Fredag

Fredag 28 Februari, 2014 - 18:42
Då va de fredag vilket betyder att man går in i ny vecka imorgon. Vecka 39. Hur sjukt som helst! 
Så nu får han se till att komma snart. Jag ska att han skulle ut vecka 38-39 så han har denna vecka på sig haha.

Har stor städat idag och hade hoppats lite att de skulle komma igång men icke så nicke. Begav mig hem till svärmor och svärfar på kaffe där började jag känna smått den här Mensvärken och sen blev jag riktigt trött och kroppen va bara hängig. Så åkte hem och vila lite ligger fortfarande med världens rygg smärta. 

Men men nu blir de lite prison break sen får de bli lite lets dance och lite gotte till de.

Älskar fredagar när de plingar till i telefonen. Ny vecka imorgon <3 



Sovmorgon

Fredag 28 Februari, 2014 - 08:01
Wohoo

Sovmorgon idag! Jag vakna precis!! Och kl är snart 8. Men har haft mina vanliga toa besök mitt i natten men ändå lixom! Sitter i köket och försöker få i mig lite frukost nu innan jag ska stor städa. 
Hoppas jag får tillbaka den här Mensvärken igen för då tar jag telefonen och ringer förlossningen och ber dem undersöka mig hur långt jag kommit. Om jag har börjat öppna mig. Läste på nätet att man kunde kolla om man kunde få en kontroll. Så nu hoppas jag att värken kommer tillbaka. Man vill ju ändå veta. Men samtidigt börjar man bli riktigt nervös nu, nu när allt närmar sig. 
Åhh va jag längtar efter min prins!!!

Fick höra att barnet hickar mycket innan förlossningen och de harhan gjort nu dem senaste dagarna. Typ hickat flera gånger om dagen så vi får väl se. Vill ha min lilla prins i famnen nu! :-D

Nä nu får jag käka upp här så jag kan börja städa ;-)




På G?

Torsdag 27 Februari, 2014 - 21:54
Ja de e ju frågan om de e det. Ännu en dag med extrema "mens smärtor" hade från morgon till typ kl 15 sen tog de paus sen efter middagen vid 17 tiden starta allt upp igen. Lite så jag tänkte ringa till förlossningen mest för att kolla va dem tycker. Om dem kanske vill kolla om jag öppnat mig eller så. För nu har jag haft ont sen igår. Fast fortfarande ingen smärta så de gör ont ont haha skit  svårt att förklara. Slemproppen gick igår utan att jag visste de. Kom fram till de idag. Så paff blev ju jag haha. Det e väl så när de e första gången. Man vet inte va allt är! Så de betyder att förlossningen e på G. Frågan e bara när?!?

När lille vän hade du tänkt titta fram?! Jag som är livrädd för förlossning ser helt plötsligt fram emot de. Vill ha den riktiga smärtan nuuu så jag kan åka in! Blir säkert som svärmor säger. Han kommer den 2:a mars till Vasaloppet haha! Det blev aldrig någon promenad idag pga värken. Men imorgon, då jäklar. Det ska stor städas eftersom de e fredag sen ska de fan bli promenad! Oavsett smärta haha. Slår väl inte fel ifall allt startar bara för man i så fall har ställt bilen?! Haha

Vi får väl se hur dagen ser ut imorgon. Sååå himla nära allt e nuuu!! 

27 Februari

Torsdag 27 Februari, 2014 - 04:46
Ännu en dag där man e uppe redan kl 4 på morgonen. Börjar bli en vana detta. Inte så lönt att kolla klockan när man går upp hehe. Hungrig som tusan va jag så precis klämt i mig frukost, tagit it täcket och min kudde i soffan och lagt mig. Hade extrema förvärkar igår från kl 2 fram mot kvällen. De avtog efter middagen. Trodde allt va lugnt så vi begav oss till maxi för handla snabbt men jag hann bara komma in i allt stirr så satte allt igång igen så Tobbe fick springa in själv i affären medan jag gick ut och satte mig.
Så de va bara att lägga sig i foster läge när vi kom hem med vetekudden på magen. Sen avtog allt vid 23 tiden. Nu känner jag att de börjar hända igen. Ryggen känns oxå extrem. Kan ju hoppas att där e något på G. Känns ju så. Så nu får vi se till att ha allt redo för nu kan de ske när som. 

Men som sagt inget gör ont ont än utan allt känns som en kraftig "mensvärk". Så vi får se när de blir mer extremt.

Nu ska jag lägga mig lite i soffan. Så e man pigg sen och kan ta sig en promenad.


Tur på väla

Onsdag 26 Februari, 2014 - 12:13
Fy, helt slut i hela kroppen. 
Precis kommit hem från en tur på väla. Har fått tag på mjusbyxor nu som jag kan ha på sjukan och jag har faktiskt redan tagit på mig dem. Riktigt sköna hihi. 
Känner mig helt slö nu i kroppen efter denna lilla tur. Hade skit mycket energi igår men idag e de inte på topp. Och lillen håller på extra mycket idag hehe. 

Ska nog göra mig en liten fruktsallad nu och vila lite i soffan. 
Kan hoppas de börjar hända något snart. Kroppen har ändå känts lite märklig idag. Men de kan ju oxå va för jag inte sovit. 

Jag och magen och mina nya mjukis. Hihi <3 



26 Februari

Onsdag 26 Februari, 2014 - 07:23
Ännu en natt där man varit vaken sen 4:00. Och denna natten vakna även lillen i magen och höll låda. Man såg bara hur magen putade utåt. 
Hur vore de om man vakna istället av att han försökte ta sig ut och allt starta? Haha! Vill ha han i famnen nu.

Ska ut till väla sen och se om jag hittar en mysig dress till sjukan sen och en amningsbh sen vet jag inte om jag kanske ska slå till på hårfärg. Hade varit kul att pyssla om sig lite innan han kommer. Men sen e frågan om jag orkar. Ska egentligen på profylax om 40 min men kommer inte gå dit. Är för trött nu när jag inte fått någon sömn. Så jag hoppar faktiskt de. Lite tråkigt kanske men inget jag tror jag ångrar. 

Nä nu ska jag glo lite prison break. Har precis börjat följa den serien. Behövde en ny serie att se och fick tips på denna. Än så länge e jag fast ;-)




Så mycket sött!

Tisdag 25 Februari, 2014 - 18:13
Kan ju inte låta bli att kolla på kläder till den lille. Längtar redan tills han kommer i storlek 62 då blir där lite mer att välja på och massa fint :) 





Barnmorskan

Tisdag 25 Februari, 2014 - 11:30
Nu har vi varit på näst sista besöket hos barnmorskan och lyssnat på vårt lilla mirakel. Sur blev han som vanligt när hon börja känna och klämma haha. 
Ökat 0,4 kg i vikt sf måttet e nu 35 cm så 1 cm har jag ökat. Och jag följer min kurva fint.

Man blir lite glad när barnmorskan berömmer ens mage hur fin den e och att jag verkligen klär att vara gravid. För jag känner ju verkligen inte så. Så kul när man hör sånt. 

Nästa gång om han nu inte kommit så blir de hinnsvepning lovade hon. Ska försöka göra allt för att slippa gå över tiden. 

Sen blev de en tur in på Lindex och kolla kläder till mig till förlossningen men hittade inga mjukis kläder. Men en massa fint till bebisen. Men Tobbe va ju med så han stoppa mitt handlande. Vi ar tydligen "för mycket" enligt honom. Haha han får inte följa med fler gånger haha.

Nu blir de en promenad i de fina vädret. Puss på er <3 

25 Februari

Tisdag 25 Februari, 2014 - 08:43
Fy va trött jag e idag! Vaknade kl 04:00 av en jäkla smärta i bäckenet. Har börjat få riktigt ont när jag ligger på samma sida för länge. Så va som en stel 90 åring när jag skulle in på toan. Kunde självklart inte somna om så upp och gjorde lite frukost, satte igång tvn och glodde lite familjen annorlunda. Missa de igår när Morgan och ola-Conny va. Tur man kan spela in ;-)

Så nu är man helt död i kroppen i alla fall och ska klä på sig för att åka iväg till barnmorskan. Spännande och se hur magen växt på dessa 2 veckor. Detta e de näst sista besöket. Men jag tror inte vi hinner med de som hon bokat in den 10:de haha. Vi får väl se ;-)

Hoppas hon har något tips till bäckenet. Riktigt jobbigt :-((

Nä nog av mig. Trevlig tisdag till er alla <3 




Trött...

Måndag 24 Februari, 2014 - 20:18
Ush nu är man trött. Ligger här i soffan och kämpar med ögonen. Fattar egentligen inte varför med tanke på att jag fick lite sovmorgon imorse.
Men de e väl nu efter maten så blir man lite däst.

Varit kanon fint väder idag oxå. Och den har spenderats nere i stan. Varit på en liten fika träff. Super mysigt och trevligt. :)

Nu blir de Ola-Conny och Morgan och så lite vinetta glass till de. Smaskens hihi :-)




Vårväder

Måndag 24 Februari, 2014 - 10:41
Åhh vilket underbart väder vi fått idag. Riktiga vårkänslor har man nu. Fick lite sovmorgon idag. Dock vakna jag x antal gånger för lille lazze kräkte. Men lyckades somna om som tur va :) sen blev de iväg för att veckohandla så nu har vi mat hemma igen :) 
Precis fått i mig lite frukost, så nu blir de lite vila. Sen blir de ner till stan. Ska iväg på fikaträff :)

Önskar er alla en trevlig måndag. <3



BB väskan klar

Söndag 23 Februari, 2014 - 13:59
Så nu äntligen tog jag mig i kragen och började packa bb väskan. Har allt klart nu utom kamera och laddare och ipaden. Funderar på att köpa en ny mysdress. Som jag kan packa ner så ska no åka ut till väla i veckan och kolla. Sen ska jag bara köpa amnings bh sen e jag helt klar. :)

Känns skönt att jag har de fixat nu. Lillens väska e helt klar i alla fall. Det är det viktigaste. Sen kommer ju Tobbe springa hem lite då och då så glömmer jag något kan han bara hämta de :) tur vi bor nära sjukan :) hade egentligen velat att han sov där men Helsingborgs sjukhus brukar vara väldigt hårda med de. (Idiotiskt kan jag tycka) men sen har vi ju lazze oxå att tänka på så oavsett vad måste han hem och ge honom mat. 
Vi får väl se hur de blir med allt :) 

Nu kan jag fortsätta slappa vidare <3



23 Februari

Söndag 23 Februari, 2014 - 08:39
Idag är man trött och inte helt hundra!
Fötterna känns svullna benen värker får kramp emellanåt. Idag e en sån toppendag!! Vakna i alla fall kl 8 så lite positivt endå men då va jag oxå uppe vid 4:00.

Efter bakningen igår va jag helt slutkörd och bara låg i soffan. Skööönt!!  Gjorde inte ett skit sen på kvällen så kom tapper och Diana och theo på kaffe :) och då blev de även lite melodian när de ändå va de skitet. Herregud va kassa bidrag de e. Det har bara varit en person som varit självklar värd platsen i finalen som till och med vann och de va Loreen. Finns ingen som toppat hennes låt. 

Nä nog om melodian. Känns som detta inlägget blev dystert och negativt haha. Finns bara en sak som kan göra denna dagen bra och de e ifall värkarna sätter igång. Nu vill jag inte va gravid mer. Man kanske ska ta sig en promenad fast att kroppen värker lite. Sånt kan hjälpa ;-)

Puss på er <3



Kanelbullar

Lördag 22 Februari, 2014 - 14:19
Nu har jag bakat dubbelsats kanelbullar. Några med nutella och några med kanel så nu e hjärtat glad här hemma haha. 
Mådde riktigt bra imorse som jag skrev. De fick jag äta upp nu efter bakningen. Herregud!! Ryggen och ben värker och ögonen vill bara slockna. Så nu har jag precis tryckt i mig lite kanelbullar med iskallt glas mjölk. Smaskens!! :-) så nu ska jag vila lite tänkte jag.

Fy fan va goda dessa blev. Tror de e dem godaste kanelbullar jag gjort. Vet inte va jag gjort annorlunda. Men dem blev riktigt saftiga och goda :-D 



22 Februari

Lördag 22 Februari, 2014 - 11:37
Godmorgon mina vänner :-)

Ännu en dag vi vaknar upp på strålande humör. Går in i vecka 38 idag och mår "för bra" helt plötsligt. 20 dagar innan BF. 
Kanske inte ska skriva så. Lär jag va sängliggandes imorgon haha. 
Varit och hämtat mitt paket med bilder. Kom på att jag inte gjort en beställning sen i somras. Vilket e typ miljontals bilder som jag missat att beställa speciellt från vår semester. Så har precis lagt in alla bilder i album :) 

Tänkte ställa mig och baka kanelbullar nu. E duktigt sugen på kanelbullar haha. Önskar er alla en trevlig lördag <3

Satt och pyssla lite igårkväll i boken vi fick av min moster. Nu när jag har lite mer bilder så har jag lite att lägga in i den :) 



21 Februari

Fredag 21 Februari, 2014 - 13:41
Imorse kan jag ju lugnt säga att jag va pigg :-) fick sova från 22:00-06:00 med bara ett toa besök. Hur skönt som helst!! 
Käka frukost och sen va de bara sätta igång med stor städningen så man fick den klar :-) så nu är jag äntligen klar och ligger helt död i soffan! Plötsligt va jag inte lika pigg längre hehe. Fått i mig en liten macka. Och ska försöka vila lite nu medan hjärtat ser ishockeyn. Sen måste jag iväg till Djursjukhuset och handla mat till lille Lazze. 
Sen blir de hem och ordna med vår middag :) 

Lördag imorgon vilket betyder att vi går in i en ny vecka. Vecka 38. Hur sjukt är inte de? :-P Nu kan han se till att komma tycker jag! 





20 Februari

Torsdag 20 Februari, 2014 - 12:56
Ännu en grå och dyster dag. Men idag är jag piggare! Sköönt. 
Varit iväg på lite ärenden så nu är man hemma och tar det lugnt. Kanske ska starta tvätten så jag får mina kläder packade som jag ska ha med mig till bb. De e det enda som fattas sen e jag väl redo att åka in! Hoppas lillen snart är redo för denna värld, för nu orkar jag inte vänta mer! Alla runt omkring en får ju barn nu haha vill oxå ha ut vår lille nu!

Sen får vi se va dagen erbjuder. Hade behövt kolla efter en ny matta till hallen. Så kanske ska iväg och kolla eller så tar jag de imorgon :) Får se va jag orkar. 

Va man längtar till sommaren när man ser denna bilden. Sol värme grillkvällar m.m åh härligt! 



Seg segare segast!

Onsdag 19 Februari, 2014 - 16:01
Vilken extremt seg dag denna dag varit och än är den inte över.
Vädret e grått och dystert och så självklart regnar de. 
Lyckades sova bort halva eftermiddagen oxå! Men klagar inte, riktigt skönt va de. Lika bra att sova för man vet ju aldrig när förlossningen startar. Det e ju det värsta om man inte har orken när väl den dagen kommer.
Lillen har i alla fall hållit låda och man kan ju inte mer än le när man ser magen hålla på. Hela min högra sida stack ut i några sekunder sen gjorde han nog något konstigt för hela magen började röra sig på alla håll och kanter sen gick den över till att vara rund igen haha. Lite skoj! 

Tänk va tomt de blir i magen sen när lillen e ute. Måste kännas konstigt. Men måste ju säga de att jag längtar efter att sova på höger sida. De e min bekväma sida men lillen gillar inte de, så fort jag lägger mig på höger så sparkar han och håller på ordentligt. Så det längtar jag efter ;-) och självklart saknar jag att vara smal och smidig :-P ha på mig mina gamla kläder. Åhh längtar!! :-D




19 Februari

Onsdag 19 Februari, 2014 - 09:26
Idag har man ju inte sovit som man ska.
Somnade först i soffan på kvällen. Sen när jag väl vakna till och skulle in och lägga mig i sängen så kunde jag inte somna. Så låg och vred och hade mig från 02:00 till 04:00 tror jag klockan blev innan jag somna om och sen vakna man halv 7 så man är ju inte riktigt en människa idag. 
 
Under den tiden som jag inte kunde somna så startade alla tankarna snurra runt i huvudet. Idag har vi 23 dagar kvar till beräknad BF. Och 33 dagar tills vi verkligen har han med säkerhet i vår famn. Man vet ju aldrig om man går över tiden och måste bli igångsatt. Vilket jag inte tror jag blir. (Slår inte fel om jag går över tiden nu bara för jag skriver så) Men i alla fall om max 33 dagar så e de inte bara jag och Tobbe längre. Utan vi har vårt lilla mirakel här oxå. Och allt är ju så pass nytt så det e inte så konstigt att man blir nervös. Vi har ju aldrig haft barn innan vi har bara passat andras barn. Men på något sätt tror jag att vi ändå fixar detta galant. Vi har ju så många runt omkring oss som har barn sen har vi våra föräldrar som kan hjälpa oss. 
Sen kan man inte bara "dra" ut längre som man gör idag utan man har den lilla att tänka på. 
 
Men hur nervös man än är så kan man inte låta bli att längta. Längtar så fantastiskt mycket efter vårt lilla mirakel. 3 års väntan och snart är du äntligen här. <3 Trodde aldrig att denna dagen skulle komma. <3
 
Känns som de va igår jag låg i gyn stolen och såg denna lilla prick med ett tickande hjärta. <3
 

Hemma igen

Tisdag 18 Februari, 2014 - 13:32
Nu är man hemma igen. Va nere i stan på lite ärenden sen åkte vi inom svärmor för en kaffe. Så kom precis hem. Nu blir de en lugn dag. Lillen håller låda i magen. Ligger här och ser hur vänstra sidan på magen skjuts utåt precis som han drar och sträcker sig haha. Känner man på vänstra sidan så e de sten hårt där.

Va och hämta min babybox från kronan. Så mycket bättre än babyproffsen. Deras låda innehöll  bara en blöja en binda m.m
Här fick man nappflaska, krämer, rabattkupongen, sug som rensar näsan ja lite smått och gott ni ser här på bilden va jag fick :-)




18 Februari

Tisdag 18 Februari, 2014 - 08:57
Sovmorgon idag. Sköönt! vaknade upp en gång bara under natten och de va vid 4 tiden men somnade om lika snabbt igen och vakna inte upp förrän halv 8. Riktigt skönt!
Det behövdes så nu är man lite piggare idag. 
Har precis duschat och fått i mig lite frukost, sen får vi se va dagen bjuder på. Måste ner mot stan. Har ett litet ärende där och så ska jag se om apoteket har fått in den babyboxen. Skulle hämtat den för en och en halv vecka sen men då va dem helt slut. Så hoppas dem fått in den nu. Denna skulle vara lite bättre än den som babyproffsen erbjöd. Den va ju rent ut sagt skit. 
 
Så sköna bilder :P. Där står vi i fullt hugg med att försöka få gipset till att torka. Va inget vidare med att ha det på sig. Fick knappt någon luft och de spändes och va jävligt haha. Men nu hänger den fint inne på rummet. 
 
Jag och min bästa vän på bilden. Som även  kommer bli Liaz gudmor <3
 

Grejat

Måndag 17 Februari, 2014 - 23:46
Hmm inte likt mig att fortfarande vara vaken vid denna tiden och sen dessutom är jag pigg!! Suttit inne i Liaz rum nu under kvällen och grejat lite med sakerna från babyshower. 
Har filat till min gipsmage. Va ju duktigt nervös över att den skulle gå sönder men jag grejade det och nu hänger den fint inne på rummet :-)

Man kanske ska varva ner lite nu så man kanske blir trött. Kan ju hoppas på sovmorgon imorgon! ;-)




Segare än segast

Måndag 17 Februari, 2014 - 13:28
Nu är jag trött vill jag lova!
Precis kommit efter en tur i Malmö sen därefter fick vi inom city gross för att köra vår vanliga vecko handling. 

Så nu ligger jag i soffan, helt död och bara chillar!
Ska ge mig på gipsmagen snart tänkte jag och fila den finare i kanterna, sen trä på ett blått band och hänga i lillens rum :) 
Ska släcka ner ögonen nu lite och njuta av lillens rörelser <3




Presenter

Måndag 17 Februari, 2014 - 07:25
Här är det jag fick igår av alla =)
 
Denna fina blöjtårta har Diana och Fia och kasi designat till mig. Där va lite krämer olja nagelsax och våtservetter. Och så självklart nallen. Plus att jag fick en massa massa blöjor så nu har han blöjor när han kommer upp i 5 kg haha. 
 
My first book fick jag av min moster. Så nu kan man pyssla lite och göra bilderna extra fina 
 
De vita kortat med blå text fick jag av Lisa. Där det står att jag får välja en valfri filt där det står med namn vikt m.m. Som nu är vald och beställd. Så ska bli spännande att se hur den ser ut =)
 
Här är lite kläder jag som han fick både från Therese mormor och min svärmor. 
 
Babygymmet fick jag av min mamma
 
Amningskudden fick jag av Plume <3 När jag inte använder den som amningskudde kan man spänna ihop den så han kan sitta i den =)
 
 
 

17 Februari

Måndag 17 Februari, 2014 - 05:48
Godmorgon vänner!

Idag är man uppe innan tuppen. Inget ovanligt. Ligger och drar mig i sängen. Ska egentligen inte upp förrän vid halv 7 men vakna nu och e lite små hungrig så kanske lika bra att gå upp. Ska köra ner svärmor till Malmö idag så därför man ska upp :) 
Va duktigt trött igår kan jag ju lugnt säga efter alla hade gått haha. Låg verkligen och kämpade med ögonen i soffan. Tobbe fick ju väcka mig x antal gånger haha. De sjuka nu när jag e gravid e att jag inte märker när jag somnar längre. Jag kan känna mig pigg och rätt som de e så sover jag haha. Sjukt. Inte likt mig :-P så lite roligt e de. 

Satt och kolla igenom alla bilder som tagits. Och herregud va stor jag blivit utan att jag själv märker de. Till och med fått dubbelhaka!!!! Kan ju lugnt räkna med gymmet när han e ute!! Kommer bo där nere haha för allt sånt ska bort kan jag ju lugnt säga :-P

Nä man kanske ska gå upp och ta en macka och hoppa in i duschen :) 




Babyshower

Söndag 16 Februari, 2014 - 21:18
Vilken kanon dag detta blev. Fantastiska vänner och familj överraskade mig stort med en babyshower. Svärmor drog med mig ut till ikea och sen gick vi på väla innan vi åkte hem till oss för att ta "en kaffe" haha. Hann bara öppna ytterdörren sen står alla nära och kära i hallen och skriker surprise. Jag hann inte reagera riktigt och stod vara och stirra och sen börja jag böla haha. Tårarna bara spruta. Fråga mig inte varför haha jäkla hormoner haha. Men blev duktigt överraskad och dem hade verkligen gjort de super! 
Började med en pastasallad och massa snack sen därefter blev de att gipsa min mage. Super kul men fy va jobbigt. Kunde knappt andas haha men den blev fin. Efter gipsningen så va de dax för lekar. Först skulle man gissa storleken på min mage och där tackar jag ju min mormor och kära Fia som trodde jag va nästan 2 meter rund hahah tack för den :-P
Sen efter den leken så skulle vi gissa vilken barnmat de va. Fy dem två första va vidriga. Höll rent ut sagt på att kräkas haha. Efterrätterna va ju helt ok. :-P efter de bjöds de på en super god tårta. Och riktigt fin va den så ville egentligen inge röra den haha. Samtidigt som vi käka så blev de presentöppning (kommer bilder på presenterna senare) blev i alla fall super glad för alla presenter. 
Sen efter presentöppningen så tog dem fram blöjor med choklad i haha lite nasty att kolla på haha men roligt :-D
Därefter blev de som avslut att gissa datum när han kommer längd och vikt. Men den får jag inte öppna och kolla på va dem andra skrivit förrän han kommer.

Allting va så jäkla super och dem hade verkligen gjort allt super fint. Blev verkligen rörd över allt och kan inte med ord beskriva hur glad jag blev för allt. Härliga massa minnen och de va skönt att koppla av och ha massa skoj och inte bara ha smärta. Så jag tackar ännu en gång för en super dag. Ni alla är elt underbara. En massa massa kärlek till er <3 

Här e lite mobil bilder. Kommer andra bättre bilder sen när jag sitter vid datorn :-)

Inbjudningskortet. 







Haa här e leken med blöjorna ser ju riktigt mysigt ut :-D 



Slappar

Söndag 16 Februari, 2014 - 11:54
Ligger och slappar i soffan och håller hjärtat sällskap medan han ser skidorna haha. Hatar os och skidor men försöker lära mig de nu hur de funkar så man kanske får lite intresse för de? Inte för jag tror de kommer hända men men haha.
Skönt att bara koppla av ska snart göra mig klar för att åka ut till ikea med svärmor. 
Sen blir de nog bara en lugn dag. Vädret är inte de bästa. Kallt och grått. Blåste och regna som tusan inatt. 

Önskar er alla en trevlig söndag <3 



16 Februari

Söndag 16 Februari, 2014 - 05:32
Va fan kan jag inte sova för?!? Har varit vaken sen halv 4 och känt mig pigg?! Normalt lixom. Ligger fortfarande i sängen. Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg och sen försöka blunda. Inte för jag tror att jag kommer somna. Men mest bara för att jag inte ska gå och va trött under dagen. Jag kan ju inte bara lägga mig och vila under dagarna. Har väldigt svårt för de. Ett mirakel om jag lyckas få en liten blund faktiskt haha. Blir nog annorlunda sen när Liaz kommer :-P

Hade i alla fall trevligt igår hos min mormor. Va kul att träffa alla. Va ett tag sen och nu ses vi nog inte förrän lillen har kommit. Helt sjukt! Nä så de va kul. Orkade bara inte stanna så länge så de blev middag och kaka sen åkte vi. Inte alls roligt att köra bil och vara höggravid. I alla fall inte sån lång bit. 

Nä jag kanske ska försöka somna om, blir en lugn dag idag med ett ikea besök bara :) 

Kram på er 


Ny vecka = Ny magbild

Lördag 15 Februari, 2014 - 19:58
Här har vi veckans magbild. Idag går vi som sagt in i vecka 37 (36+0)
Den har sjunkit ganska rejält sen förra bilden. =)
 

15 Februari

Lördag 15 Februari, 2014 - 04:57
Jaha då va man vaken tidigt denna lördag morgon. Men vakna i alla fall och inte hade samma värk i magen. Skönt. Nu känns de mer ömt där nere. Det börjar verkligen närma sig och med den värken man hade igår så fasar man lite haha. Men längtar som tusan till förlossningsdagen. Hade varit lite kul om han kom nu.

Jag tror garanterat att han kommer tidigare. Med tanke på att han e fixerad, han ligger långt ner, magen har sjunkit och jag har börjat få rätt mycket förvärkar. 

Så ska bli spännande att se :)

Vädret verkar inte va de bästa. Ligger fortfarande i sängen och hör hur vinden slår mot fönstret. Låter oxå som de regnar. 
Kan ju bli lite fint väder sen när vi ska åka kan man ju tycka :)

Nä nu ska jag se om jag kan vila ögonen lite. 



Smärta

Fredag 14 Februari, 2014 - 21:54
Det blev ingen super kväll för mig inte. sett film och ätit gott i alla fallen haft sån extrem värk i magen som kommit och gått.
Känns som de blir lite värre för var timme men får avvakta och se om de avtar.
Antagligen förvärkar..

Kände bara för  att gnälla av mig lite. Ligger här i soffan med en värmekudde över magen.  Men inte hjälper de.. Kanske ska in och lägga mig så man kan sova bort smärtan. Lillen håller i alla fall låda. Kul att där e någon som roar sig :-P

Hoppas smärtan försvinner till imorgon. Ska ju på kalas och vill inte behöva ställa in :(

Går in i vecka 37 imorgon i alla fall <3

14 Februari

Fredag 14 Februari, 2014 - 12:33
Inte vilken dag som helst utan de e ju alla hjärtans dag. 
Började morgonen med stor städning så nu är lägenheten stor städad så man kan ta helg ;-)
Händer inte så mycket mer idag me än lite mys ikväll med god mat och film! 
Imorgon väntas de ju kalas! Lääängtar att få träffa hela min underbara familj/släkt. Och så bjuder mormor på stek. Mmm gott ju!! 
Så de blir kul 

Har tagit fram min systemkamera som legat gömd inne i skåpet. Har helt tappat intresset för att fota men tänkte börja nu igen. Speciellt nu när lillen kommer. Då vill man inte ha massa mobil bilder utan man vill ju gärna ha lite finare bilder :-) Nu är jag ingen höjdare på att fota men de blir ändå en jäkla skillnad på bilderna. 



13 Februari

Torsdag 13 Februari, 2014 - 16:33
Vilket underbart väder vi har idag. Riktigt vår väder. Och de slog mig precis. Klockan e snart halv 5 och det är fortfarande ljust ute :-D underbart!! Våren är på väg. 
Kan inte heller låta bli att tänka att nästa månad e vi föräldrar!! Det har inte åkt in i huvudet än och helt plötsligt känns de som dessa 9 månader har gått så otroligt fort. Kommer ihåg att dem första 12 veckorna gick riktigt slött. De va ju inte många heller som visste vi va gravida och man va tvungen att hålla tyst. 
Helt Sjukt va tiden springer!

Men på tal om annat. Har hunnit att städa lite fler skåp idag i köket. Är inte färdig än. Efter 3 skåp va man helt slut körd, sen har man börjat få rätt mycket värk i magen så kan inte hålla igång lika mycket. Lillen tar plats och har idag hållit låda vid mitt högra revben. Ingen höjdare vill jag lova! 

Har fått  all tvätt tvättad nu oxå så nu ska de bara torka sen kan jag packa min väska ;-). Imorgon blir de stor städning som alla andra fredagar sen e de ju alla hjärtans dag oxå ;-) mys! På lördag blir de att träffa hela släkten, mormor fyllde år nu den 10 feb så ska fira henne på lördag. Ska bli super kul att träffa alla igen. :-) Saknar min mammi, träffas inte så himla mycket och inte roligt att köra så långt längre heller! Magen är på ratten nästan! Men de blir annorlunda när lillen kommer ut :-) 




12 Februari

Onsdag 12 Februari, 2014 - 19:07
Gah blir galen på denna jäkla OS!! Hatar sport. Tobbe älskar ju sport vilket betyder att han sitter fast i denna jäkla OS. Typ heeeeela tiden känns de som. Så himla tråkigt. Har sagt att jag ska försöka få igång förlossningen så han missar OS:en haha :p.
Men då kör han med att det finns i telefonen haha.
 
Håller igång med tvätten här hemma i alla fall. Tänkte tvätta de jag ska packa ner i BB väskan. Så jag får min väska klar. Lillens väska är klar i alla fall. Ska bara packa en filt till honom och en liten snuttis.
Har varit duktigt och orkat städa två hela skå ute i köket oxå. Sen fick jag sluta för det började göra ont i kroppen. Men funderar på att ta ett litet skåp nu när jag inte har tillgång till tvn.
Ska lägga mig med ipaden sen och se tunnelbanan. Eller så spelar jag in de och ser de sen på tvn. Något utav de. 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Har varit rätt trött så har legat med täcket i soffan och bara chillat. Jo jag va på Maxi innan idag och handla mat och så skulle jag till deras lilla spelbutik för att köpa nasspray. Och ni kan ju inte gissa va som hände då. Eftersom jag bara skulle handla mat så lämna jag legget hemma och tog bara bilen snabbt med mitt bankkort. 
Kommer till deras spelbutik och ska då ta nässpray. Kassörskan hämtar nässprayen, scannar in den och sen ber om legget????? Där står jag, höggravid, trött i ben och rygg efter en timme i matbutiken och ville bara ha min nässpray och sen köra hem. Tittar på henne och frågar om hon verkligen mena allvar om hon skämtar med mig.... Sen när hon då säger att hon mena fullt allvar så får jag vända och gå.. Duktigt förbannad. Ville bara ha min nässpray. Och där handlar jag nässpray varje vecka och har aldrig blivit frågad om legg.. Ska jag ta de som en komplimang? kanske.. Men endå. Som tur är har dem apotek inne på maxi. Så packa in varorna i bilen och fick springa in igen för att köpa nässpray. Så jävla löjligt!
Tydligen ser jag väldigt liten ut. Liten och fet kanske? 
 
Men men jag fick handlat det och googlade det när jag kom hem och visst e det åldersgräns på medicin ute i matbutikerna. Dem måste tydligen ha de för att sälja de. =/ Men du kan gå in på apoteket och köpa va du vill för där är ingen åldersgräns. Herrejesus. Löjligt den som kom på de. Va e skillnaden lixom?!?
 
Nä nog av mig denna kväll. Puss på er <3

Dröm

Onsdag 12 Februari, 2014 - 05:47
Hade en fantastisk dröm inatt. Den va så verklig så jag ville inte vakna. Drömde om att lillen va här. Allt va så himla mysigt och gosigt. Och man kunde inte bli lyckligare. Hade en underbar söt liten påg. 
Tänk att smart slår denna drömmen in. Såna dagar som denna längtar jag efter förlossningen. Hehe de kan man inte tro att jag säger med tanke på min skräck. Men vissa dagar känner jag bara att nu vill jag ha förlossningsdagen. Så vi kan få träffa vår son. Att få han första gången i famnen. Vi har väntat på denna dagen sååååå himla länge. Och tänk att de snart är vi.

Både jag och Tobbe börjar bli nervösa just för att få ett barn som vi ska ta hand om själva. Man kan ju inte så mycket med de första barnet. Allting e så nytt och man vågar kanske inte göra så mycket. Men som tur är så har vi många runt omkring oss som har barn.

Har som planering att stanna på sjukhuset sen efter förlossningen dessa 3 dagar som man brukar få. Kan va både skönt för mig Tobbe och lilla Liaz att bara kunna koppla av och lära känna varandra. Och man kan få den hjälp man behöver på sjukhuset. Men vi får se de e va jag har i tanken i alla fall. 

30 dagar kvar!!! <3 

Bygge/shopping

Tisdag 11 Februari, 2014 - 20:08
Fy nu är man trött. Men har faktiskt lyckats sova en liten stund nu på kvällen så e lite piggare som tur e :-) ska nog hoppa i ett bad nu så kroppen kan få slappna av lite. Inte för att jag gillar att bada haha men de blir 5 min i alla fall ;-) hatar att ligga still i ett badkar speciellt när de e varmt. Blir så rastlös. 

Men i alla fall, efter BM idag så kom svärmor och svärfar hit och hjälpte oss med att bygga ihop allt så de gick fortare. Riktigt tacksam för hjälpen annars ade vi suttit där ett jäkla bra tag haha. Men de blev i alla fall skit snyggt! Stack iväg till väla igen för missade att köpa underlägg igår när vi va där sen behövde vi nya kastruller oxå så fick köpt de med :-) hittade även en matta till barn rummet. Ingen barnmatta än utan bara en helt vanlig så länge så de blir gosigt att gå där inne. 
Så precis lagt rätt den och hängt upp den nya taklampan i rummet oxå. Så nu börjar det ta sig där inne :) Åhh va jag längtar nu tills han kommer. Vårt lilla mirakel. Va vi längtat efter honom. <3

Här är bild på bordet :) 





Barnmorskan

Tisdag 11 Februari, 2014 - 17:11
Så har man varit hos barnmorskan idag. Och allt såg fint ut :-) 
Alla mina prover har varit toppen under hela graviditeten så de e riktigt skönt. Dock lider jag av mina svettningar haha. Sjukt jobbigt! Det ska bli sjukt skönt att bli normal snart igen :-P

Sf måttet denna veckan va 34 så på två veckor har jag ökat 2 cm
Vikten har gått från 18,4 till 20,4. Så nu har vi nått 20 kg. Hemskt, kanske e därför man svettas så mycket haha.
Hjärtljuden låg på 144-150, det e det vanliga med honom. Förutom när han blev förbannad på BM för hon kände på magen. Då ökade hjärtslagen rätt kraftigt hehe. 

Idag pratade vi om förlossningen oxå. Så där jag vi skrivit upp att ingen ryggbedövning får tass för min skolios, sen ska jag ha lustgasen. Inget mer. Sen pga min enorma rädsla för förlossning så vill jag att dem ska va stöttande och förklara mycket och hjälpa mig igenom den. Så de inte slutar med panik och bara massa skrik. Här även ordnat med BVC. Så idag hände där lite grejor på besöket. Så nästa besök är om 2 veckor. Hoppas de blir de sista innan lillen kommer haha. Har annars besök igen den 10 mars men jag sa att enligt mina planer ska han vara ute tills dess så vi får väl se :-P 

Min kurva håller sig annars fint, liten ökning men de gjorde inte så mycket :-)

Idag är det bara 31 dagar kvar till BF ;-)



Ännu en vaken natt

Tisdag 11 Februari, 2014 - 07:08
Ja då sitter man här och har varit vaken sen 02:00 för man inte kan sova. Skit trött e jag och nu kan man inte lägga sig och vila heller för nu e de dax att göra sig klar för att träffa barnmorskan, ska bli spännande och se va måtten e på idag. :) sen får jag väl berätta om mina problem så får vi se va hon säger.

Sen har man som tur inget på schemat mer än att bära upp mitt nya bord som jag köpte igår som fortfarande ligger i bilen. Får kasta mitt favvo bord nu får att min trevliga sambo satte sig på de så de sprack!!!!!!!!! Hur de kunde spricka de vet jag inte för de e massivt trä. Men jag har mina aningar om att de e för jag misskött träet och så knäcktes de nu när han satte sig. Men men jag fick ett nytt bord som jag ändå tjatat om haha. Så han får hjälpa mig bygga upp de sen ;-) 

Nä nu får denna trötta gravida kvinna hoppa in i duschen så hon blir klar ;-) 



Mmm...marabou!

Måndag 10 Februari, 2014 - 17:18
Har ni testat nya marabou oreo. Rekommenderar starkt. Hihi 




Profylax inställd

Måndag 10 Februari, 2014 - 13:24
Lite ledsen blev man. Fick ett samtal från barnmorskemottagningen om att hon som håller i profylaxen är sjuk så profylaxen är inställd. Lite ledsen ju :-( så nu är första kursen för mig i slutet av feb och så skulle vi då boka in nästa efter vi varit där men vet ju aldrig om jag kommer hinna med den andra kursen :-( men men jag får en i alla fall. :) ångrar mig lite med föräldragruppen men men så e de. 

Har börjat få såna strålningar ner mot benen vid insidan och vid bäcknet. Har läst att de e normalt nu mot slutet för lillen trycks ner. Men ska höra med bm va hon säger om de. Gör sjukt ont när de väl kommer, så stannar de nån sekund och sen försvinner. Kommer oftast när jag ligger. Riktigt obehagligt. 

Så får väl se va hon säger imorgon. Ska bli spännande och se hur mycket jag gått upp och se hur sf måttet är :-) 

Hihi söt han e min lilla bebis <3



10 Februari

Måndag 10 Februari, 2014 - 10:03
Ursäkta språket! Men fy fan va jag är trött idag!!!! 2 HELA TIMMAR SÖMN!! Låg ch kved och vred mig hela natten och även tankarna snurrade runt i huvudet. Sen vaknar man när kl ringer. Sten död men hade inget val mer än att gå upp. Jag och Tobbe skulle iväg på familjerätten. Så nu har vi varit där och skrivit på papper och ordnat så vi har gemensam vårdnad. Så nu är allt sånt klart, dem sköter den sista biten när dem får in personnr på barnet. :) 

Nä nu ska jag se om jag kan få mig en liten blund innan jag ska hämta Tobbe igen i stan som är på ännu ett möte. 

Perfekta avkopplingen. :-) 



Skrattretande

Söndag 09 Februari, 2014 - 16:09
Lite roligt att man blir erbjuden jobb 10 dagar innan man går på mammaledighet haha!
Fick ett samtal precis där dem va intresserade av mig. Men de va ju bara att säga som de va att man e hög gravid och går på mammaledighet om ca 10 dagar. Då va dem inte så intresserade längre men dem ville jag skulle höra av mig när mammaledigheten va över ;-) För dem va ju som sagt intresserad av mig som hon sa så de hade varit kul om jag hörde av mig.

Haft svärmor här på besök oxå, tog en tripp till härliga hem som hade utförsäljning. Sålde allt för 70 procent. Så skulle se om jag hitta ett köksbord. Hitta ett men där va märke på de. 3000 kr, och jag kunde få de för 700 kr men som vanligt är jag alldeles för petig när de gäller sånt så vi vände igen. Jäkla skit hehe!

Nu står i alla fall maten på spisen. Idag serveras de potatis och hemlagade köttbullar och brunsås. Smaskigt :)

Hittade lazze så här en dag. Han tror de e hans säng haha så nu får vi täcka sängen tills lillen kommer :-P



9 Februari

Söndag 09 Februari, 2014 - 11:37
Ush va dagarna bara springer iväg känns de som. 
Hinner inte med riktigt haha!
Hade en fantastisk dag igår. Träffade ju Emma som kom på besök. Blev fika i stan och lite fönstershopping. Ja självklart kom jag hem med ett par byxor till lillen. Kan ju inte låta bli haha. 
Men som sagt nu är det stopp med kläd shoppingen till honom. Måste få ordning nu på rummet innan han kommer och köpa annat lite smått och gott. 
 
Men i alla fall, tyvärr kunde inte Emma stanna så länge. Hon skulle tillbaka till stockholm. Så jag åkte vidare hem. Väl hemma så somnade jag gott i soffan haha. Tar på krafterna att va ute och gå :p. 
Sen på kvällen blev de melodian. Blev glad för att Sanna gick vidare till finalen. Tyckte den låten va skit bra! Lyckades även bli kraftigt illamående och ryggsmärta så kvällen blev inte som tänkt. Och inte nog med de så när man lägger sig ner så börjar lillen sparka ordenligt. Inte så mysigt när man mår skit hehe. Men som tur va så lugna de ner sig efter Melodian så man kunde få njuta lite av kvällen.
 
Idag händer inte så mycket. har precis skickat in aktivitetsrapporten så nu är det gjort! Skönt slipper man tänka på de. Sen händer nog inte så mycket. Hade behövt tvätta bilen som ser ut som fan men vet inte om jag orkar de idag. Kanske ska ta de nu i veckan istället när man väl är ute och kör haha :p. Börjar få kraftiga problem bakom ratten med. Nu är magen precis vid ratten!!!!!!!! Vilket betyder att jag måste nog flytta bak sätet, men gör jag de så når ju inte benen haha. Ilandsproblem. Det är det negativa med att vara kort i rocken. 
 
 
Nä nog av mig nu. Höres kanske senare =)
 
 

5 Hela veckor kvar!

Lördag 08 Februari, 2014 - 15:53
Idag går vi in i vecka 36 (35+0) vilket betyder att det endast är 5 veckor kvar till BF alltså 34 dagar! Helt sjukt! Från 280 dagar e vi nere på 34 dagar! Snart är han här.
Jag tänkte på de att: tänk så skulle jag gå över tiden, då måste dem starta mig och de gör dem inte förrän 2 veckor efter BF, vilket betyder att jag kommer gå gravid till slutet av mars! De känns som en evighet... Så jag hoppas verkligen inte att jag behöver gå över tiden. Jag har ju hela tiden sagt att han ska komma runt vecka 38-39. Jag tror faktiskt han kommer tidigare eftersom magen sjunkit en del och enligt BM så ligger han rätt långt ner. Så vi får väl se :) 
Kan fortfarande inte förstå att vi faktiskt ska bli föräldrar. Kommer nog inte förstå de förrän han väl är ute. Helt underbart att han snart är här! 




Överraskad!

Lördag 08 Februari, 2014 - 11:31
Herregud vilken överraskning jag fick imorse!

Min fantastiska vän Emma har kommit hela vägen från Stockholm för att träffa mig nu innan lillen kommer :-D blev glatt överraskad. Vi har inte setts sen april? Tror jag!
Fick reda på de nu på morgonen i alla fall så håller på att göra mig klar för att åka ner till stan för att träffa henne. Vilken fantastisk dag detta blev helt plötligt :-D

Hörs senare!

Vecka 36 idag 35+0 



Massa gott

Fredag 07 Februari, 2014 - 19:17
Åh nu är jag full i magen. Och nu börjar jag känna ögonen som håller på att gå i kors på mig. 

Ätit massa gott nu. Blev hemlagade hamburgare som jag skrev innan och sen vaniljglass med hallon :-) smaskigt! 





7 Februari

Fredag 07 Februari, 2014 - 10:53
Fan va jag e flitig för att ha varit vaken sen kl 03:00 inatt. vaknade och kunde inte somna om så la mig i soffan med täcke och kudde. 
Käka frukost och tog tag i stor städningen och nu är jag äntligen klar med den. Och det roliga är att jag har lika mycket krafter kvar? hmm. Det är såna här dagar man gillar. När man känner att man verkligen har energi i kroppen för det är inte ofta man har det längre.
 
Ska bege mig till affären med. Förhoppningsvis kommer paketet idag som vi väntat på och sen måse jag handla till ikväll. Blir hemmalagade hamburgare ikväll och till efterrätt serveras det vaniljglass med varma hallon. Har varit sååå himla sugen på de sen igår kväll. Men orkade aldrig ta mig till affären. Dessutom va vi på kaffe hos tapper och diana. =)
Så idag blir det sånt gotte :D
 
det e det roliga nu när man är gravid. Jag har inget sug efter något speciellt utan jag kan bara sitta rakt upp och ner och bli sugen på något konstigt som jag aldrig blir annars. Som nu detta med glassen haha.
 
Nä nu ska jag ta något litet. Känner att magen börjar kurra ;)
 
Längtar till ikväll!! Hur gott ser inte detta ut till att vara? :p
 

6 Februari

Torsdag 06 Februari, 2014 - 16:00
Ush va jag känner panik över att jag har mycket kvar att göra innan lillen kommer. Som att tex rensa ordentligt i köket. Få ordning i alla skåpen m.m men känner absolut ingen ork till det och bara skjuter upp det hela tiden. Tobbe har fått uppgiften att skrubba toaletterna haha. Skönt jag slipper de för dem e dryga!
Har hunnit med en liten tur på väla idag med. Va tvungen att köpa smink. Så blev en snabb tur till H&M. Fick åka inom djursjukhuset för att köpa mat till lazze oxå och självklart va hans mat slut. Så dem ringer när dem får in en leverans med den. Kan hoppas de blir snart för där är inte mycket kvar. Och eftersom han går på medicinmaten så kan han inte ta något annat så länge. 
 
Skulle behövt en tur till Ikea oxå för att köpa det sista i rummet som lampa och lite annat men får se när jag orkar det. Har varit helt slut i kroppen idag. Slocknade i soffan efter turen. Helt sten död hehe. Hade kunnat sova bort dagarna och ändå va lika trött. Men snart e det över =)
 
Sjukt att man går in i vecka 36 på lördag, Det börjar bli skrämmande nära nu! <3
 
Bjuder på denna gamla bild :P. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resultatet

Tisdag 04 Februari, 2014 - 14:12
Nu är lillens säng bäddad och klar. Va iväg och hämtade täcket som kom på posten så nu har jag äntligen kunnat bädda färdigt sängen :-) 

Hade gärna velat ha en himmelsäng men typ alla säger att de e flickigt? Asch får se hur jag för haha 




4 Februari

Tisdag 04 Februari, 2014 - 12:16
Idag känner man sig lite trött i ögonen. Inte sovit så bra men det är väl inget ovanlligt nu när man är höggravid!
Igår hade man fullt upp kändes de som. Va över allt så man va ju duktigt seg när man kom hem. Idag på morgonen kom Jimmy på besök. Blev goe frukost. Nybakade bullar kaffe och massa gott!. Sen därefter satte tobbe och han upp hyllorna i Liaz rum. Så nu är allt uppe. Och det e bara själva dekorationen kvar. Som tavlor lampa matta gardiner. Sånt smått och gott =)
Än så länge är jag nöjd med resultatet ska bli spännande och se hur det kommer se ut när det är helt färdigt. Måste se till att packa alla saker till BB väskan. Märker att jag skriver de i nästan varje inlägg haha. Men blir ju aldrig färdig till de. Jag e nog fan den sämsta personen när det gäller sånt. Gör allt i sista minuten haha.
 
Har odnat med mitt anställningsavtal nu oxå så jag kan skicka in det till föräskringskassan så jag kan få min mammapeng godkänd och så det blir rätt betalning!
 
Tur jag kunde ordna med det själv!
 
Nä nu får jag sluta här. Ska iväg och hämta ett paket och posta det till försäkringskassan ;)

Magbild vecka 35 (34+1)

Söndag 02 Februari, 2014 - 17:00
Här kommer veckans magbild :-) fotade aldrig igår så fick ta en idag istället :-) 
Magen blir bara större och större. Man känner av han mer och mer dock inga hårda sparkar längre. Tror han ligger med benen precis vid mitt högra revben, för sitter jag upp så "spänns" hela högra revbenet, precis som han knuffar till där :)

Idag är det 40 dagar kvar tills han kommer. Längtar som tusan! Ska bli spännande att se när han dyker upp. Han är förbjuden att komma den 8:de mars för då fyller min lillebror år. Vill han ska ha en egen dag :-P
Jag och svärmor tror han kommer tidigare medan Plume tror jag kommer gå över tiden. Har till och med slagit vad med Plume haha så hoppas jag har rätt :-P 
Här kommer i alla fall dagens magbild :)



2 Februari

Söndag 02 Februari, 2014 - 07:53
God morgon!

Då va man vaken. Har legat vaken sen 6 imorse men gick upp precis. Satt ägg på kokning och startat upp big bang theory avsnitt.

Hade en fantastisk härlig kväll igår med Plume och Sebbe. Käka middag, spela spel, såg melodian och åt massa gott. Höll på att spricka vid kvällens slut. Stackars lillen i magen fick sig en rejäl sockerkick. :-P
Kom nog inte i säng förrän vid 1 tiden ch då kunde jag inte somna så blev lite tv tittande innan man somna. 

Hade en fantastisk dröm inatt. Drömde att lillen hade kommit. Tänk att han snart är här! Herregud va jag längtar! Längtar så jag spricker :-D 

Kvällens gott! Hihi :-P




1 Feb

Lördag 01 Februari, 2014 - 07:24
Tänk att det är februari månad. Nästa månad ska vi ha barn!! Går in i vecka 35 idag 34+0 och det börjar bli skrämmande nära. Kunde inte somna inatt för alla tankar flög omkring i huvudet på en om just mamma rollen och sen själva förlossningen. Jag har enda sen jag varit liten varit väldigt rädd för förlossningar och har alltid sagt att jag aldrig skulle ha barn pga av förlossningen hehe men nu sitter man här och ska va med om de om en månads tid. Alla upplever det olika så det ska bli spännande att se hur jag upplever det. Det jag mest e rädd för är väl att jag ska ligga i 10-30 timmar. Vill gärna att de ska gå snabbt och lätt. Sen samma ifall man skulle få akut kejsarsnitt. Det är jag ocå lite rädd för. Man har ju sett på tvn hur snabbt allting går då så fort dem märker att något är fel. Det är ju bra men samtidigt skrämmande.
 
Efter många om och men i sängen och massa vridande och vändande så somna jag. Tror kl va 4 eller något. Och här sitter jag nu. Sovit 4 timmar. Knappt de. Så får lägga mig och vila lite sen eftersom Plume och Sebbe kommer. 
Tror jag får ta något att äta. Börjar bli lite små hungrig :-P
 
Höres sen. Ny magbild dyker upp senare =)