31 Mars

Tisdag 31 Mars, 2015 - 19:05
Både igår och idag har man haft en fullspäckad dag. Började dagen igår på lärcentrum. Japp jag ska antagligen börja studera igen :-P
Fick ett möte att komma tillbaka till på eftermiddagen ocj innan dess åkte jag och Liaz och mötte upp Kasi och liaz kusin attila på Ikea :-) jag lyckades hålla mig för en gång skull ifrån handlandet handlade bara ett litet tyg som dom nyligen fått in, riktigt häftigt! Massa figurer på de så kan barnen själv måla på tyget. Tyget kan du göra vad du vill med. 

Idag invigde vi busfabriken för första gången tillsammans med Johanna och Leon. Barnen hade de riktigt skoj. Speciellt i bollhavet och rutschkanan :-P  Hann inte mer än sätta liaz i bilen sen slockna han. Sov nog i 2 timmar haha så vi får åka dit fler gånger haha.

Nä nu ska jag dricka min kopp kaffe innan de e dax att förbereda liaz för sängen (som egentligen skulle va i sängen nu) 






27 Mars

Fredag 27 Mars, 2015 - 08:03
Dagarna rusar och nu e de bara 1 månad kvar tills vi flyttar. Lite små panik börjar jag känna eftersom vi inte packat ett skit :-/ måste ner i källaren och kolla om vi ens har lådor. Hmm.

Flyttbilen bokades igår så den e klar. Och adressändring e gjord nu. Så nu e allt sånt klart i alla fall så nu e de bara packning och flytt. Hoppas på kunna få nycklarna tidigare så vi kan måla lägenheten innan flytten går. Så får se va fastighetsvärden svarar idag. 

Ska bli så otroligt skönt att flytta speciellt till bottenplan. Underbart!!

Liaz va på Bvc i onsdags. 11,4 kg nu och 75 lång. Min lilla knubbis. Vuxit 2 cm sen sist i alla fall :-)

Nä nu ska jag snart försöka få liaz att somna sen blir de affären pch hämta bilen som står färdig på verkstaden :-)


Liaz fick ett fint bord av gudmor och Sebastian i 1 års present. Väldigt uppskattat :-D

Sen har jag köpt hans första dagisväska haha så söt när han har den på. Dock e den kanske lite förstor hahaha




Liaz 1 år

Måndag 23 Mars, 2015 - 10:40
Tänka sig att de va 1 år sen hela livet förändrades. Vid denna tiden låg man på förlossningen och kämpa. Kl 17:52 tittade världens finaste gosse ut. 51 cm lång och 3660 gram stor. Det var då våra liv förändrades och livet fick en mening. Stort grattis finaste Liaz mamma och pappa älskar dig över allt annat <3 






1 års kalas!

Lördag 21 Mars, 2015 - 11:03
Då va kalas helgen kommen. Vår gosse blir hela 1 år på måndag så denna helgen ska han firas stort. Tänk att 1 år har gått. Gästerna kommer om 3 timmar och jag e i full rulle med bakandet. Så varför lägger jag då upp ett blogginlägg haha? För att den ena kakan e i ugnen och den andra kakan väntar på att få plats i ugnen haha så nu äntligen sitter jag ner i lugn och ro och bara VÄNTAR! vi fuska lite imorse oxå så Liaz fick öppna ett litet paket redan idag. Litet och litet han fick en gunghäst eller åsna ska man nog säga :-P
Glad blev han haha han börja prata med den direkt. Men de va lite läskigt att sitta på den. Han vill hellre gå med den som en gå vagn haha. 

Nä nu får jag nog sluta blogga och ta tag i de andra i hemmet.

Liaz tårta som jag har gjort

Bjuds även på söta små nallekakor


Liaz ena present. Roligt att klappa åsnan haha



Ny mössa

Torsdag 19 Mars, 2015 - 17:06
Gjorde en beställning på en ny mössa till Liaz som dök ner i brevlådan idag. Sååå himla nöjd! 




Planering inför 1 års kalas

Torsdag 19 Mars, 2015 - 08:23
Ush va jag har att stå i nu. Måste börja baka så smått alla små kakor. Tårtan ska göras imorgon och på lördag e de kalaset. Ska även handla och stor städa så börjar känna små panik.

Idag starta vi dagen redan 5:30 vaknade av att Liaz drog i ögat näsa och  munnen på mig haha trevligt. Lite gosande innan vi gick upp nu sover han igen sin första tupplur. När han vaknar ska vi dra till väla och inhandla utemöbler till den nya lägenheten. Hittade ett kanon pris på öob som dom har denna veckan så måste slå till.


MIN GOSSE HAR FÅTT FÖRSKOLEPLATS!! Höll på dö när sms kom. Egentligen skulle han inte börja förrän augusti men nu blev han erbjuden en plats på en helt nyöppnad förskola. Så vi slog faktiskt till och tacka ja. Trivs vi inte med de så bytar vi bara. Men de han va kul med lite nytt :-)
Men nu får vi sätta igång och fylla på garderoben så han har dagiskläder. :-)







15 Mars

Söndag 15 Mars, 2015 - 18:57
Då va denna helgen snart över. 
Helgen har bara sprungit iväg som vanligt. Vi alla har varit förkylda så har för det mesta hållit oss hemma. Va och fika hos svärföräldrarna igår bara :-) så va vi även och handlade landgång på maxi tillsammans med svärmor. Och medan vi väntade på att dom skulle bli färdiga så tog vi oss en runda inne på maxi. Liaz fick testa på att gå på golvet tillsammans med hans farmor och de va ju super roligt. Så nu vill han inte åka vagnen mer hahaha. Så himla sött att se. 
När vi väl hade handlat landgången så fick han även testa köra bil och de va ju riktigt roligt de med. Trodde han skulle bli rädd när den starta men nej då haha denna kille e inte rädd för mycket :-P


Sen på kvällen blev de mellomys :-) va de rätt låt som vann? Ja absolut, gilla den låten starkt!! Trodde aldrig han skulle vinna faktiskt. Så de va kul att den låten vann :-D 



Äntligen!

Onsdag 11 Mars, 2015 - 08:23
Nu e äntligen allt löst med bilen efter krocken som va för någon vecka sen!
Fick hämtat en sprillans ny bilbarnstol på babyproffsen. Blev en svart denna gången, mycket snyggare :-P så nu kan jag och liaz äntligen åka ut på äventyr igen :-)
Sen nu ska jag bara ivänta att Ford ska ringa och boka in en dag för att laga min bil :-) sen e allt klart. Egentligen fick vagnen oxå stryk men vet inte ens om jag orkar dra upp de. Så trött på att strula med allt sånt trams.

Så fort allt e löst så ska bilen tvättas och ut på försäljning tänkte jag. Dax för en ny bil känner jag. Lite smidigare. Har en rätt stor bil nu och känns kanske onödigt att ha så stor sen nu har alla opponerat sig på hur mkt jag betalar i försäkring, vilket va tydligen alldeles för mycket för den bilen så känner kanske att jag ska ha lite billigare. Så vi får se va de blir för någon :-)

liaz nya fina stol :-) 



6 Mars

Fredag 06 Mars, 2015 - 14:44
Idag började vi dagen redan kl 04:30!!! Mm min kära gosse bestämde sig för att gå upp då :-O stor städa lägenheten och han fick hjälpa till innan frukosten. Sen begav vi oss ut på lång promenad. Först handla vi lite på city gross sen gick vi vidare till engelbrecksboden (tror de stavas så) skulle se om vi hitta något fint men icke så nicke så vi gick vidare till leklust där vi köpte jätte fin spann med massa tillbehör han fick även jätte fina gift fria klossar. Skulle kostat 250 kr st men dom hade kampanj så de kosta 39 kr st. Ibland bara älskar jag leklust, dom kör så sjuka kampanjer så man måste handla haha. Promenaden hem va inte rolig. Precis när vi kommer ut från affären så kommer regnet :-( dygn sur blev jag, liaz hade de gott i vagnen. Men nu e vi inne i värmen och väntar på maten ska bli klar. Kör en tidig middag idag. Både sambon och jag e hungriga redan :-/  

Här e den fina spannen liaz fick. I somnar kan han hjälpa sin mamma att vattna blommorna :-P 



5 Mars

Torsdag 05 Mars, 2015 - 07:29
Dagarna rusar fram och Liaz 1 års dag närmsta sig mer och mer. Min lilla gosse <3
Idag verkar de inte va så toppen väder men de blir ändå en liten promenad. Liaz sover just nu efter att han bestämde sig för att vakna redan kl 5 på morgonen!! Så han slockna om igen för 30 min sen så jag har hunnit äta frukost och fixa mig. När han vaknar bli de att göra han redo för en tur där ute. Ska handla sen vidare till Liaz faster och ta en kaffe. 
Hade besiktning igår i lägenheten, det gick bra och har vi en enorm tur så kommer vår lägenhet som vi bor i nu total renoveras vilket betyder att vi inte behöver flyttstäda och inge bry oss om ett skit haha så jäkla skönt!! Hoppas hoppas, kommer massa gubbar här nästa vecka som ska kolla precis varje grej i lägenheten sen fattar dom ett beslut. De som kan förstöra e vårt nya kök. Att dom kan tycka att de e onödigt att riva de eftersom de e nytt. Men men jag håller hoppet uppe och hoppas. :-)

Mitt lilla hjärta för några dagarsen som fick bananplättar till frukost. Finns ju inget godare, han bara älskar bananplättar <3



1 Mars

Söndag 01 Mars, 2015 - 10:18
Oj, redan mars månad och inte vilken månad som helst! Månaden som liaz fyller hela 1 år. Min lilla gosse <3 
Så måste snart börja planera. Dagen vi ska ha kalas e redan bestämd men nu ska jag bara bestämma tårta och kakor jag ska bjuda på :-) alla paket e fixade :)

Sen knte nog med de så slutet på nästa månad så får vi nycklarna till vår nya lägenhet.!! Japp vi ska flytta :-D ÄNTLIGEN!!! Och de bästa av allt e att de e bottenplan med en liten trädgård. Så nu blr de att leta trädgårdsmöbler och självklart en grill. Kommer bli många grillkvällar haha. Flyttar lagom till sommaren. Åhh va jag längtar. 


Igår hade vi en dag i Staffanstorp, träffade Sara och Sebbe som bjöd på middag. Massa bus blev de oxå. Va ett tag sen vi sågs nu. Liaz fick en jätte fin tröja oxå <3  så de tackar han så mycket för. :-D