Kalas

Söndag 28 September, 2014 - 21:39
Idag har de varit kalas för oliver som fyller 5 år. Jätte trevligt och goa kakor och tårta ;-) Liaz va dock inte på kalas humör lille gossen håller på att få tänder. Den ena e uppe men där e en som håller på att tränga sig igenom tandköttet nu vilket inte e så kul. Så där e lite gnäll nu på dagarna. Helt förståligt <3 

Så vi stanna inge jätte länge. Lokalen låg nära liaz farmor och farfar så vi gick dit där så liaz fick vila lite, och de tog inte mer än 1 min sen somna han. Inte jätte popis när där e mkt folk runt om han. 

Hann ta kaffe med svärmor och svärfar innan vi sen körde hem.
Ska köra dom till Ängelholms flygplats imorgon vid 6 på morgonen. Så de blir en tidig morgon. Gotte grisar som ska till Turkiet 2 veckor! Vi brukar oxå åka den 29:de sep varje år men detta året valde vi att stanna hemma. Liaz är så liten så känner inte riktigt att jag hade velat åka dit med han nu så vi tar 2 härliga veckor nästa år istället :)

Så här söt va vår gosse på kalaset i alla fall :-) 



27 September

Lördag 27 September, 2014 - 22:01
Nu är jag trött. Jag Diana Therese och Carina ordnade en överrasknings babyshower till kasi idag så haft full rulle hela eftermiddagen. Ätit massa gott så man är ju duktigt jäst. Nu när jag kom hem blev de massa pussande på min bebis. Tänk va man kan sakna sin bebis bara man e borta nån timme. Kom hem till en bebis som fick stort leende när hn fick syn på mig. Mamma hjärtat smälter varje gång. Massa pussande och kramande innan han skulle läggas för natten.
Har bakat lite till Olivers kalas oxå som vi ska på imorgon. Hjälpte Therese lite. Blev kärleksmums och chokladbollar. Så nu är jag helt slut, blev lite big brother tittande och nu kallar sängen. Förhoppningsvis så får man sova lite imorgon :-P

Glad bebis som saknat sin mamma =P



6 Månader

Onsdag 24 September, 2014 - 09:19
Igår blev vår lilla prins 6 månader. Tänk att de va 6 månader sen du kom. Den lyckligaste dagen i vårt liv. Jag minns dagen som igår. En helt fantastisk känsla och att få upp dig i famnen, helt otrolig känsla. Jag älska dig från de du kom ut. 

Nu är det bara ett halvår kvar tills han blir 1 år. Helt otroligt va tiden går. 

Vi började morgonen igår med presentöppning. En lycklig kille <3




Shopping

Söndag 21 September, 2014 - 21:00
I fredags när hjärtat kom hem från jobb stack vi ut  på väla lite. Hade fått massa kuponger och medlemsbonus så va tvungen att handla haha. Och självklart går de till vår lilla prins, roligt att handla till han. Förr älska man shoppa till sig själv, helt plötsligt vill jag hellre shoppa till Liaz , så märker att jag inte har så mycket nya kläder i garderoben. Får väl ta en dag till mig. 
Han har ju vuxit ur sina pyjamaser här hemma och finns där något tråkigare än att handla pyjamas? Tycker de e så tråkigt och väljer hellre "vanliga" kläder haha. Men kände de va dax nu för nytt. Så lyckades få tag på 4 pyjamaser så nu har han de avbockat blev även 2 par byxor 2 st bodysar en mössa och 3 par strumpor. Allt detta fick jag för runt 500 kr. De e inte dåligt, tjänade några hundralappar ;-) Sånt är alltid lika kul.

Blev ännu en handling i lördags igen. Då köpte vi liaz 6 månaders present. Han blir ju hela 6 månader på tisdag :-D köpte även Olivers present. Så nu har vi de avklarat. 

Idag blev de ännu en shopping dag. Köpte kasis present. Så nu har vi även de avklarat. Herregud vilken shoppinghelg. Kortet får nog vila imorgon haha

Här e det jag köpte, inte världens bästa bild men men :-P 



20 September

Lördag 20 September, 2014 - 15:32

Herregud va man hinner med mycket när man har en liten som är morgonpigg. Han vaknar alltid, och då menar jag alltid som senast 6 på morgonen haha. Han har gjort de sen den dagen han kom ut. (Fått de efter sin mamma) haha.

Har varit iväg och plockat äpplen, sen fikat hos svärföräldrarna och nu har vi varit iväg och handlat present. Handla till oliver som fyller 5 den 29 sep sen handla vi till vår lilla kille som fyller 6 månader på tisdag :-) 
Nu blir de lite avkoppling innan vi ska iväg till Therese och käka pizza :) 

Tror vår lilla gosse blir glad på tisdag :-)



18 September

Torsdag 18 September, 2014 - 08:05
Gud va dagarna går snabbt. Torsdag idag och snart helg igen!
Igår va jag och Liaz iväg på lunch och träffa andra mammor och bebisar. Har haft kontakt med dessa mammor sen vi plussa. Så jätte kul att träffas :-) 

Efter en fullspäckad vecka så tar jag och liaz en lugn dag idag. Ska snart ut på promenad så passar på att handla hem lite då oxå. Sen får vi se va vi gör resten av dagen. 

För var dag nu denna vecka så har de hänt något nytt nu med Liaz. Hittade han i hans säng där han tig tag i spjälorna och försökte resa sig. Nu Har han även börjat med allt i lägenheten. Han tar tag med båda händerna och försöker ta sig upp men han grejar de inte riktigt än. Men de dröjer väl inte länge nu :-).

Så kul när de händer något nytt var dag :-)

Nä nu ska jag klä på oss så vi kommer iväg




15 September

Måndag 15 September, 2014 - 21:06
Haft 2 fullspäckade dagar!

Igår började vi dagen redan kl 8 på morgonen! Tur vi har en morgonpigg bebis. Gick till skolan vid oss och röstade därefter in i bilen och vidare till Kävlinge. Skulle hjälpa mormor med datorn sen bjöds de på fika. Sen blev de vidare till Lund och hälsa på mamma så ännu mer fika haha. Och sen blev den sista turen till pappa där de bjöds på kalkon middag. Trodde liaz skulle bli lite kinkig eftersom vi hade varit överallt och hållit igång sen 8 på morgonen men han va hur glad som helst och hade du hur kul som helst hemma hos sin morfar. Där va de massa bus haha. 

Idag blev de en tur ut på väla där vi mötte upp 3 andra mammor för fika. Hade de riktigt trevligt och förhoppningsvis blir de en ny träff nästa vecka. :-) 

Nu kallar snart sängen ska se bb bara haha sen blir de raka vägen in i säng. Blir en tidig morgon imorgon :-) 

De senaste! Gott att slicka på vagnen haha. Får absolut inte störa han haha



11 September

Torsdag 11 September, 2014 - 19:22
Idag har jag och min lille prins kört en liten mys dag tillsammans och typ inte gjort ett skit! 
Började morgonen med lite mys och bus i sängen. Så härligt när han vaknar upp med ett leende. 
Sen blev de lite lek här hemma innan vi begav oss ut på en power walk. Men hann inte gå långt förrän han ville ha mat, så satte oss på en bänk så han fick i sig lite mat. Sen fortsatte vi vår tur, och avslutade med lite gungning innan vi mötte upp pappa.

Därefter fick vi bege oss ut till väla och köpa nu dammsugare eftersom vår gick sönder sist jag städa och de funkar inte med sopkvast haha.

Nu e liaz nybadad och har fått i sig gröt nu kallar snart sängen för hans del :-)

Hur söt kan man lixom bli :-D <3






10 September

Onsdag 10 September, 2014 - 06:45
Herrejisses va trött jag är idag!

Liaz somna för natten redan 17:30 igår (vilket vi måste sätta stopp för) han kan ta en liten powernap men fortsätter han sova får vi nog se till att väcka han. Det är tredje gången de händer som vi låter han fortsätta sova. Och det slutar med att han vaknar kl 2 på natten och vill leka haha. Så nu är jag mer död än levande. Och så ska vi till mammagruppen idag för babymassage så hoppas man hinner vila innan :-) sen får vi nog köra en lugn dag här hemma :)

Min lilla busfrö <3



7 September

Söndag 07 September, 2014 - 22:06
Då va helgen snart slut! Dagarna bara rusar iväg. 
Haft en helt fantastisk helg. Strålande sol hade vi igår och vi spenderade dagen i Kävlinge. Träffade först Patricia och hennes lilla familj hemma hos henne. Satt och fika ute på deras gård och Albin och liaz gungade :) 
Kul att träffas igen, va ett bra tag sen sist :)
Efter vår lilla träff åkte vi vidare till mormor (som bor knappt 5 min ifrån) där va de kräftskiva som stod på schemat. Hade en helt fantastisk kväll där. Liaz blev så trött så han somnade för natten redan kl 17:30 i sin vagn. Vi trodde ju självklart att han skulle vakna, i alla fall när vi la han i bilen. Där håller man ju på och drar och sliter i bältet till bilbarnstolen. Men han reagera knappt och sov hela vägen. Så vi hade ett piggt barn 00:30 haha. Han bestämde sig för att vakna då men somna sen igen vid 02:30. 
Idag har vi haft en lugn hemmadag, förmiddagen spenderades hos Therese. Hon kom hem från Turkiet igår. Så b där och hälsa på och flabba lite. 
Annars har min tid idag spenderats för en gång skull rätt mycket framför datorn. Sims 4 har ju släppts haha och Tobbe va snäll och köpte de till mig. Inte för man har så mycket tid för de men kul är de :-D

Nä nu ligger jag i sängen redo för att sova. Hoppas på lite sovmorgon imorgon ;-) 

Mitt hjärta,mitt allt 




5 September

Fredag 05 September, 2014 - 10:02
Nu va de ett tag sen man skrev i bloggen. Har legat dålig nästan hela veckan. Blev bra under tisdagen så på onsdagen kunde jag och Liaz träffa mammagruppen och gå på vår första babymassage! Och ja hur gick de? Inte bra haha. Alla barn låg stilla och njöt men inte Liaz. Han skulle vända sig hela tiden åla, spraka och inte ligga stilla haha. Fick syn på Bvc tantens strumpa och skulle ta den hahaha. Herregud! Denna kille kan inte va stilla. Så de blev inte så mycket massage hehe. Torsdagen åkte jag på något skit igen. Hade riktigt ont i bihålorna och öronen. Så när Tobbe kom hem från jobb va de bara att gå in och lägga sig och jag sov nästan bort hela kvällen. Idag mår jag mycket bättre. Håller på med stor städningen och ska tvätta några maskiner tvätt. Imorgon är det kräftskiva hos mormor. Ser fram emot de :-D 

Liaz ligger här bredvid och nannar så istället för att dammsuga nu så tror jag att jag lägger mig bredvid och försöker själv få lite sömn :-) 

Min glada lille kille. <3 



1 September

Måndag 01 September, 2014 - 09:45
Ush vilken helg vi haft och vilken vecka. De börja med att sambon kom hem i tisdags förra veckan och va riktigt kass, så han va hemma hela veckan från jobb. Liaz fick vaccination och åkte på feber. När väl febern försvann så smittade Tobbe liaz och han har legat dålig nu med förkylning. Han fick en rejäl hosta igårnatt så vi blev lite oroliga och åkte in till barnakuten. Där inne visade sig att då hade feber och va lite täppt i näsan. Alla andra prover va bra. Men vi skulle ge han alvedon ifall han hade ont.
Sen i samma veva åker jag nu på allt skit. Så jäkla typiskt. Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv medan liaz sover gott. 
Trots alla sjukdomar så hann i alla fall jag och min andra halva fira våra 6 år som vi hade början av augusti som inte har blivit av. Farmor kom hit och satt två timmar med liaz medan jag och Tobbe gick ut och åt på oasen. Fantastiskt gott. Har aldrig varit där innan och har bara hört massa bra om de :-)

Nä nu ska jag vila lite innan liaz vaknar till liv här och vill leka haha trots att han e sjuk så e han ändå glad och sprallig min lille prins