Strålande sol

Tisdag 30 Juni, 2015 - 09:59
Idag vakna vi upp till strålande sol. Efterlängtat till Max. Nu äntligen kommer värmen. 
Jag åkte iväg till maxi direkt kl 7 imorse. Va tvungen att snabba mig innan sambon skulle till jobb men de va egentligen onödigt att snabba sig. Strax efter jag kom hem ringde dom och sa att dom bokat in för mycket folk och där e knappt saker att göra så han kunde va hemma idag. Så idag har vi sambon hemma :-) mysigt. 


Ska snart iväg med Therese pch barnen och plocka fläderblom. Ska testa göra fläderblomssaft :-) sen får vi se om de e tillräckligt varmt så vi kan inviga den nya poolen :-) trodde först de va en liten barnpool men när jag drog upp den så va den gigantisk. Både jag och sambon och liaz får plats haha. Perfekt ju :-P 

Eftersom vi har sambon hemma idag så körde vi lite frukost mys i trädgården 



Shopping

Måndag 29 Juni, 2015 - 14:02
Idag blev de en liten shoppingrunda för mig och liaz. Va inne på en ny pool eftersom kanten som e på hans gamla pool e så låg så han springer in och ur  hela tiden och håller jag inte han i handen så kanar han. Så nu köpte jag en ny med högre kanter. Känns lite tryggare. Passade även på att köpa en nu vattenslang. Så trött på att springa med kastruller och fylla poolen haha. Så nu kan denna värme komma. Nu e vi laddade haha. 

Nu e vi hemma i alla fall. Kopplar av lite ska snart handla lite på wills sen blir de lekplatsen sen e de bog dax att fixa middagen :-) 




Spa helg

Måndag 29 Juni, 2015 - 04:32
Vilken helg jag haft!

Jag och Therese åkte iväg tidigt lördags morgon och checka in oss på spa. Helt underbart. Min första natt utan liaz. Otroligt tufft men de gick.
Direkt när vi kom dit serverades de mousserande vin tillsammans med choklad och frukt. Smaskigt. Satt och tryckte i oss ordentligt haha! Tog de lugnt i rummet innan vi la oss i solariumet och därefter jacuzzin. Helt underbart. Jacuzzin va nog 37 grader så extremt varmt att sitta i den men otroligt skönt. Satt där ett bra tag i relaxavdelningen. När vi väl va klara så va vi så slöa i kroppen. Vi båda kände hur kroppen riktigt varvade ner och vi blev så extremt trötta. Gick och köpte lite godis som vi smaska i oss i rummet innan vi tog en powernap. Sköööönt haha! Vaknar upp och fixar till oss inför vårt resturangbesök där det serverades först laxterrin Och sen till varmrätt plankstek, smaskigt. Efter middagen så gick vi upp på rummet och såg en film innan vi slocknade i den fantastisk sköna sängen. Jag blev helt förälskad i kuddarna. 
Nu mär vi väl fick sovmorgon, tror ni att vi sov länge? Nää! 6 va jag uppe och 7 vakna hon haha och kl 8 knacka dom och vi fick frukost serverat på rummet. Efter frukosten blev de solning och lite jacuzzi igen sen åkte vi hem. Eller vi tog oss först en liten shoppingrunda på familia. Köpte lite nya kläder till liaz.!

Vi hade de helt fantastiskt. De behövdes verkligen att bara koppla av.

Detta serverades när vi kom. Smaskigt

Fixat oss inför restaurangen


Förrätten

Varmrätten


Vår frukost. Smaskigt hihi




25 Juni

Torsdag 25 Juni, 2015 - 16:32
Då va middagen klar. Så nu blir de snart iväg och hämta hem pappan från jobb sen blir de lite middag tillsammans :-)
Hämtade ett paket från hm precis med. Mina nya jeans har kommit, Wihoo! Jeans med hål i haha. Aldrig köpt de innan men de va rätt snyggt faktiskt ;-)

När vi kom hem hade posten varit här. Där låg ett vykort till liaz. Liaz nya förskola bjöd in han på fika och sen då vi föräldrar. Dom e ju helt underbara som skriver ett eget vykort just till han. Inte vanligt A4 papper till föräldrarna. Ännu ett stort plus till dom. 

Annars har de inte hänt så mycket i detta hemmet idag. Va och handla imorse sen lite på lekplatsen. 

Snart helg, skönt. På lördag åker man iväg på spa. Helt underbart dock e de första natten utan min bebis. Han ska va hemma med sin pappa :-( hur ska jag klara en natt utan han :-/ men de kommer nog gå super plus jag får sovmorgon. Kommer garanterat vakna tidigt bara för de haha 

Mina nya jeans ;-)

Kortet liaz fick <3




23 Juni

Tisdag 23 Juni, 2015 - 14:42
Idag blir vår lilla gosse hela 15 månader <3 och de fira vi med ett besök hos Bvc. 12740 gran 78 lång. Alltså gått upp 1 kg sen 1 års dagen och vuxit 3 cm. Skönt att vikten börjat stanna upp haha.

Va iväg igår och köpte mig skiss block och pennor. Så nu ska här ritas, får väl se hur länge detta varar haha. 

Blev i alla fall fint väde nu på eftermiddagen pch idioterna ovanför oss håller på med lägenheten så då passar vi på att va ute . Dock så e liaz mega trött och bråkig tack vare att dom håller på där uppe. Han brukar inte vakna men denna gången borra dom extremt så han vakna upp i ren panik och grät hysterisk lille gosse. <3 

Nä nu blir de snart hem och förbereda middag sen hämta pappan ifrån jobb.



22 juni

Måndag 22 Juni, 2015 - 09:07
Oj va de går mellan inläggen här. Dagarna rusar iväg och jag glömmer bort bloggen lite :-/.

Precis fått renoverat här hemma så förra veckan levde vi i kaos i hemmet. Dom har kaklat om i köket jag har fått nya bänkskivor golvet e nytt i hall och kök alla tak och fönster är målade :-) nu väntar jag bara på skåpluckorna spis och frys sen e allt klart. 

Och i fredags fira vi midsommar henna hos oss. Therese Micke och barnen va här och vi käka lite midsommar mat, sen kom svärmor och svärfar över.
Tyvärr blev de inget dansande runt stången. De får vi ta nästa år :-) tänkte bygga en egen midsommarstång men de blev aldrig av. Fy mig! Skyller på kaoset som varit här haha.

Ny vecka nu, pappan e på jobb. Jag och liaz e hemma. Riktigt tråkigt väder och jag sitter här och funderar på om jag ska rita lite. De va ett tag sen och blev lite sugen på att rita tavlor till liaz rum. Får se när han väl somnar om de blir av :-)

Imorgon e de Bvc. Ska bli spännande att se va han växt :) 

I lördags besökte vi en djurpark i Helsingborg även kallad fågelparken. Aldrig varit där innan men de blir fler besök där. Super mysigt att gå där. Liaz fick gå in till getter kaniner och klappa. Fanns även många andra djur att kolla på :-) 







13 Juni

Lördag 13 Juni, 2015 - 12:38
Oj de va längesen man uppdaterade här.

Sommaren e äntligen här. Varm och riktigt gott ute så våra dagar spenderas för de mestadels ute. :-)

Idag e sambon iväg med några vänner på dream hack så jag e liaz e själva fast vi spenderar dagen tillsammans med svägerskan och hennes barn. Varit ute och lekt hela förmiddagen och nu sover liaz gott sen kommer dom över så ska vi grilla och äta gott :-)

Igår va de ännu en fin dag ute så då passade vi på att bada i trädgården. Själv satt jag och sola. Helt underbart 

Fota liaz imorse med systemkameran som oftast bara ligger tyvärr. Men lyckades fånga denna härliga bild <3