Buzzador

Tisdag 31 Maj, 2016 - 07:47
Jag är en buzzador, testa du med :-) 

Fick hem dessa idag, kan ju säga att jag har en glad gosse 




Lördag

Lördag 28 Maj, 2016 - 09:10
Idag har jag äntligen fått sova. Skönt. Efter att ha varit vaken hela förra natten med Liaz. 
Har fått dammsugat och moppat golven här och ska starta en maskin tvätt. Ska få tummarna loss till att gå på Willys, tänkte baka mig en tårta eftersom Tobbe fyller år idag.
Ska ha Ljusparty imorgon med så då passar min familj på att gratulera han den den som vill komma får komma :) blir inget speciellt detta året. Skönt de oxå ibland haha.

Nä nu får jag väl klä mig så jag kommer iväg

Hade Emma och Kevin här på lite grill igårkväll. Jätte kul att ses igen och trevligt hade vi de :-D tack för igår <3



Snart!!!

Onsdag 25 Maj, 2016 - 12:07
Snart e den min! Nya Kia ria Uefa edition! MIN MIN MIN.... ELLER VÅR ska jag säga för de e Tobbes oxå haha. Jag har ALDRIG ägt en ny bil innan, så allt e spännande för mig. Och alla funktioner invändigt oxå!!
Åhhh 2-3 veckor e den min!!! MIN MIN MIN... I am in Love. Nu behöver jag få sålt min bil, hmm

De e den vita jag beställt. Fotot som är taget e från den jag kolla på i butik






Fredag

Fredag 20 Maj, 2016 - 11:43
Fredag fredag fredag wihoo.
Redan haft fullt upp hela förmiddagen. Började morgonen med stor städning sen åkte jag och Liaz till maxi och veckohandla Fick även bli en snurr in på Willys oxå. 
Lite lek när vi kom hem sen va de dax för tuppluren för honom <3 så nu ligger jag i soffan och kopplar av. Bara skönt att ligga och inte göra så mycket. 

Åh just de en annan trevlig sak. Ska sätta mig i bilen och mitt säte e blött, då har de börjat droppa från taket?!?! Seriöst e detta ett skämt. Tur jag har planer på ny bil! 

Nä nu ska jag fortsätta ligga och inte göra så mycket <3

Köpte mig en cykel igår så nu kan jag och Liaz ut och cykla 



Onsdag

Onsdag 18 Maj, 2016 - 12:51
Snart hämta hem min lilla gosse. Blir lite mellis och ut och leka på lekplatsen lite. 
Denna dagen har jag bara legat i soffan, sååå himla skönt! Min nacke typ small till igår och nu har jag ont. Trodde de skulle gå över inatt men icke. Dock börjar de kännas lite bättre men vi får se. Har hållit på med tvätten här oxå hela förmiddagen har den sista maskinen igång. Tvättkorgen e tom Wihooo, men tom e den nog bara u några timmar till haha.

Lille gossen hittade sina solglasögon imorse, de roliga e att han aldrig velat ha på sig dessa. Slängt av dom så fort dom åkt av. Men idag skulle dom på och han sprang runt här hemma och sa olalalal (eftersom jag sa så) haha 
Kolla sig i spegeln skulle han oxå <3







Vardagsrum

Måndag 16 Maj, 2016 - 14:56
Vardagsrummet börjar äntligen bli klart :-D




Tuff vecka!

Fredag 13 Maj, 2016 - 22:01
Denna veckan har inte varit så skoj. Jag blev ganska knäckt i veckan. Varit väldigt ledsen och arg. Tänker inte gå in på detaljer. Men så har de varit. Trött på att bli trampad på. Och från och med nu kommer jag inte låtas trampa på mer. Jag kommer lägga all min kraft och energi på min familj, på min son och min sambo. Dom e de viktiga i mitt liv som jag gör allt för. 

Brinner för min familj min son och kommer aldrig mer låtas bli trampad på. För var dag som går blir jag bara starkare och starkare. 



Torsdag

Torsdag 12 Maj, 2016 - 12:43
Blä vete tusan om jag e på g till Att  bli dålig. Ont i halsen sen jag vakna och ont i kroppen. Ligger här i soffan och kopplar av medan gossen sover gott. Hade full rulle imorse, bada lillen sen åkte vi och veckohandla sen blev de en tur på lekplatsen och nu sover han gott. Sen när han vaknar blir de affären igen efter att ha bestämt att vi ska grilla idag istället haha. Passa på att leka lite oxå på lekplatsen. Försöka ta de lugnt i solen oxå så Liaz soleksem försvinner. 

Nä nu ska jag vila lite till innan han vaknar :)

Lycklig kille som fick såpbubblor i affären <3



Feber och läkare

Onsdag 11 Maj, 2016 - 21:19
Igår hämtade jag hem en febrig kille från förskolan. Dock blev jag inte inringd för att hämta han utan dom har nog eventuellt missat att han haft feber med tanke på värmen. Dom fråga mig om han hade pollen pga röda ögon, men när jag kom hem fatta jag ju varför de va röda ögon. Gossen hade feber och bara låg. Mitt lilla hjärta. Hög feber  på natten med, men på morgonen va de bra igen, ingen feber. Så kag misstänker att de kanske kan ha varit feber frossa? Dock när han vakna upp så va hans kinder knallröda, riktigt varma och torra och fullt med prickar. Man blev ju duktigt nervös och ringer Bvc som vill att jag ska komma bort till henne så hon kan undersöka så de inte scharlakansfeber, vilket hon trodde först. Kommer dit och hon har även en läkare där som undersöker honom. Känns riktigt bra. Lyssna på lungor och hjärta och kolla hals och körtlar och allt såg fint ut. Så antagligen e de från febern eller så kan de ha varit solen. Men ingen fara så vi ska avvakta i 2 dagar och se om de lugnar sig. Än så länge har han haft de hela dagen och de e ej borta. Så hoppas de ser bättre ut när vi vaknar. Efter Bvc åkte jag svärmor och Therese till Ikea och handla lite. Kag köpte en ny lampa till vardagsrummet. Super nöjd. 

Kommer bli bra i vardagsrummet speciellt efter lördagen när mamma och Jörgen hämtar min gamla soffa som står i vägen här hemma. 

Så här ser vår lilla gosse ut. Lilla hjärtat <3

Denna gosse har börjat hämta min telefon, ber mig fota honom sen ska han själv gå runt och fotografera haha 


Nya lampan :-D



Lördag

Lördag 07 Maj, 2016 - 20:58
Vilken fantastisk lördag vi haft idag. Varit ute hela dagen i de fina vädret och har nyligen kommit in, eller nyligen har vi inte kanske. Liaz har hunnit bada och ligger och sover nu. Så nu kopplar man av och man känner att man varit ute i solen hela dagen. Helt underbart. Morgonen började lugnt, vid 3 mötte vi upp therese Micke och barnen och åkte iväg till Laröd, till en lekplats jag och Tobbe hitta i julas. Där lekte barnen och vi hade mat med oss så de blev en picknick där. När alla barnen lekt färdig åkte vi till havet. Hur mysigt som helt och fortfarande varmt trots att kl va nästan halv 6 på kvällen.
Efter stranden blev de hem till oss i vår trädgård på kaffe, barnen fortsatte leken på lekplatsen medan männen spela fotboll haha. Svärmor och svärfar kom även på besök så vi alla satt i trädgården och hade de trevligt. Kom väl in för 1 timme sen och Liaz sover gott i sängen. Nä nu ska jag luta mig tillbaka och koppla av innan sängen kallar.

Lite bilder från dagen















Torsdag

Torsdag 05 Maj, 2016 - 19:38
Höll på att skriva lördag i rubriken. Är helt fel på dagarna haha känns som helg idag! Haft en riktigt härlig dag. Strålande sol från morgon till kväll vi åkte till fågelparken med Therese och Micke och barnen. Titta på djuren och lekte på lekplatsen. Riktigt mysigt. Åkte hem och Liaz fick en tupplur innan vi alla sågs hos oss igen och körde en grillkväll. Så nu e man mätt och belåten och de känns att man varit i solen hela dagen. Riktigt underbart. Liaz ligger i badet och jag själv ska snart in i duschen så fort Liaz lagt sig. Sen tar vi kväll här hemma. Tobbe jobbar imorgon och jag och Liaz har en hemma dag ska bli fint väder imorgon igen så kommer även då bli en ute dag :) 

Nä nu ska ta de lugnt, trevlig kväll till er alla <3










Onsdag

Onsdag 04 Maj, 2016 - 03:08
Normalt att blogga 3 på natten haha men kan inte sova. Liaz hostar hela tiden så så fort man somnar till så börjar han. Han som skulle på utflykt idag, får va nog hemma istället. Speciellt nu när förskolan ska va iväg så länge och barnen ska då sova i vagnen om dom somnar. Så då e de nog bättre att ha han hemma eftersom han själv knappt sovit. Min soffa kommer idag oxå, yeeeaay mellan 8-10. Och tydligen hjälper dom inte en att bära in den eftersom jag missade att välja de alternativet så Therese e snäll och ställer upp och hjälper mig. De uppskattas :-D 
Ska bli spännande att se hur den ser ut och hur de kommer bli med den nya :-) får hoppas vår gamla blir såld oxå. La ut den igår och kanske har en som hämtar idag. Hoppas de så jag blir av med den haha.

Nä nu ska jag se om jag får en blund här.

Mitt lilla busefrö



Strålande sol

Måndag 02 Maj, 2016 - 11:49
Ännu en fin dag.
Jag och Liaz har redan hunnit vara ute en sväng. Promenerade för att posta paket och skulle sen till affären men dom hade inventering så de va bara att vända igen. Liaz sparka på sin sparkcykel där ute för första gången haha sötnos. Självklart skulle vi stanna till på lekplatsen och leka och sen titta på hjullastaren som e utanför oss. Nu har vi fikat lite och han har precis lagt sig. När han vaknar får vi ta ännu en sväng på lekplatsen :) på torsdag öppnar djurparken oxå så ska passa på att köpa säsongskort så vi kan pka dit där lite när de e såna här fina dagar. Han älskar va ute och älskar djur så de e perfekt ;-) 


Liaz saknar farmor och farfar. Han SKULLE hem till dom. Men dom e ju i Turkiet och kommer hem på fredag. Denna kille lär bli lycklig när han ser dom igen. 



Valborg

Söndag 01 Maj, 2016 - 06:37
Godmorgon denna söndag morgon!
Denna dagen börjades redan kl 5 på morgonen!
Hade en riktigt trevlig dag igår. Började dagen med en liten shoppingtur på väla med Plume <3 fick handlat en matsäckslåda till Liaz och nya byxor till mig. Sen därefter åkte vi och kolla lite snabbt på ny bil. E fortfarande i de träsket. Men eftersom jag ska lägga så mycket pengar vill jag inte köpa första bästa. 
Sen åkte vi hem åt lite snabbt, sen vidare till tivoli. Fick hem en massa nallar men de bästa enligt Liaz va cars ballongen haha. Sen blev de hemåt åt riktigt god middag. Enchiladas och så god vin till de. På kvällen satt jag och Plume och skåla till kungen haha. 

Idag blir de kanske en tur till Ikea och Ekeby. Tobbe ska jobba... Som vanligt. Men jag och Liaz och får roa oss själva :)