Dagis/Lund besök

Fredag 14 Augusti, 2015 - 22:23
Idag blev de en fullspäckad dag. Började morgonen med att stor städa. Sen kl 10 va vi bjudna på fika på Liaz dagis där vi även skulle få lite information. Kan än en gång känna att detta va helt klart den rätta förskolan för oss. Dom lägger verkligen all energi på barnen. All personal e trevliga och lätta att prata med. Kändes sä konstigt att komma in på liaz avdelning. Där va tomma plastfickor Och ramar på väggen med liaz namn. Sen fick vi syn på en kudde med liaz namn. Dom ska tydligen få egna kuddar där. Där står just nu liaz namn och datum och år som han börjar. Sen när barnen e villiga så ska hand och fotavtryck på på kudden. Sen ska dom ha den kudden då hela dagis perioden så att de sen blir som ett minne. Jätte kul! 

Dom har även ett odlingsland där barnen får va med och plantera. Ja en massa saker gör dom för barnen. Så helt klart rätt dagis. Liaz verkade funka bra ihop med sina dagiskompisar. Vilket e ett stort plus :-) så nu taggar vi inskolning på måndag. Whop whop.

Efter dagis så blev vi bjudna hem på middag hos min pappa. Så stack dit där och kom precis hem. Va så kul att se hur liaz sken upp när vi kom till pappas ytterdörr. Precis som han kände igen sig. Har tagit sin lilla tid eftersom vi inte träffas så ofta så idag va de kul att se hur han sken upp när han kom dit och sprang direkt och lekte. Lekt hela dagen så nu slockna han gott i bilen, 

Nu blir de snart sängen :) 

Dom kom hem från Turkiet igår. Så morfar hade med sig en present. En mario tröja. Klädde liaz väldigt bra :-D 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: