30 mars!

Onsdag 30 Mars, 2016 - 19:22
Vilken dag detta blev. Har under en tid vetat att jag eventuellt kommer jobba mer på helsingborgshem under sommaren och att jag eventuellt får ett vikariat. Jag ropar aldrig hej innan de e bekräftat. Satt och snacka med en kollega idag om just sommaren när de helt plötsligt dök upp på mail att jag fått den vikarierande tjänsten med start 1 juni till maj 2017! Lycka!! Jag e så stolt över mig själv... Jag har kämpat som ett djur sen mammaledigheten försvann. Jag e så jäkla värd denna tjänst. Så jag e såååå himla lycklig. Äntligen lite mer rutin och ordning på ekonomin. En egen inkomst. Visst att vi har gemensamt men nu e jag oxå med och bistår lite mer, underbart. Jag e så lycklig och de ska jag va. Jag visste att 2016 skulle bli mitt år! Nu jävlar kör vi!




Bilder

Söndag 27 Mars, 2016 - 18:23
Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från kalaset. 

Liaz hade siktat in sig på ett visst paket, tror han visste va som skulle va i detta paket!


Reaktionen va underbar. Direkt när han såg va de va så sa han woooow

De va en grävskopa med spade och kratta och en arbetarhjälm.


Dukat med en massa gottigheter





Liaz fick en ballong som va super rolig. 








Buzzador

Söndag 27 Mars, 2016 - 14:40
Blev en av vinnarna på buzzador Yoggi yalla! Super goda och rekommenderas starkt att man testar dom! :-)




Liaz 2 års dag!

Lördag 26 Mars, 2016 - 22:22
Nu har vi haft kalas för vår son! Blev verkligen ett lyckat kalas med ett stort leende på vår grabb. Sen va de väl allt socker som oxå gjorde de haha. Sååå mycket energi haha. 
Han slocknade nu gott vid 21 tiden helt utmattad. Hoppas han sover länge imorgon :-P

Vill tacka alla som kom som tog sig tid för att fira vår son <3 massa kärlek till er och speciellt tack för dom fina presenterna.

Här e allt han fick, han fick även bilar och en stor grattis ballong och ett presentkort på 500kr. Tack alla än en gång för denna dagen. De betyder så mycket att se hur många ni e som vill fira vår son <3



2 år!

Torsdag 24 Mars, 2016 - 12:20
Nu e vår lilla gosse 2 år, stora killen fyllde 2 år igår 17:52! Helt sjukt att de redan e 2 år sen han kom. Tiden vara springer iväg och ändå minns man dagen som igår. Den bästa dagen i våra liv. Dagen våra liv förändrades totalt och bara till de positiva. Men visst han ger oss gråa hårstrå ibland Hahaha. Lilla busfröet. Han e äntligen frisk i alla  fall vilket e skönt! Igår blev de lite kalas firande på morgonen med tårta och paketöppning sen va jag tvungen att köra till jobb. Han blev även firad av farmor och farfar. Fick en jätte fin hjullastare som han verkligen älskar. 
Av oss fick han en bil och av min mormor och mamma en balscykel :)

Eftersom Liaz varit hemma denna vecka ringer  dagis idag ochberätta han hade planterat och gjort en jätte fin kruka och fråga om vi ville komma och hämtade för att gräset han planterat kommer eventuellt dö till nästa vecka. Så vi tog oss en promenad och hämta hans fina kruka och gräs som han planterat. Riktigt fin, så ska dom fira han på tisdag istället :) 

Ush nä nu kanske kag ska se till att baka tårtbottnarna till kalaset och dom andra kakorna ska även stor städa innan lördagen och fixa naglarna! Massa att göra ingen tid att sitta haha


Här e Liaz påskpyssel vi hämtat. Krukan har han målat själv. Såå fint <3 



Krupp plus akuten

Fredag 18 Mars, 2016 - 10:20
Vilken natt detta blev. Liaz har fått falsk krupp. Och inatt va den riktigt hemsk så vi fick åka in. 40 graders feber hade han oxå min lilla bubbi <3 de va riktigt hemsk att se han. Han va på vc under morgonen och dör fick han hostmedicin kruppmedicin för hostan. Så han fick lite av den innan vi åkte in men eftersom den inte funka helt hundra va de bara att klä oss. 1 timme innan medicinen vakna han i ren panik för att få luft. Riktigt obehagligt. Dock idag verkar han mycket piggare. Busar och leker och skojar men hostan e där. Får hoppas detta går över snart <3

Fick sitta i ett rum där fönstret va helt öppet inne på barnakuten. Då äntligen fick han ro till att somna



Renovering i köket haha

Måndag 14 Mars, 2016 - 21:38
Vilken dag jag haft idag, de e farligt när jag bara går hemma. Det kliar för mycket i fingrarna så de e tur jag ska jobba imorgon. 
Fick äntligen tummarna loss till att köpa grå färg och måla en fondvägg i köket. Tyvärr tog jag ingen före och efterbild. Men ni som varit här ser en enorm skillnad. Så mycket mysigare! Efter att jag även möblerat om i köket hämtade jag upp en av mina gamla spannar med vit färg och målade om dom vita väggarna eftersom dom va lite skitiga. Så nu äntligen ligger jag i sängen för att sova. Jobb kallar imorgon. ;-)

Natti natt









Uppe tidigt!

Onsdag 09 Mars, 2016 - 06:05
Ush, varit uppe sen 4 och märkte direkt att nu har förkylningen brutit ut. Har haft något i kroppen ett tag men de har inte brutit ut riktigt. Så nu ligger man i soffan, duktigt mör och seg och ont i kroppen. Näsan rinner, känner mig lite som en man nu när jag beklagar mig haha. Men de stoppar inte mig. Ska lämna lillefis på dagis och sen iväg och veckohandla så man får hem lite käk. Sen får jag se till att vila innan jag hämtar han vid 2. 

Jobba igår och fick 3 nya pass oxå wihoo kul när man får lite nya dagar att jobba, tummen upp på de :) 




Helgen

Måndag 07 Mars, 2016 - 07:35
Då va de måndag igen. Men denna måndagen e man hemma. Känns konstigt efter att haft full rulle varje vardag i ca 6 mån.
Dock ska jag jobba hela dagen imorgon så de e skönt :) 

Helgen Annars har varit bra. I lördags va jag ute och åt med klassen på pinchos. Hade riktigt roligt/trevligt. 
Dock va restaurang så jäkla varm och sen stark mat på de haha asså de går ju inte va där inne då Hahahaha. Så de va skönt när vi väl kom ut i friska luften.

Igår va ett jäkla väder. Snö hela dagen. Men vi åkte till fredriksdal med Therese Micke och barnen och komma på djuren. Mysigt att gå där :-) 
Sen blev de kaffe hos dom innan man begav sig hem för middag. 

Nä nu ska jag och Liaz klämma i oss frukost. Puss på er :-)




Seg kväll!

Torsdag 03 Mars, 2016 - 18:31
Gud va trött och Frösen jag är idag och ändå sov jag hela natten denna natt! Sov kanske för mycket, eller så börjar jag bli dålig? Hoppas inte! 

Idag sluta jag redan halv 2 så stack iväg och hämta Liaz på dagis sen promenera vi lite för att kolla på grävmaskinerna. Så himla söt när vi stod och klädde på oss på dagis och man säger, ska vi kolla grävmaskinerna? Och han springer till kompisarna på dagis och skriker jaaaaaaaa med händerna upp i luften. Haha så himla söt! 

Imorgon va de egentligen sista dagen i skolan för mig men de blev idag istället eftersom jobb skicka så jag ska jobba imorgon :) 
Underbart :)
 
Nä nu ska jag fortsätta här 





Torsdag!

Torsdag 03 Mars, 2016 - 13:16
Torsdag idag, snart fredag igen. Lördag taggar vi pinchos med klassen! Wihoo..

Sitter och har i alla fall skit tråkigt. Läraren e på möte och vi andra sitter och glor! Sanna tyckte jag skulle lägga upp något på bloggen så hon fick något att läsa, så varsågod! Men jag vet inte va jag ska skriva om. Haha!

Helgen annars blir lugn, vilket e skönt. Måste testbaka Liaz tårta. Kanske ska ta de i helgen!

Nä jag har inte så mycket mer att skriva!

Ha de super!

Liaz är helt tosig i dessa grävmaskiner och blir helt exalterad när de kommer på tv. Ute kan vi stå i timmar och glo.<3



Skola

Tisdag 01 Mars, 2016 - 17:07
Tisdag och idag har vi kört skola idag! Lite skönt att kom hem tidigare, så idag passa jag på att veckohandla. Och va hemma innan 15! Underbart :-D fick sms från Jobb innan ska jobba nästa vecka, wihoo :-D va lite nervös över att va hemma hela veckan för skolan e slut på fredag. 

Jag och Liaz hänger i soffan nu, riktigt trött idag. Blir en tidig kväll idag känner jag. Har känt mig lite små krasslig :-/ bara jag inte håller på Att bli kass :-/

Nä nu ska jag gosa vidare med sonen <3