Sparkar

Måndag 18 November, 2013 - 19:41
Åhh sååå himla fantastiskt. Jag och Tobbe låg i soffan och lillen började sparka så häftigtatt det syntes klart och tydligt på magen. Tobbe har inte kunnat känna sparkarna, för så fort han lägger handen på magen så slutar lillen att sparka :P.
Så nu fick han i alla fall se de, vi båda fick se det klart och tydligt och lillen har nog gympa där inne för herregud va den håller på där inne. Det e nog första gången jag någonsin upplevt att den har hållt på så här mycket. Underbart <3.
 
Inte nog med de så har man fått jobb nu med. Får se när man börjar så ska jobba denna lilla tid som är kvar haha. Ska i alla fall skriva papper nästa onsdag. Äntligen ska man få jobba lite. Hatar att gå hemma. Men känns ganska onödigt att börja nu men va fan lite extra cash skadar vl inte ;)
 
Har även hittat en åkpåse som är beställd nu. Skulle egentligen vänta med de men där va en sida på nätet som hade sänkt priset så då får man passa på. Dessutom är den hur snygg som helst. Eller hur? jag är i alla fall super nöjd och hört en massa bra om den! Så nu har vi de klart ;) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: