4 veckor sen förlossning

Söndag 20 April, 2014 - 11:11
Magen drar sakta men säkert ihop sig. Fortfarande hängig haha men de blir snart bättre så fort man får klar tecken till att börja träna. Då blir de dax för gymmet igen efter många års uppehåll och nyttig mat! Den platta magen ska komma tillbaka innan detta året e slut ;) dock känner jag ingen panik och jag skäms inte för hur jag ser ut idag. Jag har fött barn och burit på den finaste gåvan. Det e inte alla som får chansen till de! <3





Kommentarer
Postat av: LindaViola - mamma till två!

Svea blir en hel månad idag, känns helt galet! Gällande kroppen så har min nästan återgått till det normala, lite degig mage kvar och en plattare rumpa. Men sa till sambon idag att jag skulle enkelt kunna klä på mig en bikini nu utan att skämmas för det var faktiskt inte så längesen jag va gravid.

Svar: Va skönt att de börjar gå tillbaka till de normala. Helt fantastiskt ändå att kroppen drar ihop sig så snabbt. Här får nog bikinin vänta lite till jag hatar den fula graviditetslinjen jag fick. Den e fortfarande kvar haha sen hänger fortfarande magen lite men jag skäms inte över den. För de e som du säger de va inte så längesen man va gravid :)
Zobeideh Farazdaghi

2014-04-20 @ 15:37:26 ? http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: