Tidig dag

Onsdag 31 Augusti, 2016 - 15:53

Idag slutade man tidigt. Riktigt skönt, redan halv två för jag och Liaz skulle till Bvc vid två. Sär gick allt bra. Vuxit fint och utvecklas väldigt bra.
Ringt om operationen som e på fredag och fått en tid nu oxå. Känns lite nervöst men de ska gå bra!
Trött är man idag oxå. Varit uppe sen 4 så man e inte på topp!
Måste sluta lägga mig så tidigt om kvällarna så kanske jag kan sova ordentligt på natten.

Helgen annars blir lugn. Ska hem till pappa på söndag och hälsa på. Så länge Liaz är helt ok efter operationen vilket han nog e.

Bjuder på lite bilder efter tivoli besöket <3


28 augusti

Söndag 28 Augusti, 2016 - 15:39

Då va helgen snart över och vilket fint väder vi haft denna helg! Fram tills idag.
Haft Plume på besök hela helgen, åkte hem precis. Så nu väntas snart grill i detta regn väder haha inget stoppar oss!

Igår va vi på tivoli i Bjuv. Liaz åkte bilarna hela tiden haha fick nalle björnar och åt gott. Åkte sin första karusell helt ensam oxå.

Idag har jag och Plume varit iväg på shopping. Lekia i Hyllinge hade 40 procent i hela butiken och självklart va jag där haha. Sen blev de Mio och jag fick äntligen tag på mitt fat med ljus. Därefter Ikea. Men Gud va med folk de va ute!

Här är i alla fall resultatet på min bricka


Hemma dag

Torsdag 25 Augusti, 2016 - 07:00

Vilken natt man haft. Liaz har haft svårigheter att sova inatt pga hans hosta vilket har gjort att både han och jag har varit vakna. Mer död än levande. Liaz sover nu och får fortsätta sova. Känns dumt att lämna han på dagis idag så han och jag får vara hemma och vila. Så tar vi nya tag imorgon <3
Får se till att städa här hemma nu när man ändå är hemma haha. Men de får bli efter man vaknat till liv här.

By the way.. Fyndade en overall igår!! Skulle säljas för nästan 1000 kr såldes nu för 499kr och då jäklar slog jag till. Jag älskar att fynda haha. Så nu är vinteroverallen inhandlad. Jätte fin va är den oxå.


22 Augusti

Måndag 22 Augusti, 2016 - 03:43

Va tusan gör jag uppe redan. Känner att jag inte kommit in i djupsömnen och sovit dåligt hela natten. Och så vaknar man nu... Ligger här och försöker somna om men ja de går så där så kan lika bra blogga. De va ett tag sen. Helgen har flugit iväg. Fullspäckad och härlig. Fått väldigt mycket gjort.
Fredagen efter jobb åkte jag iväg och köpte färg sen målade jag om Liaz rum helt vitt sen vårt med en blå fond vägg. Morgonen sen bytade jag rum. Liaz fick vårt och vi hans. Dock e jag inte nöjd med hans... Antagligen för de e mindre och han har så mycket saker... Vårt blev bra men de e inge konstigt haha kvällen sen kom Kevin och Emma på middag. Riktigt kul.. Åt gott och hade de riktigt trevligt. :-D
Söndagen kom familjen Farazdaghi på besök, öven där pt vi gott och hade de riktigt roligt. Pappa grilla köttfärskebab... Såååå gott!

Väldigt trevlig helg måste jah säga.
Idag e de tillbaka till jobb. Kommer bli mycket kaffe denna dagen om inte jag lyckas somna om snart hehe


Söndag

Söndag 14 Augusti, 2016 - 20:53

Goder kväller!

Hemkommen från en väldigt trevlig dag med massa trevligt sällskap. Känner mig duktigt trött efter helgen, varför? De vet jag inte haha.
Igår hade vi en relativ lugn dag hemma. Fika hos Liaz farmor och farfar och köpte en trehjuling aom han rent ut sagt ÄLSKAR han släpper inte den a cykel.

Idag vakna man lika trött som när man gick och la sig... Jätte konstigt ... Dock piggnade jag till lite hemma hos mormor. Åkte dit och hälsa på lite snabbt idag. Tomas Kevin och Emma va oxå där. Riktigt trevligt och Liaz och Emma härjade en massa.

Efter mormor åkte vi hem till Plume. Plume och Andreas bjöd på middag. Första gången vi fick se lägenheten! Riktigt fin va den så de har ni gjort bra med renoveringen ;-)

Åt massa gott och hade de trevligt. Liaz käkade upp vindruvorna dom fick av oss haha. Gjort en korg som inflyttningspresent samt födelsedagspresent. Blev faktiskt väldigt nöjd med den. Första gången jag gör en sån.
Innehöll:
Kex
Ostar
Vindruvor
Vin
Choklad
Godis
Mössa som Plume hade önskat. Hon ville ha samma som sin gudson <3
En tavla som Liaz gjort till henne.
Sen fick hon ett halsband oxå.
Får lägga upp en bild på den oxå :)


9 augusti

Tisdag 09 Augusti, 2016 - 07:12

Godmorgon :)

Idag är vi lite piggare än igår. Söndagskvällen bestod av att bygga garderob som
Tog extremt låååång tid. Därför va man duktigt trött igår. Händerna hade man öven ont i.

Men men helgen va riktigt härlig. Massa härligt folk och söndagen blev relativt lugn förrutom byggandet då haha. Liaz e tillbaka på sin förskola. Han har börjat stora avdelningen nu så de e mixtrade känslor för han men han va glad över att se sin personal igen.

Efter jobb igår fortsatte vi fixandet i hemmet. Jag råkade decka efter ett tag haha så Tobbe fick köra på lite själv.
Men nu e allt färdigt efter jag tog lite imorse.

Nä nu får jag göra oss klara för att köra till dagis och jobb.

Igår firade även vi 8 år ihop <3

Kräftskiva

Söndag 07 Augusti, 2016 - 05:00

Då va kräftskivan över och jag och Tobbe har varit grymma och städat bort allt så vi slipper de imorgon!
Haft en jätte trevlig kväll. Träffades kl 15 snacka och höll på att förbereda innan de va dax att äta.
Jag och Therese klämde två paket kräftor!!!! De e fan inte dåligt haha och sen räkor på de. Så himla gott.
Hade de riktigt trevligt med god mat och go dricka.

Tänkte inte skriva så mycket mer än tacka alla som kom och så bjuder jag på dessa bilder


Avkoppling

Onsdag 03 Augusti, 2016 - 20:48

Massa avkoppling på schemat denna kväll. Underbart!
Efter jobb blev de en snabb tur till Ikea. Shoppa lite innan vi körde hem och käka och såg på fotboll. Okej Tobbe såg fotboll.

Måste berömma Liaz med pottan. Vi har kört pottan rätt mycket nu när han fick inflammationen. Och han har varit riktigt duktig. Till och med så han börjat på dagis vilket han hatat innan. Då har han gallskrikit och vägrat men nu går han. Så duktig. Idag va han blöjfri. Hör hur han kallar på mig då behövde han gå potta. Så stolt att han kom själv och meddela. Stora framsteg här. Duktiga killen <3

Idag kom han i säng i tid och jag har avkoppling med glass och serie på tv. Underbart!

Nä nog av mig denna kväll <3

Detta är nog de bästa köpet vi gjort. Han älskar denna tågbana <3

3 augusti

Onsdag 03 Augusti, 2016 - 06:15

Godmorgon godmorgon!

Uppe med tuppen idag. Liaz vakna oxå nu. Trodde han skulle sova längre med tanke på när han kom i säng igår.
Hade pappa med familj över här igår när jag kom från jobb. Riktigt kul. Grillade åt god mat och efterrätt på de. Liaz hade full rulle med att busa med alla.
Riktigt trevlig kväll :-)

Imorgon måste jag se till att få allt handlat till kräftskivan och på fredag när jag slutat ska tältet byggas upp. Blir en fullspäckad vecka haha.

Nä nu ska jag gosa vidare med sonen <3 han har förresten äntligen fått en operationstid nu för öronen. Känns skönt att han äntligen ska få hjälp <3


Utveckling til max

Måndag 01 Augusti, 2016 - 21:19

Stoppa tiden någon! Vår gosse börjar bli stor.... Och de märks klart och tydligt när han ska göra allt själv. Han dukar ifrån sin tallrik själv. Säger tack för maten.
Han har lärt sig öppna kylen!!!! De e illa haha han tar de han vill ha där. Han gör sin frukost själv. Vi får inte hjälpa till. Möjligtvis med skinkan för den får inte ligga snett på mackan Hahaha.

Jag hostade till innan vid matbordet. Då ser man han lille gossen hoppa ner från sin stol, gå bort till mig och klappa mig på ryggen haha.

När vi kom hem från dagis idag hämtade han en bok. Och satt och läste högt för mig. Och han har även börjat sjunga till låtarna han hör på tv. Så jäkla söt!

Han ska göra allt precis själv, och detta e inget vi nekar utan uppmuntrar. Vår gosse börjar bli stor och så hjälpsam. Jag e verkligen en stolt mamma. Vi har verkligen fått en fin grabb med ett stort hjärta. Hjälper gärna till, delar med sig av mycket och ger så mycket kärlek och de bästa av allt. Han e tacksam för allt de han får och tar inte för givet.


Detta fick bli ett litet skryt inlägg. Jag e så stolt över att få vara just din mamma. Min fina lilla kille <3