1 Januari

Onsdag 01 Januari, 2014 - 08:36
Godmorgon vänner!

Då va det nytt år, och inte vilket år som helst. Utan året då vi kommer bli föräldrar. Om 2 månader så kan de ske när som helst :) sjukt va?
Kan knappt själv förstå de. Att vi ska bli mamma och pappa. Att vara gravid är sin sak men att man ska bli mamma och pappa de har man inte förstått riktigt än.

Hade trevligt nyårsfirande hemma hos Therese och sunding. Va vi och tapper och Diana. Blev middag och massa annat gott och självklart julklappsleken som vi brukar köra på nyår. Jag och Tobbe e ju som barn på de spelet haha. Hagalna haha! 

Sen runt tolv slaget kom även Joakim och kasi innan dem bagav sig ut för att smälla. 

Efter fyrverkerierna kom alla upp igen blev lite snack innan refrängen kalla på oss. Blev riktigt trött och satt och kämpa med ögonen haha. Slocknade nästan direkt när vi kom innanför. Lekte först lite med lazze som va livrädd. Dem måste ha smällt rätt mycket här. För förra året va han inte så rädd som han va nu stackaren. Han kunde knappt prata och kroppen va sänkt på han. Min lilla bebis! Mm nu e han glad igen i alla fall kan hoppas smällarna håller sig väck nu :) 

Så här såg man ut igår :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: