Bygge/shopping

Tisdag 11 Februari, 2014 - 20:08
Fy nu är man trött. Men har faktiskt lyckats sova en liten stund nu på kvällen så e lite piggare som tur e :-) ska nog hoppa i ett bad nu så kroppen kan få slappna av lite. Inte för att jag gillar att bada haha men de blir 5 min i alla fall ;-) hatar att ligga still i ett badkar speciellt när de e varmt. Blir så rastlös. 

Men i alla fall, efter BM idag så kom svärmor och svärfar hit och hjälpte oss med att bygga ihop allt så de gick fortare. Riktigt tacksam för hjälpen annars ade vi suttit där ett jäkla bra tag haha. Men de blev i alla fall skit snyggt! Stack iväg till väla igen för missade att köpa underlägg igår när vi va där sen behövde vi nya kastruller oxå så fick köpt de med :-) hittade även en matta till barn rummet. Ingen barnmatta än utan bara en helt vanlig så länge så de blir gosigt att gå där inne. 
Så precis lagt rätt den och hängt upp den nya taklampan i rummet oxå. Så nu börjar det ta sig där inne :) Åhh va jag längtar nu tills han kommer. Vårt lilla mirakel. Va vi längtat efter honom. <3

Här är bild på bordet :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: