28 september

Onsdag 28 September, 2016 - 05:54

Har inte blivit så mycket bloggande det senaste, dåligt!

I alla fall här vakna vi kvart i 5 detta hemmet. Då sa Liaz godmorgon. Precis blivit klar med allt så nu kan man koppla av lite innan jobb :) hämtade mina glasögon igår oxå, det e inte lätt att vara nybörjare. Hela världen snurrade till när dom åkte på huvudet och att gå till affären med dessa på va väldigt obehagligt. Men men jag kämpar vidare. Vi ser hur denna dagen blir med dom. Men texter är såååå himla mycket tydligare. Att jag själv inte tänkt på detta tidigare!

Helgen som var fick vi först besök av Plume och Andreas :) Carina kom över med Bodil. Vi passar henne nu när dom är i Turkiet. Lördagen blev ett besök i statsparken och därefter bjöd mamma på mat.
Söndagen blev en cykelutflykt. Liaz älskar att sitta där bak på cykeln haha så får bli bättre med att cykla. Jag har ju trots allt börjat mitt hälsosamma liv Hahahahaha ja jag vet, jag skrattar pt mig själv. Dock e jag stolt. Inne på 3 dagen utan godis och massa skit!!

Får hotta en dag att åka ut och köpa oresent oxå, på lördag vankas de kalas :)


Helgen

Söndag 18 September, 2016 - 18:22

Då va helgen snart slut! Haft en lugn helg vilket är skönt. Igår va de grillkväll hos svärmor och svärfar och idag har man varit iväg
Och fixat naglarna. Riktigt nice. Blev riktigt nöjd!
Efter naglarna har jag hunnit med att rensa lite i köket. Samt att jag och Liaz haft bakmys och gjort tom och Jerry kex. Riktigt goda blev dom!
Nu avsluta vi kvällen med pizza och Pippi!

Tanken va att man skulle ha hunnit rensa bland Liaz kläder men de blev icke så. Får ta de nästa helg!

Nä nu ska jag få gossen i badet och natta han.


Söndag

Söndag 11 September, 2016 - 17:22

Idag har det varit en seg söndag! Skönt, precis som jag velat. Igår blev de en fullspäckad lördag trots att vi inte skulle göra något haha. Började förmiddagen med att kolla ögonen, tanken va för jag skulle se om jag behöver när jag sitter vid datorn men tji fick jag... Jag behöver glasögon hela tiden! De va faktiskt lite skrämmande.
Satt och kollade på bokstäverna på ta lan och så fort hon täckte för mitt vänstra öga så blev bokstäverna helt suddiga. Så det e inte konstigt att kag sitter nära när jag läser samt kisar med ögonen och har problem vid mörker körning! Nu ser jag faktiskt fram emot glasögonen, att se va dom kan hjälpa mig med :)

På eftermiddagen kom mamma och Jörgen och barnen på grill besök. Åt och hade de riktigt trevligt :)

Idag har vi gått i pyjamas fram till lunch. Kan inte minnas när vi gjorde de sist! Skönt har de varit. Nu på eftermiddagen tog vi en lång promenad och passade på att mata ankorna. En hit enligt Liaz! Han hade kunnat stå där hela dagen om han fått bestämma haha.

Nu e de dax för middag. Bakad potatis blir de idag med kalkonröra. Yjaaaam


Lördag

Lördag 10 September, 2016 - 09:07

Godmorgon!

Oj de här med uppdateringen har inte varit så bra! Har haft fullt upp denna veckan så dagarna har bara rusat.
Liaz har opererats och allt ser bra ut efter 2 akut besök. Skönt att veta att de äntligen är okej med han. Fullt upp på jobb och hade min första repdag i veckan! Riktigt skoj.

Igår hade vi after work hemma hos en kollega som bjöd på super god mat. Va en riktigt trevlig kväll tillsammans med kollegorna. <3

Nu bär de snart av till stan. Ska göra min första synundersökning som jag inte gjort sen jag tog körkort haha. Sitter väldigt nära datorn plus att jag sitter där 8 timmar om dagen på vardagarna så kan va bra att få de kollat. Sen får de bli lite veckohandling. Denna helgen har vi inget planerat och de e så skönt. Ska nog fixa lite i trädgården idag och så blir de grill ikväll. :)