Hemkommen

Tisdag 29 December, 2015 - 17:04
Mitt paket kom äntligen, så har precis kommit hem från väla. Beställt en skaljacka på pop som kom i butiken. Tacka gudarna för man inte skulle gå där inne. Extremt mycket folk. Så blev bara snabbt in och ut. Åkte till leklust så Liaz kunde köpa något för hans julklappspengar. Han fastnade för deras lekhörna där dom har brio tågbana. Han VÄGRA släppa de. Helt plötsligt hittar jag ett paket som va på rea med då brio tågbana. Hade kostat 800 men fick de för 249 kr idag. De e inte dåligt ;-)

Så nu e de bara de som gäller, inget annat haha. 





29 December

Tisdag 29 December, 2015 - 05:52
Gud va tiden går fort.. För fort man hänger inte med. Nu är de snart ett nytt år. Allt inför nyår är handlat, mat, paketen till julklappsleken. Så nu e de bara att luta sig tillbaka och invänta nyår ;-)
Började skolan igår, kul att se alla igen och lite skönt e de att komma hem när det fortfarande är ljust ute :-P går i skolan idag och imorgon sen e man ledig till måndag. 
Annars då, i helgen va jag ganska trött efter allt julfirande. Så i lördags spendera vi dagen hemma. Bara typ låg i soffan och gjorde ingenting. Underbart när man kan göra de för de inträffar inte ofta haha. Söndagen sen blev de först en tur till Ikea, sen gå på väla. Extremt med folk så fick aldrig handlat något. Men men fick köpt två saker på nätet istället, nya skor till Liaz och en skaljacka. Skorna kom igår och de första Liaz sa va, wooow. Då har man gjort ett bra köp haha. 




Bilder

Lördag 26 December, 2015 - 06:54
Tagit lite bilder denna månaden med systemkameran, men glömt lägga in dom på datorn. så denna morgon passa jag på.  Mina favoriter blev ju helt klart dessa <3
 
 
 
 

25 december

Fredag 25 December, 2015 - 22:06
Då va julfirandet över, och tror nog Liaz har haft en fantastisk jul med massa fina julklappar från tomten.
Idag på morgonen fira vi först julen hemma hos mamma. De blev liten julfrukost, sen kom tomten. Dela Ut lite paket sen blev de fika. 
Vid 16 åkte vi hem till pappa och fortsatte firandet där. Blev pappas goda pita sen fick Liaz öppna paket, även jag och Tobbe hade varit snälla i år ;-)

Jag och Minoo lira lite Wii u dance. 
Sen blev de lite fika igen innan vi körde hem. Haft en hel fantastisk dag idag oxå. Massa god mat och massa fina saker. 

Tack alla för dom fina presenterna. Har en gosse som e väldigt glad här hemma som för första gången har varit vaken till nu, 21:45. Hade för många nya saker att leka med haha.

Idag fick han: 
Kläder 
Pyjamas
Spis
Matsett 
Djur
Soffa 
Radiostyrd bil med massa färger
Som Liaz sa här han öppna den bilen. WOOOOOW haha. Han e så söt när han ser något han gillar och säger wow haha.

Soffan han fick, väldigt popis. Så kan man fälla ut den så han kan lägga sig ner 




Lycklig kille som fått en radiostyrd bil. 



Jag och Tobbe hade oxå varit snälla. Dessa fina saker fick vi 


Tack alla som firat julen med oss och som gett vår son en mass fina saker 


Julafton

Torsdag 24 December, 2015 - 19:31
Hemkommen och ligger däst i soffan. Tack till fantastiska svärmor och svärfar som ordnat denna julafton. God mat och massa julklappar. Liaz blev helt exalterad av allt och blev aldrig trött på att öppna julklappar. Han skulle bara ha mer och mer haha. Fick en massa fina julklappar, en MASSA lego haha. 
Han fick:
Kläder
Pengar
Miljoner lego haha
Bondgård
Bok
Djur
Stor lastbil med en bil uppe på

Imorgon väntas en ny julafton, först hemma hos mamma sen blir de vidare hen till pappa och fortsätta där :-)

Nä nu ska jag jäsa vidare i soffan. Propp full efter all go julmat

Tack alla för dom fantastiska presenterna Liaz fick <3


De syns inte på bild men mer än halva lådan är full haha 





21 December

Måndag 21 December, 2015 - 05:31
Godmorgon :)

Då va de måndag igen och vi taggar 3 dagar på praktiken. 
Igår blev de inte så lugn dag som jag först velat. Jag fick mina idéer som vanligt och åkte och köpte färg på rusta till sovrummet. Målade äntligen över de svarta rummet så nu e här vitt och fint. De känns helt plötsligt lite tomt på väggarna så ska fixa lite tavlor men de tar vi längre fram. De e inte så bråttom med de..
Men så nu äntligen trivs man inne i vårt sovrum wihoo!!

Vakna precis i alla fall. Alla sover, så skönt att bara och ligga och dra sig. Klockan ringer inte förrän om 30 min så har gått om tid. :-P

Nä nu ska jag surfa vidare, hade inget mer att skriva :-P

Innan


Efter




4:de advent

Söndag 20 December, 2015 - 09:08
Idag tänder vi de fjärde ljuset och snart e julen här :-D
Här har vi varit uppe tidigt som vanligt haha ätit frukost, friserat lilleman. Inte mycket men mer på sidorna. Han hade så mycket hår så de behövde friserad lite haha. Lite stolt över mig själv faktiskt. Så nu e han nybadad och vi har precis dansat lite. Nu myser vi i soffan till nalle puh :-)

Får se va denna dag bjuder på, idag hade de varit skönt och bara sitta och ta de lugnt :)

Snyggingen <3




19 december

Lördag 19 December, 2015 - 20:42
5 dagar kvar till julafton och Gud va vi längtar, eller ska jag skriva att jag längtar haha. Tycker de e så himla mysigt med julen. 
Har även 3 dagar kvar på praktiken. Slutar på onsdag vilket e tråkigt men jag ska tillbaka vecka 3, så e inte borta så länge därifrån :)
Ska bli konstigt att börja i skolan igen.  
Liaz har gått på julledigt tillsammans med sin pappa :) slutade i torsdags, han fick lämnat en liten present till sina fröknar :) 
Vi fick även hem lite pyssel han gjort. En stor pepparkakshjärta med hans namn <3 en kotte och ett tomte kort gjord av hans hand :) 

Annars idag har vi haft en lugn dag hemma, har varit riktigt trött idag, hade full rulle igår så antagligen därför, va på praktiken till 16:30 sen iväg och veckohandla, lagade middag, och stor städa haha shit vilken fredag. Men konstigt nog vaknade jag igår riktigt utvilad och hade så mycket energi. Så de va väl därför jag orka med allt haha. Som sagt de tog på mina krafter eftersom jag va trött idag haha. Har varit uppe hos svärmor och svärfar oxå på en kopp kaffe annars har vi bara myst hemma i de tråkiga vädret.

Liaz har precis somnat, så nu blir de lite tv titt. Skulle egentligen se film men orkar nog inte de :/ 

Ha en trevlig kväll alla :-)


Detta fina hade Liaz gjort på dagis <3 



Tisdag. 15 dec

Tisdag 15 December, 2015 - 21:24
9 dagar kvar till jul...

Hur sjukt är inte de?!

Och vad har hänt, mycket har hänt.. Jag förlorade en väldigt fin vän till mig tyvärr. Tog hårdare på mig ön va jag trodde. Hela helgen gick mina tankar till henne och hennes familj och tårarna kunde knappt hålla sig borta. På lördagen dock så kom Diana Fia och Plume eller Plume sov här hela helgen. Men i alla fall jag blev gladare och kunde släppa tankarna. Hade julbak och drack gott. Söndagen sen åkte jag och Plume och kolla bil till mig. Hitta några men vill avvakta lite och inte bara impulsköpa, efter Plume åkt hem bjöd pappa dit oss på middag. Så vi körde ner till Lund där vi åt god mat och Liaz fick busa av sig. 

Måndag sen dax för praktik, och idag praktik igen sen hem snabbt innan man skulle ner till stan igen för att ut och äta med dom från praktiken. Jätte mysigt :)

Något jag lärt mig efter de som hänt. Ta vara på livet och njut.. Du vet aldrig när de e den sista dagen. 
Och håll hårt i dom du älskar.. 

Mitt lilla hjärta hemma hos morfar, kul att måla på väggen haha





Lucia

Fredag 11 December, 2015 - 21:26
Idag va de luciatåg på Liaz dagis. Liaz va tomtenisse hihi. Så himla söt. Trodde inte hans skulle va kvar i luciatåget när han såg oss men han satt fint i vagnen. 

Efter dagis så åkte vi till väla. Hade lite mys tid tillsammans :)









Mitt hjärta värker

Fredag 11 December, 2015 - 11:47
Mitt hjärta värker och jag kan inte sluta tänka på min fina vän som tyvärr lämna oss för 3 dagar sen. Fick ett hemskt samtal igår, ett samtal jag aldrig trodde jag skulle få om dig. Bröt ihop när jag hörde din bror säga att du inte fanns bland oss längre. Sen hans samtal har jag inte kunnat släppa tankarna om dig. Jag önska jag kunde finnas mer för dig, varför sa du aldrig något varför?!?
Du skulle visa mig Stockholm Märsta gång vi kom upp nu blir de att man åker dit för att ta farväl. Jag vill inte säga adjö än. Men jag måste. 
Min älskade vän varför?
Jag önska jag visste... <3

Jag saknar dig och älskar dig min fina vän jag hoppas du vet de <3 




Julbak

Torsdag 03 December, 2015 - 17:01
Ännu en dag med vab idag och då passade jag och lilleman på med julbak. Gjort pepparkakskola och hemmagjord pepparkaksdeg som just nu står i kylen och ska va där till lördag när vi har vår pysseldag. Då ska de göras egen pepparkakshus. 

Nästa helg blir de ännu mer julbak. Så nu har vi helger att se fram emot och snart e de julafton oxå. :-D avslutar detta året med massa skojigheter. 
Sjukt ändå va tiden har gått. Redan nytt år snart. Och Liaz fyller två år snart!!! Sjukt. Va hände med min bebis haha.

Imorse invigde jag och Liaz hans play-doh kalender. Lekte en massa med leran. I början förstod inte Liaz va han skulle göra men efter han sett va jag gjort så kom han igång. <3








2 dec

Onsdag 02 December, 2015 - 08:41
Då va de dax igen. Liaz hade problem och sova inatt. Han grät var och varannan timme. Känner på han och hans känns varm. Väntar med att ta tempen eftersom han sover. Vaknar på morgonen tar tempen och jovisst hade han feber IGEN 38,9. Va fan!! Ringer vc och dom tycker de e märkligt han fått feber igen och vill ha in han. Så ska dit nu 10;40. Helt seriöst va fan e detta. Mitt lilla hjärta blir aldrig bra :-( så innan vc ska jag springa inom dagis och hämta hem hans saker igen..

Hoppas dom hittar felet inalla fall på vc. Och hoppas dom kollar honom noga. Tur man e en person med munnen med sig. 

Igår fick man denna härliga bil. Liaz Nanna gott på dagis hihi. 



1 december

Tisdag 01 December, 2015 - 06:55
Då va december kommen. Och vi startade dagen med att öppna alla kalendrar. I vår hemmagjorda kelender gömde sig en bok. Och den skulle invigas direkt haha han sken verkligen upp. Älskar böcker.

I hans play-doh kalender gömde sig en mall eller form till leran. En liten gran :)

Så nu e dom öppnade och vi myser i soffan innan jag ska iväg på praktiken och han ska till dagis. 

På torsdag e de pysseldag på dagis på kvällen. Ska bli mysigt :) kul att dom hittar på saker.