Middag

Söndag 29 November, 2015 - 20:51
Idag har vi haft pappa med familj på besök. Skulle egentligen kört till Lund men efter alla varningar om vädret så valde vi att inte köra och bjöd dom upp hit istället. 
Jätte kul att träffa dom alla.
Åt god middag sen kaffe på de. Liaz fick en liten present bär dom kom. En julkalender med lera. Häftigt så ska bli kul att se va som gömmer sig i luckorna. Nä nu ska jag och Liaz gosa ner oss i sängen. Idag fick de bli en sen kväll <3

Kalendern han fick :) 



Pysseldag

Lördag 28 November, 2015 - 11:02
Efter en natt med ingen sömn så får de bli en lugn dag idag med lite pyssel. 

Började morgonen med storstädning så de e klart nu, därefter åkte Liaz julkalender upp på väggen så nu e den klar och inväntar 1 dec. Adventsstaken har åkt fram så nu ska vi pyssla med den så den e redo imorgon inför första advent imorgon :-) 

Sen e de ju så tråkigt väder så vi får hålla oss inne, får bli lite målning och sånt smått och gott. Tobbe ska iväg och hjälpa tapper med hans flytt så idag e de bara jag och Liaz :-) 




Vänner

Lördag 28 November, 2015 - 00:43
Denna vecka eller ska man skriva i krisiga situationer så ser man vems ens riktiga vänner är. De e samma sak om de hänt något så vet man vems ens riktiga vän är när dom kommer och strecket ut sin hand utan att du själv ber om de. 

Jag vet vilka vänner som alltid finns där för mig, som alltid strecker ut en hand utan att jag kanske ber om de. Dom e jag evigt tacksamma och jag kommer alltid ställa upp för dessa. För jag vet att dom hade gjort detsamma vilket dom gör ofta. 

Ni är bäst! Jag skriver inte ut namn för dom personerna vet de redan. 

Som nu med bilen i veckan, jag kunde ha flugit på en jäkla massa pengar med bilrutan. Men när en vän kommer och erbjuder sin hjälp. Då blir man otroligt glad. 

Nä som sagt så tack till er som alltid finns där för mig/oss ni är guld <3 glad för jag har så fina vänner i mitt liv <3 

Doktorn

Tisdag 24 November, 2015 - 19:53
Inatt va ingen rolig natt. Från 22 till 04 vaknade Liaz en gång i timmen. Och då e jag helt seriös, 1 gång i timmen vakna han och bara gallskrek rakt ut. De tog 10 min innan man kunde lugna ner honom sen somna vi alla om sen 1 timme efter va de igång igen. Samtidigt skriker han aj aj aj när han gråter av smärta. Ringer 1177 eftersom vi förstår att han har ont. Dom misstänker lunginflammation eftersom han haft feber till och från. Så hon ville vi skulle till vc idag. Vilket vi gjorde. Liaz va riktigt duktig hos doktorn. Första gången han satt helt stilla och lät henne lyssna på lungor och hjärta. Till och med när hon kolla öronen satt han stilla och där visade sig att han har öroninflammation i båda öronen men mer i högra så de va inte konstigt att han skrek som han gjorde och att han skrikit hela helgen. De förklarar allt. Idag börja han med kåvepeninen som e riktigt hemsk men vilken skillnad han e sig själv. Glad och pigg skrattar och busar. Va längesen han va så hör så riktigt skönt. Hoppas han blir bra snart nu. 

Oj julgranen åkte upp haha



Kaos

Måndag 23 November, 2015 - 20:09
Idag hade man kunnat undra om de e fredagen den 13:de. Skulle aldrig ha gått upp idag. Allt börja i kaos! I helgen tänkte jag när snökaoset kom att jag kanske ska ge mig ut till bilen och i alla fall skotta av den så där inte e så mkt snö till måndagen när jag ska köra. Tror ni jag gjorde de? Nej!!

Idag innan jag ska köra går jag ut 15 min tidigare för att fixa med bilen. Tobbe ser hur jag kämpar och ber mig starta bilen och gå in till lägenheten och ta Liaz så fortsätter han. Jag e ju smart och stänger bildörren så när Tobbe kommer ut har bilen "låst" sig själv. Gått i baklås eller något. Alla dörrar va i alla fall låsta och bilen va igång!! Panik och mer än hav tank hade jag så jag kunde inte bara låta de va. Ringer Ford som ger mig då typ två alternativ. Assistans koren eller då slå rutan. Han va ju inte glad över att slå rutan så jag fattade beslutet själv att smälla rutan. De blev helt klart billigast så. Får upp bildörren långt om länge men rutan e ju smälld. Ska få upp en kartongbit över rutansom tar en evighet att få på för tejpen inte ville fästa för de va så kallt. Tog nog 1 timme!!! Lång om länge får vi ordning på allt och jag kan åka till praktiken. Och där va ju inte lugnt för 5 öre. Så riktig kaos dag!! Fått tid för att lämna in bilen på onsdag men Diana e ju så fantastisk underbar och ska hjälpa mig eller försöka i alla fall. Så de blir lite billigare annars åker man på 1200kr. Så otroligt tacksam över all hjälp jag fått idag. Pappa Annika och då Diana ni e guld värda!! 

Vintern har sina för och nackdelar



Måndag

Måndag 16 November, 2015 - 18:23
Idag va första dagen på praktiken. Första dagen jag e utan min bebis så länge annars i skolan e man alltid hemma runt 3 nu e man hemma när de e mörkt. Men jag trivs super. Första dagen och jag gillar alla på stället. Liaz hade en hemma dag med pappa men imorgon e de tillbaka igen efter att varit hemma en vecka med sin feber. 

Fick världens kram när man kom hem från jobbet. Så himla mysigt när Liaz kommer springandes och ger en en stor kram och puss då känner man sig välkommen hem . Nu e middagen nere har fått i mig en kopp kaffe och nu badar gossen min innan de e sängen som kallar.

Nä nu ska jag fortsätta här :-)

Julgardinerna e uppe nu i kök och vardagsrum. Mysigt :-D



Lördag

Lördag 14 November, 2015 - 05:49
Godmorgon.

De va ingen rolig lördag att vakna upp till. Vaknar och som vanligt tar jag direkt min telefon för att se va kl är och hela telefonen e bombad med nyheter.. Tänker shit va e detta och ser va som hänt i Paris... Fy tusan va obehagligt, och så många människor som dött! Jag ryser i kroppen :-( 

Vad händer med vår värld?

De e ingen säker plats längre som de va förr.. Ush nä fy så nu går alla mina tankar till dom i Paris. Ush va ledsen man blir! :-(




Praktik!

Fredag 13 November, 2015 - 19:54
Äntligen har jag fått en praktikplats, start redan på måndag. Så jäkla glad, riktigt glad och tror jag kommer trivas riktigt bra där. Dom verkade va ett hjärtligt gäng. 
Ska bli otroligt skönt och de bästa av allt e att de e ett mån-fre jobb dagtid precis som jag gillar :-) sol sagt dom verkade va ett härligt gäng, bara tjejer och chefen verkade ha riktig härlig humor! De ska faktiskt bli super kul. Åh äntligen så fick jag en praktik efter allt kämpande!! 

Jag e grym haha 

Denna helgen annars händer där inte mycket. Blir en lugn helg faktiskt så får vi se va den bjuder på. 




Sjuker

Onsdag 11 November, 2015 - 08:03
Igår kom första samtalet från dagis att gossen hade fått 39 graders feber. Tog mig snabbt till dagis och där ligger min lille gosse i soffan helt förstörd. De va lite läskigt att se han så slö som han va. Ingen aning var denna febern kom ifrån. Men vi tog oss hem och kurera oss i soffan. Han somnade redan kl 17 och vid 20 fick jag väcka han för att ta tempen för han va riktigt varm. Jo visst 40,5 graders feber. Raka vägen in i duschen och så fick han alvedon och lite välling. Sen somna han igen. Fick till och med ringa pappa och Annika och fråga va man ska göra. Man blir duktigt osäker när de e sån hög feber inblandad. 

Idag vakna han med feber igen. Fick alvedon duscha och välling sen blev han lite piggare <3 
Dock somna han nu. Han bara la sig i soffan och somna mitt lilla hjärta. Så nu blir de att mysa lite här hemma idag <3

Mitt lilla hjärta igår när jag hämta hem han från dagis <3 



Stormen Freja

Söndag 08 November, 2015 - 07:35
Godmorgon.

Idag vakna man redan kl 4. Ovanligt när de gäller mig. Blåste som satan där ute när jag vakna. Lät precis som något skulle flyga in i rutan hehe.  Liaz vaknade lite efter 5 båda gick upp då. Packade in pappas present och rita en teckning och gjorde frukost sen gick vi och väckte pappan i huset. :)

Precis satt oss i soffan tar de lugnt med barnprogram så får vi se va denna dagen bjuder på :)

Gjorde julkort här igår :-) inte världens lättaste får se om jag gör om de eller om jag låter dom va så som dom blev :-P






Tisdag

Tisdag 03 November, 2015 - 20:15
Godkväller

Ush va trött man e idag. Kroppen känns slö och hänger inte med. Hoppas verkligen inte där e något på g. Dock har jag varit trött en längre tid, hänger inte med och blir yr och sånt emellanåt, fick fram järnbrist. Kollade igenom symtomen och ALLT stämmer in på mig. Så nu ska jag försöka ändra kosten och få i mig lite mer av järnet. Så hoppas detta gör mig piggare :-) hade aldrig problem med järnvärdet under graviditeten så kul att man har de nu.... Men men. Haft skola idag. Vilket gick bra som vanligt. Käka middag sen gick vi till Therese och drack kaffe innan vi begav oss hem för Liaz skulle sova. Nu blir de lite slapp i soffan innan sängen kallar ;-)

<3



Söndag

Söndag 01 November, 2015 - 18:39
Då va denna helgen snart slut. Rusat iväg men jag har haft en riktigt härlig helg. Även haft min fina vän här i helgen och hon ska va kvar här till imorgon med :-) så kul att ha haft sällskap hela helgen. 

Igår dock körde vi Plume till Staffanstorp sen körde vi vidare till pappa för att fira Minoo som fyllde hela 15 år :-) på kvällen körde vi och mötte upp Plume igen som följde med oss hem :-) blev faktiskt inte så mycket gjort på kvällen eftersom vi alla va trötta. Får ju inte glömma att även Diana kom förbi på ett kaffe besök :-)

Idag började det med en seg morgon. Liaz hosta hela natten så har typ varit vaken näst intill hela natten. När han väl tog sin powernap på morgonen målade jag de sista av listerna. Så nu e de äntligen klart. Har en liten bit kvar av ena listen bakom tvn som jag oxå ska ta men de får vänta. När Liaz vakna åkte vi till Joakim och tog en kaffe sen lämna vi Tobbe och Liaz hemma och jag och Plume körde iväg och tvätta våra bilar så nu e dom rena och fina ;-)

Ätit middag och Liaz ligger nu och sover. Blir lite godsaker här med lite ghost adventure avsnitt sen kallar sängen. Skolan imorgon :-)