12 April

Lördag 12 April, 2014 - 11:25
God morgon denna lördag morgon :)

Idag vakna vi upp utvilade. Första natten som Liaz har sovit hela natten i sin säng. Vi har ju haft honom mellan oss sen vi kom hem från bb. Skämt bort han lite där i början för att man kan ;-)
Men nu kände vi att de va dax att ta han vidare i sin säng. Och de funka utan några problem. Man saknar bara goset hela natten med han men då får man ta igen sig på morgonen när han vakna. Han har börjat lyssna och kolla efte saker. Innan gilla han ex inte musik från nallar och från mobilen som hänger över sängen. Han kunde börja gallskrika men nu får de honom till att somna och han fäster ögonen på saken som spelas. Han börjar även bli lite piggare om dagarna. Ska va med lite mer än innan :-)
I veckan passade jag på att rensa i hans rum. Och bland hans kläder. Storlek 50 har börjat sitta åt så nu har vi sagt hejdå till den storleken. Och så kör vi på storlek 56. Tråkigt att där va en del som inte hann bli användt men förhoppningsvis blir det användt snart. Tobbes bror och hans tjej väntar ju oxå liten nu. Som beräknas komma i oktober? Tror jag hm lite osäker. Så kunde föra över kläderna dit :) 

Har bokat dop nu oxå. Den 24 maj ska denna lilla killen döpas. Rätt tidigt han kommer va ca 2 månader gammal men ville ha de så fort som möjligt. Sen e han inte så tung då heller. Jo lite men kanske inte så extremt haha.
Tobbe har designat inbjudningskorten så dem ska skickas iväg nu i veckan oxå :) 

Idag blir en lugn dag håller igång med tvätten här hemma. Sitter just nu och gungar Liaz i vagnen oxå som vägrar sova. Har hållit på att försöka få han till att sova i snart 2 timmar. Han e så trött men kommer inte riktigt in i djupsömnen. Fick en barnkammarbok av Johanna på babyshowern och den funka i alla fall bra för han somnar så fort jag sätter igång musiken. =D

Kärlek <3 
Tänk att vår lilla prins blir 3 veckor imorgon <3 




Kommentarer
Postat av: LindaViola - mamma till två!

Hur stor är Liaz nu? Svea kan fortfarande ha stl. 50 men nu blandar vi med 56. Har märkt att kläder från HM är mycket mindre än kläder från KappAhl och Gekås kläder är enorma. Haha.

Svar: Sist vi vägde han låg han på 4250 längden vet jag inte. Han va 51 vid födseln har inte mätt sen dess :-P här e de likadant de e mest h&m kläderna som försvunnit dem va rätt tajta. Har oxå lagt märke till de att kappahl gekås passar samma med polarn o pyret deras kläder e oxå rätt stora :-P så där e ju någon liten body kvar men kör nu mest på 56. Byxorna i storlek 50 passar fortfarande :P
Zobeideh Farazdaghi

2014-04-12 @ 13:40:55 ? http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: