Hejdå

Söndag 13 November, 2016 - 11:47
Från och med nu hittar ni mig på nouw.com/zobeideh

Blogg

Söndag 13 November, 2016 - 05:42

Redan vaken... men inatt har jag fått sova. Nu i två dagar har jag vaknat kl 1-2 på natten och varit vaken hela natten och dagen.
Va på kalas igår, fick ta tåget eftersom mina vinterdäck inte kommit än. Sen va de ju tur oxå eftersom motorvägen va avstängd efter olycka. Så vi åkte tåg, Liaz blev ju överlycklig. Han åkte ju tuuut tut tåg haha. Så gjorde han tut täcknet med armarna. (Undra vart han lärt sig de) när vi hoppa av buss och tåg skulle han öven vinka hejdå. Så söt lille bubbi. Tror han åkt tåg kanske 3 gånger i sitt liv som Max. Så när han väl åker e de ju riktigt skoj.
Blev i alla fall ett trevligt kalas hos mamma med både mat och kakor.
Synd där e vissa i släkten som aldrig kommer typ eller aldrig hör av sig. Men men tror vi alla vaknat upp nu så nu får de faktiskt vara nog. Inte lönt att bjuda folk som aldrig ändå tänker komma eller ens höra av sig.

Efter kalaset åkte vi hem snabbt till min pappa där de bjöds på mat igen haha. Blev bara ett kort besök. Skulle pka med pappa till Lunds station och han fråga om vi var hungriga och självklart va Liaz hungrig. Man hör han där bak i bilen. Ja mat, hör man jan säga matvraket haha. Men jag tror inte de handla om maten för han ville nog bara leka med Olivia som han oxå nämnde haha.

På tal om annat tror jag att jag kommer byta bloggsida till nouw. Vi får se. En tanke jag fått. E lite trött på blogg.se och känner att jag vill börja på ny kula och se om mitt bloggande blir lika bra som förr haha.

Nä nog av mig nu ska jag göra annat.

Puss på er

älskar mina nya underlägg i köket <3

Buzzador

Torsdag 03 November, 2016 - 05:28

Fixk hem från buzzador ansiktsmask från garnier! Rekommenderar denna då den är väldigt lött att hantera, inget kladd. Bara på med masken låt värka 15 min av med masken och smeta in resterande. Rekommenderar starkt


1 november

Tisdag 01 November, 2016 - 06:59

Tänk va månaderna bara springer iväg. Redan november? Snart jul! Längtar till julpyntet ska upp. Hade jag fått bestämma hade de åkt upp nu!

Längesen jag blogga och mycket har hänt. Mycket och mycket. Men har haft en del. Jobb kräksjuka del 2 m.m. Nu e vi äntligen friska från kräksjukan. Liaz ska äntligen tillbaka till dagis idag efter långt uppehåll hemma. Hoppas inte de blir en tredje gång. Då isolerar jag oss! Sist jag pratade med förskolan va hela förskolan påverkad av denna sjukdom!

Helgen va lugn pga av skit sjukdomen. Tobbe åkte på de då så jag och Liaz haft helgen tillsammans med både målande i hans rum samt trädgårdsarbete. Bakat en massa även bakat pepparkakor haha!

Nu blir de att göra oss klara, Liaz ska på dagis och jag iväg till jobb.

Och just de, Liaz dagisbilder har förresten blivit färdiga nu oxå så nu e även dom beställa :-D