopp kaffe efter full rullning. Skola hela dagen sen hämta Liaz sen va vi på lekplatsen och lekte innan de va dax för middag nu har han precis badat och jag har städat undan och dammsugit så nu sitter vi och myser i soffan till tecknat. Han ska sova om 20 min :)

Ush sen fick man en klump i magen innan. Telefonen plinga till när jag stod och gjorde middag. De va HD. Skottlossning vid Willys, alltså mindre ön 5 min ifrån oss. Så jävla läskigt. Och man va på Willys 1 timme innan detta hände. Skrämmande. Där hade tydligen legat en man i en blodpöl så tacka gudarna för att jag missa de. Tycker helt seriöst att Helsingborg börjar bli läskigt att bo i. Skottlossningar hit och dit. Och fortsätter de så här och de kommer så här nära där man bor så nä då e de dax för att leta lägenhet i Lund. Skrämmande att de skjuts så mycket här. Tur man står i kö på lägenheter i Lund  så om de någon gång skulle bli aktuellt så borde de va lätt att få lägenhet. Nä Ush skrämmande faktiskt... Denna världen börjar bli skrämmande...

Nä nu ska jag fortsätta mysa med min bebis 

Just de intervju idag med resurs bank.. Ser lovande ut. Enligt min lärare så hade hon som intervjuade lämnat rummet med ett leende och då sagt massa positivt.. ;-) kul när man får folk att gilla en ;-) 

Evil eye haha typ ingen fattar den mer än klassen Hahahah 



Söndag

Söndag 25 Oktober, 2015 - 12:23
Gud va trött man e idag. Varför vet jag inte, tyckte ändå att jag sov bra inatt. 
Liaz sover sin tupplur och jag ligger i soffan nu och tar de lugnt. Tvättat några maskiner tvätt och innan idag va vi i trädgården och städa undan. Lite höststäd, innan Liaz somna så avslutade vi städningen med lite taco lunch. :-) smaskigt..

Underbart väder e de idag oxå så blir en tur på lekplatsen när Liaz vaknar. E sugen på att baka oxå men vet inte vad. :-/ jag e inte sugen på att äta de utan bara baka och så vill jag göra något nytt något lite avsncerat. Men va tusan ska man göra. Blev sugen på att baka tårta men kom igen lixom haha. Vem ska äta den tårtan, inte jag :-P 

Nä känner att ögonen drar ihop sig så ska lägga mig och blinda lite innan min gosse vaknar <3

Igår va de tråkigt väder så då passa vi på att pyssla lite här hemma. Liaz gjorde sin egna tavla som hänger nu fint i vardagsrummet <3



Lördag

Lördag 24 Oktober, 2015 - 13:37
Idag startade vi morgonen redan kl 5. Då va Liaz redo för lördagen. 

Käkade en liten mys frukost innan vi begav oss till mat. Tog en promenad dit och efter vi handlad gick vi hem till tapper och Diana på en kaffe. Sen blev de hemåt. Liaz somnade självklart i vagnen så han fick sig en powernap så nu vill han inte sova sin tupplur som han har då vid 12 så detta kan bli kul haha.  Funderar kanske om man ska ta fram en canvastavla och låta Liaz på måla .

Va ju på Ullared igår, fick shoppat en jäkla massa. Svärmor handla nog mest. Men vi lyckades för första gången fylla bilen så pass mycket att de nästan sluta med att vi inte kom hem med vissa saker. Så full va bilen. Men vi lyckades efter massa möblering av påsar m.m haha så nu e alla julklappar klara. Så nu kan man luta till tillbaka och låta julen komma :-P

Liaz fick en bilbana av sin farmor igår. Överlycklig och kör med bilarna hela tiden 

Promenerade till mat just pga detta. Man fick köpa orkidéer med två stänger för 50 kr st hur billigt som helt så då fick man passa på. Nu pryder dom vårt fönster riktigt fint ;-)



Måndag morgon

Måndag 19 Oktober, 2015 - 07:52
Då va helgen över. Helgerna bara springer iväg. Liaz är lämnad och jag kom precis hem. Har 10 min här hemma sen blir de att köra till skolan. Så slänger upp ett litet snabbt inlägg. Idag hoppas jag att köket oxå blir färdigt. Det var snack om det i alla fall :-) ska bli spännande att se resultatet när man kommer hem idag. 

Kul att lämna Liaz idag. Inget gråt alls. Han vinka knappt hejdå haha. Han gick och satte sig vid bordet direkt och skulle bygga pussel. Lilla goding. Kul att se att han trivs så bra på dagis. 

Nä nu får jag packa väskan och köra :-) 



Söndag

Söndag 18 Oktober, 2015 - 05:32
Godmorgon denna söndag. Här sover alla. Utom jag då :-P ska snart upp och ta en dusch så jag har de gjort innan Tobbe ska till jobb. 
Sen får vi se va som händer idag. Vi åkte ut till pålsjöskog igår. Jätte mysigt. Skulle dock plocka kottar men hittar bara pinnar haha Liaz va lika lycklig för de. Han e helt galen i pinnar helt plötsligt. Så han hade skoj. :-) mysigt med såna små utflykter så hade vi lite pyssel sen på eftermiddagen när han vaknat.
Idag får vi se hur vädret e. Kanske ska baka kanelbullar, så får lille gossen hjälpa till. :)

Sen e man taggad inför imorgon. Åh de kommer bli spännande allt.... Och jag hoppas verkligen att de blir något.. De hade varit underbart.,, mer får ni veta sen när jag vet mer ;-)




Herregud för dessa ankorna. Liaz älskar djur och blir alltid lycklig när han får se något som då ex ankor. Så vi stanna kvar och titta dock utan mat eftersom vi skulle till skogen och inte visste att där va ankor. Men i alla fall efter en minut går dessa ankorna till attack Hahaha jag skämtar inte dom va inte ett dugg rädda dom sprang upp ur vattnet och gick raskt mot oss så vi sprang därifrån haha. Riktigt roligt 



Lördag

Lördag 17 Oktober, 2015 - 07:34
Godmorgon vänner!

Idag har man fått sova till halv 6. Sovmorgon nästan haha. Håller på att baka baguette som e i ugnen nu så snart e de goe frukost :)

Sen när vi ätit och fixat oss ger vi ut på kott och löv jakt för lite höst pyssel hör hemma :-) får bli en sån liten mys dag idag. Vädret e dock inte de bästa :-/

Bild från nätet så inget jag gjort haha



Plugg

Torsdag 15 Oktober, 2015 - 14:06
Ska snart hämta hem min gosse till denna kaosen. Saknar honom så ska bli skönt att hämta hem han snart. Har haft en hemma dag för studier. Stort arbete som ska redovisas imorgon. Och så har man renoveringsnissarna här oxå. Möglet e borta. Äntligen.... Dock kommer vi leva i kaoset hela helgen så nu har vi gjort spärr i köket så Liaz inte kan gå in. 

Tog en liten paus innan i pluggandet och fixa i Liaz rum. Gjorde "bubblor" på hans vägg eller runda ringar kanske man ska skriva haha. 
Sen möblerade jag om. Duktigt trött efter eftersom jag varit uppe inatt men de stoppar inte mig från att plugga. Måste plugga plugga plugga. Ska snart klä mig och hämta hem min lille prins som e saknad en massa. 

Liaz rum nu




Renoveringskoset i köket..




:-O

Torsdag 15 Oktober, 2015 - 02:39
Kl e halv 3 och jag vakna för 30 min sen... Varför? Ingen aning.... Kan inte sova bara. Ligger här bredvid min bebis och sambo och ser hur dom sover gott. Liaz får sova inne hos oss idag eftersom vi börjat en renovering i köket, va lite rädd för om han vaknar mitt i natten och ska gå in till oss så skulle han kanske tyckt de va roligt att pilla på saker som e farligt i köket just nu. Så han ligger säkert inne hos oss istället. Så varför e där renovering igen efter vi nyligen renoverat köket? Jo vi har hittat svartmögel... De roliga e att ingen upptäckte de innan vi flytta in och ingen
Upptäckte de när de renoverades... Utan min mormor upptäckte de... Och tacka gudarna för de... För de e svartmögel hela vägen från diskmaskinen till kastrullskåpet... Illa illa illa. Så skönt dom fixar de nu. Imorgon ska dom riva väggen som e mellan klädkammaren och köket. För där e tydligen mögel på en bit av väggen där. Och dom vill inte ta en chansning vilket e bra. Äntligen någon som gör sitt jobb bra! 

Så vi får se hur de kommer bli imorgon bitti. Själv ska man va hemma. Läraren e ledig imorgon men jag måste plugga imorgon eftersom jag har ett stort uppdrag till fredag. Så skönt egentligen att man blev ledig med tanke på att jag inte sover :-O 

Nä man kanske ska försöka sova nu..

Så här trevligt har vi de just nu.



Whop

Söndag 11 Oktober, 2015 - 13:39
Vilken dag de blev igår. Va så extremt trött på mitt hår som va nästan ända ner till skinkan. Långt och jobbigt. Så jag bokade tid på morgonen för klippning och kl 13 klippte jag av allt. Frisören tittade på mig och frågade flera gånger, e du säker? Jag bara eh ja klipp av de haha. När hon väl satt där bak och skulle ta de första klippet så sitter hon och stirrar och säger sen. Jag vill behålla ditt hår haha. Jag bara kör på. Så nu kommer de till användning oxå haha. Jag e super nöjd och de e helt underbart i håret. Kändes konstigt i duschen imorse i alla fall haha. Passade även på att färga håret. Så en riktig make over ;-)







Mys dag

Torsdag 08 Oktober, 2015 - 13:12
Idag kommer jag och Liaz mysa till de. Pappan i huset jobbar till 23 ikväll så jag och Liaz e ensamma. Ska snart hämta han på dagis, ska till Bvc och ta sprutan :-( sen får de bli mys här hemma. 
När Liaz väl somnat får jag se till att läsa lite, har prov imorgon. Nervös eller haha! Men de går säkert bra. Bara ett litet test,  hoppas på de e litet i alla fall.

Nä nu ska jag packa väskan innan jag ska hämta lille hjärtat som dessutom tagit dagisfoto idag. Så jäkla go! Tyvärr väljer jag att inte lägga ut bilden eftersom där e andra barn med i bilden. 

Enskilt foto blir om 2 veckor typ eller 1 1/2 ;-)




Sjukvården = skämt

Onsdag 07 Oktober, 2015 - 09:20
Seriöst!! På riktigt, de e ett skämt.ringde vc idag och tydligen ska man först besöka sjukgymnast först och man ska äta Ipren. Hmm.. Hör tryck i dig massa tabletter vet jag så dämpar du smärtan och du slipper lida. Ja men jo va bra! Att jag inte tänkte på de.... Och de kan lixom inte va så att de e något fel i kroppen eftersom jag har ont 24/7?? E de inte dax att undersöka de.... Nä ät Ipren vet jag. E de så lätt att bli sjuksköterska så kanske man ska söka den utbildningen redan imorgon!!! Fan va irriterad jag e. Har dragit mig ifrån att berätta mitt problem och uppsöka hjälp och när jag väl söker så ät Ipren och gå till sjukgymnast och dom skickar dig därefter till röntgen om de inte blir bättre..... Meeeeen tack!!! Idioter helt klart.

E i alla fall hemma idag. Ligger med min vetekudde som värms stup i kvarten. Utan den e smärtan pest!! Men men får väl ta mig till Willys och köpa Ipren för panodil va tydligen inget för detta, Ipren e de som funkar.... Yeaaah right

Smärta

Tisdag 06 Oktober, 2015 - 21:27
E det något jag har varit duktig på eller är duktig på, är att hålla tyst. "Jag har aldrig problem" typ! Vilket kan va dåligt att göra så. Sen slutet av förlossningen hade jag en enorm foglossning som tyvärr aldrig försvann efter graviditeten. Dock stoppades den upp och smärtan va inte så hemsk. Sen 6 månader tillbaka har jag haft ont. Kan knappt ligga i samma position för länge utan att vakna på natten. Och sen 3 månader tillbaka har den varit hemsk. Då e de typ hela tiden kan knappt sitta eller ligga. Dock har de funkat att lägga sig på mage. Men sen igår har de varit hemskt. Inga ställningar har funkat och de strålar ner i benen. Så självklart ringer man pappa i såna här situationer. Så nu får jag ta mig till läkare imorgon. Jag måste få detta undersökt så jag kan få behandling. Förhoppnings e de foglossning eller så kan de även va inflammation i bäckenet men då e de bara medicinsk behandling som tur e. Men dom måste kolla de ordentligt så de inte e något annat som spökar. Så hoppas hoppas de bara e någon av dom grejorna. Livrädd för de ska va något annat och därför har jag dragit mig ifrån att kolla upp de. Jag vet de e dåligt att göra så men så e jag ;-)

Myser med min bebis efter dagis. Trött mamma med en enorm smärta och en trött bebis sidan om som får en alltid till att le, oavsett smärta eller dålig dag. 



3 Oktober

Lördag 03 Oktober, 2015 - 10:00
Godmorgon denna lördag.
ÄNTLIGEN helg. Lite avkoppling tillsammans med min familj <3 Natten va inte så rolig, Liaz ville inte sova så både jag och Tobbe e trötta idag. Dock hindrade inte de mig från att stor städa så nu e jag äntligen klar.
Liaz sover redan haha och Tobbe e iväg och hjälper sin farbror.
Nu ska jag luta mig tillbaka med min första kopp kaffe för denna dagen <3




Bilder

Torsdag 01 Oktober, 2015 - 12:16
Har börjat ta fram min systemkamra igen som bara ligger och dammar. Fy skäms på mig!!
Meen i alla fall bjuder på dessa härliga bilder. 
 
På morgonen har de hänt att liaz har fått sin frukost i vardagsrummet. Lite lyx att få sitta vid sitt bord. Tyvärr har han registrerat nu att man kan äta där inne. Fy skäms på denna mamma haha så han ville ha sin middag där ute, han fick de den gången men de känns som de e slut nu med frukostarna där inne med tanke på att han tar de för givet nu haha. Han såg så himla söt ut så kunde inte låta bli att ta bild.