30 April

Onsdag 30 April, 2014 - 09:04
Godmorgon vänner!

Idag är man duktigt trött. Liaz började hålla igång redan vid 2 inatt och höll oss vakna till 5 så man e ju duktigt trött. Drog fram gungan vi fått av Therese. Dem berätta igår att man kunde vända gungan så den gunga rakt fram istället för sidan. Har ju testat den innan när den gunga på sidan och de har han verkligen hatat men nu när vi vände den och starta gungandes så slockna han direkt och har sovit sen dess vilket e typ 1 1/2 timme. :-D så jag har kunnat äta frukost och duscha i lugn och ro. Hoppas nu denna hjälper och han fortsätter vara lugn i den för när han väl börjar skrika blir man duktigt trött speciellt när man hör de varje dag när han e trött och ska sova. Han kommer aldrig riktigt till ro. Måste ta upp de med BVC. Han får ingen ro i kroppen till att sova. Han somnar 5 min men vaknar till igen och skiker. Så vi sitter ofta med vagnen och gungar fram och tillbaka här hemma. Men nu förhoppningsvis e de slut med de om de nu e så att denna gungan verkligen funka. Vågar inte ropa hej än haha. 

Hade en trevlig kväll i alla fall igår. Tobbe va iväg med sunding och kolla fotboll med några andra oxå och jag va hemma hos Therese och flabba lite och hade de trevligt. Så va inte hemma förrän vid halv 12 på kvällen tror jag klockan va. Så lite därför man e trött oxå haha.
 
Nä nu ska jag njuta lite av mitt kaffe innan mitt hjärta vaknar från gungan haha. 

Igår på morgonen va lille räkan pigg och glad och prata lite :-) så himla söt min lilla prins <3



27 April

Söndag 27 April, 2014 - 09:57
Godmorgon denna söndag!
 

Idag är vi pigga och glada haha lyckades få liten egentid imorse. Gick upp redan kl 6. Hade egentligen kunnat somna om men kände bara att idag vill jag äta frukost och duscha innan Liaz vaknar. och även sitta lite vid datorn. Vilket jag typ aldrig gör längre. Så det va riktigt skönt. Fick 1 1/2 timme innan både Liaz och pappan i huset vakna ;).
 
Igår fyllde Therese år. Så Liaz va på sitt första kalas =). Sov igenom hela kalaset nästan haha. Vaknade precis innan alla skulle gå. Jag och Tobbe stanna kvar efter alla hade gått så satt vi och snacka lite och käka piazza sen mot kvällen. Va nog inte hemma förrän vid 21 tror jag klockan va. Hade en riktigt trevlig dag. 
 
Idag blir det bara en hemma dag. Hade egentligen nog velat träffa min mamma idag känner jag men vete tusan om jag orkar köra så långt haha vilket ilandsproblem.
 
Idag blir denna lilla krabat hela 5 veckor gammal <3
 
 
 

25 April

Fredag 25 April, 2014 - 14:18
Ush va trött jag är idag. Ögonen svider på en. Liaz va lugn för en gång skull och skrek inte igårkväll dock hade han svårt att få ro i kroppen till att somna. Så sov bara 1 timme sen gnällde han. Vägrade sova själv han skulle ligga i famnen. Så här blev de som Max 2 timmar sömn för mig. Sen skulle man upp tidigt för BVC. Promenerade först till Djursjukhuset för att handla mat till lazze sen vidare till svärmor så följde hon med mig till BVC. Skönt med lite sällskap. Liaz är nu 1 månad gammal och har gjort en ökning på 2 kg sen han föddes. Han är uppe i 5460 gram nu haha riktig tjockis. Och hon fick hans längd till 53 cm så 2 cm ökning. Han växer bara på bredden haha.
Efter BVC blev de en kaffe hos svärmor sen invänta Tobbe så vi kunde promenera hem tillsammans plus att jag får hjälp upp för trapporna med vagnen. Lite smart får man va ;-) nu har jag bytat om och är i pyjamas en fredag och strålande sol e de. Men de skiter jag i ögonen går i kors och nu ska jag sova. Sen förhoppningsvis stor städa om man får energin till de ;-)




Lång dag

Onsdag 23 April, 2014 - 16:52
Idag har de ju veklingen inte varit någon vila. Vi skulle ner till stan innan för att fixa med bankkonto till Liaz men när vi precis kommer dit börjar han vakna till liv och där va ju tusen personer före så vi vände tillbaka och åkte istället och hämta svärmor. Stack till familia för att inhandla lite tjocktröjor till Liaz. Overall blir så varmt nu speciellt när han ligger i vagnen. Men herregud va dåligt med utbud i tjocktröjor dem har till pojkar. Hitta i alla fall 3 st som blir bra nu för honom så slipper vår lilla räka använda overall i värmen. 

Kom precis hem så nu blir de middag sen ska där bara kopplas av. :)





1 månad!

Onsdag 23 April, 2014 - 09:55
Grattis min älskade son på din första månadsdag! 

Tänk va tiden går <3 




Lycklig mamma!

Tisdag 22 April, 2014 - 14:50
Vilken fantastisk dag!
Liaz är verkligen på glatt humör och för en gång skull har man kunnat lägga honom utan en massa skrik och kämpande. Det e garanterat den jäkla ersättningen som han fick som skapat dessa problem. Idag har han verkligen varit glad när han varit vaken. Och det va längesen jag såg han så glad som idag. Vågar inte ropa hej än men de ser positivt ut. 
 
La han lite på mage i babygymmet innan och han gjorde sin första snurr från mage till rygg. Så nu ska man kanske börja passa sig lite :P.
Nacken e han rätt stark i, det har han varit sen han kom ut så egentligen behövs där inte så mycket träning. På barnakuten tyckte dem oxå att han va riktigt stark i nacken så de e ju kul att höra =)
 
Så nu e man i alla fall lycklig här hemma. Har en son som är glad igen som dessutom har gjort sin första snurr. Sen e de kanon fint väder. Ska få i mig något nu i magen sen när Tobbe kommer hem ska vi iväg och köpa bärsele. Ska testa på, för jag har märkt att han oftast blir som lugnast när han är i min famn. Så förhoppningsvis funkar den bra. 
 
Nu får jag nog slänga i mig något innan lillen vaknar. =)
 
 
Bilderna är tagna förra veckan =)
 

Barnakuten

Tisdag 22 April, 2014 - 07:09
Vår kväll blev verkligen inte som planerat igår. Efter vi kom hem från svärmor och svärfar började Liaz gallskrika igen som han gjorde för två dagar sen. Denna gången gick det inte alls att få tyst på honom. Och nu förstod vi att där va/är något som är fel. Åker upp till barnakuten så han blir undersökt. Inga infektioner och urinen va bra som tur va. Magen har varit spänd på han och när dem kollade avföringen va där luft som kom ut då oxå som legat :-(
Men i alla fall så lyckas han lugna ner sig efter maten. Men efter han ätit så tar de 15-20 sen va de dax igen med gallskriket. Så vi/dem misstänker att han är mjölkallergiker. Så nu får jag så länge jag ammar inte äta någonting med mjölk!! Hur ska detta gå hehe men helt klart värt de om de hjälper honom sen har han fått recept nu på special ersättning. Så hoppas nu verkligen detta hjälper. Hur jobbigt det än är att höra han skrika så, så blir man så ledsen för man inte kan göra något. Både jag och Tobbe va helt knäckta igår. Som tur va följde Liaz farmor med som ett stöd för oss och lastade av oss rätt bra när vi behövde en paus. Otroligt tacksam och glad för det. 

Det va nog den jobbigaste dagen igår. Inte ens förlossningen va så jobbig! Att se sitt barn ha så ont gör riktigt ont i sig själv. Han har ju börjat med dessa skrikperioder för inte så längesen men vi har ju trott att de va för han va övertrött. Inte förräns igår förstod vi att de va något som inte stämde. 

Så nu har vårt lilla hjärta haft sitt första sjukhus besök. Lyckades långt om länge få han till att somna efter vår långa tur i bilen. Han somnar ju alltid i bilen. Fick handlat hem snabbmat eftersom vi inte ätit på hela dagen sen la vi allihopa oss i soffan och där sov vi alla 3 tills Liaz vaknade igen. Vilket va vid 3 inatt. Och då va han den glada som man känner igen. Han fick mat och somna direkt. Vakna nu vid halv 6 för mer mat och han slockna efter 30 min så nu sover alla här utom jag som ligger i sängen och bara tar de lugnt. Njuter av den nya dagen och hoppas vi aldrig behöver uppleva en sån dag till som igår. 

Min fina lilla prins! Jobbigt att se dig så ledsen och med den smärtan. 



21 April

Måndag 21 April, 2014 - 17:15
Ush va man e trött nu efter en trevlig dag med min andra halva. 
Lilla familjen skulle egentligen ha åkt till väla imorse för lite shopping till lillen sen skulle present inhandlas. Starta bilen och vi hör bara en smäll. Trodde först det va växellådan och blev lite orolig för det men de visade sig att det antagligen har ed bromsarna att göra för det lät extremt mycket när jag bromsa. Så det va bara att köra in bilen i garaget igen. Kunde egentligen köra vidare för bromsara tog bra. Men jag rikserar inget när man har Liaz med sig i bilen. Så tog ut allt och bestämde oss för att egentligen ta en promenad i de fina vädret. 
Men de blev inte riktigt så. Liaz farmor erbjöd sig till att passa honom så vi kunde få lite ensamtid och så kunde vi låna hennes moped och köra till väla. 
Så vi promenerade bort till Tobbes föräldrar, drack en kaffe sen stack jag och Tobbe iväg för lite shopping på väla. Liaz har ju kommit upp i storlek 56 nu. Vissa bodysar i 50 passar fortfarande men de e inte många. Så igår i det fina vädret insåg jag att han har bara långa bodysar i storlek 56. Han hade inga korta. Så ville ha köpt lite korta och det fick jag göra idag =). Hittade en massa fint. Kan va skönt för han att ha lite kort så det inte blir så varmt. Vår lägenhet e ganska varm så inte så kul för honom att bli för varm. Och e han bara i blöja blir han för kall. 
Hittade även shorts till honom och ett par vanliga byxor. 
 
Efter vår lilla shoppingtur körde vi tillbaka till svärmor och svärfar. Lille Liaz va vaken och ville inte sova som vanligt haha men långt om länge somna han så vi tog en kaffe innan vi begav oss hem. Nu är man hemma och ska försöka få en liten blund i ögonen. Är riktigt trött idag. vet inte om jag kanske fbörjar få någon förkylning eller om de e för jag e trött. Men känner mig lite hängig i kroppen. Men tror de rör sig mest om att man är trött. 
Kan ju i alla fall hoppas på de ;)
 
Liaz nya kläder som han fick idag. Nu har han bodysar som är kortärmade ;)
 

Vilken dag...

Söndag 20 April, 2014 - 21:35
Vilken dag man haft! Nu vill man bara att denna dagen ska ta slut så man kan börja på ny dag med nya krafter. Lilleman har inte alls varit på humör idag. Han va pigg och glad på morgonen sen vete tusan va som hände men de bara vände och han gallskrek riktigt ordentligt så man blev lite rädd för skriket. Inget funkade för honom inte ens gungandes i bilstolen som brukar funka. Långt om länge varvade han ner och somna dock sov han inte så länge utan vakna och grät igen. Inte de gallskriket som tur va. Utan vanligt skrik som kommer när han e övertrött. Fick han till att somna vid 2 tiden och han sov hela eftermiddagen. Skönt. Så här blev de ingen tur i de fina vädret. Vi båda va super trötta och har bara vilat under tiden har jag gjort om min design som ni ser. Inte riktigt färdig, håller på för fulla muggar. Fick avbryta nu på kvällen för lillen börja gråta igen så vi klädde på han och la han i vagnen och gick en riktigt lång runda. Och de funka!!! Han blev tyst och han sover fortfarande ;-) så nu kan vi sitta i lugn och ro med bloggen. :-).

Märkligt lillen har varit så ledsen idag. Inget roligt alls. Man kan inte göra något mer än att testa sig fram. Ibland längtar man tills han kan prata så han kan säga va felet e. 

Ush mitt lilla hjärta :-( <3

Nä nu ska jag och sambon koda vidare med bloggen. Och bara koppla av nu innan Liaz vaknar igen ;-)

Har varit riktigt nice väder idag och speciellt nu på kvällen. :-) riktigt vår väder! 



4 veckor sen förlossning

Söndag 20 April, 2014 - 11:11
Magen drar sakta men säkert ihop sig. Fortfarande hängig haha men de blir snart bättre så fort man får klar tecken till att börja träna. Då blir de dax för gymmet igen efter många års uppehåll och nyttig mat! Den platta magen ska komma tillbaka innan detta året e slut ;) dock känner jag ingen panik och jag skäms inte för hur jag ser ut idag. Jag har fött barn och burit på den finaste gåvan. Det e inte alla som får chansen till de! <3




19 April

Lördag 19 April, 2014 - 07:54
Ush så trött jag e idag. Tur e ju att Tobbe e hemma så han kunde ta Liaz nu när han vakna på morgonen så ligger kvar i sängen och bara tar de lugnt. Natten har inte varit jobbig utan de känns som man knappt hunnit somna förrän han e hungrig igen. Så inget skrik och bråk så de e skönt! Så nu e man lite seg haha.
Ska hinna tvätta all tvätt idag, fick aldrig gjort de igår. Höll på med stor städning oxå men hann aldrig dammsuga och tvätta golvet så de får oxå bli gjort idag. 
Sen e de strålande sol så de kommer bli en promenix idag med vagnen. Liaz sover bäst i den. 
Tänk att den lille krabaten blir 1 månad imorgon. De känns som de va igår han kom. Sen han kom springer tiden iväg. Märker att dagarna bara rusar iväg man hinner knappt få något gjort haha. 
Får väl se va denna helgen bjuder på. Funderar på en tur till väla för att se om man hittar kläder till Liaz dop. 

Nä nu ska jag dra mig lite till i sängen innan man ska in i duschen. 



17 April

Torsdag 17 April, 2014 - 11:12
Godmorgon vänner!
 
Idag är det skärtorsdag och det firade vi morgonen med att ge Liaz sitt första påskägg. Han fick ett igår av sin farmor och farfar och ett idag av oss =).
Av sin farmor och farfar fick han en snutte och en mössa och av oss fick han något som skallrar och en typ ja något haha bra förklaring men ni ser på bilden. Det e en spegel och den låter lite :p.
 
Va på BVC igår oxå och allt va toppen. lillen bara rusar upp i vikt. förra veckan vägde han 4,2 idag väger han 4,8 så de e inte illa. Min lilla tjockis hihi :p.Nästa vecka ska dem även kolla längden på han så ska bli kul och se hur mycket han vuxit sen förlossningen =)
 
Precis hunnit plockat undan lite här, Liaz somna precis. Så ska ta de lugnt nu och fixa till mig. Sen när tobbe kommer hem blir de en tur till staffanstorp för att hälsa på Plume och Sebbe :D
 
Här är det han fick av sin farmor och farfar och även av oss =)
 
 
 
 
 
 

16 April

Onsdag 16 April, 2014 - 11:19
Vilken härlig morgon jag har haft.
Liaz börjar bli piggare och piggare för var dag som går och ska va med på allt. Ska kolla på allt oxå haha sötnos!
Trots att jag inte sov så bra inatt så är man ändå pigg som tur är. Liaz sov länge idag oxå så jag hann duscha plocka undan och äta frukost i lugn och ro. Till och med fixa håret lite extra hann jag med ;) När allt va klart vaknade han. Så jag hann med allt innan han vakna ;). Sen va han pigg och glad. Fick lite mat innan vi tog fram babygymmet och börja busa loss. Han har börjat se sakerna som e på den och försöker sträcka sig för att ta dem, kollar lite på dem och sen skriker haha antagligen för han vill ha tag på sakerna :P. 
La han lite på magen så han fick träna nacken med och han e verkligen duktig!! Försöker vända sig gör han med la jag märke till nu men de går inte så bra. Hela han ligger som en böjd banan haha. Så man får rätta till han för de ser ju inte alls bekvämt ut haha. 
efter allt bus så ligger han nu i vagnen och sover gott. Ska bege oss ill bvc vid halv 2 så hoppas han e pigg till besöket. 
 
Denna dagen e bara kanon. Inte nog med en glad bebis som busar så testade jag mina jeans som äntligen PASSAR IGEN!! överlycklig till max. :D dessa e till och med jeans som jag inte hunnit använda utan dem har bara legat i skåpet. Och nu kan jag äntligen använda dem. Men funderar på att låta dem va ett tag till och ha dem på liaz dop så köper jag bara kavaj så blir de en perfa outfit ;)
 
Nä nu ska denna mamma ta en paus innan Liaz vaknar igen och vi ska bege oss ut =)
 
Så duktig min lilla prins e <3 
 

Photoshop?

Tisdag 15 April, 2014 - 15:39
Man kanske ska börja sitta i photoshop igen. Älskar ju att fotografera men det har ju legat åt sidan ett ganska bra tag. Men nu är det så roligt att fota Liaz och då kan de va lite roligt att photoshopa bilderna oxå så det blir lite extra fina bilder. Kommer bli rätt roligt sen när han kan sitta m.m och där blir lite mer att fota än bara liggandes bilder :p. Här är några från systemkameran jag tagit under dessa 3 veckorna. Dock har jag inte gjort något med bilderna än :)
 
 
 

15 April

Tisdag 15 April, 2014 - 09:43
Har haft en väldigt mysig morgon med min bebis. Igår va han inte alls på humör och ögat varade som tusan. Han kunde knappt se min lilla bebis :-(
Men efter en massa tvättande e de mycket bättre idag och han kan öppna ögat igen och de e inte lika svullet. Så idag har han varit sig själv. Vilket e glad och sprallig. Så vi passade på att plocka fram babygymmet så han fick leka lite och spralla, la han även på magen så han fick träna nacken. Han e riktigt duktig med nacken. Klarar att hålla uppe hela tiden men de e bara de att rätt som de e så kan de åka lite till höger och vänster haha <3

Idag e de strålande sol oxå så ska nog ta en liten promenad lite senare. :)

Mitt lilla hjärta idag i babygymmet <3



Blev inte som man tänkt sig idag

Måndag 14 April, 2014 - 14:44
Sitter här fortfarande i pyjamas. Denna dagen blev inte alls som va tänkt. Liaz va inte alls på humör igårkväll. Lyckades långt om länge få han till att somna. Vakna upp tidigt tänkte nu ska jag få en morgon för mig själv med frukost i lugn och ro och även duscha länge. Duschen hann jag men när jag skulle börja äta bajsar lillen ner sig. Bytar och tvättar honom lägger han i vagnen medan jag tvättar hans kläder. Sen börjar lazze hålla p. Kör iväg honom och sen när jag väl ska sätta mig i lugn och ro och fortsätta äta så ser jag att lazze e uppe på bordet och käkar min frukost. Tack för de. 

Sen nu verkar inte alls Liaz bli bättre. Stackaren har gnällt hela dagen, ena ögat e varigt på han. Jag som trodde han va på väg till att bli bra. Så nu börjar ögat. Mitt lilla hjärta <3 han har de inte lätt. Så sitter här i pyjamas och gör inte ett skit mer än tar hand om min lille bebis. <3
Hoppas de e bättre imorgon. Inte alls roligt detta med ögat :-( 
Ska tvätta ögat 10 ggr på en dag enligt BVC. :-(

Nä nu ska denna mamman göra middag så man får äta idag. Tog aldrig ny frukost efter lazze käka den haha.

Imorse va han på bushumör. Försökte få fram massa ljud men de gick inte så bra så istället blev han galen haha.



3 veckor redan!

Söndag 13 April, 2014 - 13:29
Tänk va tiden går!
Idag blir denna lilla krabat 3 veckor gammal. 
Älskar dig över hela mitt hjärta, du är mitt allt. 
Ett liv utan dig finns verkligen inte. Du är mitt liv. Du är mitt allt. 
Mamma och pappa älskar dig <3




12 April

Lördag 12 April, 2014 - 11:25
God morgon denna lördag morgon :)

Idag vakna vi upp utvilade. Första natten som Liaz har sovit hela natten i sin säng. Vi har ju haft honom mellan oss sen vi kom hem från bb. Skämt bort han lite där i början för att man kan ;-)
Men nu kände vi att de va dax att ta han vidare i sin säng. Och de funka utan några problem. Man saknar bara goset hela natten med han men då får man ta igen sig på morgonen när han vakna. Han har börjat lyssna och kolla efte saker. Innan gilla han ex inte musik från nallar och från mobilen som hänger över sängen. Han kunde börja gallskrika men nu får de honom till att somna och han fäster ögonen på saken som spelas. Han börjar även bli lite piggare om dagarna. Ska va med lite mer än innan :-)
I veckan passade jag på att rensa i hans rum. Och bland hans kläder. Storlek 50 har börjat sitta åt så nu har vi sagt hejdå till den storleken. Och så kör vi på storlek 56. Tråkigt att där va en del som inte hann bli användt men förhoppningsvis blir det användt snart. Tobbes bror och hans tjej väntar ju oxå liten nu. Som beräknas komma i oktober? Tror jag hm lite osäker. Så kunde föra över kläderna dit :) 

Har bokat dop nu oxå. Den 24 maj ska denna lilla killen döpas. Rätt tidigt han kommer va ca 2 månader gammal men ville ha de så fort som möjligt. Sen e han inte så tung då heller. Jo lite men kanske inte så extremt haha.
Tobbe har designat inbjudningskorten så dem ska skickas iväg nu i veckan oxå :) 

Idag blir en lugn dag håller igång med tvätten här hemma. Sitter just nu och gungar Liaz i vagnen oxå som vägrar sova. Har hållit på att försöka få han till att sova i snart 2 timmar. Han e så trött men kommer inte riktigt in i djupsömnen. Fick en barnkammarbok av Johanna på babyshowern och den funka i alla fall bra för han somnar så fort jag sätter igång musiken. =D

Kärlek <3 
Tänk att vår lilla prins blir 3 veckor imorgon <3 



Min bebis e sjuker :-(

Onsdag 09 April, 2014 - 09:57
Va de gör ont i mamma hjärtat att se min lille må dåligt :-(
Tror de e en förkylning han fått. Redan igår tyckte jag att andningen kändes jobbig för han och halsen va lite tjock på han men Tobbe tyckte de verkade bra så jag trodde bara jag inbilla mig. Han sov typ hela dagen. Vaknade bara när han skulle ha mat sen slockna han direkt och de e inte likt han för han brukar vara vaken i alla fall 30-60 min innan han somnar om igen. Sen på kvällen blev han riktigt kass kändes de som. Han gallskrek hela natten. Verkligen gallskrek. De va så mina egna tårar tittade fram för man lider ju när han mår så. Vid 4 tiden lyckades han somna i min famn. Så vi satt upp och sov i typ 1 timme innan jag lyckades lägga han ner så han kunde somna själv. Vakna sen igen vid 6 för han ville ha mat och nu har han sovit sen dess. Så här e man duktigt trött nu. Huvudvärk har jag med men den börjar lugna sig. Ringde BVC vid 8 för man e ju lite nojig nu när man inte vet riktigt va de e. Som tur e är läkaren där idag och en som hade avbokat sin tid så vi får komma vid 14 så läkaren kan titta och lyssna på luftvägarna. Förhoppningsvis får min lille prins hjälp där. Och sen att vi kan få lite mer råd va vi kan göra. 

Gillar inte se mitt lilla hjärta sjuk :-((





7 April

Måndag 07 April, 2014 - 08:42
Vilken dyster grå måndag. Riktigt kasst väder. 
Så idag blir de en hemma dag förutom att de blir en tur till BVC. Vår första tur dit. Dem va ju hemma hos oss förra veckan. 
Ska bli kul och se va Liaz väger idag. 

Va ju hemma hos min pappa igår. Jätte kul att träffa alla och god mat blev de oxå. :-) Lia första långa biltur gick bra. Han sov hela vägen :) men de brukar ju bli så i bilar. Så skönt för mig som kör :)
Lite läskigt va de på vägen hem. De va riktigt riktigt riktigt tjock dimma. Man så inte ett skit. Så de blev en lugn färd hem. Man vågade inte ligga och köra så fort på motorvägen när man har Liaz i bilen. Har blivit extra försiktig nu haha men de e väl normalt antar jag. 

Nä nu får jag se till att få i mig lite frukost nu när jag fått han till att sova. Tobbe stack ju redan vid halv 8 idag så första morgonen själv här hemma. Så va ju tvungen att planera så jag hann duscha innan han stack haha. 

Ska försöka hinna med och boka kyrka oxå. Förhoppningsvis blir de dop nästa månad. Då e han ca 2 mån lagom ålder. Synd om Plume om hon ska kämpa med han där framme i kyrkan haha.



2 veckor

Söndag 06 April, 2014 - 11:50
Idag är lillen 2 veckor gammal. Tänk va tiden går. Har redan glömt hur de känns att vara gravid förlossning m.m men jag vet att jag inte saknar det i alla fall :-P och om jag vill gå igenom de igen de vet jag inte heller :-P Inget va hemskt av de utan de va en fantastisk upplevelse men jag/vi har fått ett litet mirakel efter 3 års kämpande och de räcker för oss än så länge. 
Tog en bild idag oxå på magen som jag tänkte bjuda på. Dock har jag tröja på mig för magen e inte lika fast som den va innan haha men där har försvunnit en hel del ;-). Jag gick ju upp 24 kg så ska bli kul att se va vågen visar nästa gång. Har ingen våg hemma så får kolla de när man e hos BM. 

Idag kommer vi i alla fall spendera vår dag i Lund hos min pappa. Va ett tag sen vi träffade alla eftersom jag inte vågade köra mot slutet. Så de ska bli kul :) Liaz första långa biltur. Ska bli kul och se hur de går. Än så länge har han gillat bilen. 

Nä nu ska jag ta de lite lugn medan han sover. Har inte sovit inatt för Liaz har bestämt sig för att man ska vara vaken då. Precis som han va i magen haha. 

Här e bilden. Exakt 2 veckor mellan :)



Fredag

Fredag 04 April, 2014 - 15:47
Full rulle idag. Började morgonen med stor städning. Dock gjorde vi inte allt färdigt för lillen blev lite arg, så när han somnade i vagnen så valde vi att ta tag i ärenden. För han sover så gott i vagnen. Så stack iväg och handla lite god mat till idag sen vidare för att hämta paket. Jag och Liaz har shoppat kläder. Jag behövde förnya min garderob nu när man börjar gå ner i vikt igen :-) så skönt att kunna gå tillbaka till storlek xs/s :-D 
Sen Liaz fick lite större kläder 50 börjar han växa ifrån nu så 56 börjar närma sig vilket betyder att jag fyller på med storlek 62 haha. 

Nu har man dammsugat och moppat golvet och Liaz sover fortfarande så nu blir de lite vila innan han vaknar. Tvätten e oxå igång på full rulle. Sjukt va med tvätt man får nu när man har barn. 

Denna helgen blir lugn, tar allt som de kommer. Ska hälsa på Tobbes farmor imorgon tänkte vi för hon har inte träffat Liaz än sen på söndag blir de eventuellt hem till pappa om ingen e sjuk :-P innan brydde man sig inte om sånt men nu vill man hålla alla sjukdomar borta så inte Liaz får något nu när han e så liten. <3

Nä nu får jag sluta blogga så jag får lite vila innan han vaknar.

Massa shopping :-) 






Shoppingtur

Tisdag 01 April, 2014 - 20:01
Det blev en liten snabb shoppingtur innan idag. Lillen va för det första skit seg med att vakna haha så va tvungen att väcka han och ge han mat sen slockna han igen. Sov gott i bilen oxå och även inne på väla så jag och hjärtat kunde gå i lugn och ro och kolla runt. Va fört inne på kappahl för att se om dem hade en tunn overall men nej där va bara tjocka. Och de kändes lite väl för varmt. Han har ju redan en tjock som blir alldeles för varm! Så fick bege oss in till polarn O pyret och där hittade vi en jätte fin röd tunn overall som kommer bli perfekt för han. Köpte en storlek större så han kan ha den ett tag. Jätte fin va den super nöjd :-)
Sen blev de vidare till panduro hobby där vi köpte färg till hand och fotavtryck så ska nog ta och ordna de imorgon se de kommer in i hans bok innan fötter och händer börjat växa på han haha.

Efter väla blev de hemåt och luncha sen kom svärmor på kaffe besök. 

Nu är det en slapp Kväll precis käkat middag och lillen ligger här bredvid i soffan och nannar gott. 

Imorgon kommer BVC hit på besök sen ska Liaz få träffa sin mormor och morbrödrar för första gången :-) 

Overallen vi köpte. Super nöjd!



1 April

Tisdag 01 April, 2014 - 11:01
Redan april månad!! Herregud va tiden bara springer iväg. 
Har ni blivit lurade än? 
Inte jag men de e väl för jag går inte på saker som sägs idag haha!

Hela familjen vaknade idag vid halv 8. Skönt! Eftersom Liaz hade en jobbig dag igår så va de skönt att få sova lite idag trots att vi va uppe under natten för matning. 
Hann ta en dusch sen fick vi dra fram badkaret till Liaz så han fick bada. Denna gången funkade det mycket bättre. Lite lugnare va han nu fram tills han kom upp på skötbordet haha. Men de va inte samma panikskrik som sist. Klädde på han gav han mat ch nu sover han. Nu väntar vi på att han ska vakna så vi kan bege oss ut på äventyr. Ska skicka tillbaka den söndriga skärmen vi fick på posten sen blir de en tur till väla och se om vi hittar målarfärg till hand och fotavtryck. Ska även se om jag hittar en tunnare overall för den jag har e nog lite för tjock nu i detta väder.

Hoppas han vaknar snart. E de något vi lärt oss e de att inte väcka björnen när han sover för han blir på ett jäkla humör. De såg vi bara igår haha. Så vi får låta lillen få sin skönhetssömn ;-)