Nu tar vi det lugnt

Fredag 31 Januari, 2014 - 20:05
Hade full rulle imorse. Hade alla mina telefon samtal som jag fixade med. Så förhoppningsvis börjar allt bli klart nu inför mammapengen. Väntar på mitt anställningsavtal som a kassan skickar en kopia på. Så jag får mina saker klart med tanke på mitt gamla jobb inte hört av sig!  Så tur man kan göra sakerna själv så det blir gjort!
Har även stor städat idag så nu är lägenheten fin till helgen ;). Får ju besök imorgon av min kära vän Plume och hennes sambo! Har även tvättat en massa och efter de stack jag och hjärtat iväg och handla det sista inför imorgon. 
Herregud va det har snöat idag. Bilen bara gled :P. 
Men i alla fall när vi kom hem la vi oss i soffan och glodde lite tv. Slutade med att vi båda somna i ca 2 timmar. Hehe tar tydligen på krafterna att hålla igång :P. Så vakna upp lagom till att börja med middagen. 
Nu kör vi bara en lugn kväll. Har precis gjort en beställning på täcke till spjälsängen. Det är det enda jag fattas, sen är allt klart. Så täcket dyker väl upp till nästa vecka. Sen kan jag bädda sängen och få den klar. Ska se till att packa bb väskan klar nu till helgen och se till så hjärtat sätter upp dem sista hyllorna i barnrummet så det blir klart. Sen tror jag vi har allt redo inför lillen. Ska bara köpa ett paket blöjor så man har hemma. Och sen lite salvor och sånt smått och gott sen kan han komma.
 
Har en gravid app på telefonen som plinga till idag. Går ju in i vecka 35 imorgon så då brukar den plinga till på fredagen att det är en ny vecka. Och då slog de mig bara när jag såg vecka 35. Herregud va kort tid det är kvar. Tycker dessa sista veckor bara rusar. Känns som de va igår jag va inne i vecka 20? Helt fantastiskt. Snart har vi lillen här. Och det börjar märkas att han blir större för nu känner jag av han mycket mer. Inte bara sparkar utan typ varje rörelse. Spännande <3
 
Nä nu ska jag tillbaka i soffan. Se om vi hittar någon film att se :)
 
Bjuder på denna gamla bild. Tagen på nyår =)
 

31 januari

Fredag 31 Januari, 2014 - 08:51
Wohoo idag fick jag äntligen tag på försäkringskassan. Ringde direkt när dem öppna och jag va antagligen först för de gick bara en signal sen va där någon som svara. Hur ofta händer de lixom? Aldrig! Haha. Jätte trevlig kvinna som hjälpte mig igenom hela ansökningen så nu har jag äntligen fått ordning på de. Och som de ser ut så går jag på mammaledighet den 21 februari.
Det ända jag blir förbannad på e att mitt gamla jobb fortfarande inte hört av sig till fk. Så nu har dem försökt skynda på ärendet. Ska ringa till a kassan och se om dem har ett anställningsavtal som dem kan skicka till mig. För i så fall kan jag skicka in de till fk och så räcker de. 

Ska se till att vila lite nu innan man ska börja med stor städningen. Önskar er alla en trevlig helg :-) 




Förvärkar?

Torsdag 30 Januari, 2014 - 13:35
Ush vilken dag jag haft och har.
Vaknade vid 7 och kände att jag hade typ "magont" fast inte magont utan en annan känsla. Märkte att de kom och gick hela tiden. Samma "smärta" och varade lika lång tid. Efter någon timme och efter lite googlande så inser jag att de e förvärkar jag har. Hmm trevligt. Detta betyder ju inte att det är dax utan bara att kroppen förbereder sig. Så jag ska nog inte börja oroa mig än. Ifall det börjar göra ont ska jag nog höra av mig till förlossningen eller åka in. Det är i alla fall inte bekvämt detta och man undrar då hur dem riktiga värkarna kommer kännas. 
Ligger i soffan i fosterläge. Det ända som e bekvämast just nu. Bad hjälper inte och värmekudde hjälper inte. Så idag står det bara vila på schemat. Vågar inte riskera något. Men det har ju även fått mig till att tänka att jag måste se till att få bb väskan helt klar. Man vet aldrig när det inträffar. Han ligger ju helt fixerad rätt långt ner så när som kan de ju hända. Men jag hoppas han väljer att stanna ett tag till.
 
kan inte riktigt förstå att det snart är dax. Snart har vi vår bebis hos oss. Början av förra året trodde man att det va helt kört. Man hade typ gett upp. Nu sitter vi här. Knappt en och en halv månad kvar tills han kommer. Hur fantastiskt är inte de. 
 
Börjar faktiskt få lite små panik med försäkringkassan som aldrig blir klara med min mammapeng. Vill gärna ha den godkänd nu men känns som det inte händer något. Att allt bara står stilla. PANIK!!
 
Nä nu ska jag fortsätta vila här i min lilla hörna. Medan hjärtat och jimmy är iväg och köper kaka haha :P.
 
 
 

Shoppingdag

Onsdag 29 Januari, 2014 - 18:42
Haft en helt underbar dag. Vaknade ch vaknade och mådde helt okej :-) vilket är bra ;-)
Planerar en utfärd med svärmor. Blev först ett ärende sen handla mat och sen väla och ikea för en massa shopping. Inget till mig själv som vanligt utan till lillen. Där finns ju inget stopp hittar en massa fint.
Sen fick Liaz en dress av sin farmor. Born 2014 står de på den så den ska han ha direkt när han kommer ut :) sen fick han sin första napp :) 
Efter vår shoppingtur hämta vi upp Tobbe för att ta en kaffe innan jag och hjärtat stack iväg och handla till helgen. Får ju besök av min fina vän. Och hennes sambo ;-)
Sen har de inte hänt så mycket mer. Nu blir de kaffe hos tapper och Diana innan vi håller kväll där hemma :-)

Här e det som inhandlats idag :)



<3

Tisdag 28 Januari, 2014 - 08:36
Tänk att någon kan betyda så mycket för en! Kommer gå genom eld och vatten för dig <3 




Avkoppling

Måndag 27 Januari, 2014 - 17:58
Nu är man hemma efter en lång dag. 

Va hos barnmorskan idag och nu har där hänt grejor på dessa två veckor!
Nu ligger han helt fixerad och är redo ;-) vikten ligger på ungefär 2,4 kg så de kommer bli en STOOOOR bebis. Det är ju lite skrämande haha.
Vikten är nu +18 kg. Har ökat 1,4 kg sen sist vilket är skönt för vikten har börjat stanna upp lite nu. Brukar annars öka 3 kg varje gång :-/
Sf måttet ligger nu på 32 cm så på två veckor har de ökat 3 cm. Så där har verkligen hänt mycket.
Men allting ser bra ut och jag följer min kurva fint så där är inga konstigheter.

Fick höra hjärtslagen oxå som låg på 150. Rätt kul. Innan vi lyssna så kände hon och klämde på magen så när vi väl skulle höra hjärtat så va lillen skit sur inne i magen. Han va så sur så vi va tvugna att lyssna tills han lugna ner sig. Jag tyckte ju bara att de va mysigt så för mig gjorde de inget. Men efter 5 min så va han lugn så då kunde vi lägga ifrån oss maskinen. Tänk att han snart är här. Nu när hon sa att han ha fixerad och allt så kände man verkligen hur nära allt va.
Snart är dagen kommen <3




27 Januari

Måndag 27 Januari, 2014 - 09:43
God morgon i detta blåsiga väder.

Idag har man ett fullspäckat schema och självklart blåser de som tusan och är svin kallt!
Vill inte gå ut men måste.
Ska se våra bästa år färdigt sen tar man bilen till city gross för att veckohandla, blir hem snabbt och packa upp allt sen ska man gratulera Joakim som fyller år. Och sen har jag ett BM besök vid 3 tiden.
Så full rulle idag hehe. 

Spännande att se va man gått upp i vikt och va sf måttet ligger på. Tror inte han fixerat sig än men ska självklart kolla de med. Uppdaterar sen :-) 

Igår valde jag ut 3 plagg till bebis som åkte ner i bb väskan. Och då upptäckte jag att jag inte af någon mössa till honom när man är ute. Så får se till att hitta en mössa till honom :-) 



Möbel

Söndag 26 Januari, 2014 - 18:00
Nu börjar där äntligen komma in lite möbler i barnrummet. Nu ska hyllorna oxå upp och så ska det dekoreras lite sen är det äntligen klart ;-)




Promenad

Söndag 26 Januari, 2014 - 14:24
Blev faktiskt en liten mysig förmiddag. 
Lyckades aldrig somna om utan gick upp och tig mig en dusch och käka frukost och väckte hjärtat sen begav vi oss till Therese. Parkera bilen och lämna Thindra sen gick jag Tobbe och Therese och oliver iväg på en promenad och mata ankorna. Va rätt kallt ute mm riktigt skönt att komma ut och röra sig när man har ont. Så efter vi matat ankorna promenerade vi hem igen till dem och tog en kaffe och flabba lite. Så nu är man hemma igen, ligger och glor lite tv innan man ska börja på middagen. :)

Önskar er alla en trevlig söndag <3





26 Januari

Söndag 26 Januari, 2014 - 07:49
God morgon :)

Blev lite sovmorgon här på morgonen men ska nog försöka somna om på nytt eftersom man inte kom i sängs förrän halv 4.
Hade en super trevlig kväll igår. Dagen i sig a lugn, jag klarade av stor städningen så lägenheten blev städad. Vid 18 tiden kom Jimmy hit och då stack vi till maxi och köpte en massa gott. Blev både glass med strössel sås och maränger hihi sen senare på kvällen serverades de grönsaksdipp. Satt och spela och åt gott sen kom även tapper och Diana och theo. Så vi va full rulle. Blev en super kväll med massa skratt :) så skönt att jag va piggare och mådde bättre med :-) så de blev en kanon lördag. Idag blir de lugnt. Kanske ska ut och gå en sväng idag. Får se till att börja röra mig mycket nu innan förlossningen så man klarar av den. Har ju så ont i kroppen nu typ hela tiden men pappa sa till mig sist vi prata att jag måste försöka ut och gå typ 1 timme. Så ska försöka att gå lite nu på dagarna. Vädret är ju minst roligt att gå i om man säger som så.

Nä nu ska jag se om jag lyckas somna om annars får man snart gå upp och göra frukost :-)

Kvällens festligheter ;-)




Vecka 34

Lördag 25 Januari, 2014 - 12:35
Nu är du snart här. 48 dagar kvar. Och hur orolig/rädd jag är för förlossningen så längtar jag så otroligt mycket att få upp dig i min famn första gången. 
Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter dig. 
Hur kan man älska någon så mycket redan? All smärta jag har kommer vara sååå värt det! 

Jag längtar efter dig <3 



25 Januari

Lördag 25 Januari, 2014 - 07:43
Sol jag misstänkte så va de förkylning på G. Inte konstigt att jag varit så slö i hela kroppen och haft ont över allt. Va iväg och gratulerade svärmor igår som fyllde år sen därefter sov jag bort hela dagen. Va nog hemma vid 2 bädda ner mig i soffan och somna. Sov kanske ett litet tag sen vakna man och sen somna man igen. Gick och la mig kl 21 och har sovit fram till nu?! Ja förutom toabesöken på natten. Dem blir jag inte av med hehe. Men jag är ändå lika trött så idag blir det väl samma sak. Hade i alla fall velat försöka städa lite. Skulle egentligen stor städa igår men de sket i eftersom jag mådde som jag gjorde. Så vi får väl se efter frukosten om jag orkar. Ska först orka ta mig upp ur sängen. Men känns lite som att ögonen vill somna om på nytt. Hade varit skönt men känner att hungern börjar ta över haha.

För övrigt går vi in i vecka 34 idag. Helt underbart. Snart har vi vår prins i famnen. 

Hade världens sjukaste dröm inatt. Drömde att jag fött men inte en utan två. Så helt plötsligt hade vi tvillingar. Sjukaste drömmen vill jag lova!! Tur att vi vet säkert att där bara e en haha. 



23 Januari

Torsdag 23 Januari, 2014 - 12:43
Ush sån smärta jag haft i ryggen sen vi va iväg på ikea och handla till lillens rum. De tog veklingen på ryggen hehe. Men ändå så skulle jag bygga upp möblerna idag haha. Inget stoppar mig :-P så länge man tar de lugnt sen har jag en fantastisk pojkvän som alltid hjälper mig :-) så jag gör ju inte sakerna själv ;-)
Som tur e.

Bilen e ombesiktad nu, blev de igår efter Tobbe och tapper hade fixat sakerna som va fel. Och den gick igenom så nu behöver vi inte tänka på den förrän nästa år. Skönt. Tapper e fantastisk snäll som ställer upp och hjälper oss. Utan hans hjälp hade dessa sakerna kostat flera tusen lappar att bli fixade på en verkstad. 
Så nu är jag glad ;)

Nä nu ska jag slappa lite efter vårt byggande ;-)

Dessa newbie byxorna passade jag på att köpa när vi va på kappahl sist :) älskar newbie kläderna :-D 



Ultraljud

Onsdag 22 Januari, 2014 - 11:49
Idag fick vi se vårt mirakel igen. Helt underbar. Sist man va där så kunde man se hela kroppen på skrämen men nu e han så stor så man såg typ bara en viss del sen fick man ändra ultraljudsmaskinen eller pinnen eller va man ska kalla de haha. Han ligger med huvudet neråt och bakändan e på vänster sida och armar och ben e på höger sida. Dubbelkolla oxå könet och nu fick vi verkligen bekräftat att de e en pojk om man säger som så haha. Skulle försöka ta bild med men de gick inte just för man inte kan få på hela kroppen så skulle försöka få en typ profilbild på ansiktet men självklart ligger han med huvudet inåt så man såg bara bakhuvudet. Han e alltid lika rolig vid varje ultraljud haha. Men de viktigaste va att allt va bra. Hade hoppats på en vikt oxå men hon ville inte mäta hon ville bara se så moderkakan hade flyttat sig uppåt. Dem mäter tydligen inte bara för skojs skull utan de e mer när magen inte växer som den ska. Men vi fick se vårt mirakel de va det viktigaste :)
Så e de dax för barnmorskan på månad. Nu är där många besök nu när man närmar sig förlossningen ;-)

Nu ska jag nog sova lite, känner att ögonen håller på att slockna här.




21 Januari

Tisdag 21 Januari, 2014 - 16:36
Puh va ont jag har i kroppen nu. Att gå på ikea och väla tar på en höggravid haha!
Ryggen värker och benen värker. Har i alla fall varit iväg och handlat alla möbler nu till Liaz rum så nu kan jag äntligen inreda. Wihoo :) försökte hitta en fin ram till ultraljudsbilderna, men hitta aldrig någon fin som passa som jag kunde hänga upp. Men men efter de blev de en tur till svärmor och svärfar tog en kaffe och låna borrmaskinen. Sen drog vi med oss kasi och Joakim hem till oss så hjälpte dem oss upp med alla grejor så självklart blev de lite kaffe på de haha. Så nu är jag helt slut. Vill egentligen börja så smått nu men orkar inte.  Kan börja så smått imorgon efter vi varit på ultraljudet. För tapper och Tobbe ska ändå iväg och fixa bilen så då kan jag passa på att bygga ;-)

Nä nu får jag sluta skriva, middagen på spisen och tvättmaskinen är igång ;-) nu kan man snart vila

P.s igår skog halsbrännan till på mig för första gången. Jag som trodde jag skulle slippa de men nä då nu har man åkt på de med. Och den va tillbaka idag med :-(

Dax för lite bygge i veckan ;-)



Bokstäver

Söndag 19 Januari, 2014 - 19:15
Tror jag har hittat bokstäverna jag ska sätta på Liaz dörr. Har letat i affärer efter någorlunda fina bokstäver. Men dem e så himla tråkiga. Röda med massa färgstänk på typ. ingen höjdare alls. Men idag fick jag tips på en sida på nätet där dem hade en massa att välja på. 
 
Blir nog dessa som jag beställer hem =) Gillar denna stilen plus färgen =)
 
 

19 Januari

Söndag 19 Januari, 2014 - 13:46
Idag är det 3 dagar kvar tills vi får se vår prins igen. Lääängtar hihi. Undra hur han ser ut nu? Måste ju va en stor bebis nu för sist jag såg han va nog för ca 10 veckor sen så mycket har ju hänt sen dess.

Imorse vaknade jag av att jag mådde skit. Kände mig förkyld och allmänt trött men efter en dusch så blev de lite bättre. Så har precis bakat kärleksmums och nu ska jag klä på mig för att möta upp tapper och Diana och lilla theo. Ska bort på backen och åka pulka :-) 

Passar på att önskar er alla en trevlig söndag så får jag se till att klä på mig ordentligt nu så jag inte blir kass :) 




Vecka 33

Lördag 18 Januari, 2014 - 18:30
Då går vi in i en ny vecka idag. Vecka 33 (32+0) börjar bli skrämande nära förlossningen nu.

Har suttit nu på kvällen och faktiskt gjort en lista va jag ska packa i förlossningsväskan. Men den packar jag inte förrän vecka 35-36 blir lagom. Men nu har jag lite koll på va som ska med.

Idag har inte varit min dag. Varit uppe sen halv 4, somnat lite då och då i soffan. Så ni kan ju tänka er så trött jag är. Ögonen bräns på en. :-/

Bakade muffins imorse i alla fall sen kom min moster och kusiner och självklart Emma på kaffe. Alltid kul att träffa dem. Synd de inte är så ofta :-(

Efter dem gick så hände de inte så mycket. Bara kopplat av och ätit middag. Nu blir de mer avkoppling. Man börjar längta efter sin "normala" kropp. När man orkar röra sig mer, va ute mer m.m nu kan man knappt göra något utan att man får smärta och blir riktigt trött. :-( 
Men snart har jag min prins i famnen och allt kommer vara värt det :-) 

Bjuder på veckans nya magbild. :)


 

Städad lägenhet

Fredag 17 Januari, 2014 - 13:34
Så nu är lägenheten stor städad. Och man ligger nu och tar de lugnt i soffan med sex and the city innan jag ska göra mig klar för att bege mig till svärmor och svärfar på kaffe.

Så mysigt att bara ligga här och se hur lillen rör sig i magen. Ligger man och tittar så ser man först högra sidan röra sig sen börjar vänster sida. Han renoverar nog där inne haha. Åhh va jag längtar efter dig, att få se vem du är. 

Har snöat en massa här inatt oxå. Vakna upp och gatan va helt vit. Hur mysigt det än är så får de faktiskt räcka. Men men får ta de lugnt sen när vi ska ut på vägen. Har varit många olyckor när man går in på hd och läser.

Nä nu ska jag se klart detta avsnittet och sen börja göra mig klar 




Nu börjar de bli verkligt

Fredag 17 Januari, 2014 - 07:23
Igår slog de mig hur förlossningen börjar närma sig. Speciellt när man får ett mail ifrån libero där dem skiver: nu är det inte lång tid kvar. 
Går in på min app och ser 56 dagar kvar. De e typ inga dagar kvar haha. Det är ca 56 dagar som vi har kvar att bara vara vi. Om 56 dagarförändras våra liv totalt. Det är inte bara han och jag längre. Där e en liten oxå. En som vi ska vara mamma och pappa till. Jag har svårt att få de till att sjunka in att jag faktiskt ska bli mamma och han pappa. Och man kommer nog aldrig riktigt förstå förrän dagen han har kommit ut. Undra hur vårt liv kommer bli? undra hur han ser ut som gömmer sig inne i magen? E han lik Tobbe eller mig? Ja en massa såna roliga frågor/funderingar är det i mitt huvud.

Nästa vecka kommer vi nog börja med inredningen inne på rummet så de blir klar. Ska bli spännande och se hur resultatet bli :-) sen får jag ta mig tid till att skriva upp en liten lista va jag ska packa i bb väskan så den e klar när man väl åker in :)

Spännande allt är <3





16 Januari

Torsdag 16 Januari, 2014 - 16:46
Idag har jag fått sova! Sköööönt. 
Tror klockan va runt 10 när jag klev upp ur sängen. Dock hade jag varit uppe sen 8 men orkade inte resa mig så låg typ och halv blunda och vägra röra mig ur fläcken. Riktigt skönt!
Mått mycket bättre än va jag gjorde igår som tur är. 
Tog en liten tur och handla sen har man hållit sig inne i skit vädret. Har snöat hela dagen :-/  kan inte vintern ta slut snart? :-P

Precis käkat middag. Så nu ligger man däst i soffan. Hjärtat gjorde riktigt riktigt god middag idag. Köttbit, pommes, sallad och sås. Mmm han är en jävel på matlagning :-D



Dålig?

Onsdag 15 Januari, 2014 - 17:37
Ush vilken dag jag haft. Vill bara att dagen ska vara över! Så illa e de.
Va pigg och mådde bra när jag vakna och huvudvärken va väck. Sen rätt som de e så vänder de och jag mår skit. Hela jag börjar typ koka, svetten bara rinner och all energi töms ur kroppen. Känns som de kanske kunde va lågt blodtryck eller de kanske e högt man mår skit av? Ja något av de. Så har legat här i soffan med täcke och allt och inte rört mig ur fläcken. Va faktiskt så pass illa så jag tänkte faktiskt åka upp till sjukhuset. Men nu börjar de lugna sig. Tror jag. Kommer de tillbaka så åker jag nog in. Och de gör jag mest för att kolla så de inte e något med bebis. Men han har rört sig och hållit igång där inne i alla fall. Men vi får se blir jag så dålig igen så jag inte kan stå på benen så blir de nog sjukan för de va riktigt obehagligt. Hade balkong och fläkt och allt igång här. Så kommer spendera resten av kvällen nu med mitt täcke ch kudde i soffan. Och hoppas på att jag blir bättre och bättre för var timme som går. 

Hoppas ni andra har en roligare dag än va jag har :(

Täcke vindruvor och how i meet your  mother. Nice! :) 




15 Januari

Onsdag 15 Januari, 2014 - 06:33
Jaha det blev ingen sovmorgon idag inte! Trodde jag skulle ha samma tur som igår och vakna runt 8 tiden men de kunde jag glömma haha. Vaknade först halv 3 och sen vakna jag nu halv6. Ligger fortfarande i sängen och kan inte somna om. Så tänkte passa på att slänga upp ett blogginlägg och säga hej hehe. 
Huvudvärken tror jag har försvunnit nu. Hoppas de. Känner inte av den i alla fall. Har ju haft den sen i söndags så den har ju verkligen gått mig på nerverna. När jag vaknade 3 inatt hade jag en extrem huvudvärk. Men som sagt. Nu verkar den vara borta.
Spenderade kvällen hos tapper och Diana som bjöd på kaffe och tårta. Riktig god tårta dem fått tag på haha. Tur man kan sitta och trycka sånt nu utan att få dåligt samvete haha. Va i alla fall väldigt trevligt :-) sen när man kom hem blev de lite paradise Hotel innan sängen kalla. Ja jag ser paradise Hotel haha. Aldrig sett den innan men nu denna säsongen sitter jag fast klistrad. :-P

Idag är det exakt en vecka kvar till ultraljudet. Längtar att få ser vår lille igen :-)

Nu har vi sagt hejdå till min vinterjacka och sagt hej till Tobbes jacka. Igår när vi skulle ut och gå till svärmor och svärfar satte jag på min egen. Försökte knäppa jackan men de gick inte så bra haha. Tur mitt hjärta har två st så han kan låna ut sin så jag slipper köpa ny. Hoppas nu denna passar under hela graviditeten :)
Än så länge är där gott om plats :-P



14 Januari

Tisdag 14 Januari, 2014 - 18:01
Idag har man varit duktig och varit ute och promenerat haha. Lät bilen för en gång skull stå i garaget så tog jag och hjärtat på oss och promenera till svärmor och svärfar på kaffe. Igår va de riktig vinter kyla ute. Minusgrader snö och ruggigt men idag va de faktiskt rätt skönt ute och snön va inte kvar. Men de ska tyvärr komma mer har dem lovat. 
Haft en konstig huvudvärk sen igår, vägrar släppa. Riktigt irriterande. Hoppas den försvinner till imorgon. Pallar inte en dag till med huvudvärk. 
Men men de va skönt att promenera i alla fall. De gick inte lika snabbt som de brukar göra men de e för mina jäkla besvär. 

Nu börjar de snart bli dax för att ordna med inredningen så den blir helt klar i lillens rum. Tänkte att jag kanske ska börja nästa vecka efter ultraljudet :)
Ska köpa några hyllor till väggen så man kan hänga upp lite tavlor m.m sen köpa byrå eller va dem kallas där man kan ha leksakerna :-) sen funderar jag starkt på att köpa den väggdekorer med nalle puh. Men ska avvakta lite och se. Sen e de bara matta och lampa, sen e de så gott som färdigt tror jag :) kuligt värre.

Nä nu ska jag dega vidare. Precis käkat middag så ligger helt däst nu haha.

Blev en liten lyxig frukost imorse. Nybakade scones med sylt och ost. Riktigt smaskigt vill jag lova ;-) och så självklart en kopp kaffe till de :) 



Vinter

Måndag 13 Januari, 2014 - 21:13
Ush va iväg innan idag och förlåt mig för uttrycket men fy faaan va kallt det var!! Och det värsta är att min vinterjacka går typ knappt att stänga. Stänger jag den kan jag knappt andas. Vet att jag haft en större vinter jacka innan men vete tusan var den e :-/ den hade liksom kommit till användning nu! Men blir att jag får ta älsklingen jacka. Han har två st som tur e så då tar jag hans ena vinterjacka. Springer inte och köper en nu vinterjacka för denna korta tid. Känns onödigt att slänga ut så mycket pengar för de. 
Sen blir de ju inte så extremt mycket ute för mig. Har börjat få ont när jag går. Strålar i skinkorna och höfterna känns. Hur ska detta sluta? :-P 

Mel men va i alla fall och handla innan så nu har vi mat hemma. Sen har de varit lugn dag. Precis käkat en fruktsallad. Riktigt smaskigt :-P kan ju inte alltid vara onyttig haha. 

Nä nu blir de tv häng (ovanligt) :-P innan sängen kallar :)



13 Januari

Måndag 13 Januari, 2014 - 08:59
Då säger vi godmorgon och hejdå till mina ringar. Funkar inte längre att ha dem på fingrarna. Mina fingrar håller på att omvandlas till korvar haha. Hatar att a av förlovningsringen men tänkte ta en halsbandskedja och trä in den där så jag ändå har den på mig. 
Inatt har jag fått sömn känns de som. Han har varit rätt lugn i magen inatt och inte förräns nu vakna han tror jag haha för nu känner man i hela magen hur han vrider och strecket på sig. Kul att se magen hoppa till så haha :) 

Precis fått i mig lite havregrynsgröt oxå och tänkte sätta på lite kaffe och ta de lugnt. Sen får jag nog göra en inköpslista. Ska iväg till maxi och vecko handla innan alla människor slutar. Hatar att gå där när där e mycket folk. 

Önskar er alla en trevlig morgon<3




Längtan

Söndag 12 Januari, 2014 - 20:53
Längtan bara växer och växer och vi kan inte med ord beskriva hur mycket vi längtar efter dig. Du är så himla efterlängtad av din mamma och pappa (känns konstigt att skriva de hihi) du kommer komma till världen full med bara kärlek och du kommer ha föräldrar som alltid är vid din sida i vått och torrt. Trodde aldrig att man kunde älska en person så mycket speciellt innan man träffat dig. 
Du är vår värld.

Graviditeten kan ta på ens krafter men de räcker att jag tittar på dina bilder och filmklippen jag har på dig från ul så kommer smilet och allt är bara värt de. 

Snart är du här. 61 dagar kvar tills vi har dig i vår famn! Jag ser fram emot att få upp dig första gången i min famn. Vilken lycka det kommer vara. Vi kommer äntligen vara en familj <3 



12 januari

Söndag 12 Januari, 2014 - 12:54
Ligger som vanligt och slappar i soffan, ska snart klä på mig och platta håret. Sen blir de iväg på kalas för lille Theo som fyller hela 4 år :-) 

Hoppas bara min huvudvärk släpper innan dess. Har känt av de hela dagen idag så hoppas de inte bryter ut mer. 
Igår hade jag oxå ännu en jobbig dag. Vaknade pigg. Jag och svärmor stack till maxi och handla och när jag skulle lämna henne följde jag och  Tobbe med upp på en kaffe. Sen när man skulle hemåt kände jag bara sån enorm trötthet som bara flög på. Så jag låg hela dagen igår. Ingen kraft till att göra ett skit. Vete tusan va som slog i. Skit jobbigt att ha såna dagar. Man vågar inte planera något för rätt som de e så mår jag skit. 
Men men inte många veckor kvar som sagt och lillen håller full rulle hela tiden nu mera. Man känner av varje rörelse nu. De minsta lilla han rör sig märker jag :) allt e mysigt förutom när hans sparkar prickar revbenen hehe. 

Nä nu får jag se till att vila huvudet lite. Ska iväg om 2 timmar så har lite tid på mig att hämta upp nya krafter :)

Idag tittar även solen fram. Minns inte sist den va framme haha :) skönt är det ;-) 



11 Januari

Lördag 11 Januari, 2014 - 07:47
Inatt har jag sovit gott! Det va ett bra tag sen jag vakna och kände mig någorlunda pigg. Så de e rätt skönt!
Går även in i vecka 32 idag vilket betyder 9 veckor kvar! Nu går tiden undan känner jag hihi.
Vill ha vår prins nuuu! 
Men snart så är han här :)

Hade en rätt lugn dag igår efter stor städningen. Skönt att man orkade med den för på morgonen va man ju helt död och villa skjuta upp på de men nu är det gjort så nu kan man koppla av en vecka till haha. Stack iväg på kvällen till bogarts och handla lite gotte. Hatar deras godis och service men ja Tobbe älskar godiset så han blev ju nöjd haha. Därefter kom tapper och Diana och theo på kaffe och kaka. Alltid lika trevligt. :-) 
Sen efter dem gick hände de inte mycket med än att jag slockna i soffan och vakna upp 3 på natten haha. Somna om lika fort igen i sängen som tur va :)
Nä nu ska jag orka resa mig upp från sängen så man får lite frukost i sig :)




Magbilder

Fredag 10 Januari, 2014 - 18:26
Tänkte lägga upp lite bilder på magen från början av graviditeten så ni ser skillnaden. har hänt rejält mycket när man sitter och kollar igenom fotoalbumen :P
 

Vecka 8
 
Vecka 18
 
Vecka 25
 
 
Vecka 31
 
En ganska rejäl skillnad som ni kan se hehe. Spännande och se hur dem sista veckorna kommer se ut. Det är nu dem sista veckorna som magen kommer bli gigantisk och tung :P
 
 
 
 

BM besök avklarad

Fredag 10 Januari, 2014 - 12:53
Nu är BM besöket avklarat och det gick finemang :-) alla prover va bra. +17 kg har jag gått upp sf måttet har ökat från 27-29 så 2 cm och de va lagom mycket sa hon eftersom han lagt sig med huvudet neråt. Det betyder inte att han e fixerad för han har fortfarande plats att röra sig på (märkligt nog) haha. Men han ligger i alla fall med huvudet neråt långt ner. Man kunde till och med känna huvudet. Så BM frågade Tobbe om han ville känna men de vågade han inte haha. Söt han är då :-P hade jag kunnat så hade jag känt direkt. Häftigt ju.

Efter BM körde vi till svärmor och svärfar på kaffe innan vi begav oss till leklust för att handla liten present till theo. Så nu e de gjort. ;-) hälsade på Diana oxå, Tobbe skulle låna deras skrivare :)

Nu är vi hemma och jag e fortfarande död i kroppen. Ska vila nu en timme sen blir de stor städning här så man har rent i lägenheten nu i helgen :)

Bjuder på denna bild haha ser mer död ut än levande :-P 



10 Januari

Fredag 10 Januari, 2014 - 08:16
Förlåt mig men fy jäklar va trött jag e. Sitter här rakt upp och ner och tycker synd om mig själv!! 

Vaknade kl 1 inatt av att jag va törstig och behövde gå på toa. Sen kunde jag inte somna om för lillen började hålla igång med att vända, sparka och ha sig ja jag vete tusan va han syssla med. Sen somna jag nog om runt halv 3 tror jag och vakna 5 igen av att jag va törstig och behövde gå på toa. Lyckades somna om direkt med vaknar igen vid 6. Skit förbannad för jag inte får sova ordentligt så jag gav upp och bara satte mig i sängen och kolla på telen. 

Ont i ögonen och kroppen har jag. Så trött på att inte få kunna somna. Så nu sitter jag här rakt upp och ner ska bege mig om 15 min till barnmorskan så ska fortsätta bara sitta här och tycka synd om mig själv innan jag beger mig.

Kram på er där ute :)

Idag blir de en liten donut knut i håret ;-) va ett tag sen 



9 Januari

Torsdag 09 Januari, 2014 - 15:18
Idag är ingen rolig dag. Dagen började bra men nu ligger man här helt död! Känns som någon sugit ut all min energi. Ögonen hänger kroppen värker och känner mig febrig? Tror inte tt jag håller på att bli sjuk. Har ibland såna dagar och de e väl de man får räkna med nu under sista tiden. Börjar faktiskt längta tills han kommer ut så man kan bli sig själv igen. Hoppas man e piggare imorgon när man ska till barnmorskan. 

Lillen är i alla fall inte trött. Har hållit full rulle i magen idag och imorse fick man sig en rejäl spark. Kändes precis som han försökte ta sig ut genom magen haha de va inte så mysigt vill jag lova! 

Nä får väl se om jag får mig en blund här innan middagen. Hjärtat e snäll och grejar med middagen. Idag serveras de lasagne, mmmm smaskigt! Min favvo rätt :-) kanske blir lite piggare efter middagen. Hoppas de i alla fall :) 

Igår fira man till de med en semla ;-) man får ju passa på nu medan man kan och inte behöver tänka på vikten :P vikten tar vi hand om efter han e ute. Ska börja träna hårt så man får en slim kropp igen ;-) 



Besiktad

Onsdag 08 Januari, 2014 - 19:28
Såja bilen är besiktad. Skulle egentligen inte göra de idag men när vi ändå va ute så körde vi inom carspect på drop in tid.
Allting gick super förutom 2 skit bagateller. Avgasröret va lite löst där framme? Och sen va där något litet md bak broms så de måste luftas. Så inget som kostas så de känns ju bra ;-) Dock märktes de att vi fick en som hade dålig dag för detta e bara skit saker. Men men så länge de inte kostar tackar man ju. Bara kontrollen man får betala. Stack vidare till net och net och sen när vi skulle hem höll vi på att hamna i en rejäl krock. Vi e inne i rondellen sen kommer där en, som kör garanterat i runt 70 och kör in i rondellen när vi e där. Jävlar vilken reflex man fick. Ser bara Tobbe peka, bilen där bakom tutar för att varna oss om den idiotbilen och rätt som de e så bara hör jag vår bil kämpa med bromsen så de kommer de här bromsskriket hehe. Så han på besiktningen kan fan inte klaga på bromsarna för dem tog jävligt bra som tur e. 
Tanken slår en. Tänk så hade vi inte sett han komma i den farten och vi hade mosat med honom. Min första tanke e vårt barn i magen. Och de sa Tobbe oxå. Han hade jagat honom om jag och barnet hade kommit till skada. Ush nä skrämmande. Glad för att vi alla hann reagera och att de inte hände något. Men fy så skrämmande!!

Så till er jävla idioter bakom ratten!! HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT HÅLLA HASTIGHETEN!!! Tänk vilken jävla skada ni gör för någon annan för att just NI inte håller avstånd, hastighet m.m!! Det finns en anledning till att där e hastighetsbegränsning, där finns en anledning till dessa lagar!! Så oavsett hur bråttom ni än har så kan de sluta i en KRAFTIG KATASTROFF!!! 

Kan ni inte köra som folk så kan ni fan lämna bilen hemma!!!

Nu har jag fått ventilera mig! Nu ska jag fortsätta ligga här och njuta av Liaz sparkar <3 



8 Januari

Onsdag 08 Januari, 2014 - 12:18
Tvättmaskinen e i full rulle och jag sitter och slöar med sex and the city avsnitt. Kan inte ta mig någonstans heller för Tobbe och tapper har bilen och ska laga de sista nu innan besiktningen. E verkligen tacksam för tappers hjälp. Så himla snällt att han ställer upp och hjälper oss med bilen. 
Så nu hoppas vi i alla fall att oket vi köpte fungerar som de ska och alt går smidigt och lätt för dem. Men de brukar ju alltid uppstå problem haha inget går smidigt här i världen :-P 
Skåpen e fortfarande inte tagna här hemma, känner att jag måste börja snart. Vill bli färdig innan Liaz kommer för sen ar man inte så extremt mycket tid som man har nu att göra dem sakerna. Sen känner jag bara panik över allt för nu börjar det verkligen närma sig. Och jag undrar om jag verkligen har allt. Fast de va lite som pappa och Annika sa nu när vi hälsa på att de räcker med att han har oss där. Och de e sant. Vi har nog redan tillräckligt tror jag? De e väl bara små saker kvar som blöjor och sånt och dekorationen i rummet.

Börjar bli väldigt rund nu känner jag och magen bara växer och växer. Börjar sakna min kropp och mina vanliga kläder. Och av någon konstig anledning saknar jag jeans. Jag som hatar jeans annars? Men de e så himla snyggt! Och just nu passar bara mina leggings och långa tröjor. E inte sugen på köpa massa mammakläder som sen bara kommer ligga. Känns ganska onödigt. Så jag får stå ut i två månader till. ;-) 

Spännande och se hur mycket magen har växt. Ska till BM på fredag :) lääängtar!! 

Dagens magbild när jag sitter ner haha känner mig som en valross :-P



7 Januari

Tisdag 07 Januari, 2014 - 12:49
Idag blev de faktiskt sovmorgon till kl 8. Skönt men tror ni jag är piggare för det? Nop! Stack iväg och veckohandla så vi har mat hemma, kommer hem käkar en riktigt god frukost. Sen känner man ögonen. Nu ligger man i soffan, kan somna vilken sekund som helst! 
Så tänkte vila lite sen hade jag tänkt ställa mig och baka frukostbullar haha. Tänkte jag skulle bli duktig och försöka göra bröd och bullar själv men får se hur länge de håller. Har ju sagt de så många gånger innan men de slutar alltid med att man handlar bröd i butiken. 
Måste få tummarna loss till att rensa skåpen oxå. Får se om jag orkar göra de nu efter jag bakat. 

Nä nu ska jag vila lite så jag orkar alla dessa saker! :-) 




Lugn och seg dag!

Måndag 06 Januari, 2014 - 18:51
Idag har tiden verkligen gått slött!
Skit tråkigt grått och dystert väder.

Tog oss en tur till svärmor och svärfar innan idag och va lite sociala :) 
Men nu e man hemma, middagen är nere och man ligger och tar de lugnt nu. Somnar för de minsta lilla nu känns de som. Räcker att jag lägger mig ner så somnar jag haha. Illamående har jag oxå börjat få igen. Måste ju ha med graviditeten att göra., dök upp för en och en halv vecka sen. Och de bara dyker upp när de
Väl känner för de sen försvinner de efter ca 1 timme. Men måste alltid lägga mig ner och vila för att få bort de. Får fråga min BM om de på fredag när jag träffar henne ifall de e vanligt. För de e inte roligt alls detta speciellt om man e ute. 

Hjärtat håller på som vanligt med att ordna med datorn som har börjat strula en hel del.
Men så fort han e klar så ska vi se prisoners. Ska tydligen va riktigt bra sa min pappa innan idag när vi snacka så får väl se om de stämmer :-P

Nä nu blir de mer deg här i soffan. 

Kram på er 

Snart mitten av januari och fortfarande inget spår på snön. Bara regn regn regn! Då kan ju snön hålla sig borta nu när julen ändå är över men blir inte förvånad om den dyker upp slutet av denna månad. Visst att de e mysigt men den ska komma runt julen då kan man ju tycka 


 

5 Januari

Söndag 05 Januari, 2014 - 21:04
Varit ute på äventyr idag. Blev en tripp ner till Lund för att hälsa på pappa. Blev även bjuden på riktigt god middag. Hemmagjorda pommes fläskfilé med hans hemmalagade marinad sallad och sås mmmm riktigt gott!!

När vi skulle bege oss till pappa så börja de regna på motorvägen ch självklart går min vindrutetorkare i sönder. Har haft problem med den då den inte tar riktigt på rutan.  Duktigt irriterande eftersom vi nyligen köpt nya. Kommer till pappa och kollar på den och ser att den e bruten. Tack lixom. Men min snälla pappa åkte iväg och handlade lite bättre torkare till bilen. Själv hade vi köpt lite billigare på biltema antagligen därför de va skit. Så pappa köpte lite dyrare på mekonomen till oss och dem funkar kanon bra. Dem tar riktigt ordentligt så nästa gång blir de inte den billiga varianten. Ibland lönar de sig att lägga en liten peng extra. De va som pappa sa man kommer ändå upp i den summan om man ska köpa nya hela tiden. 
Så nu e man glad :)

Kom i alla fall hem nu vid 7 tiden lagom så Tobbe hann starta tvn till ishockeyn. Trååååkigt haha! Så själv ligger man här och tar de lugnt nu. Riktigt trött faktiskt så somnar väl när som.

Men men har i alla fall haft en kanon dag idag. Va kul att träffa alla :-) 

Just de igår va även Plume här med sin familj och hälsa på :) dem hade varit iväg och shoppat på väla och tog sen en titt in till oss på kaffe. Så va riktigt kul att träffa henne och hennes familj. Ska träffas igen den 18:de. Lääängtar :-D tråkigt vi bor så himla långt ifrån varandra. Men men :-((

Nä nu ska jag ligga här och chilla vidare. Trevlig söndag till er alla :)



Dryg lördag

Lördag 04 Januari, 2014 - 12:53
Vilken jäkla dag detta är. Inte bor med att jag verkligen haft foglossning till Max idag så värker hela kroppen med. Slö, trött och har smärta. Inget hjälper.... Jo värmekudden hjälper under tiden den e varm. Sen inte nog med denna smärtan så har datorn kraschat!! Gick inte att starta upp skitet i morse. Har fått igång den nu men något har kraschat inne i den så nu e Joakim här och hjälper Tobbe med datorn. Hoppas dem får rätt på den. Jag som ville spela Sims!! Men men vi får se. Så länge ligger jag här och tycker synd om mig själv. 
E de nu man ska åka på all smärta, jag som inte haft några problem alls med graviditeten :-P tur det inte e många veckor kvar! :) 

Lazze ligger här bredvid mig och tröstar mig lite :) 




4 Januari

Lördag 04 Januari, 2014 - 07:21
Ligger här i sängen, kan inte somna om tråkigt nog. Hade velat sova mer! Men får väl vila under dagen. Kanske får gå upp nu och ta något att äta. Börjar bli hungrig men de e väl inget ovanligt hehe ;-P
Idag går vi in i vecka 31 (30+0) nu börjar det verkligen närma sig sitt slut! Jag hoppas han kommer tidigt så jag slipper gå över tiden. Vecka 38-39 hade ju varit perfa ;-) men vi får se. Känner på mig att jag går över tiden! 

Såg film igår med hjärtat. Blev pain and gain. Helt ok film. Ingen speciell faktiskt. Så man blev ju lite besviken. 

Nä nu får jag se till att vila lite annars får jag gå upp :-P skönt att bara ligga här i värmen och ta de lugnt :) 




Fredags mys

Fredag 03 Januari, 2014 - 16:59
Nu va äntligen stor städningen klar.Så nu ligger man och känner av höfterna och ryggen bläää. Men tur jag har en sån snäll pojkvän som hjälper mig. Hade gått under annars. Bara de lilla jag städar känns i hela kroppen. Riktigt jobbigt!

Middagen är nere. Blev hemmagjord pizza. Riktigt gott vill jag lova hihi. 

Ska sätta mig lite med Sims nu tänkte jag. Hamnat i en Sims period igen haha. Först ska jag bara vila lite sen ikväll kör vi lite film mys här hemma. Har börjat kolla rätt mycket på film igen. Igår såg vi dagboken. Rätt bra faktiskt och hjärtat klaga inte. Annars e han inte så glad för romantiska filmer haha. Så den kan jag rekommendera. Idag vet jag inte va vi ska se. Vi får väl se vilken film det blir :)
Vill se en spännande film 

Önskar er alla en trevlig helg. Pst.. Imorgon går vi in i vecka 31 (30+0) vilket betyder att vi nollar och har endast 10 veckor kvar tills vårt lilla mirakel kommer <3





3 Januari

Fredag 03 Januari, 2014 - 13:41
Hemkommen från fika besök hos svärmor och svärfar. Och när vi kom hem väntade där en glad överraskning i brevlådan. Äntligen kom tiden för Ultraljudet. Älsklingen och jag satt och diskuterade de innan idag om att det var konstigt att dem aldrig skicka ut en ny tid och så ligger det i brevlådan när vi kommer hem. Skojigt värre. Så den 22 Januari e det dax för lilla titten på vår lilla räka. Lilla och lilla den e nog inte lika liten längre som vi dem andra undersökningarna. 
Så nu hoppas jag att min moderkaka har flyttat sig uppåt. Annars kommer där bli ett snitt =( När jag va på emmakliniken i malmö så sa hon att hon tyckte det såg bra ut men hon visste inte exakt eftersom hon inte var den som gjorde första undersökningen så hon visste ju inte hur den satt när dem läkarna kollade vid ul i vecka 19. Men det känns ju lite positivt eftersom hon sa så. Och kan ju hoppas att han fixerat sig oxå. Börja ju få lite små panik över det?. Vet inte ens när man ska börja oroa sig över det?
 
Nä nu får jag sluta blogga dax för stor städning. Hjärtat kallar på mig så nu kallar plikten ;) 
 
 

Vill ha allt klart...

Torsdag 02 Januari, 2014 - 16:30
Ahh vill ha allt klart nu för mammapengen. Men nääää att de ska ta sån jäkla tid! Har jagat försäkringskassan hela dagen pga hög belastning kom man aldrig fram. Sen vid 3 tiden kom jag äntligen fram. Plats 420 i kö.... Ja men jo tjena hejsan. Va bara att stå ut. Ville ha reda på va som hände.
Jo visst e de på G här. Men inte så långt som jag hade hoppats. Den 30:de hade dem skickat ut en förfrågan eller något till hemmakväll. För att väl kolla upp alla uppgifter. Så nu är det upp till dem att ordna detta snabbt!! Jag hoppas det går undan nu för jag vill gärna ha detta klart till nästa månad! Hade tänkt gå på mammaledighet från och med den 25 feb tror jag... Så nu är det bara att hålla tummarna.. Annars får jag jaga dem på hemmakväll!! Men man hoppas slippa sånt..

Idag har jag i alla fall kommit så långt så jag skrubbat spis och ugn. Har börjat med min sån skrubb städning nu som jag brukar köra 3 ggr om året typ :-P men de går inte lika fort med tanke på de e lite jobbigare nu när man e höggravid. Medan hjärtat tittar på ishockeyn tänkte jag börja med köksskåpen. Så får se hur mycket jag hinner med :) 



Kollat läget

Torsdag 02 Januari, 2014 - 12:26
Skulle kolla lite efter pyjamaser för Liaz har inte så mycket av de. Men självklart fastnar man för allt annat :-P
Inget jag köpte utan bara kolla haha kanske de blir något utav de? ;-)






2 Januari

Torsdag 02 Januari, 2014 - 10:53
Godmorgon!

Idag startar vi upp dagen med nygräddade pannkakor och sex and the city till de!
Att man aldrig tröttnar på den serien. Har ju hela boxen så starta precis första skivan och de kommer väl sluta med att jag ser hela boxen på nytt. Ja inte idag då alltså haha tar ju någon vecka :-P

Ska se något avsnitt nu sen tänkte jag rengöra ugnen och skåpen. Om jag får tummarna loss till de. Lägger jag i medel nu i ugnen så e där ju ingen återvändo! Haha.

Såg pacific rim igår med hjärtat. Skit bra film. Rekommenderar starkt. Jag satt som nålar haha ;-) 

Jag är fan en jävel på pannkakor bara så ni vet!! ;-)





Paketet hämtat

Onsdag 01 Januari, 2014 - 15:32
Va iväg igår och hämta paketet från jollyroom innan vi stack iväg på nyårsfirande. 
Blev i alla fall nöjd med grejorna. Inte för de va något speciellt haha. Men nu är nappflaska doserinsburk och kudde till spjälsängen inhandlat :-) 

Fick ju även 3 flaskor dr brown's ;-) så nu har vi flaskor till honom! 



1 Januari

Onsdag 01 Januari, 2014 - 08:36
Godmorgon vänner!

Då va det nytt år, och inte vilket år som helst. Utan året då vi kommer bli föräldrar. Om 2 månader så kan de ske när som helst :) sjukt va?
Kan knappt själv förstå de. Att vi ska bli mamma och pappa. Att vara gravid är sin sak men att man ska bli mamma och pappa de har man inte förstått riktigt än.

Hade trevligt nyårsfirande hemma hos Therese och sunding. Va vi och tapper och Diana. Blev middag och massa annat gott och självklart julklappsleken som vi brukar köra på nyår. Jag och Tobbe e ju som barn på de spelet haha. Hagalna haha! 

Sen runt tolv slaget kom även Joakim och kasi innan dem bagav sig ut för att smälla. 

Efter fyrverkerierna kom alla upp igen blev lite snack innan refrängen kalla på oss. Blev riktigt trött och satt och kämpa med ögonen haha. Slocknade nästan direkt när vi kom innanför. Lekte först lite med lazze som va livrädd. Dem måste ha smällt rätt mycket här. För förra året va han inte så rädd som han va nu stackaren. Han kunde knappt prata och kroppen va sänkt på han. Min lilla bebis! Mm nu e han glad igen i alla fall kan hoppas smällarna håller sig väck nu :) 

Så här såg man ut igår :)