Helgen

Söndag 23 Oktober, 2016 - 21:17

Helgen har sprungit iväg och de e redan måndag imorgon!
Fullspäckad helg där vi direkt efter jobb i fredags hade Plume och Andreas över för lite middag och annat skoj :) väldigt trevligt som alltid att se dessa två <3 speciellt att se hur glad Liaz är för dom och han har verkligen ögon för Plume.
I lördags kom mamma och familj över på middag. Alltid lika skoj <3
Liaz fick även upp sin cykel som stått i källaren sen han va Pytte liten haha. Vi fick den av pappa och Annika när inte Liaz va så gammal men nu kommer den äntligen till användning. Dock va de svårt i början, han bromsa bara men idag gick de hur bra som helst. Nu cyklar han i full fart så denna mamma får springa eftersom de gr för fort emellanåt haha.

Naglarna blev fixade idag oxå. Väldigt fina som alltid. Lite annorlunda för att va mig men jag e nöjd jag älska dom!
Annars idag har de varit en lugn dag. Jag och Liaz har pysslat och grejat i trädgården och tagit höstbilder. Lägger upp dom lite senare :)

N nu kallar sängen. Jobb imorgon :)


Välkommen kräksjukan!

Torsdag 13 Oktober, 2016 - 19:48

Vilken fantastisk dag detta blev..... Liaz somna i vår säng igår. Va lite gnällig och när jag lägger mig märker jag hur varm han e. Tänker att de nog bara e för att han e under täcket. Hinner sova 1 timme sen vakna jag upp av en riktigt varm gosse som sätter sig upp och bara skakar. Då inser man ganska snabbt att de va något annat de rörde sig om. Sen tar de en timme till sen kommer den fantastiska kräksjukan... trodde först de va för febern han kräkte av tills Jag ringer förskolan för att sjuka han och DÄÄÄÄR berättar dom att de går magsjuka. Jaha paff blev jag, fatta direkt att de va de han hade då. Men varför berätta de då och inte tidigare så man vet om att de går magsjuka på förskolan. Irriterande.
Men men därefter insåg jag ganska snabbt att de va magsjuka. Lilla hjärtat har knappt kunnat äta utan att de kommit upp igen.

Nu verkar han lite böttre, fått i sig middag och de verkar han få behålla och han har busat. Dock e febern fortfarande kvar. Men hellre feber än kräk.

Något positivt med detta, jag har fått rensat en massa i lägenheten. Skööönt. Har mer kvar men tar de imorgon.

Äntligen fått tummarna loss och köpt denna mattan. Tummen upp på de

Söndag

Söndag 09 Oktober, 2016 - 11:20

Godmorgon :)

De här med bloggandet har jag verkligen blivit urusel på! Lite skärpning kanske?

Idag kom Liaz farmor och farfar hem. Överlycklig kille som gick efter sin farmor hela förmiddagen. Fått en massa fina kläder och skor av dom.
2 st set fotbollställ
Nike skor som blinkar
2 piké tröjor
2 st tröjor med minion och en annan figur
Ett star wars ställ byxa och tjocktröja
Jag fick en Michel Kors väska och Tobbe tröjor. Tack så hemskt mycket <3

Denna helgen har varit lugn. Igår hade vi en cykelutflykt och leta kottar kastanjer m.m och imorse pyssla vi lite med detta.
Ska bege oss till rusta sen och se om man hittar något skoj. Hade lite erbjudande denna veckan :)

Nä nog av mig nu :) fullt upp med tvätten här hemma. Såååå tråkigt haha

Dom nya skorna! Sååå snygga <3