5 Januari

Söndag 05 Januari, 2014 - 21:04
Varit ute på äventyr idag. Blev en tripp ner till Lund för att hälsa på pappa. Blev även bjuden på riktigt god middag. Hemmagjorda pommes fläskfilé med hans hemmalagade marinad sallad och sås mmmm riktigt gott!!

När vi skulle bege oss till pappa så börja de regna på motorvägen ch självklart går min vindrutetorkare i sönder. Har haft problem med den då den inte tar riktigt på rutan.  Duktigt irriterande eftersom vi nyligen köpt nya. Kommer till pappa och kollar på den och ser att den e bruten. Tack lixom. Men min snälla pappa åkte iväg och handlade lite bättre torkare till bilen. Själv hade vi köpt lite billigare på biltema antagligen därför de va skit. Så pappa köpte lite dyrare på mekonomen till oss och dem funkar kanon bra. Dem tar riktigt ordentligt så nästa gång blir de inte den billiga varianten. Ibland lönar de sig att lägga en liten peng extra. De va som pappa sa man kommer ändå upp i den summan om man ska köpa nya hela tiden. 
Så nu e man glad :)

Kom i alla fall hem nu vid 7 tiden lagom så Tobbe hann starta tvn till ishockeyn. Trååååkigt haha! Så själv ligger man här och tar de lugnt nu. Riktigt trött faktiskt så somnar väl när som.

Men men har i alla fall haft en kanon dag idag. Va kul att träffa alla :-) 

Just de igår va även Plume här med sin familj och hälsa på :) dem hade varit iväg och shoppat på väla och tog sen en titt in till oss på kaffe. Så va riktigt kul att träffa henne och hennes familj. Ska träffas igen den 18:de. Lääängtar :-D tråkigt vi bor så himla långt ifrån varandra. Men men :-((

Nä nu ska jag ligga här och chilla vidare. Trevlig söndag till er alla :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: