Gott nytt år!

Tisdag 31 December, 2013 - 06:30
Tänk att de e nytt år imorgon! Helt sjukt och de känns verkligen inte som nyår idag! 

Så va har hänt detta året? Blev 2013 som tänkt? Kan ju lugnt säga att de verkligen inte blev som tänkt. Mycket har hänt detta året. Första halv året har varit jobbigt för oss då jag ständigt va hos läkare. Gick in i väggen totalt och fk kämpa med mina panikattacker. Allting blev för mycket för mig. Så kroppen orkade inte längre. Det va det hemskaste jag varit med om i mitt liv och jag hoppas aldrig att jag behöver uppleva de igen. Visst e jag inte 100 procent återställd men till 95 procent e jag. Det har tagit lång tid att hamna där jag är idag. Trodde aldrig att jag skulle träffa en psykolog/kurator i mitt liv men de började jag med. Just pga av paniken och ilskan jag hade. Jag hade så himla mycket ilska i kroppen som hade legat. Och mycket va för att vi kämpat så länge med att få barn. Vi trodde ju inte att vi kunde bli de. 

Sen inte nog med panikattackerna så "misstänkte" dem tumör. Så mitt i allt pendlande på sjukhus så kom även detta med tumören. Så de gjorde inte saken bättre! Efter MR röntgen och tusen prover så blev jag "frisk förklarad" falskt alarm hehe de värdet dem hittade i kroppen försvann helt plötsligt av någon konstig anledning. Och jag börjar undra om de kanske va därför vi blev gravida. För detta värdet satte ju stopp för graviditet. Och när den försvann så tog de 2 mån sen var jag gravid. Kommer ihåg den dagen än i dag. Klockan va 7 på morgonen. Och jag skulle bara ta ett test för skoj skull. Det tog inte lång tid. Kanske 20 SEK sen kom plusset upp. Trodde inte mina ögon och gjorde ett nytt. Samma sak där. Jag springer in till Tobbe 7 på morgonen och skriker av lycka. Och han kan knappt fatta de. Tar mobilen för jag måste meddela svärmor för hon har verkligen funnit för oss i alla lägen så kunde inte hålla tyst för henne så ringer och gråter av lycka. 
Helt fantastisk dag och det bästa va att de kom som 25 års present. 
Så efter juli månad kunde våra liv äntligen vända. Och för var dag mår jag bara bättre och bättre. Jag känner mer lycka i livet. Ilskan är helt borta. Så året kan inte sluta bättre och år 2014 känner jag på mig kommer vara helt fantastiskt. Vi ska äntligen bli en familj. Det är inte bara jag och Tobbe längre <3

Så från dåligt år till att de slutar underbart. Vem hade kunnat tro de? 

Önskar er alla ett gott nytt år och hoppas ni får en fantastisk start på de nya året <3 



30 December

Måndag 30 December, 2013 - 14:16
Tänk att bakning kan ta på krafterna. Har precis stått och gjort dubbelsats av kanelbullar och de känns i hela kroppen nu. Så har precis bäddat ner mig i soffan för att vila lite. 
Kommer somna vilken sekund som helst.

Idag kom paketet från jollyroom oxå :) synd jag inte fick avin tidigare. Va iväg i affären imorse så precis när man kommer hem kom avin. Man bara va faaan lixom haha. Kör nog inom imorgon och hämtar de innan vi sticker till Therese. 

Tänk att de e nyår imorgon! Sista dagen på detta året sen kommer året då vi kommer bli en familj. Helt otroligt längtar så extremt mycket. Min morbrors frus dotter (hängde ni med där haha) fick barn inatt och när man läste de kom verkligen min längtan efter förlossningen. Jag vill oxå ha ut han nu hihi :-P sen samtidigt kan han stanna lite har mycket kvar att göra i rummet. Blir nog i februari som jag köper dem sista möblerna även hyllor :) sen tänkte jag köpa sånt gips till magen så man har ett litet minne :-) sen är det lite roligt oxå. Men gipset kommer jag göra precis vid slutet av graviditeten. Kanske vecka 35-36 när man är som störst hihi.

På tal om annat så har inte denna natten alls varit rolig. Vaknade kl 3 för att som vanligt gå på toa och så va jag törstig. Lägger mig i sängen igen och lillen börjar hålla igång till Max så de gick ju inte alls att sova och rätt som de va var jag tvungen till att ta en macka för jag blev så extremt hungrig. Gick och la mig igen och han kickade på igen haha lillen <3 men efter många om och men somna jag om. Tror kl va runt halv 5 så va riktigt trött när jag vakna vid 8. Hoppas jag får bättre sömn inatt för nu ska man ju orka hålla sig uppe till långt ut mot natten, hur de nu ska gå haha. Kan hoppas att foglossningen håller sig borta imorgon. Gäller att jag sitter lite då och då och inte står för mycket för annars är det kört! :-( 

Bjuder på gårdagens bild vecka 30, 29+1 :-)



29 December

Söndag 29 December, 2013 - 07:15
Godmorgon :)

Pigga och vakna? Det är inte jag vill jag lova. Fast att jag sovit rätt bra så e jag lika trött för de. Jag sov rätt
Många timmar igår under dagen med, så trodde aldrig jag skulle somna på kvällen. Men slockna i soffan redan kl 9 vakna till vid 1 på natten. Gick in och la mig och vakna nu. Och de känns ändå som jag behöver sova mer. Är precis som i början av graviditeten igen. Då va jag trött hela tiden och det har jag börjat bli nu igen. Inte lika pigg längre :-( kroppen behöver väl vila antar jag!

Ska snart resa mig upp från sängen och fixa till mig. Idag blir de en tur till ikea när dem öppnar för att handla till julklappsleken som vi ska ha på nyår. Så får se va man hittar för roligt. Förra året hitta vi en massa saker där inne haha.

Hoppas bara där inte e så mycket folk. Orkar inte gå bland alla människor idag känner jag! 

Tror inte jag visat denna innan. Men min mamma har köpt första grejen till sitt barnbarn. Hon är ju den som inte vågar handla förrän barnet är ute haha men så hade hon sett denna och va bara tvungen till att köpa den sa hon. Hon kunde inte låta bli längre hihi hon är för söt! Ringer helt överlycklig och berätta. Hon är för söt min lilla mammi! <3 



Tröttast?

Lördag 28 December, 2013 - 17:20
Herregud va trött man är och ändå har jag fått mig en powernap :-/
Va iväg innan idag och handla med Therese och sunding nu inför nyår sen efter vi kom hem tror kl va halv ett eller något slockna jag i soffan. Vakna till lite då och då men sov i alla fall till tjugo över 3. Har börjat bli helt slut i kroppen och trött hela tiden. Men de e väl inge konstig med en stor bebis i magen :-P fick känna på idag hur de känns att få sparkarna mot revbenen. Första gången garanterat inte de sista heller men de va inte alls skönt!! Fy. Börjar bli trångt där inne hihi.

Skulle ha gjort middag oxå som slutade i katastrof. Va skit sugen på fiskpinnar och hemmagjord potatismos. Fiskpinnar minns jag inte ens sist jag åt. Va nog något år sen. Men av någon konstig anledning va jag sugen på de. Misslyckades första gången med potatismosen, skit sur blev jag och skicka iväg de i papperskorgen. Fiskpinnarna va ju färdiga så dem låg och blev kalla så snabbt på med makaroner istället. Inte nog med att jag tappar kastrullen med vatten över hela spisen så glömmer jag starta plattan så de blev aldrig varmt. Upptäcker de efter 15 min. Skit galen blev jag och slängde allt i soperna haha. Och jag som bara ville ha fiskpinnar och potatismos!! Så nu ligger jag här och vet inte va vi ska äta. Tagit en macka men inget kött e ju upptinat och orkar inte köra ut bilen haha katastrof så nu ska jag ligga här och sura :-P 

Hoppas er lördag är bättre haha

Hängde upp mina nya gardiner igår. Blev sjukt nöjd ;-) 



28 December

Lördag 28 December, 2013 - 08:07
Ush fy så trött jag är. Ligger här i soffan ser dumma mig, lär säkert somna till snart så bäst att sätta klockan på alarm. Ska iväg och handla till nyår så ska va hos Therese runt 9-10 tiden så vi hinner ta kaffe innan. 

Igår va inte min dag i alla fall. Höll på med stor städning och strök alla gardiner och de va inte så bra. Slutade med soffläge sen. Foglossning till Max och sammandragningar. Så får ta de lite lugnare. Idag mår man lite bättre förutom tröttheten. Efter handlingen ska jag bara sova sova sova känns de som hehe. Sån rolig lördag ska jag ha. ;-)

Just de idag går vi in i vecka 30!!! Kan ni fatta!? Helt sjukt. 11 veckor kvar. Förhoppningsvis mindre ;-) kan gärna få runt början av mars :) vill hellre föda förtidigt än gå över tiden :-P 

Hoppas man blir kallad snart till ultraljudet med. Skulle ju göra ultraljud i vecka 32 så kallelsen borde ju komma snart ;-) längtar att få se lillen igen <3

Nä nu får jag sluta blogga om jag ska hinna få en liten blund. 

Önskar er alla en trevlig helg! Här ligger jag och myser vid tvn :) 



27 December

Fredag 27 December, 2013 - 06:54
Godmorgon!

Här va man redan vaken och har varit de sen kl 5!! Inte klokt men jag har hunnit med mycket. Tro de eller ej haha. Fredagar kör vi ju stor städning och jag startade direkt när jag vakna haha. Ja jag vet jag är inte klok men jag måste göra sakerna när jag väl känner för det för rätt som de e är jag trött och kroppen orkar inte så då blir de inte så bra. Så nu har jag gjort min del nu är det bara toaletterna kvar men de får hjärtat ta. 
Plockade ner julen igår med. Kände att jg va trött på granen och det andra så nu är det ner plockat. Bara gardinerna kvar som ska bytas. Tar de kanske idag? 

Fick i alla fall en riktigt lugn dag igår. Så himla skönt. Man va ju duktigt trött efter allt julfirande. Så bara låg och slappa sen har jag börjat spela Sims igen haha så satt med de lite :P 

Nä nu ska jag lägga mig i soffan för avkoppling efter att hållit ihåg sen kl 5 :)




Fynd

Torsdag 26 December, 2013 - 12:46
Nu har man gjort fynd igen! E det inte helt perfekt att man prickar in rea innan man får barnet haha. Har gjort många fynd denna graviditet ;-)

Denna gång hittade jag dem dr Brown nappflaskor som i vanliga fall kostar runt 100 kr st. Nu hittade jag 3-pack för 199 kr sen en förvaringsburk till välling och passade även på att köpa en kudde till spjälsängen. De va det ända jag sakna där :) så nu är det klart ;-)




Hemmadag

Torsdag 26 December, 2013 - 09:42
Så skönt, lyckades somna om. Trodde aldrig de men jodå. Vakna upp igen vid 9 tiden. Sköööönt. Duschat och precis fått i mig lite frukost. 
Nu ligger man i soffan duktigt seg efter dessa dagar. Kommer inte göra ett skit idag sååå skönt haha.
Det ända tråkiga är att de aldrig finns något på tvn. Får se om jag hittar någon film som man kan se.

Hade i alla fall super trevligt igår. Va först hos pappa på fika. Därefter blev de julfirande hos mamma. Där nästan hela släkten oxå va. :) blev julmat, gröt, kaka så ni kan ju tro att jag va riktigt full i magen när vi kom hem. Ska fan inte äta så mycket igen haha. Man kan ju knappt röra sig och med den magen man ligger inne med gör det inte bättre haha.
Men nu är allt julfirande över. Sköööönt. Ser fram emot nästa julfirande. Då e vi 3 istället för två <3 

Nu ska jag slappa lite i soffan. <3



26 December

Torsdag 26 December, 2013 - 05:58
Åh jag orkar inte vänta längre. Jag vill ha dig här och nu... Tiden går för långsamt nu känner jag nu när det börjar närma sig. Jag har väntat tillräckligt. I 3 år har vi väntat på dig och nu när det börjar närma sig så känns de som tiden står stilla. 
Vet att man ska njuta av graviditeten men jag har njutit tillräckligt. Vill bara att du ska komma nu. Börjar se fram emot förlossningen mer och mer (tro de eller ej) just den här känslan när han kommer ut och man får upp han i famnen. Just den biten där längtar jag till!!
78 dagar kvar i alla fall så de börjar väl sakta men säkert röra sig neråt. 

Snart är du här <3 lääääängtar till max <3




25 December

Onsdag 25 December, 2013 - 07:03
Godmorgon!

Här är man redan vaken, gick inte att sova så mycket mer och har inte blivit så mycket inatt heller eftersom lillen har haft krig i magen? Inatt fick jag mig en rejäl denga av han. Vakna till av att de gjorde skit ont och sen därefter kom där en till sån spark igen innan jag fatta att de va han. Den första som jag vakna till av kommer jag ihåg att jag vakna upp och skrek aj som faaan haha! Herregud dem börjar bli lite hårdare, sparkarna.
Nu ligger jag i sängen i alla fall vet inte om jag ska upp än eller om jag ska ligga kvar lite till. Ska egentligen inte upp förrän om en timme. Mysigt att bara ligga i sängen och känna av att han håller igång <3 
Jag längtar som tusan efter han nu. Vill ha han här oss redan nu!! Hur ska man klara dessa 2 1/2 månaderna som e kvar. Tiden kommer gå långsamt haha! 

Önskar er alla en trevlig dag. Här blir de en tur till först pappa sen mamma. 

Puss och kram till er <3




Hemkommen

Tisdag 24 December, 2013 - 21:24
Nu är man äntligen hemkommen från julfirande från svärmor och svärfar. 
Har haft en fantastisk dag och en lång dag. 
Va hos svärmor och svärfar redan vid 10 på morgonen. Stack till Tobbes farmor som bor bredvid och firade lite där så på förmiddagen innan vi begav oss hem till svärmor och svärfar igen. Invänta Kalle anka som började 15 sen därefter blev de massa god julmat. 
Efter julmaten blev de paket utdelning. Blev massa fint. Fick ett riktigt fint halsband av min älskling. <3
Efter paketutdelningen va alla trötta haha tryckte i oss lite risalamanta innan man satte sig och jäste i soffan. Efter gröten så va man så full i magen så man orka inget haha. Lillen i magen verkade oxå vilja va med på julfirandet för han har hållit igång ordentligt idag. Fick en extrem foglossning innan vi började själva julfirandet så de va tur att de gick över. Annars hade de inte varit roligt! 

Nu är vi hemma i alla fall ligger i soffan nu. Däckar när som haha. Imorgon blir de mer julfirande sen får de fan va bra haha. 

Här är mitt fina halsband av min andra halva <3 



God jul

Tisdag 24 December, 2013 - 09:12
Då va det julafton :-)
God jul vill jag passa på att önska er alla :) blir inte mer
Bloggande här idag. 

Bjuder på min outfit idag. Ser duktigt tjock ut i tröjan kanske? Kände de nu när jag tog bilder haha






Mesta klart

Måndag 23 December, 2013 - 13:20
Så då va de mesta klart här hemma! Tvätten är igång hjärtat är klippt, den sista julklappen e fixad och en är lämnad. Kycklingen e klar och lussebullarna är fixade. Blev dubbelsats ;-)
Märks att man inte klarar så mycket längre. Ryggen värker som tusan nu. E inte van vid att få så ont när man håller igång så men det är väl bara att acceptera att det går inte att ge 100 procent längre! 
Men eftersom de mesta e klart kan jag vila nu. Så medan maskinen är igång så tar jag en kaffe och lussebulle och vilar. Kanske kan få mig en liten blund.

Sjukt så trött man kan bli hehe. 

Nä nu ska jag jäsa i soffan. Puss på er<3

Lussebullar. Smaskigt värre! <3 



23 December

Måndag 23 December, 2013 - 08:08
Herregud! Det är julafton imorgon.. Känns verkligen inte som de :S. 
Helt otroligt va detta året har gått snabbt om man tänker efter. 
 
Idag blir det att åka ner till stan. Hjärtat ska klippa sig och medan han klipper sig springer jag iväg och köper den sista julklappen. Sen får man åka hem och fixa hjärtats specielmat haha. Han ska tvunget ha med sig kycklinggryta imorgon =/. 
Får nog passa på att slänga in lite tvätt oxå i maskinen. 
 
Ikväll är det uppesittarkväll så då blir det att spela bingolotto och vinna miljonen och självklart lite julmat och så kommer Tapper och Diana =).
 
Så det blir en liten lugn mysig kväll nu innan julafton sen blir det full rulle. Imorgon firar vi julen hemma hos hjärtats föräldrar och på onsdag blir det först en sväng hos pappa innan det blir julmat igen hos mamma. Sen kommer man nog inte vilja äta mer julmat förrän nästa år för det kommer stå en upp i halsen haha.
 
Önskar er alla en trevlig dag/kväll =)
 
 
 
 

Julklappar klara

Söndag 22 December, 2013 - 15:42
Så då va alla julklappar inhandlade. Inga problem alls inne på väla ;-) åker man tidigt så hinner man innan ruschen. Visst va de mycket folk för att va kl 10 på morgonen men inga köer så vi va färdiga med alla julklappar efter 1 timme. De ni ;-)

Efter julklappsköpen blev de en tur till maxi för att handla julmat och lotter till imorgon eftersom de e uppesittarkvällen. Så nu e det klart. Hoppas på miljonen haha har fyra lotter så något borde vi ju vinna? Kanske färg femman haha.

Nu blir de i alla fall vila. Har slagit in alla julklappar och nu känner jag att ryggen börjar strejka så får lägga mig ner lite. 




22 December

Söndag 22 December, 2013 - 07:59
Sovmorgon idag hehe. Det är inte ofta jag vaknar vid denna tiden. Ligger fortfarande kvar i sängen. Så skönt att bara ligga här. Ska snart upp och fixa mig och väcka hjärtat. Ska ut i julruschen idag och handla alla julklappar. Det e inte likt mig att handla de två dagar innan haha. Har alltid dem färdiga. Men detta året och dessa månader har jag bara tänkt på massa barnsäker och barnkläder hihi. Så de e därför de blivit som de blivit. 
Längtar till nästa jul när vi har vår lille Liaz här. Kommer bli sååå mysigt <3

Blir en tur till maxi oxå handla hem lite mat sen ska jag handla till uppesittarkvällen imorgon. Brukar käka lite julmat innan sen lirar vi Bingolotto och hoppas på miljonen kommer hit haha.

Nä nu får jag bege mig upp om jag ska bli klar innan affärerna öppnar. Tänkte sticka så man e där precis kl 10 så man slipper det mesta av folken. Borde ju vara rätt lugnt vid den tiden :) 

Tänk att de e julafton om två dagar och där finns ingen snö på marken :-( bara regn regn regn. Känns inte som jul faktiskt 



Vecka 29

Lördag 21 December, 2013 - 12:51
Tänk er va tiden går. Idag är det 12 veckor kvar tills vi har dig i vår famn. Vecka 29 idag och nästa vecka nollar man ;-)
Tiden bara springer iväg. Jag har en enorm förlossningsrädsla men nu börjar jag faktiskt längta efter den dagen. Inte efter just smärtan men att få se dig för första gången. Att få dig upp i vår famn. Vi längtar så otroligt mycket efter dig så de finns inte ord för det. I 3 års tid har vi väntat och nu har vi bara 12 veckor kvar. Fantastiskt! Och för var dag älskar jag dig bara mer och mer. Tänk att man kan älska någon bara så där. 

Allt är helt magiskt och jag är så fantastiskt lycklig. <3

Veckans magbild <3



Ny design

Lördag 21 December, 2013 - 11:45
Då va äntligen designen klar. Och jag blev super nöjd. Tur jag har en pojkvän som klarar designa annars hade jag aldrig kunnat ha det så fint. Tyckte inte min förra design passa in längre på mitt liv då jag skriver mycket om graviditeten nu och sen när Liaz är ute kommer det bli en massa om honom.
Jag är i alla fall super nöjd. Hjärtat har suttit hela kvällen och sen morgonen och jag själv har suttit och gått igenom inläggen och raderat en massa. Försökt spara alla graviditetsinlägg men har sett att jag raderat en massa oxå. 
 
Och som ni kanske märke så är hans namn ändrat lite haha! Har sagt innan att han kommer bokstavera det Lias. Men efter lite funderingar så slutar det med Liaz. Som svärfar sa: det har en koppling lite till mamman eftersom jag har Z i mitt namn. Och jag tycker själv det ser finare och sen lite annorlunda med ett Z:a i sig. 
 
 
Svärmor har börjat brodera Liaz doptavla. Spännande att se hur resultatet kommer bli. Kommer garanterat bli super fin. <3
 

Sockerbelastning

Fredag 20 December, 2013 - 11:18
Idag va man uppe tidigt. Hade tid hos BM för sockerbelastning. Kom dit och fick ett stort glas med vatten och socker och lite citron. Trodde de skulle smaka skit eftersom många säger de. Men nä då de va helt ok. God faktiskt men lite söt i smaken. Så nä då inga problem här inte och törstig va jag för de slank ner på mindre än 2 min haha. 5 min efter hämta BM mig och där satt vi och snacka lite, mätte magen och lyssna på hjärtljuden. Magen har ökat 3 cm så nu ligger jag på 27 och jag följer min kurva och hjärtljuden låg på 150 som dem brukar på lille räkan :) han försökte gömma sig när hon skulle lyssna men han har inte så stor plats att röra sig på så han kunde inte smita iväg från maskinen haha.
Vikten ligger på 64 nu så har ökat 14 kg sen vi plussa :) så de e inte så farligt.
I alla fall efter snacket gick jag in i ett litet mysigt rum med tv och koppla av i 2 timmar innan dem hämta mig för stick i fingret. Ingen diabetes här inte. Alla värden va fina :) 6,9 ligger jag på.
 
Nu är frukosten nere så nu e de dax för städning.
 
Trevlig helg till er alla <3



Besök på förlossningen

Onsdag 18 December, 2013 - 08:50
Vilken natt de varit här. Va hemma halv 2 inatt. 
Hade inte känt av Lias som jag skulle på hela dagen och efter middagen igår så kände jag inget alls så va lite orolig och ringde upp till förlossningen. Där bad dem mig svepa ett iskallt glas saft med isbitar i sig sen lägga mig på sidan i en timmes tid. Men där hände inte så mycket mer än nån liten bubblande känsla. Så på telefonen igen och dem ville jag skulle komma in. När man ska till förlossningen så får man ju gå genom akuten. Så in genom akuten och upp i hissen sen kom hon jag pratade med och mötte upp oss direkt, så fort hissdörrarna öppnades. (Lite spännande va de allt, de e ju där man ska va om 3 månader haha) 
Fick ett rum direkt där gick hon igenom alla mina prover från BM innan hon koppla upp ctg. Efter 20 sek så säger hon jovisst är där en liten bebis som hörs där inne så vänder jag mig om så e där en liten skärm med hjärtslagen. Så hon ger mig en liten knapp och ctg:n är igång. Så där ska jag ligga och titta och sen klicka så fort han sparka till. Och jo självklart så började han hålla på som bara den då. Sen tramsa han till sig oxå. La sig med ryggen mot och då kunde man knappt höra hjärtslagen så fick ligga själv och hålla i den grejen och även klick saken haha så man hade ju kramp när man va klar. Hon kom in efter ett tag och allt såg jätte bra ut även mitt blodtryck. 
Hon sa de att de e bra man ringer. Jag kände mig ju lite dum men hon sa bättre en gång för mycket än en gång för litet. För skulle de varit något så hade dem kanske kunnat rädda han nu. 
Så de va bra i alla fall att jag kom upp. Nu har man testat på att va där. Spännande men lite läskigt haha snart är det vi. Hihi :-)
 
Nä nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Kram på er
 
OBS!! Lånad bild



14 December

Lördag 14 December, 2013 - 06:23
Ligger här och vänder och vrider på mig i sängen. Inte okej att vakna så här tidigt på helgen när man väl är ledig. Ville ju sova idag! Så vägrar gå upp. Ligger här i hopp om att kunna somna om, snart i alla fall. 
Går in i vecka 28 idag. Sjukt va tiden börjar springa iväg nu! Lite skrämmande faktiskt för om ca 13 veckor är det inte bara jag och Tobbe längre, utan en liten oxå. Vårt barn! Inte vems som helst barn som vi ska passa. Allting e nytt för en och man undrar hur man kommer klara det. I mitt huvud så vet jag precis hur det kommer bli men det kan ändra sig när barnet väl e här haha.
 
Igår när jag stod och strök kläderna tänkte jag att nä nu får det vara bra, nu börjar där bli kläder! En sak som jag behöver lite fler av, de e pyjamaser för de har jag inte många av. Sen mitt nya uppdrag e att hitta nappar :-) Nån fin med kanske nån text eller motiv på? 
Nappflaska ska handlas men där vet jag precis vilken så de kan man köpa när det närmar sig. 
Kommer köpa dr browns, kostar lite lite mer men ska vara super. Har hört en massa bra om den. 
Så nu är det bara massa smått kvar. Så titta man lite i skötväskan igår och tänkte, undra vilket klädesplagg som jag ska packa till Lias. Jag kommer vilja stanna på sjukan tills jag känner mig helt ok. Brukar ju vara 2-3 dagar. Så får ju packa lite i väskan sen när de e dax. De viktigaste e de första plagget när han kommer ut :)
 
Det är helt sjukt jag kan inte förstå att jag äntligen ska bli mamma. Efter 3 års kämpande och längtande så har vi bara 13 veckor kvar tills vi har han här <3



13 December

Fredag 13 December, 2013 - 18:56
Fredagen den 13:de idag och inte vilken dag som helst! Det är ju lucia idag. Tänk att det är två veckor kvar till jul. Knappt två veckor till och med. Helt sjukt va tiden springer iväg.
Har faktiskt inte sett något luciatåg detta året eftersom jag jobbade imorse. Slutade redan kl 12 så blev en tur till svärmor och svärfar på kaffe innan de blev middag här hemma. Lyckades slumra till efter maten haha inget ovanligt men går ju upp redan kvart över 4 på morgonen så det är inte konstigt.
 
Har stått nu på kvällen och strukit alla barnkläder. Eller ja inte alla men 90 procent av alla. Tvättade ju allt för en och en halv vecka sen, sen har de bara legat eftersom jag inte haft orken efter jobb att stryka de, men nu passa jag på haha. Så nu ska de sista tvättas och strykas imorgon sen e nog garderoben klar tills man gör nästa inköp haha.
 
Hämtade ut ett nytt paket idag på posten med barnkläder. Hade gjort en beställning på lite byxor i storlek 56 eftersom jag knappt hade de. Blev Hängslebyxor, jeans och vanliga mjuka byxor. Passade på när h&m hade rea :-)
 
Nä nu ska jag ha lite film mys med hjärtat ikväll 
 
Önskar er alla en trevlig helg <3
 
Tänk att man redan går in i vecka 28 imorgon. 





10 Decemer

Tisdag 10 December, 2013 - 20:38
Ligger här och kvider i soffan.
Har sån smärta i ryggen. Kan knappt böja mig. Mina fötter värker och benen börjar lugna sig. 
Fan fan fan! Trodde verkligen att de skulle va ok att jobba. Men fy!! 
Hoppas jag verkligen känner mig bättre imorgon. Annars får jag ringa och sjuka mig imorgon för så som jag e nu går det verkligen inte att jobba. Är inte den som sjukar mig för minsta lilla men nu har jag inte mig själv att tänka på längre. Måste tänka på barnet i första hand och sen min kropp. Så tung som jag börjar bli är inte lätt för kroppen heller sen har jag min jäkla skolios :((

Får be hjärtat massra ryggen på mig när han kommer hem. Väntar ivrigt på han haha nä men han e på väg hem så han får massera nu innan jag ska sova. 

Sen började rean idag på h&m oxå wohoo. Köpte lite barnkläder nu när de va rea sen köpte jag den första graviditehsplagget. Blev en lång tröja sen strumpbyxor haha inget avancerat här inte ;-). Tänker att man ska kunna använda de sen oxå. Sen den klänningen jag verkligen ville ha från mamma avdelningen va helt slut i min storlek... Buhuuuu!!! Så de får va får se om jag hittar något annat till jul och nyår. Märker att alla tröjor inklusive leggings börjar spänna rätt kraftigt nu!! Inte skönt..

Bjuder på denna bilden haha. Duktigt sliten :-P 



Snart sängen

Måndag 09 December, 2013 - 20:18
Då va de snart dax för sängen. Efter en hård arbetsdag haha. Skönt att äntligen börja jobba. Men hur mycket jag klarar av, det vete tusan! Idag har det i alla fall gått bra! Men man kände ju när man kom hem och la sig i soffan att hela kroppen började ömma. Råkade slumra till 
med efter älsklingens goda middag! 
Annars har det gått super och jobbar med trevligt folk :) mycket springande men de funkar. Får väl se hur det går nästa vecka när jag är själv. Nu går jag bredvid denna vecka så då e det ju rätt lugnt. 

Varit iväg och handlat sandaler till jobbet. Gick med mina converse och de va inte så smart mina fötter gör ont nu!! Så blev inom skopunkten för sandaler och så passade jag på att hämta ut mitt paket som jag vann på Tradera :) nu blir de mer slapp i soffan. Ligger i soffan med täcke kudde och har en kopp med varm choklad. Fint de :)




Ingen rolig dag

Söndag 08 December, 2013 - 14:53
Både jag Tobbe och lazze bara ligger i soffan. Ingen orkar göra ett skit.
Blev verkligen en jobbig natt för mig. Och rätt skrämmande/läskig natt. Men alltid verkar vara bra med lillen i alla fall eftersom han hållit igång hela dagen så måste varit något annat. 
Men riktigt obehagligt när de e magen som gör ont för de första man tänker på är hoppas det inte har med graviditeten att göra. 

Så skönt de inte va de. Ligger här i soffan med handen på magen och känner hur han håller på. Mysigt. Och mår som sagt inte helt hundra. Är helt slö i hela kroppen. Ingen ork till något. Så något skit måste de varit som jag åkt på. Måste vara bra till imorgon. Man vill inge sjuka sig första dagen! 

Nu blir det fortsatt vila här hemma

Så här trötta är vi alla idag



8 December

Söndag 08 December, 2013 - 08:53
God morgon :)

Ligger här i sängen efter att precis vaknat. Blev en lång dag igår.

Vi började dagen med att köra till pappa i Lund och fy fan va hemskt de va. Bilen bara gled på hela motorvägen men jag va tvungen att fortsätta eftersom vi ändå skulle till Staffanstorp sen. Så de va vara att köra sakta. 1,5 timmar tog de haha. Men jag gör aldri om de igen så e de sånt väder dagen efter julafton när vi ska till Lund så skiter jag i de. För det va inte alls roligt att köra. Nu har man i alla fall testat leka med bilen haha och glid e där i den :-P nä men de e inte roligt när man e gravid. Tänker på barnet i första hand om de blir en krock. Hade de bara varit jag så skit samma för jag klarar mer. Jag vet inte hur mycket den klarar speciellt när airbagen smäller. Så nä inget mer körande i sånt väder. 
Hemma hos pappa blev de kaffe och kaka och massa snack innan kl slog 4 sen begav vi oss ut till Plume och sibbe på middag. Bjöd på riktigt god mat. Smaskigt värre!! Sen blev de massa spel och skratt haha innan kl blev för mycket så tog vi bilen och körde hem. Visste inte hur vägarna va heller. Men de va rätt lugnt nu på hemvägen man kunde i alla fall ligga i 80-100 km/Tim så de gick lite fortare hem. Så super trevlig kväll :) 
Men kvällen tog inte slut där haha. Efter vi parkerat bilen i garaget blev de en snabb kaffe med tapper och Diana innan vi kom hem haha så en super trevlig dag :)

Idag får vi se va som händer. Tobbes bror kommer hem efter borta ett tag. Så får se om vi går dit sen och säger hej beror lite på hur jag mår. Hade skit ont inatt i magen, nästan så man ville ringa förlossningen men de lugna ner sig efter ett tag och än har jag inte känt något. Men de va riktigt obehagligt. Ush fy fan! Så tur man fick sova lite länge idag. :)

Veckans magbild tagen igår vecka 27 (26+0)



Snööööö

Lördag 07 December, 2013 - 08:42
Vilken vacker syn denna tidiga morgon kvist haha :-D snööööö!! 
Jag älskar vinter och tycker bara detta är super mysigt (så länge det inte lägger sig som slask)

Idag blir det en tur till Staffanstorp till Plume och sibbe :-) men innan dess blir det nog en sväng inom pappa sen mamma vi får se va vi hinner med :) ska va hos Plume vid 4 så borde hinna med båda om vi kör nu på morgon kvisten 
:-P
Tobbe e ju duktigt seg på att gå upp så får se till att slita upp han nu haha.

Idag går vi in i vecka 27 förresten ;-) Gud va tiden springer iväg känner jag!!






99 Dagar

Torsdag 05 December, 2013 - 12:27
Nu är vi äntligen nere på två siffrigt. Det är ju helt sjukt egentligen om man tänker efter. De känns som de va igår vi ville komma förbi vecka 12. Dem första 12 veckorna va inte alls roliga för oss just för att vi har gått igenom så himla mycket och man trodde inte riktigt på graviditeten. Men nu idag sitter vi här och har 99 dagar kvar till beräknad förlossning. Och för var dag så längtar jag bara mer och mer. På lördag går vi in i vecka 27. Vecka 27 helt sjukt!!! Ingen av oss kan förstå det. Tiden bara rusar iväg. 
 
Jag har verkligen haft en dröm graviditet. Nu är inte tiden helt över, den tunga biten kommer nu. Men än så länge har jag mått helt underbart och jag har verkligen kunnat njuta för varje dag! Och det är jag väldigt glad för. Trodde min rygg skulle säga ifrån men än har den inte gjort det. 
 
Hade i alla fall världens bästa dröm inatt. Drömde om att han var här. Har haft många såna drömmar. Märks att det börjar närma sig eftersom man ligger och drömmer om förlossningar och allt :)