30 september

Onsdag 30 September, 2015 - 18:02
Kan inte sluta le när man ser denna bilden. Riktigt härlig bild som verkligen värmer i hjärtat. Min underbara gosse, min perfekta gosse, mitt allt. 
JAG HAR VÄRLDENS FINASTE KILLE SOM JAG ÄLSKAR ÖVER ALLT PÅ DENNA JORD!! <3
Äntligen!

Tisdag 29 September, 2015 - 11:16
Nu har äntligen vinterskorna kommit in i storlek 22 och jag passade på att knappa hem dom direkt. Lyckades även beställa hem ännu en julklapp till Liaz. :) 

Älskar dessa kavat skorna! Dom kommer sitta fint på Liaz fötter i vinter :-) 18 månader

Onsdag 23 September, 2015 - 06:53
Tänk va tiden går. Idag blir vår lilla kille hela 18 månader :)
Måndag

Måndag 21 September, 2015 - 17:05
Ush va trött jag varit idag. Har knappt kunnat hålla ögonen öppna. Vaknade redan kl 4 inatt för de kändes som jag höll på bli dålig. Halsen gjorde riktigt ont. Men de försvann efter nån timme som tur e. Hade sovmorgon idag till halv 9, wihoo.

Och idag valde Jag en lite mer skrämmande väg i utbildningen. Istället för kundservice/reception som jag kan jäkligt bra valde jag en annan som kommer bli en utmaning för mig. Företagssäljare... Detta kommer bli spännande. En riktig utmaning. Men man vinner inget på att inte testa. 

Hämtade hem Liaz direkt när jag sluta, stressa mig till dagis vilket va onödigt. Han ville inte hem haha. Fullt upptagen i sandlådan haha. Kul att se att han trivs så bra :) 

Han e så söt i sin väska <3 

17 september

Torsdag 17 September, 2015 - 19:17
Snart gått en vecka av utbildning. Och jag trivs super bra. Träffat härliga människor! 
Idag fick vi en uppgift av att kolla hur servicen e i butiker. Kan ju säga att mer ön hälften av butiker man besöker har ingen bra service. Dock upptäckte man att dom lite mer dyrare affärerna där va personalen trevliga. 
De stora plusset gick till polarn och pyret. Riktigt trevlig personal. Som verkligen bjöd på sig själva och tog sig tid att hjälpa en. Lyckades hitta nya skalbyxor till Liaz. Fick passa på när jag ändå va där. Skalbyxorna han hade innan satt extremt tajta runt midjan. Polarn och pyrets Skalbyxor va lite mer lösa i midjan. Så nöjd mamma som äntligen hitta ett par som passa min gosse :)

Nu blir de soff häng, så taggar vi en sista dag imorgon innan de e helg :) 

Blev lite bus ute på lekplatsen efter dagis :-)Skolan

Tisdag 15 September, 2015 - 07:25
Då har man börjat skolan igen efter 7 år ;-) började igår en liten utbildning på försäljning/kundservice. Det bästa e att äntligen få en vardag, att äntligen ha något att stressa till på morgonen. Man uppskattar son ledighet mer. Underbart. Som sagt hade första dagen igår och ön så länge känns de underbart och träffat massa härligt folk. 

Liaz börjar nu gå lite längre på förskolan. Vilket han nog bara tycker e roligt för han vill knappt hem haha. 

Nä vi får se hur detta slutar de ser ut att sluta skit bra i alla fall ;-)Fredag

Fredag 11 September, 2015 - 15:38
Fredag idag wiho! Har hunnit med mycket trots att jag har en sjukling hemma. Fortfarande feber på min lilla gosse dock inte lika hög som inatt. Denna natten va hemsk. Vakna upp av att han koka. Tog temp 39,4. Tobbe gick ut med han i trädgården mitt i natten så han fick lite frisk luft. Men så fort han kom in spydde han :-( kan ha varit alvedonen för han har inte krökt mer efter de vilket e skönt. På morgonen tog Liaz sovmorgon och då passade jag på att starta tvätten och storstäda :) sen när han vakna promenerade vi till affären. Nu efter tuppluren tog vi temp igen. 38,2... Trodde de va på bättringsvägen eftersom han e pigg och glad. Men men vi gick ut i trädgården så vi båda kom ut lite och han fick leka lite där ute :) han blev lite sur när han inte fick gå till lekplatsen :-P men de kan vi förhoppningsvis ta imorgon :)

Nu e Liaz badad och denna mamma duschad. Snart laga middag sen kommer pappan i huset hem :)

Sjukling

Torsdag 10 September, 2015 - 06:57
Igår hämtades det hem en febrig gosse från dagis. När jag kom för att hämta hem gossen så låg han och mös med en av personalen i soffan, helt slut. Dom hade precis tagit tempen på han och den låg på 38,6. Lilla gossen. Den flög på från ingenstans. Han har ingen förkylning eller snuva, bara feber <3 så extremt glad hur man ser hur dom tar hand om dom små speciellt när dom e sjuka. Alla barnen va ute och lekte medan Liaz va inne och mös med en av dom som jobbar på hans avdelning. Och känns otroligt skönt att han känner sig så trygg med dom efter denna korta tid.

Men men när han kom hem så fick han lite alvedon o piggnade till ganska direkt vilket va skönt. På natten dock slog febern till rejält. Man kunde steka ägg på han så varm han va. Nu vakna han pigg och glad. Alvedonen gjorde nog susen inatt :) 


Ush inte alls kul att se dom små så sjuka :-( lilla hjärtat. Så skulle dom ha Pippi Långstrump dag idag på dagis men de fick han missa <3 


Lilla hjärtat. Idag blir de massa mys här hemma Vinteroverall

Måndag 07 September, 2015 - 11:43
Har letat hela sommarrean efter vinteroverall till liaz. Tänkte att för en gång skull skulle jag planera och passa på när de e rea. Så man kan fynda bra för en billig peng. Men jag hitta inget som föll mig i smaken fram till förra veckan. Dock blev de ingen rea på denna eftersom de e en nyhet men men. Läste att den verka va bra plus så gillar jag hur den ser ut. :) 
7 september

Måndag 07 September, 2015 - 10:33
Oj va längesen de va jag skrev. Jag börjar bli väldigt kass på skrivandet... Men men liaz inskolning e över så nu går han 15 timmar tis-tor men från och med nästa vecka så blir de mån-fre 8:00-16:30. Kommer kännas konstigt men han trivs jätte bra på dagis så de e ett stort plus. 

Igår kom liaz mormor pch gammelmormor på besök. Så här va massa bus. Hann med både fika, promenad till ankorna och mata dom, lekplats, middag innan dom skulle hem. En riktigt mysig dag. 

Sen idag på morgonen tog vi oss ett besök till liaz faster och kusiner för att hälsa på. Dom kom hem lördag natt från 2 veckors semester i Turkiet :-) Gottegrisar haha. Men de blir en tur för oss nästa år :-) 

Nä nu ska liaz snart lägga sig, så kan jag pyssla ihop hans bok som han ska ha på dagis :-)