Fågelparken

Söndag 31 Juli, 2016 - 16:42

Idag blev de en tur till fågelparken. Liaz älskar ju djur så perfekta sysslan haha speciellt när man bor nära :-P

Fick klappat kaniner och getter.

Efter fågelparken blev de en tur till Sofiero för lite mjukglass och nu e vi äntligen hemma. Nu väntad avkoppling.

Nästa helg taggar vi kräftskiva! De ser vi fram emot :-D


Skånes djurpark

Söndag 31 Juli, 2016 - 06:07

Vilken dag de blev igår, vi hade verkligen tur med vädret.
Liaz fick både köra grävmaskin, träffa fåret shaun, och köra traktor. Och sen se på djuren. Han va helt exalterad när han kom in på Skånes djurpark. En massa skrattande och skuttandes kom från denna gosse. Så kul att se han så glad <3
Efter Skånes djurpark åkte vi alla och fika på familia jag passade på att shoppa lite kläder till Liaz när de va halva priset på rea priset haha sånt gillar jag.
Han fick en liten grävmaskin av Andreas. Överlycklig blev han haha så nu kör han runt med sina grävmaskiner hör hemma. Full rulle <3

Bjuder på lite bilder från gårdagen! Och tack Plume och Andreas för gårdagen <3

Se upp i backen här kommer vi <3
Grisarna sprutade vatten haha
När man avslutade traktor rundan fick Liaz diplom <3
Wow! Titta titta va de man hörde haha
<3
Vi gilla bajskepsarna hahaha

Lördag!

Lördag 30 Juli, 2016 - 05:20

Godmorgon godmorgon

Hoppas de e bra med er alla?

Vaknade precis här av att lilleman va lite ledsen. Fortfarande ont imellanåt. Så hämta in han till oss så somna han om gott. Själv kan jag inte somna om. Jag har såna svårigheter när jag blir väckt. Plume sover på soffan och Tobbe sover gott. Så ja jag får hålla mig lugn haha. Dom ska ändå upp snart vi drar om 3 timmar.

Har snackat om Skånes djurpark och Helsingör men vi alla e taggade på Skånes djurpark så vi skiter i att de e regnigt och kör dit i alla fall. Förhoppningsvis öser de inte.
Liaz kommer garanterat älska de speciellt att man får köra traktor haha.

Hade i alla fall en trevlig kväll igår efter jobb med god mat och trevligt sällskap. Liaz fick en liten present av Plume. En grävmaskin. Asså den lyckan i ögonen när han ser denna i hennes väska. Haha vilket leende han hade hela kvällen. Han skulle visa för oss alla att han hade en traktor som han säger haha.

Nä nog av mig får uppdatera sen med bilder från dagen.


28 juli!

Torsdag 28 Juli, 2016 - 22:56

Kl är kvart i elva och jag e fortfarande vaken! De e inte ofta de händer. Speciellt när jag haft en dag där jag varit helt utmattad i kroppen.
Efter jag hämtade Liaz på jobb åkte vi och handla hem lite mat.
Efter vi handlat va jag riktigt seg. Både jag och Liaz bara låg i soffan och titta på tecknat. Tobbe kom strax efter 18 han va lika seg haha så gick iväg och köpte oss pizza. När Liaz väl somnat drog jag igång med stor städningen. Och jag som va såååå himla trött och seg fick sån energi så jag har riktigt skurat och dammat av allt typ. 3 1/2 timme tog de mig och nu äntligen ligger jag i sängen. Ska ta dammsugning och moppa golv innan jag sticker till jobb så har jag de klart och slipper tänka på de sen.
Plume kommer efter jobb och stannar till lördag kväll. Wiho! Det ser vi alla fram emot. Imorgon hinner vi inte göra så mycket eftersom båda jobbar och Träffas så sent så det blir middag och snack. Sen lördagen e tanken att vi drar till Skånes djurpark om vi har vädret med oss. Annas blir de en Tura till Helsingör. Vi får se. Jag hoppas på fint väder och Skånes djurpark! På kvällen eller lite senare på eftermiddagen skulle även Andreas dyka upp så då blir de en liten grillkväll :)

Nä nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon.

Sov gott <3


27 juli!

Onsdag 27 Juli, 2016 - 19:59

Godkväll! :)

Någon dag sen uppdatering och där har hänt lite saker som gjort att man inte haft tiden till att blogga.
I söndags va de en riktigt varm och solig dag. Vi spenderade faktiskt dagen i trädgården med massa badande och städande i trädgården. Kvällen sen när vi skulle in så rätt som de e gallskriker Liaz och de visar sig att han har ont. Gasen i botten till barnakuten där de visar sig att han fått en infektion. Vad mer tänker jag inte gå in på. Men nu efter 3 dagar så börjar de äntligen bli bra igen. Känns underbart skönt för både han och oss och slippa se han lida.
I måndags gjorde hela familjen pass. Liaz blev riktigt bra på sitt kort. Mitt pass ska vi inte ens snacka om haha va hände där lixom?

Idag slutade jag redan halv 2 så jag och Liaz passade på att ha lite tid ihop. Massa bur på lekplatsen, rita när vi kom hem och sen gjorde vi middag som blev lagom klar till Tobbe kom hem.
När Tobbe kom hem blev man överraskad med blommor och ben and jerrys!! Mmmmm så gott! Och ja blommorna va jätte fina. Tack hjärtat.

Precis lagt Liaz och nu blir de glass och soffhäng


23 juli!

Lördag 23 Juli, 2016 - 21:26

Sommaren e här igen. Nästan 30 grader idag. Helt otroligt som vädret vänder. Underbart har de varit idag
Skulle egentligen till fågelparken men vi hoppade de tog oss en tur till stan och sen vidare till väla. Hem så gossen fick nannat. Sen drog jag och svärmor och köpte en bäckfisk? Med armar som man då kopplar vattenslangen med. Liaz tyckte den va skit rolig här hemma haha men den sprutar in till grannarna så vi får ta de lugnt med den. Köpte en pool oxå så både han och jag har badat och så passa jag på att sola lite. Hemma mys idag och bara avkoppling. Skööööönt!
Sen nu vid 17 tiden kom Jörgen Lucas och Emil hit och grilla. Väldigt trevligt vilket de alltid e. Avslutade med kaffe och massa prat. Jätte trevlig kväll. Tack <3
Dom hade varit i Helsingör idag. Mysigt. Vi får följa med nästa gång. Så mysigt att gå där.vi har så nära dit ändå så åker vi aldrig över...

Men men nu har dom kört och vi kopplar av i soffan. Snart sängen. Så får vi se va dagen bjuder på imorgon :)

Bus i de varma vädret i trädgården <3
Han e så glad för sina morbror. Målar i hans målarbok. På kvällen gjorde dom koja och kolla youtube. Världens sötaste när man hitta dom.
Asså denna gosse, mitt allt min värld.

20 juli

Onsdag 20 Juli, 2016 - 06:08

Tänk va tiden går. Snart e juli över och vi e inne i augusti månad! Tiden bara springer iväg!
Igår hade jag en mysig dag. Kort dag på jobb slutade redan halv 2.
Mötte upp Plume och hämta Liaz på dagis innan vi tog oss en tur till affären.
Blev fika hemma och grill när Tobbe kom från jobb.
Och fint väder hade vi oxå! Underbart.
Mitt första tyg jag beställde för att göra mössor kom igår oxå. Så sydde min första mössa till Liaz.

Dom här två asså <3 du är väldens bästa gudmor, tack för allt de du gör för Liaz och att du alltid är där. De märks hur glad han e för dig. <3
Första mössan avklarad :-D

18 juli

Måndag 18 Juli, 2016 - 19:56

Måndag igen och tiden har bars rusat iväg idag, och tur e väl de när man varit så trött som jag e idag. Humöret vänder. Ena stunden glad andra stunden arg haha. Så e de när man sovit 3-4 timmar.

Helgen i sig hat varit lugn och de va precis de jag ville. Skönt. Dock avslutades kvällen med ett besök på akuten.
Jag världens klantigaste släppte blicken 1 sekund och tjofs trillade Liaz med ansiktet rakt ner i marken. Ansiktet först. Tacka gudarna för mina reflexer va me. Hade dom inte varit de hade detta slutat mycket värre. Nu landade ansiktet först men i mindre smäll. Fy fan asså hemskt. Blev ett jack i pannan. Väldigt litet. Dock sluta de aldrig blöda så efter 4 timmar åkte vi in på akuten. Så dom plåstrade om jacket ordentligt.

Ush snart kallar sängen och imorgon slutar man tidigt, redan klockan 14, riktig lyx. och så får jag och Liaz fin besök <3

Fotbolls killen som älskat bollen sen den dagen han börja krypa. Han kommer bli en fotbollsspelare, de syns <3

16 juli

Lördag 16 Juli, 2016 - 09:46

Lördag, underbart.
Dock vakna både jag och Liaz när Tobbes klocka ringde, alltså vid 5. Tack hehe. Så vi har varit uppe sen dess. Lekt med tågen och Liaz har bjudit på mat i hans kök.
Jag har även precis blivit klar med stor städningen och badat Liaz. Plus poäng till mig. Krut i mig men så har man hela lördagen sen. Ska på kalas eftersom thindra fyllde år igår. Sen ikväll blir de taco taco. Denna helgen har jag sett fram emot. Bara en lugn helg och inga måsten! De gillas. Funderar på fågelparken imorgon så vi utnyttjar våra kort vi har där haha. Men vi får se hur dagen visar sig imorgon.
Precis lagt Liaz så nu blir de avkoppling ska sätta på lite kaffe och bara ta de luuuuungt ....

På tal om annat... Var tusan e denna värld på väg. I torsdags Frankrike igen, och nu e de katastrof i Turkiet..... Så många oskyldiga människor som dör... Man blir rädd och ledsen! Får en klump varje morgon man vaknar och ser att Aftonbladet på telefonen lagt upp flera nyheter då vet man att de varit dax igen... Skrämmande... :(


14 juli

Torsdag 14 Juli, 2016 - 18:11

Då fick man sin symaskin igår av mamma, tack mor min <3 har varit och kollat i tygbutik men de e mycket billigare på nätet. Så ska göra mig en beställning ikväll. Så får jag avvakta med att använda maskinen haha. Idag sluta man tidigt oxå. Så jag och Liaz har haft mor och son tid med fika och lek sen hjälpte han mig med maten. Han åt väl mest upp falukorven som han skulle skiva haha. De enda man hör e. MAMMA gooooooott haha sötnos.
Sen har jag töat ner frysen igår och idag passa jag på med kyl och sen städs ugnen.
Nu kopplar jag och Liaz av i soffan med tecknat. Snart sovdax för denna herre.
Tobbe jobbar över som han även gjorde igår får väl se när han dyker upp.

Nu ska jag och Liaz fortsätta mysa. Skönt att bara koppla av i soffan


Mys morgon

Onsdag 13 Juli, 2016 - 06:16

Asså denna unge, man kan inte annat än att älska han <3

Självklart skulle han bre sin macka själv, han börjar ju bli stor <3
Så stolt över sig själv så de blev både klapp och give me five

11 juli

Måndag 11 Juli, 2016 - 20:20

Dagarna springer iväg känner jag. Va ett tag sen man blogga och mitt de aste inlägg handla om Liaz öron. Måste säga sen läkarbesöket har mycket förändras med Liaz. Inte nig med att han hade vätska i öronen han hade ju vaxpropp oxå. Läkaren tog bort detta och sen dess verkar de som han hör bättre trots vätskan. Han pratar väldigt mycket mer och mer tydligare. Han upprepar ord. Som idag tex sa han att han ville ha mök (mjölk) och han försöker sig på låtar och han e mycket gladare. Glad e han men inte lila bråkig och frustrerad som han annars kan va. Så ska bli spännande att se hur de då blir efter operationen.

Vad har mer hänt... Jag fyllde år, gav mig på en avancerad tårta och bjöd på jobb och den gick hem så bakade2 nya till kalaset.
Blev firad hemma hos pappa i lördags där jag fick en Marc jabobs parfym. Luktar riktigt gott.
Sen Kalas igen på söndagen där jag fick symaskin (som e på väg på posten) av mamma. Pengar och fönsterputs kärcher och blommor. Sen idag kom Tobbes present som varit försenad. Ett smyckeskåp med spegel. Massa fina presenter. Kalaset blev lyckad masSa som kom för att fira mig. Tack alla för denna helg

En början till pyntningen av smyckena


Måndag 4 juli

Måndag 04 Juli, 2016 - 21:23

Idag va de äntligen dagen för att kolla Liaz öron. Idag kom allt svart på vitt så otroligt skönt. Vätska i öronen som jag misstänkte och inte lite iheller. Ganska mycket var där. Så jag e så glad för jag lyssna på min magkänsla och tog tag i detta med talet.
Jag kände hela tiden att de va något som inte stämde och jag hade rätt.
Nu ska han äntligen få hjälp till hösten, blir en operation då så han får in rör i öronen.
Och Gud så duktig han va hos läkaren trots att dom höll på och slita och dra i hans öra. Han satt och njöt. Jag tänkte jag skulle behöva hålla fast han för de dom höll på med men icke. Han gilla de haha. Och dom berömda han väldigt mycket. Dock klara inte hans mamma trycket.2 gånger... 2 GÅNGER... Höll jag på att svimma. Jag skämtar inte de sluta med att jag, Liaz mamma fixk lämna för att lägga mig på britsen och Plume fick ta över Hahaha. Seriöst på riktigt ... Jag och sjukhus funkar inte speciellt inte när dom håller på med sånt. Första gången jag höll på att svimma tog de två sekunder från de jag sa de att jag höll på att svimma.. 2 SEK sen helt plötsligt hade Läkaren Liaz i famnen och stolen va nerfälld och mina ben i luften haha. Tur Plume va med Annars hade de varit illa. Undra hur de går på operationen då Hahaha. Fan va pinsamt. Dom vi alla bara skratta åt de. Liaz fick ett klistermärke i alla fall för han va duktig. Jag fick inget jag misskötte mig Hahaha. Nä Gud va pinsamt! Jaja man kan inte va perfekt alltid :-P

Efter sjukhuset blev de grill hemma hos oss och massa snack. Så länge sen Plume och jag sågs nu så de va kul att äntligen ses igen. Tack för ikväll gumman <3


1 juli

Fredag 01 Juli, 2016 - 07:13

Redan juli månad. Var tar tiden vägen.
Va inne på Liaz förskolas sida och nu va de bekräftat, lilla gossen flyttar från småbarns avdelningen till dom lite större. Han blir en liten svamp i augusti. Aww. Gossen börjar bli stor. Känns som de va igår han började på förskolan.

Fredag idag och helgen e äntligen här. Eller snart i alla fall. Skönt.
Dock e man piggare idag än va man va igår, skönt.
Helgen är där för en gång skull inget planerat. Har lite på listan som kanske ska göras.
Marknad/tivoli
Trätrall?
Busfabriken
Rensa hemma

Haha ja vi får se va de blir. Vädret ska bli tråkigt. Dock lockar marknaden. Roligt med marknad.

Nä nu ska jag göra mig klar här hem a för att snart lämna Liaz och bege mig till jobb.